DIETER VERCAIGNE

Divers


Dénomination : DIETER VERCAIGNE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 836.707.548

Publication

23/07/2014
ÿþMod Word 11.1

~ ~..~ - r+"" +. ~

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

moN,,,, R BELGL NEERGELEGD

19 222* e ~5-°7 - 2014 TAATSBLAD 2 5 JUNI 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gens.d KORTRIJK

brime

Ondernemingsnr: 0836.707.548

Benaming

(voluit) : DIETER VERCAIGNE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mandellaan 251, 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING (art. 537 WIB)

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Lodewijk VERMEULEN te Menen op 20 juni 2014, ter registratie neer te leggen, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DIETER VERCAIGNE", niet zetel te 8800 Roeselare, Mandellaan 251, onder meer volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLUIT- KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD.

De vergadering besliste het kapitaal van de vennootschap te verhogen met zevenenveertigduizend vierhonderd zevenenvijftig euro (¬ 47.457,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) naar zesenzestigduizend zevenenvijftig euro (¬ 66.057,00).

De vergadering besliste dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij zal gepaard gaan zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

TWEEDE BESLUIT INSCHRIJVING OP DE KAPITAALVERHOGING.

Op de kapitaalverhoging werd ingeschreven door Heer Dieter VERCAIGNE, voor zevenenveertigduizend vierhonderd zevenenvijftig euro (¬ 47.457,00).

De inbrenger verduidelijkte dat voornoemd ingebracht bedrag verkregen is ingevolge het betaalbaar zijn van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van tien juni tweeduizend veertien.

Ingevolge onderhavige inbreng werd het verkregen netto-bedrag van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen, nadat het geblokkeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap.

De comparant erkende dat het kapitaal waarop hij in geld ingeschreven heeft, vol gestort werd door deponering ervan op een geblokkeerde rekening.

DERDE BESLUIT VASTSTELLING KAPITAALVERHOGING.

De vergadering stelde vast, en verzocht ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van zevenenveertigduizend vierhonderd zevenenvijftig euro (¬ 47.457,00), daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal gebracht werd op zesenzestigduizend zevenenvijftig euro (¬ 66.057,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.

De vergadering besliste artikel vijf van de statuten aan te passen aan de genomen beslissing.

Derhalve zal artikel vijf van de statuten voortaan luiden als volgt:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt zesenzestigduizend zevenenvijftig euro (¬ 66.057,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde, ieder aandeel een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigende."

VIERDE BESLUIT

De vergadering gaf opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en gaf dienvolgens volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.





(ondertekend door notaris Lodewijk VERMEULEN te Menen)

Tegelijk hiermee neergelegd :

-Expeditie van de akte statutenwijziging. -De gecoördineerde tekst der statuten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor. behoud aan h. Belgis Staatst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 11.03.2014, NGL 21.03.2014 14075-0338-011
18/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 14.03.2013, NGL 12.04.2013 13088-0462-011
12/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 31.01.2012, NGL 07.03.2012 12056-0355-011
15/06/2011
ÿþ ti+od 2.0

Luiktit In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD '

-1. 06, 2011

RECFiTîe!. }eC,Of'HANDEL

,~nnT+~i 14C

Ondernemingsnr : g 3 G. 70 {. ÇL1

Benaming

(voluit) : DIETER VERCAIGNE

Rechtsvoren : BVBA

Zetei : 8800 Roeselare, Mandellaan 251

Onderwerp akte : Oprichting

" Er blijkt uit een akte OPRICHTING verleden voor notaris Ludo DEBUCQUOY te PASSENDA.LE; Zonnebeke, op VIJFENTWINTIG MEI TWEE DUIZEND EN ELF "Geboekt zes bladen geen verzending te: IEPER de 26 mei 2011 boek 176 blad 10 vak 18. Ontvangen: vijfentwintig euro. De Ontvanger A.I. (getekend); Jean-Pierre LEMAIRE", dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht werd, met als

BENAMING: DIETER VERCAIGNE - ZETEL: 8800 Roeselare, Mandellaan 251. VENNOOT : de heer:

VERCAIGNE Dieter, geboren te Roeselare op twee juni negentienhonderd drieëntachtig, nationaal nummer; 830602-045.31, wonende te 8800 Roeselare, Mandellaan 251; DOEL : De vennootschap heeft voor doel :

- Het uitbaten van een kinesistenpraktijk, verstrekken van diensten op het gebied van fysische geneeskunde, en aanverwante behandelingsmethodes. Het behandelen van mobiliteitsstoomissen, orthopedische manuele: therapieën, lymfedrainage, sportkinesitherapie, babymassage, osteopathische behandelingstechnieken, alternatieve en/of klassieke geneeskunde, perinatale kinesitherapie, sportrevalidatie, taping, sportmedische'' testen, rugschooltraining, ademhalingstechnieken, inspanningstesten, lactaatmetingen, sauna, fitness,

" zonnebank, hydrotherapie, sportadvies, sportbegeleiding en alle met het kinesitherapieberoep aanverwante,

verenigbare disciplines en verband houdende activiteiten.

Klein-en groothandel in voedingssupplementen, orthopedische en verzorgingsartikels. De uitgave en

distributie van boeken en tijdschriften. "

De aan-en verkoop, het huren en verhuren, het leasen en invoeren van apparatuur, instrumenten,: materialen, producten en begeleidende accommodaties inclusief gebouwen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de exploitatie van een kinesitherapeutische praktijk. Zij zal in het kader van haar werkzaamheden alle: onroerende en roerende verrichtingen mogen stellen die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van. haar doel.

Het aanleggen, beleggen, beheren, uitbaten, verwerven, van aandelen obligaties, kasbons of andere: roerende waarden en bezittingen onder welke vorm ook van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te: richten vennootschappen, alle verrichtingen met betrekking tot het financieren van investeringen, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, het te leen opnemen of te leen geven van gelden, onder welke: vorm ook, met of zonder zakelijk en/of persoonlijke zekerheden, in de mate toegelaten door de wet en onder: voorwaarde van het bekomen van de eventuele noodzakelijk machtigingen en aanvaardingen.

De vennootschap kan een patrimonium van zakelijke rechten van volle eigendom, vruchtgebruik, opstal of; erfpacht op onroerende goederen uitbouwen en alle daarmee samenhangende handelingen verrichten, zonder` dat dit de vorm van een commerciële activiteit aanneemt.

De vennootschap kan zowel in BELGIE als in het buitenland alle dienstverlenende activiteiten van sociale administratieve, technisch, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten; in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel of die: van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om het even welke Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen. Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de` ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te,

coördineren. "

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend' wezen.

- DUUR : onbepaalde duur vanaf haar oprichting en neemt ten hare laste alle verbintenissen aangegaan`;

voor de vennootschap in oprichting, vanaf één januari tweeduizend tien. KAPITAAL : achttien duizend:

zeshonderd euro vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen op naam, zonder nominale waarde,' die elk één/honderd zesentachtigste vertegenwoordigen van het maatschappelijk kapitaal. BESTUUR : Het, bestuur der vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer deelhebbende of niet deelhebbende;

zaakvoerders, aan9esteld door de al9emene vergadering die hun opdracht dbk_kan herroepen_en hemieuwen, Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

" 11089089' IIIII

be a BE sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

~

Voor-Izerhoud;i,n aan het Belgisch Staatsblad Bij afwijking hiervan wordt tot statutair zaakvoerder aangesteld voor de duur van de vennootschap de heer VERCAIGNE Dieter, voornoemd en die verklaart te aanvaarden. Hij kan zijn bevoegdheden van dagelijks bestuur en het uitvoeren van zijn besluiten opdragen aan een van de bestuurders of aan een directeur of bijzonder lasthebber die geen vennoot hoeft te zijn. Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid . om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel,met uitzondering van die handelingen .waarvoor volgens de wel de algemene vergadering bevoegd is.. Ieder . zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. De " vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen,welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de : grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn; Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs. Doch, in tegenstelling met voorgaande, zal ingeval er: a. twee zaakvoerders zouden zijn deze het bestuur gezamenlijk voeren; b. meer dan twee zaakvoerders zouden zijn, deze een bestuurscollege moeten vormen, en ze aldus via de gewone meerderheid beslissingen dienen te

" nemen. De afzonderlijke handtekening van elke zaakvoerder verbindt de vennootschap tegenover derden.

" Voor verrichtingen die vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder(s) (zaakvoerdersraad) zal tegenover derden van de beraadslaging van de zaakvoerdersraad geen blijk moeten gegeven worden. Volgens beslissing der Algemene Vergadering onmiddellijk na de oprichting, werd beslist dat het statuut van zaakvoerders en

" commissarissen onbezoldigd is, tenzij de algemene vergadering anders beslist. ALGEMENE VERGADERING : dé vierde donderdag van de maand december om twintig uur en voor de eerste maal in twee duizend en elf; BOEKJAAR : ingaande op één juli van ieder jaar om te eindigen op dertig juni van het volgende jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf één januari tweeduizend tien tot dertig juni tweeduizend elf. - WINSTDELING: Het batig overschot van de jaarrekening, na aftrekking van alle lasten en afschrijvingen, vormt de zuivere winst. Deze wordt verdeeld als volgt: 1.tenminste vijf procent aan het wettelijk reservefonds. Deze afhouding is niet meer . verplichtend zodra de wettelijke reserve het tiende van het kapitaal bereikt heeft, maar ze moet opnieuw : hernomen worden wanneer dit tiende aangetast is; 2.Het saldo zal worden aangewend volgens beslissing der : algemene vergadering.

Volmacht: De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan fisco-team NAUSIKAA BVBA te 8800 Roeselare, Mariastraat 16 en de eventuele bediende, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren en onder andere de inschrijving in KBO.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.





















Notaris Ludo Debucquoy

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte oprichting

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)nien) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DIETER VERCAIGNE

Adresse
Zetel : Mandellaan 251, 8800 Roeselare

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande