DIETER LAFAUT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIETER LAFAUT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 598.967.377

Publication

02/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

26-02-2015

Griffie

*15303672*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0598967377

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Dieter Lafaut

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bij akte verleden voor geassocieerd notaris Stijn VERHAMME, te Tielt, op 24 februari 2015,

neergelegd vóór registratie, werd een vennootschap opgericht met volgende gegevens:

OPRICHTERS:

De heer LAFAUT Dieter Bart, geboren te Roeselare op 16 september 1988, wonende te 8750

Wingene, Vrijstraat 13.

RECHTSVORM:

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

BENAMING:

Dieter Lafaut

ZETEL:

8750 Wingene, Vrijstraat 13.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden zowel in België als

het buitenland:

I. Specifieke activiteiten

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

De oprichting, de uitbating en het overnemen van apotheken en/of drogisterijen;

De handel onder al zijn vormen en de fabricatie van scheikundige, farmaceutische, para-

farmaceutische en homeopathische producten;

De handel onder al zijn vormen in fytofarmaceutische en kosmetische-, parfumerie-, bandagisterie-,

dieet-, veeartsenij-, laboratorium-, medische-en onderhoudsproducten en van alle artikelen in

verband met optiek en macrobiotiek, alsook alle apparatuur, materialen en diensten die met

voorgaande opsomming verband houden;

Het opnemen van industriële, klinische, medische, biologische, scheikundige en toxicologische

analyses;

Iedere handelsbedrijvigheid die met de gezondheidzorg, in de ruimste zin, verband houdt;

De studie, de uitbating, de vertegenwoordiging van brevetten, patenten, licenties, merken, know-how

en rechten van het intellectuele patrimonium. De handel onder al zijn vormen van producenten die

hun oorsprong vinden in de commercialisatie van bovenvermelde rechten.

II. Algemene activiteiten

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, kleine en middelgrote ondernemingen, verenigingen zonder winstoogmerk, groepspraktijken, zelfstandigen, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van organisatie, administratie, management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

Arbitrage en bemiddeling tussen bedrijfsleiders en werknemers.

Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk

Onderwerp akte :

Vrijstraat 13 8750 Wingene

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

kapitaal en andere.

Het optreden als tussenpersoon in de handel door bemiddeling en vertegenwoordiging, evenals alle activiteiten in verband met trading, met betrekking tot gelijk welke goederen en/of diensten, onder hun meest verscheiden vormen.

Consultancy, bijstand en begeleiding hetzij rechtstreeks, hetzij in onderaanneming, van personen en bedrijven betreffende public relations, public affaires, externe en interne communicatie, persrelaties, marketing en publiciteit, en dit alles in de breedst mogelijke zin.

De organisatie van ondermeer seminaries, opleidingen, studiedagen, conferenties, stages, ateliers, webinars, uitwisselingen en ontmoetingen betreffende de onderwerpen vervat in het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De productie, het opstellen, de redactie, het drukken, de verdeling, het uitgeven, het verspreiden en promoten van publicaties, documenten en informatiedragers betreffende de onderwerpen vervat in het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Het ter beschikking stellen aan derden van lokalen, materiaal en personeel.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aankoop, de verkoop, het ter beschikking stellen, de bouw, verbouwingen, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkavelingen en, in het algemeen het productief maken van onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten.

De vennootschap is eveneens gerechtigd alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen te doen die rechtsreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken;

De vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot verwezenlijking van het doel; De vennootschap kan ten gunste van vennootschappen borgstellen of aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Voorgaande opsomming is aanwijzend en niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze dan ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

De vennootschap kan alle om het even welke verrichtingen uitvoeren nodig of nuttig voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële-, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen-als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken en allerhande roerende waarden, daaronder begrepen, de aankoop, de verkoop, arbitrage van dergelijke waarden. Bovendien kan zij functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

DUUR:

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde termijn

KAPITAAL  AANDELEN:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 18.600 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één /100ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparanten verklaren dat alle aandelen, waarop zij ingeschreven hebben, zijn volgestort in speciën ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro.

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de voormelde

vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis. Het bewijs van deponering werd door deze bank afgeleverd.

De niet volstorte inbreng van de heer Dieter Lafaut bedraagt 6.200,00 euro.

SCHORSING DER RECHTEN  VRUCHTGEBRUIK

De aandelen zijn ondeelbaar.

Zijn er verschillende eigenaars van een aandeel of een ander effect, dan hebben de zaakvoerders het recht de uitoefening van de daarbij horende rechten te schorsen totdat één enkele persoon tegenover de vennootschap is aangewezen als eigenaar van het aandeel of het ander effect. In geval van verdeling van het eigendomsrecht van een maatschappelijk aandeel of een ander effect, worden de eraan verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

BESTUUR

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de vennoten, die worden aangesteld voor de duur van de vennootschap. Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen handelen.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen.

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statu-tair zaakvoerder wordt aangesteld.

BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor alle rechtshandelingen die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn, niet door de wet of door de statuten verboden zijn, en niet door de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de derde zaterdag van de maand juni om 14u00, op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien. Indien deze dag een feestdag is, zal de jaarvergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist en op de wijze voorgeschreven door de wet.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

BALANS - RESERVE - WINSTVERDELING

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd genomen voor het wettelijk reservefonds.

Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere bestemming kan voor voorzien.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. VEREFFENAAR BEVOEGDHEDEN

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van vereffening verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningsstaat. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één staat per jaar.

Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders a rato van hun aandelenbezit.

VEREFFENING

In geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het batig saldo zal worden verdeeld onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk recht.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

- Het eerste boekjaar zal beginnen op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2015.

- De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2016.

- De comparant verklaart dat hij thans niet de enige vennoot is van enige andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

- De comparant verklaart bovendien zichzelf als enig niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur over de vennootschap aan te stellen, hetgeen hij verklaart te aanvaarden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

- Volmacht wordt gegeven aan de hierna genoemde personen, die elk afzonderlijk kunnen optreden

en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of

stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de

administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle

stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de

bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers

van Deloitte die woonstkeuze doen op het kantoor te Roeselare, Kwadestraat 151:

- Mevrouw Eveline Christiaens

- de heer Wouter Quaghebeur

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Stijn VERHAMME, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van het proces-verbaal/akte van 24 februari 2015

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 15.07.2016 16322-0344-009

Coordonnées
DIETER LAFAUT

Adresse
VRIJSTRAAT 13 8750 WINGENE

Code postal : 8750
Localité : WINGENE
Commune : WINGENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande