DIERENARTSENPRAKTIJK BEERLANDT JOSE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIERENARTSENPRAKTIJK BEERLANDT JOSE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.831.037

Publication

30/12/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tu111111W1101uu

NEERGELEGD

1 6. 12. 2013

~i1=CHTBANtc 1tpOeH!#NDEL

KOR .e



Ondernemingsnr : 0894.831.037

Benaming

(voluit) : DIERENARTSPRAKTIJK BEERLANDT JOSE (verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8560 Wevelgem (Moorsele), Overheulestraat 156

(volledig adres)

Onderroer akte : Kapitaalverhoging - statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Vincent Guillemyn te Menen (Lauwe) op 12 december 2013 dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders heeft beslist:

- De vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, belopen op honderdvijftigduizend achthonderd tweeënvijftig euro tweeënvijftig eurocent (150.852,52 EUR) zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 31 december 2011.

- De vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen, honderd zevenennegentigduizend honderd vijfenzeventig euro zevenenzeventig eurocent (197.175,77 EUR) bedraagt, rekening houdende met de jaarrekening van 31 december 2012.

- De algemene vergadering beslist over te gaan tot onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van honderdveertigduizend euro (140.000,00 EUR).

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing de vennoot een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van het tussentijds dividend,

De vennoot verklaart het volledige bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk te willen inbrengen in het maatschappelijke kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van 10 procent van het tussentijds dividend.

- De voorzitter schort de vergadering op om het bestuursorgaan en de bedrijfsrevisor toe te laten hun verslag te finaliseren.

- De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door het bestuursorgaan.

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de revisor, Dit verslag werd opgemaakt onder de opschortende voorwaarde van daadwerkelijke beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend. Dit verslag besluit als volgt:

"8. Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van BV o.v.v.e. BVBA DIERENARTSENPRAKTIJK BEERLANDT-JOSE bestaat uit de inbreng van een schuldvordering aangehouden door de heer José BEERLANDT voor een totaal bedrag van 126.000,00 EUR. Deze schuldvordering zal ontstaan naar aanleiding van een' dividenduitkering in de zin van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992.

De vergoeding van deze inbreng in natura bestaat uit de toename van de fractiewaarde van de huidige 186 aandelen van de vennootschap BV o.v.v.e. BVBA DIERENARTSENPRAKTIJK BEERLANDT JOSE voor een' kapitaalwaarde van 126.000,00 EUR. Er zullen geen nieuwe aandelen worden uitgegeven.

Ons verslag werd opgesteld onder volgende cumulatieve opschortende voorwaarden:

a)De algemene vergadering van 12/12/2013 besluit rechtsgeldig, voorafgaand aan de kapitaalverhoging: beoogd in onderhavig verslag, tot toekenning van een dividend ten belope van 140.000,00 EUR in toepassing van de in artikel 537 WIB92 bedoelde procedure, en

b)Deze algemene vergadering besluit rechtsgeldig om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 W1B92 bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen op de creditzijde van een schuldrekening op naam van de enige vennoot.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn we van oordeel dat:

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk is voor.

de waardering van-de ingebrachte bestanddelen, voorde bepaling van het aantal door de vennootschap uitte.

Op de laatste blz. van Luilam vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

y geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura evenals voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %. 2.De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

4 3.Het bestuursorgaan heeft slechts één waarderingsmethode gehanteerd voor de waardering van de ingebrachte schuldvorderingen, met name de nominale waarde. Het bestuursorgaan heeft geopteerd om geen nieuwe aandelen uit te geven voor de inbreng gezien de inbrenger dezelfde is als de enige aandeelhouder en hij de kapitaalverhoging volledig zal onderschrijven. Er zal dus geen verschuiving ontstaan binnen het aandeelhouderschap van de vennootschap.

i 1 Rekening houdend met de weerhouden methoden van waardering en in het bijzonder dat er geen verschuivingen kunnen ontstaan in het aandeelhouderschap van de vennootschap, hebben wij louter een analytisch nazicht gedaan van de jaarrekening per 31/12/2012 en de tussentijdse cijfers per 30/06/2013 van de inbrenggenietende vennootschap.

e 5.In de gegeven omstandigheden zijn weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord. De waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, komen tenminste overeen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting, of met andere woorden, dat ons verslag geen `faimess opinion' is,

Volledigheidshalve benadrukken wij dat enkel en alleen de in het huidige verslag beschreven bestanddelen deel uitmaken deze inbreng in natura.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen aangaande de voorgenomen inbreng in natura bij wijze van kapitaalverhoging van BV o.v.v.e. BVBA DIERENARTSENPRAKTIJK BEERLANDT JOSE in het kader van de toepassing van artikel 537 WIB92 en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Opgesteld te goeder trouw

te Kortrijk, op 05/12/2013

(getekend)

BVBA BOES & CO BEDRIJFSREVISOREN,

vertegenwoordigd door haar zaakvoerder,

de heer Joseph-Michel BOES,

bedrijfsrevisor."

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

Deze verslagen zullen hierbij aangehecht blijven, met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

- De vergadering beslist een kapitaalverhoging door te voeren om het kapitaal te verhogen van negenentachtigduizend tweehonderd tachtig euro (89.280,00 EUR) naar tweehonderd vijftienduizend tweehonderd tachtig euro (215.280,00 EUR) door inbreng van het netto-dividend (de schuldvordering jegens de vennootschap) ten bedrage van honderd zesentwintigduizend euro (126.000,00 EUR) (dus na inhouding van de roerende voorheffing van 10 procent) zonder creatie van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging geschiedt zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen,

- De enige aandeelhouder, de heer Jose Beerlandt voornoemd, verklaart volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten, als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven, en verklaart inbreng te doen van de schuldvordering die hij bezit jegens de onderhavige vennootschap in rekening-courant ingevolge de voorgaande uitkering van het tussentijds dividend ten belope van honderdzesentwintigduizend euro (126.000,00 EUR).

- De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemd besluit, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk van negenentachtigduizend tweehonderd tachtig euro (89.280,00 EUR) op tweehonderd vijftienduizend tweehonderd tachtig euro (215.280,00 EUR) werd gebracht en is vertegenwoordigd door 186 aandelen, op naam, zonder nominale waarde.

- Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering het artikel 5 van de statuten te wijzigen als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd vijftienduizend tweehonderd tachtig euro (215.280,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/186ste van het kapitaal vertegenwoordigen."

- De vergadering beslist de statuten aan te passen aan het huidige Wetboek van Vennootschappen door aanpassing als volgt:

INervanging van de tekst van artikel 17 door volgende tekst:

"De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hen tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van dien aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap, haar zaakvoerders en de commissarissen zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag.

4y

t i

De vragen kunnen schriftelijk en voorafgaandelijk worden gesteld vanaf de mededeling van de oproeping. De vragen kunnen via elektronische weg tot de vennootschap worden gericht via het in de oproeping vermelde ' adres. De vennootschap moet die schriftelijke vragen ontvangen uiterlijk de zesde dag voor de algemene vergadering."

2Nervanging van de tweede zin van artikel 27 door volgende tekst;

"De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging daar de voorzitter van de rechtbank van koophandel, van benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen."

3/invoering van de mogelijkheid tot schriftelijke besluitvorming:

-Invoering van een artikel 19bis, hetwelk luidt als volgt:

Artikel 19bis SCHRIFTELIJKE BESLUITVORM1NG

"Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren,

Daartoe zal door een zaakvoerder, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van 20 dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn."

-Invoering van volgende paragraaf na de eerste twee zinnen van artikel 11:

"Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens 20 dagen voor de datum van de jaarvergadering worden verstuurd."

- De vergadering beslist om machten toe te kennen aan de zaakvoerder voor de uitvoering van voormelde beslissingen.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de , statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijk bepalingen ter zake.

De vergadering beslist tevens volmacht te verlenen aan BVBA LUMINAD, te 8560 Gullegem, Hoge Voetweg 14 evenals aan zijn bedienden, aangestelden of lasthebbers met de macht om afzonderlijk te handelen en mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde aangaande voormelde beslissingen alle nog nood-'zake-"lijke of nuttige stappen te ondernemen bij de fiscale en sociale admí-inis-tra-Mtie, de Belasting over de Toegevoegde Waarde, KBO, verzekeringskas, ondernemingsloketten en aanverwante instanties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get. Notaris Vincent Guillemyn)

Gelijktijdig neergelegd:

- afschrift akte

- gecoördineerde statuten

- verslag raad van bestuur

- verslag bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

voor-bhouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 31.08.2012 12557-0137-011
08/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 22.10.2011, NGL 02.11.2011 11597-0320-011
10/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.11.2010, NGL 30.11.2010 10624-0107-011
04/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.06.2009, NGL 31.08.2009 09694-0185-012
08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 31.08.2015 15573-0583-010
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 31.08.2016 16565-0580-011

Coordonnées
DIERENARTSENPRAKTIJK BEERLANDT JOSE

Adresse
OVERHEULESTRAAT 156 8560 MOORSELE

Code postal : 8560
Localité : Moorsele
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande