DIANDA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIANDA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.212.488

Publication

17/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

1

111111 <131j57*

NEERGELEGD

0 8. 10, 2013

AEàri~K"

KOOF'I-

131~fKIANDEL Rl

Ondernemingsnr : 0832212488

Benaming

(voluit) : DIANDA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lekkensstraat 2, 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uit het verslag van de Buitengewone Algemene Vergadering gehouden op 26,09.2013 blijkt Met ingang van 01.10.2013

- wordt benoemd als zaakvoerder voor onbepaalde termiJn

DIETER DESENDER, Burg 4 bus 1, 8820 Torhout

Getekend,

Desender Danny

zaakvoerder

14/01/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
25/06/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

1 3, 06. 2013

fiECi{TBÁ t~.~~.ONi-fANgEL

K ,rtrAlità K

1



11



Ondernemingsnr : 0832212488

Benaming

(voluit) : DIANDA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Industrieweg 45, Kantoor 11, 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging zetel - ontslag en benoeming zaakvoerder tilt het verslag van de Buitengewone Algemene Vergadering gehouden op 31.05.2013 blijkt

Met ingang van 01.06.2013

- wordt de maatschappelijke zetel overgebracht naar

Lekkensstraat 2, 8800 Roeselare

- heeft ontslag genomen ais zaakvoerder :

BVBA DAANDY IMMO, Industrieweg 45, Kantoor 11, 8800 Roeselare. (BE 0806 427 019)

- wordt benoemd als zaakvoerder voor onbepaalde termijn

DANNY DESENDER, Burg 4 bus 1, 8820 Torhout

Getekend,

Desender Danny

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 25.03.2013, NGL 29.03.2013 13082-0421-010
22/07/2011
ÿþ Mol 2.1

k:I, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111 iiii III Id

*11112810* lI

ç

kT

Ondernemingsnr : 0832212488

Benaming

(voluit) : DIANDA

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Ondernemingenstraat 3 te 8630 Veurne

Onderwerp akte : Verplaatsing zetel

Uit een buitengewone algemene vergadering dd 01.07.2011 blijkt dat de zetel van de vennootschap verplaatst wordt van Ondernemingenstraat 3 te 8630 Veurne naar Industrieweg 45, kantoor 11 te 8800 Roeselare en dit vanaf 01.07.2011.

Desender Danny

Zaakvoerder

bet

ae

Be Sta;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Griffie

05/01/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

RECE ANE VAN XOOPBANDM

2 7 DEC. 2010 Grr rte

IIVIINVBYIA~I~IIIIW

*11003189*

Ondernerningsnr

Benaming

(voluit) : DIANDA

2i2_ G ~~

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zetel : 8630 Veurne, Ondernemingenstraat 3

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

UIT DE AKTE verleden voor Notaris Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris-zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid "CHRISTOPHE MOURIAU de MEULENACKER NOTARIS", met zetel te 8820 Torhout,. Aartrijkestraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0473.666.440 te Torhout op, zeventien december tweeduizend en tien.

BLIJKT DAT :

de heer DESENDER Danny Roger, bediende, geboren te Diksmuide op dertien december: negentien-,honderd drie~ën~zes~tig, wonende te 8820 Torhout, Burg 4 bus 1, echtgenoot van mevrouw LOOBUYCK Ann Maria Ise, bediende, geboren te Diksmuide op vier oktober negentien-+honderd' vierren-'zes-'tig, en gehuwd onder het beheer van het wettelijk stelsel bij ontstentenis van een' huwelijkskontrakt, naar hun verklaring tot op heden noch bevestigd noch gewijzigd.

Een besloten vennootschap met beperk-rte aa.sprake-'lijkheid hebben opgericht onder de benaming DIANDA met zetel te 8630 Veurne, Ondernemingenstraat 3.

De vennootschap heeft tot doel : voor eigen rekening, voor rekening van en/of in samenwerking met derden, prestaties te verrichten in België en het buitenland die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op :

1. Dienstverlening aan voedingsbedrijven. Productberekening en -ontwikkeling, studie, ontwerp en inbedrijfstelling van nieuwe produkten (samenhang van machines en gereedschap tot produkt), nieuwe of aangepaste produktieprocessen, lay-out en infrastructuur.

2.Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundige beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

- onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten,, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

- de ontwikkeling, promotie en financiering van alle onroerende goederen en van bouwprojekten, alsmede. het voeren van management bij de verwezenlijking ervan.

- beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

3. Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin, met uitzondering van de activiteiten die vallen onder het toepassingsgebied van de kaderwet van één maart negentienhonderd zesenzeventig tot reglementering van de beroepstitel en het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig; alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; agent en/of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en lenin-,gen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhuren of -verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van aile onroerende goederen in de breedste zin, zoals, appartementen, kantoren, winkels, woningen, studen-rtenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

4. Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in aile bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van alle bestuursmandaten, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

5. Advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

6. De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als in buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

7. Trading in de meest ruime zin.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzake-lijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf de neerlegging van de onderhavige akte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHT-TIEN'DUI'ZEND ZES-'HON-'DERD EURO (18.600,00 EUR) verdeeld in gelijke aandelen zonder nominale waarde, die een één/honderdzesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig onderschreven en volgestort in speciën, ten beloop van één/derde, door de voornoemde heer Danny DESENDER, die hierop verklaart : Q' dat deze inschrijving door hem wordt gedaan als WEDERBELEGGING; O dat de voormelde inschrijving voor de geheelheid met eigen gelden door hem werd betaald; D dat voormelde gelden hem eigen zijn en voortkomen van een handgifte. Derhalve zullen de bij deze akte verkregen aandelen een eigen goed zijn van de intekenaar, en niet behoren tot de huwgemeenschap die bestaat tussen hem en zijn echtgenote.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Het mandaat is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand maart om negentien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gebouden. Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van ieder daaropvolgend jaar. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst. Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun aandelen, na gelijk-stelling ervan inzake volstorting.

De sluiting van het eerste boekjaar wordt vastgesteld op dertig september tweeduizend en twaalf. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en dertien.

Tot niet-statutair zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de vennootschap: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DAANDY IMMO, met zetel te 8620 Nieuwpoort, Dienstweg Havengeul 35 bus F2-03-05, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0806.427.019, BTW nummer BE 806.427.019, die bij monde van haar hierna vermelde vertegenwoordiger verklaart de opdracht te aanvaarden, onder de bevesti-ging dat zij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet. De verschijner neemt daarop kennis van de beslissing waarbij de heer Danny DESENDER, bediende, wonende te 8820 Torhout, Burg 4 bus 1, werd aangeduid ais vaste vertegenwoordiger van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DAANDY IMMO, met zetel te 8620 Nieuwpoort, Dienstweg Havengeul 35 bus F203-05, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0806.427.019, BTW nummer BE 806.427.019.

Voor-

behouden

áan het

6 Igisch

Staatsblad

VOOR EENSLUIDEND VERKLAREND UITTREKSEL

voor registratie

(Get.) Christophe MOURIAU de MEULENACKER, notaris te Torhout.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD.

Afschrift van de oprichting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vértegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

05/02/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
DIANDA

Adresse
LEKKENSSTRAAT 2 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande