DHZ LOUAGE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DHZ LOUAGE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 523.997.463

Publication

03/01/2014
ÿþHad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

III IudI~~~~~i~uui1111

Ondernemingsnr : 0523.997.463

Benaming

(voluit) : DHZ LOUAGE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8890 Moorslede, Dadizeelsestraat 222

(volledig adres)

Onderwerp akte : QUASI-INBRENG

Neerlegging verslag van de bedrijfsrevisor in het kader van artikel 220 W,Venn. Neerlegging bijzonder verslag van de zaakvoerders in het kadervan artikel 222 W.Venn.

Opgesteld te Moorslede, op 01 december 2013

Getekend:

De heer Wim Hoste-Louage

Zaakvoerder

23 DEC. 2013

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

29/03/2013
ÿþA

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr :5 2 3 -9 7 4 6

Benaming (voluit) : DHZ LOUAGE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Dadizeelsestraat 222, 8890 Moorslede

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte OPRICHTING verleden voor notaris Ludo DEBUCQUOY te PASSENDA-LE-Zonnebeke, op veertien maart tweeduizend dertien "Geboekt zeven bladen geen verzending te IEPER de 18 maart 2013, boek 180 blad 84 vak 3. Ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR), De Ontvanger Al (getekend) Jean-Pierre Lemaire", dat de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht werd, met ais

- BENAMING: DHZ LOUAGE

- ZETEL: 8890 Moorslede, Dadizeelsestraat 222.

- VENNOOT : de heer HOSTE-LOUAGE Wim Hervé Marcel Gerard, geboren te Waregem op veertien

maart negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te 8890 Hoorslede, Dadizeelsestraat 224;

-DOEL:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

1. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING

MET DERDEN

1. De uitbating van een doe-het-zelf zaak en tuincentrum en houthandel, zijnde de groot- en kleinhandel,

in- en uitvoer, vervaardiging, ontwerp en ontwikkeling, opslag, bewerking en verwerking, onderhoud en herstelling van aile artikelen van doe-het-zelf in de meest ruime betekenis, waaronder onder meer wordt begrepen, doch niet beperkt tot:

Verf(waren), vernis, behangpapier en benodigdheden en toebehoren

 Bouwmaterialen, land- en tuinbouwartikelen

 Onderhoudsproducten en  artikelen en drogisterijartikelen

Artikelen voor de binnenhuis- en wooninrichting, wand- en vloerbekleding, meubilair en

meubileringsartikelen, decoratieartikelen

 Hout en verbeterd hout, alsook hiervan afgeleide artikelen, plaat materialen een aanverwanten,

Sanitaire apparaten en toebehoren

Ijzer- en blikwaren

Gereedschappen en benodigdheden voor tuin, bouw en binnenhuisinrichting

 Verlichtingsartikelen, toestellen en benodigdheden zoals batterijen, lampen en starters, Elektrische benodigdheden en elektrische machines

- Sport, hobby en vrijetijdsartikelen

 Dierenvoeding

 Phyto-producten

 Drank en voeding

2, De verhuring en terbeschikkingstelling van machines en gereedschappen.

3. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen.

4. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

5. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, ter uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks bij het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

6. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies. Het uitoefenen van mandaat van vereffenaar.

7. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van

voermelde rechtspersonen_ofondernemingen..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

(.6-ets C In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

*13050528* i 111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

8. Elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de voorgaande activiteiten

doelstellingen.

IL VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende en roerende goederen te bevorderen.

2. Zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het

genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen,

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

4. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; aile handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisati eondememïngen.

11I. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel,

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- DUUR : onbepaalde duur vanaf haar oprichting en neemt ten hare laste de verbintenissen aangegaan voor de vennootschap in oprichting, sedert 1 januari 2013;

- KAPITAAL : achttien duizend zeshonderd (18.600,00) euro vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die elk één/honderdste vertegenwoordigen van het maatschappelijk kapitaal.

- BESTUUR ; Het bestuur der vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht ook kan herroepen en hernieuwen. De zaakvoerder kan zijn bevoegdheden van dagelijks bestuur en het uitvoeren van zijn besluiten opdragen aan een van de zaakvoerders of aan een directeur of bijzonder lasthebber die geen vennoot hoeft te zijn.

teder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. leder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen, welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen, onverminderd de eventuele delegatie van machten en zullen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, jegens derden en in rechte, eveneens afzonderlijk handelen, onverminderd de eventuele delegatie van machten.

Bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt: Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en plichten van een zaakvoerder, Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden, Indien een derde tot zaakvoerder is

0-....,,, a

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

benoemd, zelfs in de statuten, kan deze ten alle tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij' benoemd is voor bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Volgens beslissing der Algemene Vergadering onmiddellijk na de oprichting, werd de heer Hoste-Louage Wim, voornoemd, tot niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap benoemd, onder de opschortende voorwaarde dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en met ingang op dat ogenblik, voor onbepaalde duur.

Zijn statuut is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

- ALGEMENE VERGADERING : de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur en voor de eerste maal in twee duizend en veertien;

- BOEKJAAR : ingaande op één Januari van ieder jaar om te eindigen op eenendertig december van hetzelfde Jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot eenendertig december tweeduizend dertien.

- WINSTDELING: Het batig overschot van de jaarrekening, na aftrekking van aile lasten en afschrijvingen, vormt de zuivere winst. Deze wordt verdeeld als volgt: 1.tenminste vijf procent aan het wettelijk reservefonds. Deze afhouding is niet meer verplichtend zodra de wettelijke reserve het tiende van het kapitaal bereikt heeft, maar ze moet opnieuw hemomen worden wanneer dit tiende aangetast is. 2.Het saldo zal warden aangewend volgens beslissing der algemene vergadering.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Notaris Ludo Debucquoy

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte oprichting

07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.09.2015, NGL 30.09.2015 15627-0397-017
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.08.2016, NGL 30.08.2016 16526-0225-016

Coordonnées
DHZ LOUAGE

Adresse
DADIZEELSESTRAAT 222 8890 MOORSLEDE

Code postal : 8890
Localité : MOORSLEDE
Commune : MOORSLEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande