DICEAU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DICEAU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 457.189.704

Publication

15/02/2012
ÿþs

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr ; 0457.189.704

Benaming

(voluit) ; DICEAU in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oostnieuwkerkestraat 2, 8840 Staden

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 08/12/2011 blijkt dat de vereffening definitief gesloten werd op basis van de cijfers per 30/11/2011 en dat de vereffenaar, de heer Yves De Vinck, wonende te 8520 Kuume, Kortrijksestraat 61 bus 10, de rekeningen met de stukken tot staving op de zetel van de vennootschap neergelegd heeft.

Uit dezelfde notulen blijkt dat de algemene vergadering beslist heeft dat er geen maatregelen dienen genomen te worden voor de consignatie van de gelden en waarden die aan schuldeisers of aan vennoten toekomen, gezien aile aan schuldeisers of aan vennoten toekomende gelden en waarden aan de rechthebbenden afgegeven zullen worden.

De boeken en documenten van de ontbonden en vereffende vennootschap zullen gedurende een periode van tien jaar bewaard worden te 8840 Staden, Oostnieuwkerkestraat 2.

Gedaan te Staden, op 08/12/2011.

Getekend:

De heer Yves De Vinck

Vereffenaar

s~~ UhlIIIIIIIIIIIIIIIIINIVII11I11

*12038451*

~.

28/07/2011
ÿþ rnQo L. I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i III i u u i III

1111



*11116513*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0457.189.704

Benaming : DICEAU (voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oostnieuwkerkestraat 2

8840 Staden

Onderwerp akte :Vervroegde ontbinding van de vennootschap en invereffeningstelling - Benoeming van de vereffenaar(s)

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Maggy Vancoppernolle; i te Kortrijk op zeventien juni tweeduizend en elf, geregistreerd in het eerste registratiekantoor te Kortrijk op 23 juni 2011 drie bladen twee renvooien boek 949 blad 84 vak 11. Ontvangen : vijfentwintig euro (25,00 E). De e.a. Inspecteur L. Vanheuverzwijn.

ji Dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschapi met beperkte aansprakelijkheid « DICEAU », volgende beslissingen heeft genomen :

VERSLAGEN.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van :

- het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder op 24 mei 2011 waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van onderhavige algemene; vergadering. Aan dit bijzonder verslag is een staat van actief en passief afgesloten volgens; boekhoudkundige toestand op 30 april 2011 gehecht;

- verslag van de bedrijfsrevisor door de zaakvoerder aangewezen over de staat van actief en passief met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe; en juiste wijze is weergegeven, opgemaakt op 10 juni 2011.

I! De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Moore Stephens; Verschelden Bedrijfsrevisoren", met zetel te 9031 Drongen, Deinsesteenweg, 114,; vertegenwoordigd door mevrouw Wendy Van der Biest, bedrijfsrevisor, luiden als volgt: "De Burg. CVBA Moore Stephens Verschelden, bedrijfsrevisoren met kantoor te 9031; Drongen, Deinsesteenweg 114, vertegenwoordigd door mevrouw Wendy Van der Biest,!! bedrijfsrevisor verklaart dat in het kader van de procedure tot ontbinding, voorzien door heti wetboek van vennootschappen, het bestuursorgaan van de BVBA DICEAU, onder i! verantwoordelijkheid, een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 april 2011 hebben;; l opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de ontbinding van de !vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 1.170.319, 05 en een netto actief van :;1.161.254,37.

De staat werd, gelet op het voorstel tot ontbinding en de stopzetting van de activiteiten, opgesteld met inachtname van artikel 28,¢2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 20011! tot uitvoering van het wetboek van vennootschappen. De zaakvoerders hebben getracht de= realisatiewaarde van de activa, alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de ontbinding te voorzien, doch aan deze waarderingen komt steeds een marge van onzekerheid;;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

toe. Er werd geen rekening gehouden werd met eventuele belastingslatenties als gevolg van nog uit te voeren fiscale controles door de Administratie.

Voor wat betreft de getrouwheid en de volledigheid van de betreffende staat van activa en passiva afgesloten op 30 april 2011 maakt ondergetekende een voorbehoud met betrekking tot een mogelijke herziening inzake de vennootschapsbelasting, de belasting over de toegevoegde waarde, de bedrijfsvoorheffing en de RSZ voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controleboekjaren zijnde de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd. Ondergetekende kan zich eveneens niet uitspreken over de volledigheid van het opgenomen bedrag aan handelsschulden en te ontvangen facturen daar geen bevestigingsbrieven van de leveranciers werden ontvangen.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomst art. 181 Wetboek van Vennootschappen in het kader van de ontbinding van deze vennootschap en mag derhalve niet voor andere doeleinden worden aangewend."

EERSTE BESLISSING.

De vergadering beslist de vennootschap vervroegd te ontbinden met ingang vanaf heden. Zij bestaat vanaf heden enkel nog voor haar vereffening.

TWEEDE BESLISSING.

Onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar door de bevoegde rechtbank van koophandel in toepassing van artikel 184 van het wetboek van vennootschappen, beslist de vergadering mevrouw Lafaut Marie Christine, voornoemd als vereffenaar aan te stellen.

Zij bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod en verklaart te aanvaarden.

De vereffenaar treedt pas in functie nadat zijn benoeming door de rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

DERDE BESLISSING.

De vergadering beslist een plaatsvervangend vereffenaar aan te stellen die slechts in functie kan treden indien de benoeming van voornoemde vereffenaar door de rechtbank van koophandel niet wordt bevestigd of gehomologeerd.

De vergadering beslist als plaatsvervangend vereffenaar aan te stellen, de heer De Vinck Yves Willy Gilbert, geboren te Brugge op 24 maart 1976 wonende te 8520 Kuurne, Kortrijksestraat 61 bus 10.

Deze vereffenaar treedt slechts in functie onder de dubbele opschortende voorwaarde van de niet-bevestiging of  homologatie van de benoeming als vereffenaar van mevrouw Lafaut Marie Christine, voornoemd, door de rechtbank van koophandel en van de bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel van zijn benoeming als vereffenaar. VIERDE BESLISSING.

De vergadering beslist dat de vereffenaar de meest uitgebreide machten zal hebben om zijn mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen, zonder zijn toevlucht te moeten nemen tot machtiging van de algemene vergadering in de gevallen waarin deze is voorzien in het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaar mag de hypotheekbewaarder ontslaan om ambtshalve inschrijving te nemen, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken en geschriften van de vennootschap.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun tijdelijke machten ta_ekennen, _die naar zijn _oardeel passen _voor_bijzondere_ eahepaalde_.doeleinden _____________

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Vdor-

beheuden

aan het

Belgisch

Staatsblad

"

mod 2.1

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zullen getekend

worden door de vereffenaar.

Het mandaat van de vereffenaar is onbezoldigd.

VIJFDE BESLISSING.

De vergadering verleent, voor zoveel als nodig, bijzondere volmacht, met recht van de

indeplaatsstelling, aan voornoemde vereffenaar teneinde het eenzijdig verzoekschrift in te

dienen bedoeld in artikel 184 van het wetboek van vennootschappen, dit met het oog op de

bevestiging van de benoeming van de vereffenaar en plaatsvervangend vereffenaar.

ZESDE BESLISSING.

De vergadering beslist de statuten te wijzigen als volgt om deze aan te passen aan de

genomen beslissingen :

Artikel 1 : in fine van dit artikel wordt de volgende tekst toegevoegd :

"Alle documenten uitgaande van de vennootschap moeten vermelden dat zij in vereffening

is gesteld."

Artikel 4 : in fine van dit artikel wordt de volgende tekst toegevoegd :

"Zij werd ontbonden en invereffening gesteld door een buitengewone algemene vergadering

van aandeelhouders gehouden op 17 juni 2011 voor Maggy Vancoppernolle, geassocieerd

notaris te Kortrijk."

VÓor-beheuden aan het Belgisch Staatsblad

Uit een beschikking van de rechtbank van koophandel te Ieper de dato acht juli tweeduizend elf blijkt dat de benoeming van de plaatsvervangende vereffenaar de heer Yves De Vinck zoals beslist door de buitengewone algemene vergadering van 17 juni 2010 bevestigd werd.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppemolle

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte dd. 17 juni 2011 ; gecoördineerde tekst der statuten ; kopie van de beschikking van de rechtbank van koophandel te Kortrijk dd. 8 juli 2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

16/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.05.2011, NGL 14.06.2011 11155-0516-013
07/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.04.2010, NGL 04.06.2010 10147-0263-013
13/04/2010 : VE036150
01/07/2009 : VE036150
02/06/2008 : VE036150
19/06/2007 : VE036150
08/08/2006 : VE036150
11/08/2005 : VE036150
20/07/2004 : VE036150
23/07/2003 : VE036150
26/07/2002 : VE036150
21/07/2000 : VE036150
17/07/1999 : VE036150
13/03/1996 : VE36150

Coordonnées
DICEAU

Adresse
OOSTNIEUWKERKESTRAAT 2 8840 STADEN

Code postal : 8840
Localité : Oostnieuwkerke
Commune : STADEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande