DIALU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIALU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 879.543.045

Publication

27/11/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





MONITEUR BEtGP

2 o -ii- 2t1 BELGISCH

1 219270*

Ondernemingsnr : 0879.543.045

Benaming

(voluit) : DiAlu

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Nijverheidslaan B 10 te 8940 Wervik (Geluwe)

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING-VEREFFENING

Uit een akte verleden voor ondergetekend geassocieerd notaris Annelies Ghesquière te leper op 27 juni 2014, dragende volgende melding van registratie: "Geregistreerd 4 bladen, 0 verzendingen op het 1ste registratiekantoor leper op 4 juli 2014, referentie 5, boek 184, blad 46, vak 13. Ontvangen vijftig euro (¬ 50,00). De adviseur-ontvanger, (getekend) LEMAIRE Jean-Pierre"

BLIJKT onder meer dat de Buitengewone Algemene Vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DiAlu" volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag de dato 2 juni 2014 opgemaakt door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag de dato 18 juni 2014 opgemaakt door de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'DERYCKE, CATRY & C"', vertegenwoordigd door de heer Martin Derycke, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8500 Kortrijk, Pres. Kennedypark 6 bus 11.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

"Hoofdstuk 4: Algemeen besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de vennootschap BVBA DIALU een boekhoudkundige staat afgesloten op 3110312014, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 300.896,31 ¬ en een netto vermogen van 261.769,17 E.

Kosten in verband met de invereffeningstelling die geraamd worden op 2.000,00 ¬ en kosten van aleatoire aard i.v.m, de afsluiting van de vereffening zullen desgevallend ten laste van de enige zaakvoerder-vennoot vallen.

Uit de controlewerkzaamheden die wij uitgevoerd hebben overeenkomstig de toepasselijke Normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de controle op het voorstel tot ontbinding van vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid, blijkt dat deze staat van activa en passiva de financiële toestand van de BVBA DIALU volledig, getrouw en juist weergeeft, rekeninghoudend met het voorgaande en inzoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes zullen gerealiseerd worden door de vereffenaar en behoudens voorzieningen van aleatoire aard die inherent zijn aan de invereffeningstelling.

er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders onontbeerlijk acht.

Onderhavig verslag werd opgemaakt in overeenstemming met art. 181 van het Wetboek van Vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Opgemaakt te Kortrijk, 18 juni 2014

De aangestelde revisor,

Derycke, Catry & Co BVBVBA

vertegenwoordigd door

Martin Derycke

(getekend)"

Beide verslagen werden opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen. Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 31 maart 2014,

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staat van activa en passiva, en er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

Voormelde verslagen en voormelde staat werden besproken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De verslagen opgemaakt door het bestuursorgaan en door de revisor, alsmede de staat van activa en passiva blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris,

TWEEDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot de vervroegde ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap.

De vergadering beslist het ontslag te aanvaarden van de heer Dierynck Jean-Pierre Gaston Alex, geboren te Menen op 25 juni 1946, (rijksregister nummer 46.06.25-419.33), wonende te 8940 Wervik (Geluwe), leperstraat 116 uit z'sjn functie van zaakvoerder van de vennootschap en dit omwille van de vervroegde ontbinding en in vereffening stelling van de vennootschap.

Bovendien beslist de vergadering hem kwijting te verlenen voor het door hem gevoerde beleid gedurende de periode vanaf 1 april 2014 tot op heden,

DERDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot de benoeming van de heer Jean-Pierre Dierynck voornoemd tot vereffenaar, onder voorbehoud van bevestiging van de benoeming door de rechtbank van Koophandel ingevolge artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen. De heer Jean-Pierre Dierynck voornoemd verklaart zijn opdracht te aanvaarden.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot de benoeming van mevrouw Dierynck Griet Joris Julia, geboren te Menen op 19 april 1969, (rijksregister nummer 69.04.19-39824), wonende te 8940 Wervik (Geluwe), leperstraat 90 tot plaatsvervangende vereffenaar, onder voorbehoud van bevestiging van de benoeming door de rechtbank van Koophandel ingevolge artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen én dit voor het geval de benoeming van de heer Jean-Pierre Dierynck door de Rechtbank van Koophandel te leper niet bevestigd wordt. Mevrouw Griet Dierynck, vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaart haar opdracht  voor zoveel ais nodig  te aanvaarden.

Deze benoemingen geschieden onder voorbehoud van de bevestiging of homologatie door de Rechtbank van Koophandel te leper.

De Rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaar alle waarborgen van rechtschapenheid biedt.

Overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de heer Jean-Pierre Dierynck en mevrouw Griet Dierynck, beiden voornoemd en tegenwoordig of vertegenwoordigd zoals gezegd, elk afzonderlijk, dat zij:

- niet werden veroordeeld wegens een inbreuk op de artikelen 489 tot 490bis van het Strafwetboek dan wel wegens diefstal, valsheid, knevelarij, oplichting of misbruik van vertrouwen;

- als enige bewaarder, voogd, bestuurder of rekenplichtige geenszins niet tijdig rekening en verantwoording hebben gedaan en geenszins niet tijdig hebben afgerekend.

- niet failliet werden verklaard (zonder rehabilitatie te hebben verkregen);

- geen gevangenisstraf, zelfs met uitstel, hebben opgelopen wegens een van de strafbare feiten die bedoeld worden in artikel 1 van het Koninklijk Besluit nummer 22 van 24 oktober 1934 betreffende het rechterlijk verbod aan bepaalde veroordeelden en gefailleerden om bepaalde ambten, beroepen of werkzaamheden uit te oefenen, wegens een inbreuk op de wet van 17 juli 1975 op de boekhouding van de ondernemingen of op de uitvoeringsbesluiten ervan, of wegens een inbreuk op de fiscale wetgeving,

De Rechtbank van Koophandel te leper zal aangezocht worden bij eenzijdig verzoekschrift van de vennootschap, dat zal worden ingediend overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek.

VIERDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de machten en vergoeding van de vereffenaar, die de vennootschap zal kunnen vertegenwoordigen in en buiten rechte, zowel als eiser en als verweerder - weliswaar onder voorbehoud van de bevestiging door de Rechtbank van Koophandel te leper - vast te stellen als volgt

De vereffenaar zal de meest uitgebreide machten hebben voor de uitvoering van zijn opdracht en onder meer deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe algemene vergadering, in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet

Hij zal onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, kunnen overdragen aan een of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt,

Hij wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de Vennootschap.

Hij zal in het bijzonder in naam van de vennootschap de nodige stukken kunnen ondertekenen in verband met de wijziging en/of doorhaling van de inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen alsook in verband met de schrapping van het ondernemingsnummer.

Het mandaat van de vereffenaar zal kosteloos worden uitgeoefend.

VIJFDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen en wijzigingen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap en geeft machtiging aan de vereffenaar tot coördinatie van de statuten en tot uitvoering van de genomen beslissingen.

ZESDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot de benoeming van de heer Jean-Pierre' Dierynck, voornoemd, als lasthebber ad hoc ter indiening van een verzoekschrift bij de Rechtbank van Koophandel te leper, ter bevestiging van de benoeming van de vereffenaar en de plaatsvervangend vereffenaar en ter bevestiging van de door deze laatste gestelde handelingen váór de bevestiging van hun aanstelling.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering beslist ten slotte, voor zoveel als nodig, bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling te verlenen aan ACCOUNTANTSKANTOOR BRIVAN & C° BVBA, met zetel te 8860 Lendelede, Sneppestraat 1B, vertegenwoordigd door mevrouw Evelien Dejonghe, evenals haar aangestelden, alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om de wijziging van de inschrijving en alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, de BTW-Administratie, de Administratie van de Directe Belastingen, de sociale verzekeringsfondsen, en om het even welke andere administratieve instanties, alsook voor zoveel als nodig, bijzondere volmacht aan geassocieerde notarissen Ghesquière, Degryse & Ghesquière te leper om het nodige te doen voor de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige akte met het oog op de publicatie en het ondertekenen van alle stukken met het oog op het bekomen van de bevestiging van de benoeming van voormelde vereffenaar door de rechtbank van Koophandel te leper.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

samen hiermee neergelegd;

- expeditie van de buitengewone algemene vergadering

- bijzonder verslag van de zaakvoerder

- revisoraal verslag

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

f

k

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

\;--

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 16.08.2013, NGL 24.09.2013 13593-0096-013
06/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 17.08.2012, NGL 31.10.2012 12628-0057-014
14/02/2012
ÿþMatl PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ntkeis.~

_ I

0 1 FER. 2012

Griffie

u

~. e ,....;.

1

" L213, ,j.a"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondememingsnr ; 0879.543.045

Benaming (voluit) : DiAlu

(verkort) Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Rechtsvorm :

Zetel : Nijverheidslaan 4, 8940 Wervik, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders

Tekst :

Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder van 30 december 2011

De zetel van de vennootschap wordt vanaf 1 januari 2012 verplaatst naar

8940 WERVIK, Nijverheidslaan B, 10.

JEAN-PIERRE DIERYNCK, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik e vér melden : Recto: Ná m en hoedanigheid van de instrumerterendé neteris, hetzij van de pérso(o)n(én)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening_

06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 20.08.2010, NGL 27.08.2010 10468-0567-014
01/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 21.08.2009, NGL 28.09.2009 09778-0389-014
30/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 22.08.2008, NGL 27.10.2008 08794-0380-014
11/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 17.08.2007, NGL 08.10.2007 07769-0179-014
14/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 31.03.2015, NGL 07.10.2015 15643-0057-012

Coordonnées
DIALU

Adresse
NIJVERHEIDSLAAN 10B 8940 WERVIK

Code postal : 8940
Localité : WERVIK
Commune : WERVIK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande