DEZWARTE CLIFF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEZWARTE CLIFF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 830.412.248

Publication

22/10/2014
ÿþOndernemingsnr:

Benaming (voluit)

(verkort):

Rechtsvorm:

Zetel (volledig adres) :

Onderwerp(en) akte:

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0830.412.248 Dezwarte Cliff

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Provinciebaan 5 - 8840 Westrozebeke (Steden)

ONTBINDING - VEREFFENING

E

St

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uiteenproces-verbaal opgemaaktdoorde notaris ChristopheICINTte Stadenop 26

september 2014, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergaderingvan vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dezwarte Cliff', waarvandemaatschappelijkezetel gevestigd is te 8840 Westrozebeke (Staden), Provinciebaan 5, de volgendebeslissingenheeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT: LEZING EN ONDERZOEK VAN DE BIJZONDERE VERSLAGEN

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 181, '5 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per tweeëntwintig september tweeduizend en veertien.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet.

De verslagen opgemaakt door de zaakvoerder en door de bedrijfsrevisor, alsmede de staat van activa en passiva, blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"VI BESLUITEN

In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder van de BVBA "DEZWARTE CLIFF" een boekhoudkundige staat afgesloten per 22 september 2014, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 5.332,60 EUR en een netto-actief van 31.800,43 EUR.

De boekhoudkundige staat werd opgesteld in discontinuïteit. De vermoedelijke vereffeningskosten werden voorzien en zijn reeds vereffend.

Het passief bevat negatieve bedragen ten bedrage van 26.467,83 EOR die inzake voorstelling normaliter onder de vorderingen moeten worden geboekt. Hiermee rekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

houdend is het gecorrigeerd balanstotaal bijgevolg gelijk aan het netto-actief.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat de boekhoudkundige staat van activa en passiva per 22 september 2014, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, rekening houdende met onze bemerking in voorgaande paragraaf.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden, op datum van ondertekening van dit controleverslag, werden betaald. Dit verslag kan enkel worden gebruikt voor de verrichtingen in het kader van art. 181. 5 1. van het Wetboek van Vennootschappen en mag voor geen andere doeleinden aangewend worden. Het werd getekend op datum van de beëindiging van onze controlewerkzaamheden. Roeselare, 26 september 2014

(getekend)

"VANDER DONCKT ROOBROUCK - CHRISTIAENS"

Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Bart ROOBROUCK

Bedrijfsrevisor"

Er worden geen opmerkingen gemaakt op de verslagen. De vennoten sluiten zich aan bij de conclusies vervat in de verslagen.

TWEEDE BESLUIT: VERVROEGDE ONTBINDING

De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden, zesentwintig september tweeduizend en veertien. De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

DERDE BESLUIT: GEEN BENOEMING VAN VEREFFENAAR

De vergadering beslist uitdrukkelijk geen vereffenaar te benoemen ingevolge "de bepalingen van artikel 184, § 5 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering erkent te zijn ingelicht door de notaris over de inhoud van artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen, zoals eveneens de zaakvoerder hiervan werd ingelicht en erkent te zijn ingelicht hieromtrent, zoals bevestigd in zijn voormeld schrijven verzaking oproepingsformaliteiten van achttien maart tweeduizend en veertien.

VIERDE BESLUIT: ONTSLAG ZAAKVOERDER

De vergadering stelt vast dat ingevolge de ontbinding van de vennootschap het mandaat beëindigd wordt van de zaakvoerder, te weten: de heer Cliff Dezwarte, wonend te 8840 Staden, Provinciebaan 5.

De vergadering verleent hem volledig en onvoorwaardelijk kwijting voor het uitgeoefend mandaat.

VIJFDE BESLUIT: VASTSTELLING ACTIVA EN PASSIVA

De vergadering besluit tot in vereffeningstelling en vaststelling dat er op heden geen passiva zijn en verdeling van de activa, ingevolge de bepalingen van artikel 184, § 5 van het Wetboek van Vennootschap.

ZESDE BESLUIT: SLUITING VEREFFENING

Daarop verklaart de vergadering zich bereid het vermogen van de vennootschap in het privé vermogen op te nemen van

Voor, behouden' an het Belgisch Staatsblad Luik B Vervola

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de (eatete bIz van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

de aandeelhouders, zodat de vereffening door deze vermogensvermenging meteen gesloten is.

De vergadering stelt vast dat de vereffening van vennootschap "Dezwarte Cliff" hierdoor gesloten is en dat de vennootschap heeft opgehouden te bestaan.

ZEVENDE BESLUIT:BEWARING VAN DE BOEKEN EN BESCHEIDEN De algemene vergadering beslist de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn te bewaren bij de heer Cliff Dezwarte, Provinciebaan 5.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen dienen genomen te worden voor de consignatie van gelden en waarden.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering gelast de bv bvba Isabelle Montmorency, met zetel te 8840 Oostnieuwkerke, Sint-Patricksstraat 13, vertegenwoordigd door mevrouw Isabelle Montmorency of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekennen

en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de

administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen. Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Christophe KINT

Tegelijk hiermee neergelegd:

Expeditie akte ontbinding  vereffening;

Verslag van de zaakvoerder;

Staat van actief en passief

Verslag van de bedrijfsrevisor;

13/01/2014
ÿþ~ Mod Word 11 1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbla~

n II !Iint1;11

Ondernemingsnr : 0830.412.248

Benaming (votult) : Dezwarte Cliff

(verkort) :

. Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Provinciebaan 5 - 8840 Westrozebeke (Staden)

Onderwerp(en) akte : Statutenwijziging 

verlenging boekjaar  wijziging datum jaarvergadering

Uit een proces-verbaal opgemaakt door de notaris Christophe KINT te Staden op 23 december' 2013, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dezwarte Cliff', waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Provinciebaan 5, 8840 Westrozebeke (Steden), met ondernemingsnummer 0830.412.248, RPR leper, de volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen :

Eerste besluit

De vergadering beslist het boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op één oktober en af te sluiten op dertig september van elk daaropvolgend jaar.

De vergadering beslist bijgevolg artikel 22 van de statuten aan te passen als volgt:

"Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar." Derde beslissing

De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te houden op de eerste vrijdag van maart om twintig uur.

De vergadering beslist om de eerste zin van artikel 18 te wijzigen als volgt:

"Ieder jaar, de eerste vrijdag van maart, om twintig uur, moet een jaarvergadering gehouden worden, die verplicht gehouden wordt in de zetel van de vennootschap."

Vierde beslissing

De vergadering beslist het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één januari tweeduizend en dertien, te verlengen tot dertig september tweeduizend en veertien.

De vergadering beslist dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per dertig september tweeduizend en veertien, zal gehouden worden de eerste vrijdag van de maand maart om twintig uur.

Viifde beslissing

De vergadering geeft aan de notaris de opdracht tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werd in voorgaande besluiten en neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Christophe KINT

Tegelijk hiermee neergelegd:

Expeditie akte statutenwijziging;

Gecoördineerde statuten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 01.07.2013 13273-0141-010
13/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 08.06.2012 12159-0435-010

Coordonnées
DEZWARTE CLIFF

Adresse
PROVINCIEBAAN 5 8840 WESTROZEBEKE

Code postal : 8840
Localité : Westrozebeke
Commune : STADEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande