DIJK 69

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIJK 69
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 472.971.109

Publication

09/10/2014
ÿþ-~---~--

-11~5

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*1418111

3797*

Vo beha aan pelt Staat

NEERGELEGD TER GRIFFIE

Rechtbank van Koophandel Gent

3 0 SEP, 2014

Afdel96RNE

Ondememingsnr : 0472.971.109

Benaming

(voluit) : DIJK 69

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Zeedijk 69 - 8620 Nieuwpoort

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering dd. 01/01/2014 werden de volgende beslissingen genomen:

- na beraadslaging beslist de vergadering, unaniem, om de heer SZOSTAK David te ontslaan als zaakvoerder met ingang van 01/01/2014.

- tevens beslist de vergadering, unaniem, om de BVBA BOUQUET ROYAL, vertegenwoordigd door de heer SZOSTAK David te benoemen als zaakvoerder en dit niet ingang vanaf 01/01/2014.

BVBA BOUQUET ROYAL

Vertegenwoordigd door

SZOSTAK David

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.05.2014, GGK 29.11.2014, NGL 18.12.2014 14699-0144-015
08/07/2013
ÿþMcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~i~



1111111q1111%1111111

1 bel

aa

Be Sta.

Ondernemingsnr : 0472.971.109

Benaming

(voluit) : DEBIE MUSIC

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8660 De Panne (Adinkerke), Florent Braemlaan 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim Maes te Koksijde (Oostduinkerke) op 25 juni 2013 ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEBIE MUSIC", met zetel te 8660 De Panne (Adinkerke), Florent Braemlaan 2 heeft beslist :

* vaststelling dat het kapitaal ¬ 18.592,01 bedraagt en aanpassen van het artikel met betrekking tot kapitaal

* het huidig boekjaar te verlengen tot 31 mei 2014 om het daarna te laten lopen van 1 juni van leder jaar tot 31 mei van het daaropvolgend jaar

* de algemene vergadering te verplaatsen naar de laatste zaterdag van november om 14u en voor de eerste maal in 2014

* de naam te wijzigen in "Dijk 69"

* de zetel te verplaatsen naar 8620 Nieuwpoort, Zeedijk 69

* kennisname van het verslag van de zaakvoerder met betrekking tot wijziging doel en het doel te wijzigen in

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelneming met derden :

- De uitbating van horecazaken, restaurants, tea-room, sandwich-bar, brasserie, café-hotel, en verder alles wat betrekking heeft op de kookkunst, de aan- en verkoop van eetwaren, bereid of niet, het uitbaten van instellingen die gerechten, verschaffen, zoals mess, kantine, snack, frituur, koffie- of theehuis, self-service, verbruik-salon, het bestellen van maaltijden aan huis, traiteurdienst, het verzorgen van banketten, het verhuren van feestzalen.

- Interieurvormgeving

- Het uitbaten van hotels of andere logiesverstrekkende eenheden alsmede alle activiteiten uit de dienstenen recreatieve sector of welke rechtstreeks te maken hebben met activiteiten op gebied van kunst en cultuur of sport en ontspanning, zoals het organiseren en verzorgen van bijeenkomsten, feesten en feestmalen, allerlei evenementen en feestelijkheden in de artistieke, culturele en sportwereld, het inrichten en organiseren van alle voordrachtavonden, concerten, kleinkunstavonden, en vermakelijkheden van alle soort.

- De begeleiding, planning, het advies, de organisatie, realisatie, conceptie, presentatie, en animatie van en voor: speciale publieke evenementen, beurzen, salons en tentoonstellingen, opendeurdagen, bedrijfsrecepties en  feesten, congressen, lezingen, seminaries, modeshows, film- en schouwburgvertoningen, animatie-projecten, artistieke producties, en andere soortgelijke activiteiten.

- De aan-en verkoop van elektrische en sanitaire toestellen en apparaten

- Het herstellen van elektrische apparaten en artikelen voor huishouding en verlichting, radio en televisie, onderneming en installatie van sanitaire inrichtingen, en van verwarmingsstelsels inbegrepen centrale verwarming met vaste-, vloeibare- of gasvormige brandstoffen, elektrische installaties, onderneming voor het plaatsen en onderhouden van verwarming met warme lucht, luchtconditionering en verkoeling, installaties voor klimaatregeling en kiimatisatie

- De aan-en verkoop, het vervaardigen, het plaatsen en het onderhoud van alle elektrische toestellen en

installaties

- industriële installaties, zwak-en sterkstroom

- computersturing

- onderneming van het leggen van kabels en diverse leidingen

- leveren en plaatsen van elektrische installaties in gebouwen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

- groot-en kleinhandel, installaties, verhuur, onderhoud en herstellingen van elektrische en sanitaire

uitrustingen

- kleinhandel in elektrische toestellen, verlichtingsartikelen, sanitaire artikelen, en dergelijke

- onderneming voor het vervaardigen van lichtreclames

- De aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de groot- en kleinhandel van allerhande materialen nodig voor de

uitoefening van de activiteit

- Kleinhandel in bouwmaterialen

- Het uitvoeren van alle isolatiewerkzaamheden

- Verhuur van machines en materialen voor de bouwnijverheid

- Zij mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kan bijdragen en van aard is de opbrengst van haar goederen te bevorderen.

- Deze opsomming is aanwijzend maar niet beperkend.

- De vennootschap mag in het algemeen alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat met haar doel en zulks in de meest uitgebreide zin.

- Zij mag zelfs zaken doen die geen verband houden met het hoger beschreven doel wanneer zij in de rechten treedt van een in gebreke gebleven schuldenaar.

Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

- Zij mag om het even hoe belangen nemen in aile zaken, vennootschappen en ondernemingen met een gelijkaardig, gelijksoortig of aanverwant doel of die van aard zijn het verwezenlijken van haar doel te bevorderen.

- Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

- De vennootschap mag op gelijk welke wijze, ook door middel van deelneming, inbreng, versmelting of andere, belangen nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, zowel in het buitenland ais in België, en die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn de activiteiten van de vennootschap te begunstigen.

- Zij mag alle daden stellen en verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of de verwezenlijking of uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

- De vennootschap zal voor de verwezenlijking van haar doel, alle roerende en onroerende, lichamelijke en onlichamelijke goederen, materialen en inschrijvingen mogen verwerven, in pacht nemen, huren en verhuren, bouwen, in leasing geven of nemen, verkopen of ruilen.

- De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen en manieren die zij best geschikt acht.

- De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel drie, ten eerste en ten tweede van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van 5 augustus 1991."

*volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, alsook herformulering van deze statuten met behoud van alle essentiële bepalingen, doch met schrapping van alle overbodige bepalingen en verwijdering van alle verwijzingen naar (de artikelen van) de Vennootschappenwet en aanpassing aan het Wetboek van Vennootschappen

* aanpassen van de statuten aan de genomen beslissingen, coördinatie en herneming van de statuten

* vaststelling dat het mandaat van zaakvoerder door de Heer Tommy Debie werd beëindigd door zijn overlijden op 24.02.2013

* benoeming van de Heer David Szostak, wonende te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Kluislaan 16 tot

zaakvoerder vanaf 21.06.2013

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,

Wim Maes, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd expeditie akte dd. 25.06.2013,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-ebehouden aan het Belgisch Staatsblad

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.05.2013, NGL 27.06.2013 13232-0395-010
20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 16.07.2012 12305-0464-010
18/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.06.2011, NGL 13.07.2011 11293-0292-010
28/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 23.07.2010 10331-0364-011
28/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.06.2009, NGL 24.07.2009 09463-0032-010
24/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 25.11.2008, NGL 19.12.2008 08859-0081-010
24/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.11.2008, NGL 19.12.2008 08859-0082-010
24/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.12.2008, NGL 19.12.2008 08859-0083-010
13/03/2007 : AN342010
31/05/2005 : AN342010
04/06/2004 : AN342010
04/07/2003 : AN342010
17/10/2000 : ANA065326

Coordonnées
DIJK 69

Adresse
ZEEDIJK 69 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande