D'HONDT-WILLAERT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D'HONDT-WILLAERT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 443.761.439

Publication

06/05/2014 : IE123762
23/10/2014
ÿþMod Word 11;1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit)

(verkort):

I1111111R11111,11»11111

0443.761.439 D'Hondt-Willaert

Griffie OKT. 2014



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Sint Elooistraat 20A - 8840 Staden

Onderwerp(en) akte: Statutenwijziging  Omzetting kapitaal in euro  afschaffing nominale waarde aandelen  kapitaalverhoging door inbreng in natura

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Christophe KINT te Staden op 29 september 2014, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D'Hondt-Willaert, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Sint Elooistraat 20A - 8840 Staden, de volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT - OMZETTING KAPITAAL IN EURO

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap om te zetten in euro zodat het voortaan eenentachtig duizend acht honderd en vier euro zesentachtig cent (81.804,86 EUR) bedraagt.

TWEEDE BESLUIT - AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE AANDELEN

De vergadering beslist om de nominale waarde van de aandelen af te schaffen.

.DERDE BESLUIT

De vergadering beslist om artikel 3 van de statuten aan te passen aan de zetel van de vennootschap waarbij de zetel gevestigd is te 8840 Staden, Sint Elooistraat 20/A.

VIERDE BESLUIT - VERSLAGEN

Verslag bedrijfsrevisor

De aandeelhouders nemen kennis van het door de wet vereiste verslag van BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA, vertegenwoordigd door de Heer Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door de zaakvoerder, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt: "5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA :D'HONDT-WILLAERT, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de vennoten van de BVBA D'HONDT-WILLAERT zullen verkregen hebben, mits goedkeuring door de algemene vergadering van vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend van netto 656.700,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 656.700,00 EUR.

" Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van het uitkeren van

" het beschreven tussentijds dividend en van de opneming van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden - Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

<4 het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere aandeelhouder van oordeel:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge a) Dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de

normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) Dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) Dat de voor de inbreng in natura door de partijen

weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.730 aandelen van de BVBA D'HONDT-WILLAERT, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA D'HONDT-WILLAERT en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 16 september 2014

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE"

Verslag zaakvoerder

De aandeelhouders nemen kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder.

Neerleggin. versla. en

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VIJFDE BESLUIT - Kapitaalverhoging in natura onder opschortende voorwaarde van aanvaarding door de aandeelhouders:

In toepassing van artikel 537 Wetboek van

Inkomstenbelastingen ingevoerd krachtens artikel 6 van de Programmawet van 28 juni 2013, beslist de vergadering tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal door inbreng natura van het vorderingsrecht op het netto-dividend ten belope van zes honderd zesenvijftig duizend zeven honderd euro (656.700,00 EUR), waarbij een eerste maal het maatschappelijk kapitaal wordt verhoogd met tweeënveertig duizend acht honderd zesentachtig euro zeventig cent (42.886,70 EUR) en een tweede maal met zes honderd dertien duizend acht honderd dertien euro dertig cent (613.813,30 EUR) door incorporatie van de uitgiftepremie, onder opschortende voorwaarde van:



j.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

- goedkeuring door de algemene vergadering van de vooropgestelde uitkering van het tussentijds dividend van netto zes honderd zesenvijftig duizend zeven honderd euro (656.700,00 EUR) aan de vennoten;

'

aanvaarding door de vennoten van de inbreng in natura, zijnde de inbreng van het vorderingsrecht op het nettodividend, tegen een inbrengwaarde van zes honderd zesenvijftig duizend zeven honderd euro (656.700,00 EUR).

ZESDE BESLUIT - De beslissing tot dividenduitkering met onmiddellijke betaalbaarstelling:

De vergadering beslist tot een dividenduitkering met onmiddellijke betaalbaarstelling, waarbij aan de vennoten een tussentijds dividend wordt uitgekeerd van bruto zeven honderd negenentwintig duizend zes honderd zesenzestig euro

zevenenzestig cent (729.666,67 EUR), hetzij netto (na

afhouding van 10% roerende voorheffing) zes honderd zesenvijftig duizend zeven honderd euro (656.700,00 EUR).

De vergadering stelt vast dat deze dividenduitkering, overeenkomstig artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelastingen, betrekking heeft op belaste reserves zoals deze ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering.

ZEVENDE BESLUIT - Aanvaarding door aandeelhouders

De vergadering stelt vast dat het vorderingsrecht op het netto-dividend ten belope van zes honderd zesenvijftig duizend zeven honderd euro (656.700,00 EUR) is ontstaan ten voordele van de vennoten.

De vennoten gaan akkoord om voormeld vorderingsrecht op dit netto-dividend in natura in te brengen in de vennootschap, zoals hierna verder beschreven.

De vergadering stelt vast dat beide opschortende voorwaarden

opgenomen in het vijfde besluit werden vervuld.

ACHTSTE BESLUIT - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Kapitaalverhoging

De aandeelhouders beslissen vervolgens een eerste kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van tweeënveertig duizend acht honderd zesentachtig euro zeventig cent (42.886,70 EUR) om het kapitaal te brengen van eenentachtig duizend acht honderd en vier euro zesentachtig cent (81.804,86 EUR) op honderd vierentwintig duizend zes honderd eenennegentig euro zesenvijftig cent (124.691,56 EUR) door inbreng in natura, mits creatie en uitgifte van duizend zeven honderd dertig (1730) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van zes honderd zesenvijftig duizend zeven honderd euro (656.700,00 EUR), inbegrepen een globale uitgiftepremie van zes honderd dertien duizend acht honderd dertien euro dertig cent (613.813,30 EUR) welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

Inbreng

De Heren Rik D'Hondt en de echtgenoten Rik D'Hondt-Willaert, allen voornoemd, verklaren in de vennootschap een inbreng te doen van een dividendvordering voor een bedrag van zes honderd zesenvijftig duizend zeven honderd euro

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

(656.700,00 EUR) bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn op heden van een tussentijds dividend toegekend zoals hoger vermeld.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het verkregen nettobedrag - na inhouding van 10% roerende voorheffing in toepassing van artikel 537 W.I.B. '92 - van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door de aandeelhouders en wordt geschat op zes honderd zesenvijftig duizend zeven honderd euro (656.700,00 EUR) zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

Vergoeding

De aandeelhouders beslissen dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning van duizend zeven honderd dertig (1730) nieuwe kapitaalsaandelen en wel als volgt aan de heer Rik D'Hondt, voornoemd, acht honderd tweeëntachtig (882) nieuwe kapitaalsaandelen op naam, en aan de heer Rik D'Hondt en mevrouw Véronique Willaert, beiden voornoemd, acht honderd achtenveertig (848) nieuwe kapitaalsaandelen op naam, uitgegeven aan de globale prijs van zes honderd zesenvijftig duizend zeven honderd euro (656.700,00 EUR) inbegrepen een globale uitgiftepremie van zes honderd dertien duizend acht honderd dertien euro dertig cent (613.813,30 EUR) welke geboekt zal worden op de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies";

duizend zeven honderd dertig

zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

NEGENDE BESLUIT TWEEDE KAPITAALVERHOGING - INLIJVING

UITGIFTEPREMIE

De aandeelhouders besluiten een tweede kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van zes honderd dertien duizend acht honderd dertien euro dertig cent (613.813,30 EUR) om het kapitaal te brengen van honderd vierentwintig duizend zes honderd eenennegentig euro zesenvijftig cent (124.691,56 EUR) op zeven honderd achtendertig duizend vijf honderd en vier euro zesentachtig cent (738.504,86 EUR) door inlijving van de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

TIENDE BESLUIT VASTSTELLING VERWEZENLIJKING

KAPITAALVERHOGINGEN

De aandeelhouders stellen vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans zeven honderd achtendertig duizend vijf honderd en vier euro zesentachtig cent (738.504,86 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door vijf duizend en dertig (5030) aandelen.

Deze

(1730)

nieuwe

aandelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennoten besluiten tot dienovereenkomstige aanpassing van de statuten door vervanging van de huidige tekst van artikel vijf van de statuten door volgende tekst:

"'let maatschappelijk kapitaal bedraagt zeven honderd achtendertig duizend vijf honderd en vier euro zesentachtig cent (738.504,86 EUR) en is verdeeld in vijf duizend en dertig (5030) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die leder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

ELFDE BESLUIT - AANPASSING STATUTEN AAN DE VIGERENDE

WETGEVING

De vergadering beslist om de statuten van de vennootschap aan te passen aan de vigerende vennootschapswetgeving en wel als volgt:

-overal waar in de statuten verwezen wordt naar de vennootschapswet wordt dit vervangen door "de desbetreffende artikelen van het wetboek van vennootschappen".

schrapping van de tekst van artikel 32 en vervanging ervan door volgende tekst:

"Artikel 32. Ontbinding en vereffening

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering (of : van de enige vennoot) beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening ervan geschieden door de in funktie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering zou beslissen te dien einde een of meer vereffenaars te benoemen, wier bevoegdheid en bezoldiging zij desgevallend zal vaststellen.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Na betaling van de schulden van de vennootschap en de kosten van de vereffening zal het saldo eerst dienen tot het toekennen aan de vennoten van het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van hun aandelen; het overschot zal onder de vennoten verdeeld worden naar rato van hun respectieve aandelen, waarbij elk aandeel gelijke rechten geeft.

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel."

TWAALFDE BESLUIT

De aandeelhouders geven opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Luik B venir*,

" "

Notaris Christophe KINT

Gemaakt voor registratie met het enkel doel neergelegd te worden op de griffie van de rechtbank van koophandel

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte statutenwijziging;

-gecoördineerde tekst der statuten per 29 september 2014;

-verslag bestuursorgaan betreffende inbreng in natura;

-verslag revisor;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Voor-beheouden aan het Belgisch Staatsblad

06/05/2013 : IE123762
20/03/2012 : IE123762
17/03/2011 : IE123762
08/04/2010 : IE123762
06/04/2009 : IE123762
09/04/2008 : IE123762
02/04/2007 : IE123762
04/05/2006 : IE123762
02/05/2005 : KO123762
23/04/2004 : KO123762
13/08/2003 : KO123762
08/01/2003 : KO123762
28/04/1999 : KO123762
01/01/1997 : KO123762
01/01/1993 : KO123762
01/01/1992 : KO123762
08/05/2017 : IE123762

Coordonnées
D'HONDT-WILLAERT

Adresse
SINT ELOOISTRAAT 20A 8840 STADEN

Code postal : 8840
Localité : STADEN
Commune : STADEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande