D'HAENE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : D'HAENE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 551.998.393

Publication

19/05/2014
ÿþmod 11.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

M DNITEUR BNEERGELEGD

09 -0~- 20t4 28. 04. 2~i ï4

TBANK KOOPHANDEL KORTRI1JIGriffie

BELG

ISCH STAAT 3S .~i 1-

r,.

55 i X50

Ondernemingsnr : 353

Benaming (voluit) : D'HAENE

il

Zetel : Zwaaikomstraat 24

8800 Roeselare

Onderwerp akte :NV: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Lucie Vandermeersch met standplaats te Oudenaarde op 22 april 2014 dat er door de naamloze vennootschap Werkhuizen D'Haene, met zetel te 8800; ii Roeselare, Zwaaikomstraat, 24, ingeschreven in het rechtspersonenregister met nummer 405.558.780, een; :; vennootschap opgericht werd onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap en met de naam: «D'HAENE».

De zetel wordt voor het eerst gevestigd te 8800 Roeselare, Zwaaikomstraat 24.

rm ii Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt zeshonderd tweeënzeventig duizend euro

CU (672.000,00 EUR).

i? Het is vertegenwoordigd door zeshonderd tweeënzeventig (672) aandelen op naam, zonder nominalè waarde,;

die ieder één/zeshonderd tweeënzeventigste (1/672ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

; Op de kapitaalaandelen wordt als volgt a pari ingeschreven:

A. Inbreng van een bedrijfstak i

a. Verslagen

enz

c. Overdracht bij wijze van inbreng

De heer Karel Vincke en mevrouw Lise Vincke, vertegenwoordigers van de inbrengende vennootschap,;

?, bevestigen het volgende en verzoeken de notaris er akte van te nemen. .

ii 2. Verslagen

Een exemplaar van het bijzonder verslag van de oprichters betreffende het voorstel tot inbreng van een; ;; bedrijfstak, voorzien door artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen, waarin zij uiteenzetten wat het ii belang is van de inbreng in natura voor de vennootschap en eventueel waarom wordt afgeweken van de ;i besluiten van het verslag van de revisor, zal aan deze akte gehecht blijven samen met het verslag van de;

bedrijfsrevisor betreffende de inbreng in natura en opgesteld overeenkomstig artikel 444 van het Wetboek van: ;! Vennootschappen, welk verslag positief besluit ais volgt:

;; "De inbreng in natura tot oprichting van de Naamloze Vennootschap D'HAENE bestaat uit de operationele; ii bedrijfstak van de vennootschap Werkhuizen D'Haene NV, zoals vastgesteld per 31 december 2013 ten; bedrage van ¬ 669.812,00.

;i Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

;; de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de ;; Bedrijfsrevisoren inzake inbrengen in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk; I? is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door dei vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

i; de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en; duidelijkheid;

de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethoden zijn verantwoord door het; beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot; ii inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de nominale waarde of, bij ontstentenis van;

;; de nominale waarde, met de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen of;

deelbewijzen, zodat de inbreng In natura niet overgewaardeerd is. ; ii De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 670 nieuwe aandelen van Naamloze Vennootschap;

;i D'HAENE, zonder vermelding van nominale waarde, met een totale waarde van E. 669.812,00 die toegekend ;i worden aan de inbrenger Werkhuizen D'Haene NV.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(verkort);

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de'

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Aalst,

op 18 april 2014

Burg. BVBA Van Cauter - Saeys & Co, Bedrijfsrevisorenkantoor

Vertegenwoordigd door

Willem Van Cauter

Zaakvoerder"

3, Besluit van de inbreng van een algemeenheid

De overdracht van het geheel van het vermogen (activa en passiva) van de vennootschap die de inbreng doet,

geschiedt onder de volgende voorwaarden:

a) de overdrachten geschieden op basis van de boekhoudkundige toestand van de vennootschap die de inbreng doet, afgesloten op 31 december 2013; de elementen van activa en passiva en van het eigen vermogen worden opgenomen in de boekhouding van de vennootschap tegen de waarde van hun boeking in de rekeningen van de inbrengende vennootschap op bovengenoemde datum;

b) uit boekhoudkundig oogpunt worden de verrichtingen van de inbrenger beschouwd verricht geweest te zijn voor rekening van de hierbij opgerichte vennootschap, zodat alle verrichtingen gesteld na deze datum in het voordeel en op risico van de vennootschap gesteld worden, onder beding dat deze laatste gehouden is tot het vervullen van alle verbintenissen en verplichtingen van de inbrengende vennootschap, en die verband houden met de inbreng;

c) teneinde elke betwisting te vermijden betreffende de verdeling van bepaalde elementen van het patrimonium -- in zoverre de verdeling zoals hierna beschreven niet voldoende duidelijk zou zijn, hetzij omdat de toekenning vatbaar zou zijn voor interpretatie, hetzij omdat het gaat om elementen van het patrimonium die niet opgenomen werden in de staat van toewijzing, wegens een verzuim of nalatigheid  wordt uitdrukkelijk overeengekomen, overeenkomstig de beschikkingen van artikel 764 van het Wetboek van Vennootschappen, dat alle activa en passiva waarvan de toewijzing niet met zekerheid vastgesteld kan worden, toegewezen zullen worden aan de inbrengende vennootschap WERKHUIZEN D'HAENE.

4. Andere beschikkingen

De aandeelhouders van de inbrengende vennootschap hebben vastgesteld, overeenkomstig de voorstellen van inbreng van een algemeenheid, dat geen bijzonder voordeel toegekend wordt aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de verrichting deelnemen.

5. Overdracht van het patrimonium van de vennootschap die de inbreng doet

De overdracht van een bedrijfstak: de activa en passiva van de vennootschap Werkhuizen D'Haene die de

inbreng doet, geschiedt middels toekenning van 670 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

d. Algemene voorwaarden van de overdracht

1, De onderhavige vennootschap wordt eigenares van de bedrijfstak die overgedragen wordt door de

inbrengende vennootschap, vanaf heden.

Zij verwerft het genot ervan vanaf 1 januari 2014.

De zakelijke en persoonlijke zekerheden, wettelijke of contractuele die er bij (zouden) komen, werden niet

aangetast door de onderhavige overdracht van algemeenheid, zonder verplichting tot betekening, endossement

of inschrijving.

2. Onderhavige vennootschap wordt geacht ten voile kennis te hebben van de activa en passiva van het overgedragen patrimonium en verklaart geen omstandiger beschrijving te eisen.

In het geval van fout of nalatigheid in de beschrijving van het patrimonium, heeft de vennootschap machtiging deze, desgevallend, te verbeteren.

3. De vennootschap die de inbreng verkrijgt zal vanaf 4 januari 2014 alle belastingen, taksen, premies en lasten,

welke dan ook, overnemen, die de overgedragen activa en passiva bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom en het genot ervan.

4. De onderhavige vennootschap aanvaardt de ingebrachte goederen in de staat waarin zij zich bevinden zonder enig verhaalrecht tegen de inbrengende vennootschap, voor om het even welke reden, inzonderheid bouwgebreken, sleet of algemene slechte staat van het materiaal, de inrichtingen, de uitrusting en de roerende voorwerpen, fouten in de beschrijving en insolvabiliteit van de schuldenaars.

5. De schulden van de inbrengende vennootschap met betrekking tot de overgedragen activa en passiva worden overgedragen aan onderhavige vennootschap, die gesubrogeerd wordt, zonder dat hieruit enige vernieuwing van de rechten en verbintenissen van de inbrengende vennootschap voortvloeit.

Bijgevolg, zal onderhavige vennootschap zich in plaats van de inbrengende vennootschap kwijten van de gehele schuldenlast van deze laatste; onderhavige vennootschap verbindt zich tot betaling van de interesten en de terugbetaling van alle schulden en leningen aangegaan door de vennootschap die de inbreng doet, op de vervaldagen overeengekomen tussen de inbrengende vennootschap en haar schuldeisers; zij blijft niettemin hoofdelijk verbonden, met de onderhavige vennootschap in oprichting, door deze schulden, overeenkomstig artikel 767 van het Wetboek van Vennootschappen.

De zakelijke en persoonlijke zekerheden, wettelijke of contractuele, die er een bijhorigheid van vormen of zouden vormen, worden niet aangetast door de onderhavige overdracht van algemeenheid, zonder verplichting tot betekening, endossement of inschrijving. De op te richten vennootschap zal zelf instaan voor het vervullen van alle formaliteiten am de openbaarmaking en tegenstelbaarheid aan derden van de overdracht van merken en octrooien te verzekeren.

6. De onderhavige vennootschap verbindt zich tot de uitvoering, wat betreft de overgedragen bedrijfstak van alle wissels, lopende overeenkomsten, markten en verbintenissen, welke dan ook, van de inbrengende vennootschap, met inbegrip van de overeenkomsten intuitu personae en de overeenkomsten en verbintenissen,

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

welke dan ook, gesloten met het personeel van de vennootschap, zoals deze overeenkomsten en' verbintenissen momenteel gelden,

7. De geschillen en gedingen, welke dan ook, al dan niet gerechtelijk, als eiser of verweerder, zullen worden voortgezet door onderhavige vennootschap, die er het voordeel van zal genieten of het nadeel van zal dragen in de plaats van de vennootschap die de inbreng doet.

8. De overdracht van het gedeelte van het patrimonium van de inbrengende vennootschap aan onderhavige vennootschap omvat in het algemeen:

a) . aile rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke of extragerechtelijke geschillen, administratief verhaal, opbrengsten van eventuele hangende onteigenings-procedures, persoonlijke borgstellingen en deze waarvan de bovengenoemde vennootschap geniet of titularis is, om welke reden dan ook, ten overstaan van aile derden, met inbegrip van de openbare besturen;

b) de last van alle schulden ten overstaan van derden, met inbegrip van de schulden die voortvloeien uit verbintenissen van contracten gesloten vóór de datum van onderhavig proces-verbaal, alsook de uitvoering van alle verbintenissen van de inbrengende vennootschap ten overstaan van alle derden, om welke reden dan ook, op dergelijke wijze dat de inbrengende vennootschap nooit kan worden aangesproken of verontrust hieromtrent;

c) de archieven en boekhoudkundige bescheiden betreffende de inbreng(en), ten laste van de onderhavige

vennootschap te bewaren.

B. inbreng in geld

Op de resterende 2 aandelen wordt in speciën ingeschreven tegen de prijs van duizend vierennegentig euro per

aandeel, als volgt:

-- door de heer Karel VINCKE, ten belope 'van 1 aandeel

 door mevrouw Lise ViNCKE ten belope van 1 aandeel

Bankattest

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 449 van het Wetboek

van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE85 7350 3694 9106 bij de

KBC, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 22 april 2014 afgeleverd bankattest.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is ten

belope van honderd ten honderd.

De vennootschap beschikt uit hoofde van de inbreng in speciën over een bedrag van zeshonderd

tweeënzeventigduizend euro.

Het kapitaal is bijgevolg volledig volgestort.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken op datum van heden.

Financieel plan -- quasi-inbreng  oprichtingskosten

De oprichters erkennen:

 dat de notaris hen toelichting verstrekt heeft over de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen

betreffende het financieel plan en betreffende de verantwoordelijkheid van de oprichters van een vennootschap

wanneer deze opgericht wordt met een kennelijk ontoereikend kapitaal (art. 440 W.Venn.);

 te weten dat, indien de vennootschap binnen de twee jaar te rekenen vanaf de oprichting, overweegt een

vermogensbestanddeel te verwerven onder de vorm van een aankoop of een ruiling, dat toebehoort aan één

van de comparanten, bestuurders of aandeelhouders, en waarvan de tegenwaarde minstens gelijk is aan één

tiende van het geplaatst kapitaal, deze verwerving onderworpen is aan de goedkeuring van de algemene

vergadering, beslissend met een gewone meerderheid van stemmen, wat ook het aantal aanwezige of

vertegenwoordigde aandelen moge zijn. In dat geval dient voorafgaandelijk aan de vermelde algemene

vergadering een verslag opgemaakt te worden door de commissaris of bij ontstentenis door een bedrijfsrevisor

aangesteld door de raad van bestuur, alsook een bijzonder verslag opgesteld door deze raad (art. 445, 446 en

447 W.Venn.);

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8800 Roeselare, Zwaaikomstraat 24,

De zetel mag naar elke andere plaats worden overgebracht in België binnen het Nederlands taalgebied of

het tweetalig gebied Brussel hoofdstad door beslissing van de raad van bestuur.

De raad van bestuur rhag, waar zij het nodig acht, bijhuizen, agentschappen en kantoren oprichten,

Het doel van de vennootschap is:

De vennootschap heeft tot doel de herstellingen van alle soorten motoren, de handel in vervangstukken evenals

alles wat verband houdt met constructie, herstel en handel van machines, en onderdelen, alsmede alle

industriële, commerciële, en financiële verhandelingen die zich rechtstreeks bij dit doel aansluiten of de

uitbreiding ervan kunnen bevorderen. 1]e vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het

buitenland, op alle wijzen en manieren die zij best geschikt zou achten.

Aan- en verkoop van racewagens en oldtimers

Maken van publiciteit op deze wagens voor eigen rekening en/of voor derden

De vennootschap mag aile industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen

doen, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijk doel. Zij

mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of

waarvan het doel in nauw verband met het hare staat.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of

voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin.

De raad van bestuur is bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te

interpreteren.

Het geplaatst kapitaal bedraagt zeshonderd tweeënzeventigduizend euro (672.000,00 EURO) gesplitst in 672

aandelen zonder nominale waarde,

De aandelen zijn op naam.

De aandelen zijn onverdeelbaar; de vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel.















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

In geval van overdracht door sterfgeval of om welke andere reden ook en telkens meer personen eigenaar' zijn van een aandeel, kan de vennootschap de rechten van dit aandeel opschorten totdat een enkel persoon als eigenaar aangeduid wordt voor het uitoefenen van al de rechten tegenover de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden, bij gebreke van afwijkende overeenkomst uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad bestaande uit minstens het minimum aantal leden door de wet voorzien, al dan niet vennoten. De bestuurders worden door de algemene vergadering benoemd voor hoogstens zes jaar.

" De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De raad van bestuur kiest een voorzitter onder zijn leden.

De raad van bestuur vergadert op bijeenroeping van de voorzitter zo vaak het belang van de vennootschap

het vergt.

Hij moet bijeengeroepen worden op aanvraag van twee bestuurders of van een gedelegeerd-bestuurder.

Indien er slechts twee bestuurders benoemd zijn, kan hij worden bijeengeroepen op vraag van één bestuurder.

De raad mag enkel beraadslagen indien de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De raad van bestuur is bevoegd voor alle daden van bestuur, beheer en beschikking, die niet uitdrukkelijk

door de wet of door de statuten worden voorbehouden aan de algemene vergadering.

De raad van bestuur mag een of meer gedelegeerd-bestuurders aanstellen.

Hij benoemt de directeurs, secretarissen, gevolmachtigden en andere lasthebbers, bepaalt hun machten en

hun wedde of vergoedingen.

Bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, wordt de

vennootschap gebonden door de handtekening van twee bestuurders of van een gedelegeerd- bestuurder of

van een door de raad van bestuur benoemde gevolmachtigde.

De controle over de verrichtingen van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten.

Elk jaar wordt er een algemene vergadering gehouden, op de maatschappelijke zetel of op een andere in de

bijeenroepingen aangeduide plaats.

Deze jaarvergadering vindt plaats op de laatste donderdag van de maand juni om 18 uur.

Indien het die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag,

Buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op voorstel van de raad van bestuur of wanneer

daartoe verzocht wordt door aandeelhouders, die samen tenminste een vijfde van de uitgegeven aandelen

vertegenwoordigen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De algemene vergadering kan enkel beraadslagen en besluiten over punten die op de agenda voorkomen.

De agenda wordt opgesteld dcor de raad van bestuur.

De vergadering beslist met meerderheid van stemmen, om het even welk deel van het maatschappelijk

kapitaal is vertegenwoordigd, behoudens toepassing van de wet voor statutenwijziging.

Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december.

De opbrengst van de activiteit van de vennootschap, na aftrek van de algemene kosten en maatschappelijke

lasten, afschrijvingen op actief, vooruitzichten van commerciële, financiële, industriële en fiscale risico's, maakt

de zuivere winst uit.

Op de netto winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze

voorafneming is niet meer verplichtend zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk kapitaal

bereikt heeft.

Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van de algemene vergadering.

De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden, door beslissing van de algemene vergadering in

de vorm zoals voorzien vcor wijzigingen aan de statuten.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering een of meer vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid

en hun vergoeding vaststellen.

Slot- en overgangsbepalingen

Verkriígine van rechtspersoonlijkheid

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen

rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige

oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het

Wetboek van Vennootschappen,

Benoeming van de eerste bestuurders

Overeenkomstig artikel 518, § 2 van het Wetboek van Vennootschappen worden door de oprichters tot eerste

bestuurders benoemd:

1) de heer Karel VINCKE (N.N. 820802 135-31) wonende te 8730 Beernem, Knesselarestraat 194

2) mevrouw Lise VINCKE (N.N. 850430 278-53) wonende te 8730 Beemem, Ten Torre 11

3) de naamloze vennootschap Halcyon NV, met zetel te 8000 Brugge, Kleine Pathoekeweg 13-15, met ondernemingsnummer RPR 0466.600.781, hier vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger Karel Vincke

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2020. Het mandaat is bezoldigd en wordt door de algemene vergadering vastgesteld.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de bestuurders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot

SijlageII-birl het$eteserStuarglslur 1-19/0572014 -Annexes du`Momfeur Tiëlgé

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mad 11.1

de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de

oprichtingsakte.

De comparanten verklaren in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek

van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in

oprichting zijn aangegaan, te rekenen vanaf 1 januari 2014. Deze overneming zat maar effect sorteren van

zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de

tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen,

eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Begin en afsluiting van het eerste boeklaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2014.

Eerste iaarvergaderinq

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015,

Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan kantoor Burg. BVBA Van Cauter  Saeys & Co te Aalst,

evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle

nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW,

sociaal secretariaat, Ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de

Kruispuntbank van Ondernemingen, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Lucie Vandermeersch

Burgschelde 13

9700 Oudenaarde

Tegelijk hiermee neergelegd

uitgifte oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/02/2015
ÿþ Matl Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-111j1agentfrlitt BéIgigch"Stïff§tilâff -"0410272015 = Èinnëxës du 1`Vróniteur belge

MONITEUR BELGE

2 `UI' 2Cï~ ~LGíSCT H STAATSSLA

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

i IAIIIN~~I110I







NEERGELEGD

2 2 DEC. 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL Geet . a d. KORTRIJK

Ondernemingsnr : 0551.998.393

Benaming

(voluit) : D`HAENE

(verkort)

Rechtsvorm : NV

Zetel : Zwaaikomstraat 24, 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming gedelegeerd bestuurders

Raad van Bestuur van 01-12-2014

als gedelegeerd bestuurders worden benoemd

Karel Vincke, Knesselarestraat 194, Oedelem

Lise Vincke, Ten Torre 11, Oedelem

en dit vanaf heden tot de jaarvergadering van 2020.

getekend

Karel Vincke, bestuurder

Lise Vincke, Bestuurder

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
D'HAENE

Adresse
ZWAAIKOMSTRAAT 24 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande