DEWIMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEWIMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 899.775.463

Publication

09/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.04.2011, GGK 21.05.2011, NGL 08.02.2012 12027-0227-009
29/12/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lllI1 1111101111111111111 ll llll 11111 l 1111

*11196435*

~.. ~~yj rd ~~~ a~rsa~~r x~

ÿ.~,c~-,~IS.V dt~+-'

R~E;HTBf~s~í~ 'De f~t30f=1lA~~s~¬ .

IS DEC. 2011

vEG fi¬ fiP

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0899.775.463

Benaming

(voluit) : DEWIMA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Bergstraat 2B - 8680 KOEKELARE

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING

Uittreksel uit het verslag van de bijzonderen algemene vergadering van 30 november 2011.

Er wordt kennis genomen van het vereffeningsplan, de stavingsstukken en van het verslag van de vereffenaars over de door hen gestelde vereffeningsverrichtingen, dat door hen is neergelegd samen met alle bewijsstukken.

De eindafrekening die afgesloten is op 31/07/2011 wordt goedgekeurd, alsook het vereffeningsplan en de

bestemming van het vereffeningssaldo en vereffeningsdividenden.

De Rechtbank van Koophandel te Veurne keurde op 2 november 2011 reeds het activaverdelingsplan goed.

Er wordt volledige en onbeperkte kwijting verleend aan de vereffenaars voor de door hun vervulde opdracht.

Ingevolge de afsluiting van de vereffening wordt vastgesteld dat de BVBA Dewima in vereffening, ingeschreven in het register voor rechtspersonen te Veurne  ondememingsnummer BE 0899.775.463 met maatschappelijke zetel te Bergstraat 2B, 8680 Koekelare definitief opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening, onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar.

De vereffenaars dienen op grond van de machten die hen bij hun benoeming werden toegekend, ook na de afsluiting van de vereffening alle formaliteiten, handelingen en fiscale aangiften op te stellen die na de sluiting van de vereffening door de wet toekomen.

De boeken en bescheiden zullen gedurende tenminste vijf jaar bewaard blijven op volgend adres : Bergstraat 2 B  8680 Koekelare.

Er wordt nog opdracht gegeven aan de vereffenaars om het nodige te doen voor de neerlegging van het verslag van de bijzondere algemene vergadering met het uittreksel ter publicatie in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en voor de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het Register voor Rechtspersonen.

Tevens geeft de vergadering de opdracht aan de vereffenaars om de formaliteiten i.v.m. de fiscale aangiften te verrichten.

Willaert Eddy,

Verreffenaar

Defraeye Bob,

Verreffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/08/2011
ÿþ Mad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bel

a; BE Sta







q .," y~RtSU

u

Griffie

Ondernemingsnr : 0899.775.463

Benaming

(voluit) : DEWIMA

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8680 Koekelare, Bergstraat 2B

Onderwerp akte : 1NONTBIND1NGSTELLING

Er blijkt uit het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering verleden voor het ambt van, geassocieerd notaris Christophe VANDEURZEN te Koekelare op 8 juli 2011, ter registratie op het, registratiekantoor te Torhout aangeboden:

dat de vennootschap vervroegd wordt ontbonden vanaf 8 juli 2011. Ze bestaat vanaf deze datum enkel: nog voor haar vereffening

Het bijzonder verslag van de zaakvoerders,overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vernield werd in de agenda van de: algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken werd opgesteld op 25 mei 2011. Aan dit; bijzonder verslag van de zaakvoerders is een staat van actief en passief afgesloten volgens de, boekhoudkundige toestand op 30 april 2011 aangehecht

Het verslag van de CVBA AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN, vertegenwoordigd door de Heer Sven' Vansteelant, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Boomgaardstraat 17, eveneens opgemaakt overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, hier aangewezen door de zaakvoerders: over de staat van actief en passief, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven werd opgemaakt op 31 mei 2011. Diens besluiten luiden als volgt:

"Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft hete bestuursorgaan van de vennootschap BVBA DEWIMA, met zetel te

8680 Koekelare, Bergstraat 2B, een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 30 april 2011.

Rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, geeft deze staat een balanstotaal op van 515.174,76 EUR en een netto-actief van 331.025,66 EUR.

In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kan ik bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 30 april 2011de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar(s).

Ik onthoud mij over de mogelijke financiële impact m.b.t. de 10-jarige aansprakelijkheid als aannemer. Roeselare, 31 mei 2011.

CVBA AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN

vertegenwoordigd door Sven Vansteelant, Bedrijfsrevisor."

 dat er twee (2) vereffenaars worden aangesteld met name :

De Heer WILLAERT Eddy Emiel Cornélius Maria, geboren te Diksmuide op 2 oktober 1954, nationaal nummer 54.10.02 219-52, identiteitskaart nummer 590-3266887-50, echtgenoot van Mevrouw DEMOEN Marleen, wonende te 8680 Koekelare, Sterrewegel 13.

en

De Heer DEFRAEYE Bob Jérôme Jacques, geboren te Oostende op 15 mei 1964, nationaal nummer 64.05.15 061-92, identiteitskaart 194 0011808 71, echtgenoot van Mevrouw TIMMERMAN Ann, wonende te 8680 Koekelare, Bergstraat 2/B.

De vergadering heeft erkent dat de instrumenterende notaris verwezen heeft naar de voorschriften opgenomen in de Wet van 2 juni 2006 tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen teneinde de. vereffeningsprocedure te verbeteren (Belgisch Staatsblad 26 juni 2006), waaruit blijkt dat de vereffenaars pas in functie treden na homologatie van hun benoeming door de Rechtbank van Koophandel.

De vereffenaars erkennen tevens dat de instrumenterende notaris hen gewezen heeft op de verplichtingen opgenomen in de artikelen 189 en 190bis van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

" -- dat de vereffenaars de meest uitgebreide macht zullen hebben om hun mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder hun toevlucht te moeten nemen tot machtiging van de algemene vergadering in de gevallen waarin deze is voorzien.

Zij mogen onder andere desgevallend de onroerende en roerende goederen van de vennootschap uit de hand verkopen en alles doen wat nodig of nuttig zou zijn om dit doel te verwezenlijken.

Zij mogen de Hypotheekbewaarder ontslaan om ambtshalve inschrijving te nemen, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere

belemmeringen. "

De vereffenaars worden ontslagen inventaris op te maken en mogen zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Zij zullen beroep mogen doen op deskundigen (juridische, fiscale, boekhoudkundige raadgevers) met macht hen te bezoldigen.

De vereffenaars zullen alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun tijdelijke machten toekennen, die naar hun oordeel passen voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zullen getekend worden door de vereffenaars.

De algemene vergadering verleent bovendien aan de vereffenaars de bevoegdheid om een verzoekschrift in te dienen bij de rechtbank van koophandel met het oog op het verkrijgen van de bevestiging van hun aanstelling.

Hun mandaat is onbezoldigd.

-- dat tengevolge van de ontbinding, de Heer Eddy WILLAERT en de Heer Bob DEFRAEYE ontslag nemen als zaakvoerders van de vennootschap.

-- dat de nodige bevoegdheden worden toegekend aan de vereffenaars, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten van doorhaling of van overdracht te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten en in het bijzonder met betrekking tot het vervullen van alle formaliteiten inzake de Kruispuntbank voor Ondernemingen

voor analytiek uittreksel

geassocieerd notaris Christophe Vandeurzen te Koekelare

t

voor. behouden aar het Belgisch Staatsblad

Overeenkomstig artikel 173 punt 10 bis. van het Wetboek van registratie-, hypotheek en griffierechten, hierbij neergelegd een niet geregistreerd afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, het verslag van de bedrijfrevisor en van de zaakvoerders met aangehechte staat van activa en passiva.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

03/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 18.12.2010, NGL 02.02.2011 11022-0163-010

Coordonnées
DEWIMA

Adresse
BERGSTRAAT 2B 8680 KOEKELARE

Code postal : 8680
Localité : KOEKELARE
Commune : KOEKELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande