DIDIER VANDEN WEGHE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DIDIER VANDEN WEGHE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 429.523.819

Publication

01/04/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

19. 03. 2014

KORTRIJK

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0429.523.819

Benaming

(voluit) : Didier VANDEN WEGHE

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Anzegemseweg 55 - 8790 WAREGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming vennootschapsbestuurder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders, gehouden op 24 februari 2014 om 9u.00 op de maatschappelijke zetel te Waregem blijkt het volgende:

De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van de heer Didier VANDEN WEGHE en dit met ingang van 1 januari 2014 en aanvaardt unaniem het ontslag als bestuurder van de vennootschap.

Na vaststelling dat ingevolge dit ontslag het minimum aantal bestuurders zoals door de wet voorzien niet meer bereikt wordt, draagt de Raad van Bestuur van de vennootschap, mevrouw Dominique NIORT voor als nieuwe bestuurder teneinde te voldoen aan de wettelijke bepalingen.

De algemene vergadering van de vennootschap benoemt bijgevolg unaniem mevrouw Dominique NIORT met onmiddellijke ingang voor een minimum periode van 6 jaar en minstens tot aan de sluiting van de algemene jaarvergadering van 2020 als gedelegeerd bestuurder. Dit mandaat is onbezoldigd.

Tenslotte verstrekt de algemene vergadering hierbij volmacht - met mogelijkheid tot indeplaatsstelling - aan de heer Marc DERWEDUWEN - accountant -, teneinde de adminstratieve formaliteiten, publicaties en verplichtingen terzake te verzekeren en te vervullen.

de heer Didier VANDEN WEGHE

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

25/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.11.2013, NGL 18.11.2013 13662-0248-017
22/12/2014
ÿþM ci word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

: ~" . "

!,~.:

h

~

t p.iut~" ,

i ~r," ~_ti~,~,

Z

MONITEUR BELGE NEERGELEGD

16-12- 2014 ELGISCH TAATSBLAU 1 3 OKI, 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, afd. KORTRIJK

ri ie

1111111111111111111111111

B





Ondernemingsnr : 0429.523.819

Benaming

(Voluit} : DIDIER VANDEN WEGHE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel: Anzegemseweg 55 te 8790 Waregem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding-invereffeningstelling

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door notaris Dirk Luyten, te Mechelen, vervangende zijn ambtgenoot notaris Jean-Pierre Vanden Weghe, te Walem (Mechelen), wettelijk belet ratione personae, op 29 augustus 2014, geregistreerd 4 bladen, 0 verzendingen, op het lste registratiekantoor Mechelen, op 8 september 2014, register (OBA) 5, boek 326, blad 44, vak 17. Ontvangen: E 50,00, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap 'DIDIER VANDEN WEGHE", met zetel te 8790 Waregem, Anzegemseweg 55, het volgende heeft beslist:

besluit

De vergadering beslist tot ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf 29 augustus 2014.

besluit

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de hierna volgende bestuurders van rechtswege ontslagnemend zijn: de Heer Alexandre Jean Gilbert VANDEN WEGHE, wonend te 9800 Deinze (Sint-Martens-Leerne), Gaston Baertstraat 29 en Mevrouw Dominique Juliette Berthe NIORT, wonend te 8720 Dentergem, Vijvestraat 7. De vergadering za! kwijting verlenen aan de bestuurders voor hun beheer bij het sluiten van de vereffening voor hun beheer over de periode van 1 januari 2014 tot en met 28 augustus 2014.

besluit

De vergadering beslist één vereffenaar te benoemen. Ze benoemt als vereffenaar: de heer VANDEN WEGHE Alexandre, voornoemd, die bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod en verklaart te aanvaarden. De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen. De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd. De vergadering verleent alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar, hier aanwezig, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar of van de hierna benoemde plaatsvervangende vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel. De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap. Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces verbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

besluit

De vergadering beslist een plaatsvervangend vereffenaar aan te stellen die slechts in functie kan treden indien de benoeming als vereffenaar van de Heer Alexandre VANDEN WEGHE door de rechtbank van koophandel niet wordt bevestigd of gehomologeerd. De plaatsvervangend vereffenaar is: Mevrouw NIORT Dominique, voornoemd, die nu reeds bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod en verklaart te aanvaarden in voorkomend geval. De vergadering beslist dat de plaatsvervangend vereffenaar, bij bevestiging, of homologatie van haar benoeming, haar mandaat onbezoldigd zal uitoefenen. Deze vereffenaar treedt slechts in functie onder de dubbele opschortende voorwaarde van de niet-bevestiging of homologatie van de benoeming als vereffenaar van de Heer Alexandre Vanden Weghe, voornoemd, door de rechtbank van koophandel en van de bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel van haar benoeming als vereffenaar.

besluit

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast: De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Hij mag de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is. Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen. De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap. Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt. Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar. De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand, moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat er nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden. De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van Koophandel het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

besluit

De vergadering beslist de statuten te wijzigen als volgt om deze aan te passen aan de genomen beslissingen : Artikel 1 : in fine van dit artikel wordt de volgende tekst toegevoegd : "Alle documenten uitgaande van de vennootschap mceten vermelden dat zij in vereffening is gesteld.' Artikel 4 : na de eerste alinea van dit artikel wordt de volgende tekst toegevoegd : "Zij werd ontbonden en invereffening gesteld door een buitengewone algemene vergadering gehouden op 29 augustus 2014 voor notaris Dirk Luyten, te Mechelen, vervangende zijn ambtgenoot notaris Jean-Pierre Vanden Weghe, met standplaats te Walem (Mechelen), wettelijk belet ratione personae"

besluit

De vergadering verleent machtiging aan de vereffenaar tot uitvoering van de voorgaande besluiten, tot coördinatie van de statuten en tot neerlegging van de gecoordineerde tekst overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Voor ontledend uittreksel.

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift proces-verbaal;

- staat van activa en passiva;

- revisoraal verslag;

- verslag van de bestuurders;

Dirk Luyten

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-'behouden aap het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

15/05/2013
ÿþMod Word 77,7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

à

JfON TEUR BE~

0- ~~ ~ a=~d.

.GIS H STAAT

GE NEERGELEGD

'

FsL,',.1:

 2. 05. 2013

RECHTBANgrifflPHANDEL lf rn r]Tn1 iv

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0429523819

Benaming

(voluit) : Didier Vanden Weghe

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

,Zetel : Anzegemseweg 55, 8790 Waregem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming vennootschapsbestuurders

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 17 april 2013 om 09h00 op de maatschappelijke zetel te Waregem blijkt het volgende;

"De algemene vergadering neemt kennis van de verzoeken dd. 24 januari 2013 van dhr. Philippe Colin de Verdiere en dhr. Didier Deschanel met onmiddellijke ingang ontslag te nemen als bestuurders van de vennootschap, en aanvaardt unaniem hun ontslag als bestuurders van de vennootschap.

Na Vaststelling dat ingevolge het ontslag van enkele leden van de Raad van Bestuur het minimum aantal; bestuurders zoals door de wet voorzien niet meer bereikt wordt, draagt de Raad van Bestuur van de vennootschap dhr. Alexandre Vanden Weghe voor als nieuwe bestuurder teneinde te voldoen aan de wettelijke. bepalingen.

De algemene vergadering van de vennootschap benoemt bijgevolg unaniem dhr. Alexandre Vanden Weghe met onmiddellijke ingang voor een minimum periode van 6 jaar en minstens tot aan de sluiting van de algemene jaarvergadering van 2019.

Tenslotte verstrekt de algemene vergadering hierbij volmacht - met mogelijkheid tot indeplaatsstelling - aan Mr, Geert Dierickx, advocaat, teneinde de administratieve formaliteiten, publicaties en verplichtingen terzake te verzekeren en te vervullen,"

Dhr. Didier Vanden Weghe

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

13/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 13.06.2012, NGL 10.07.2012 12281-0107-016
17/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 08.06.2011, NGL 14.06.2011 11163-0037-016
26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 19.07.2010 10322-0237-016
04/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 10.10.2009, NGL 29.10.2009 09836-0073-016
09/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 29.08.2008 08697-0080-017
06/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 30.08.2007 07688-0077-016
29/08/2007 : KO148923
19/03/2007 : KO148923
08/11/2005 : KO148923
04/10/2005 : KO148923
08/09/2005 : KO148923
08/11/2004 : KO148923
31/07/2003 : KO148923
01/04/2003 : KO148923
19/09/2002 : KO148923
26/07/2002 : KO148923
28/05/1998 : GE145059

Coordonnées
DIDIER VANDEN WEGHE

Adresse
ANZEGEMSEWEG 55 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande