DIMANIKO

Comm.VA


Dénomination : DIMANIKO
Forme juridique : Comm.VA
N° entreprise : 838.199.368

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 30.06.2014 14241-0463-014
20/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 17.09.2013 13583-0259-014
14/11/2011
ÿþ!

moa 2

:< In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0838199368

Benaming

(voluit) : DIMANIKO

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel : 8570 Anzegem, Steenbrugmolenstraat 4A

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Declercq met standplaats te Zwevegem op negentien oktober tweeduizend en elf, neergelegd ter registratie, en waarvan hier een ontledend uittreksel volgt, blijkt dat de: algemene vergadering met éénparigheid van stemmen beslist heeft om :

1. Kennisname van de vereiste verslagen van de bedrijfsrevisor en de zaakvoerder over de hierna vermelde inbreng in natura, over de toegepaste schattingswijze en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

Verslag bedrijfsrevisor, te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 8800 Roeselare, Boomgaardstraat 17, vertegenwoordigd door de heer Sven Vansteelant, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Boomgaardstraat 17, over de hierna beschreven inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt :

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de Comm. VA DIMAN1KO met zetel te 8570 Anzegem, Steenbrugmolenstraat 4A, voor een totale inbrengwaarde van 850.000,00 EUR, bestaat uit de volle eigendom. van een woonhuis op en met medegaande grond gelegen te 8570 Anzegem, Steenbrugmolenstraat 4A, in te brengen door de NV TARGET INVEST.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 13.820 aandelen van de Comm.VA DIMANIKO zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen. Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel :

- dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding'' van de inbreng in natura;

- dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en. duidelijkheid;

- dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en de agio van de tegen de inbreng uit te. geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Er dient vermeld te worden dat OVAM voor de overgedragen gronden niet overinformatie beschikt met betrekking tot de bodemkwaliteit. Er werd geen bodemonderzoek uitgevoerd, bijgevolg is het mogelijk dat bijï een eventuele latente bodemverontreiniging de betreffende inbrengwaarden niet gerealiseerd kunnen worden. Ik dien hiervoor dan ook een principieel voorbehoud te formuleren.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de' rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de. aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Roeselare, 3 oktober 2011."

2. Een verhoging van het kapitaal met een bedrag van achthonderd vijftigduizend euro (¬ 850.000,-) om het te brengen van éénenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,-) op negenhonderd en elfduizend vijfhonderd euro (¬ 911.500,-) door inbreng in natura van een onroerend goed gelegen te Anzegem, Steenbrugmolenstraat 4A, met een waarde van achthonderdvijftigduizend euro (¬ 850.000,-), mits creatie en uitgifte van. dertienduizend achthonderdtwintig (13.820) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Inschrijving, volstorting en toekenning van de nieuwe aandelen en vaststelling van hun rechten.

3. Wijziging eerste zin van artikel 5 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met het nieuw'. bedrag van het kapitaal.

FE

MON1TEU -t BEL OE

DIREC TIOiV

RECHTBANK KOOPHANDEL

Griffie KORTRIJ K

NEERGELEGD

Z 6. 10, 2011

02-11

2011

BEST

B LGISCH STAATSBLAD

JUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

IIII

*11111855"

Vt baht aar

Beld

Stam

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4. Machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en tot coördinatie van de statuten.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

1 ,

° Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR DE VENNOOTSCHAP

NOTARIS DIRK DECLERCQ MET STANDPLAATS TE ZWEVEGEM

Tegelijk hiermee neergelegde stukken :

eensluidend afschrift;

- eensluidend ontledend uittreksel, afgeleverd op ongezegeld papier om te dienen voor de bekendmaking in

de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad;

coordinatie van de statuten

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/08/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

DREG ;;NEERGELEGD

2 1 4- 07, 2011

*11173639" 13 LG S~csS 3 L

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) : DIMANIKO

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : 8570 Anzegem, Steenbrugmolenstraat 4A

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Declercq te Zwevegem op acht juli tweeduizend en elf, neergelegd ter registratie, en waarvan hier een ontledend uittreksel volgt, blijkt :

Dat navermelde personen een commanditaire vennootschap op aandelen hebben opgericht :

1. Mevrouw VERGOTTE Ange Claire Pascale, geboren te Aalter op één juni negentienhonderd vijfenzestig,,

" wonende te Anzegem, Steenbrugmolenstraat 4A

2. De heer VERGOTTE Stephanus Renatus Achilles (gekend onder Etienne), geboren te Bellem op veertien maart negentienhonderd zevenendertig, en zijn echtgenote, mevrouw DE BEL Anna Godelieve, geboren te Lotenhulle op tien augustus negentienhonderd negenendertig, wonende te Aalter, Lovelddreef 13.

Gehuwd onder het stelsel der scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris, Raymond Vanderplaetsen, te Lovendegem op zevenentwintig oktober negentienhonderd vierenzestig, gewijzigd bij akte verleden voor notaris Frits Guisson, te Aalter op vierentwintig maart tweeduizend en negen, zonder wijziging van het eigenlijk stelsel.

Naam : De vennootschap is een commanditaire vennootschap op aandelen en draagt de naam. "DIMAN IKO".

Zetel : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8570 Anzegem, Steenbrugmolenstraat 4A.

Doel : De vennootschap heeft tot doel :

1. Alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop,. ruiling, het bouwen, het laten bouwen, afbraakwerken, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, en heropbouw of verbouwing. Het beheer van alle roerende en onroerende goederen, onder meer het opstellen van huurcontracten, opmaken van plaatsbeschrijving, inventariseren van meubilair, het vervullen van de functie van syndicus, het opmaken van schattingen en expertises, opmaken van projecten, bouwbegeleiding, enzovoort, zonder dat deze opsommingen beperkend zijn, en dit zowel in België als in het buitenland.

2. De aanneming en de uitvoering van alle openbare en private bouwwerken, alle onderaannemingen, afwerkingen en voltooiingwerken en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bouwvak in betrekking staan alsmede het fabriceren, de aankoop, verkoop, de consignatie, de vertegenwoordiging en commissiehandel van alle bouwmaterialen, grondstoffen en artikelen die bij het bouwen tussenkomen.

3. De coordinatie, de opvolging en het beheer van activiteiten en projecten zoals bepaald in punt 1 en 2.

4. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering; Netoptreden als portefeuillemaatschappij.

5. De vennootschap kan optreden voor het uitvoeren van allerlei administratieve handelingen voor derden;

6. Het uitvoeren van commerciële en administratieve taken in opdracht van derden, zowel voor beperkte als. onbeperkte duur;

7. Het verwerven door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening van aandelen of participaties, obligaties, kasbons of andere roerende waarden van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen, haar aandelen- en participatieportefeuille beheren en ontwikkelen, deze waarden verkopen onder welke vorm dan ook;

8. alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan de discontobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

9. studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, technische, commerciële of administratieve aangelegenheden in de ruimste zijn, bijstand en diensten verlenen rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur, het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur;

10. het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden, optreden als commissaris en/of vereffenaar.

11. Het verstrekken van adviezen in de ruimste zin van het woord

12. Het verstrekken van operationeel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondememingen.

13. Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen.

14. Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

15. Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondememingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

16. Het optreden als tussenpersoon in de handel.

17. Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden onder meer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichten, laten uitvoeren van bouwwerken dit ailes in de ruimste zin.

18. Het beheren van bedrijfsruimtes en het valoriseren ervan door het stellen van alle bestuursdaden onder meer, oprichten, aankoop, verkoop, ruilen, laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan; dit alles in de ruimste zin.

19. Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

20. Het verwerven, en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin; de aankoop, verkoop, het verhuren, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstwerken en in het algemeen van handel in de kunst.

21. Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op knowhow en ontwikkelde procédés.

22. De vennootschap mag zich borgstellen, leningen geven, zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

23. Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

24. De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin. De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag onder meer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Duur : De vennootschap werd opgericht voor een onbepaalde duur vanaf 8 juli 2011.

Kapitaal - Samenstelling van het kapitaal :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt éénenzestigduizend vijfhonderd euro (61 500,00 EUR) en wordt

vertegenwoordigd door duizend aandelen op naam, elk met een fractiewaarde van een/duizendste van het

maatschappelijk kapitaal

Op dit kapitaal wordt door de verschijners voor zijn volledig bedrag ingeschreven in speciën als volgt :

1. voor mevrouw Ange Vergotte ten belope van negenhonderd achtennegentig (998) aandelen voor een bedrag van éénenzestigduizend driehonderd zevenenzeventig euro (61 377,00 EUR).

2. voor de heer Stephanus Vergotte ten belope van een (1) aandeel voor een bedrag van eenenzestig euro vijftig cent (61,50 EUR).

3. voor de heer Anna De Bel ten belope van een (1) aandeel voor een bedrag van eenenzestig euro vijftig cent (61,50 EUR).

De vennoten verklaren dat alle aandelen volledig volgestort zijn en dat het bedrag van het kapitaal zich van nu af ter beschikking van de vennootschap bevindt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bestuur :

Mevrouw Ange Vergotte, voornoemd, is beherende vennoot, onbeperkt en hoofdelijk verantwoordelijk, en

statutaire zaakvoerder van de vennootschap.

De andere oprichters, zijnde de echtgenoten Vergotte-De Bel zijn stille vennoten, die slechts hun inbreng

verbinden.

De beherende vennoten die aandelen bezitten, kunnen alle rechten uitoefenen aan deze aandelen

verbonden, zoals de aandeelhouders-stille vennoten.

De zaakvoerders beschikken ieder afzonderlijk over de maatschappelijke handtekening en zij mogen er

gebruik van maken en de vennootschap verbinden voor alle zaken behorende tot het maatschappelijk doel.

De vennootschap wordt niet ontbonden wanneer een zaakvoerder overlijdt, wettelijk onbekwaam of anderszins verhinderd is. Indien één van de zaakvoerders overlijdt, wettelijk onbekwaam of anderszins verhinderd is, zal het bestuur voor de toekomst waargenomen warden door de overblijvende zaakvoerder die alléén alle machten zal uitoefenen.

Indien alle zaakvoerders overleden zijn, wettelijk onbekwaam of anderszins verhinderd, beslist de algemene vergadering met eenvoudige meerderheid van stemmen of de vennootschap ontbonden moet worden. Indien zij niet tot de ontbinding beslist, benoemt zij één of meer zaakvoerders ter vervanging van de overleden, onbekwame of verhinderde zaakvoerder.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd, voor zover niet anders beslist wordt door de algemene vergadering.

De algemene vergadering van de aandeelhouders heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die de vennootschap aangaan, te verrichten of te bekrachtigen.

De regelmatig samengestelde vergadering vertegenwoordigt het geheel van de aandeelhouders. Zij is samengesteld uit alle eigenaars van aandelen die het recht hebben om te stemmen. De door de algemene vergadering op regelmatige wijze genomen besluiten zijn bindend voor alle vennoten met inbegrip van de afwezigen en degenen die tegenstemmen.

Handelingen die de belangen van de vennootschap ten opzichte van derden betreffen of die de statuten wijzigen, kunnen door de algemene vergadering niet verricht noch bekrachtigd worden dan met instemming van de zaakvoerders.

De algemene vergadering vertegenwoordigt de vennoten tegenover de zaakvoerder.

Winstverdeling-reserves-vereffening :

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle lasten, algemene onkosten, afschrijvingen en provisies, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor het vormen van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het kapitaal bereikt, maar zij moet wederom ingevoerd worden tot de gehele herstelling van de reserve, indien op een gegeven ogenblik en om welke reden ook van het reservefonds gebruik gemaakt werd.

Het saldo blijft ter beschikking van de algemene vergadering die over de bestemming ervan kan beslissen naar goeddunken.

Geen winstuitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is, of ingevolge de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

Boekjaar :

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Jaarvergadering :

De jaarvergadering zal gehouden worden de eerste maandag van de maand juni om veertien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Overgangsbepalingen :

11 Het eerste maatschappelijk boekjaar van de vennootschap vangt aan vanaf acht juli tweeduizend en elf,

om te eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf

2/ De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

VOOR DE VENNOOTSCHAP

NOTARIS DIRK DECLERCQ MET STANDPLAATS TE ZWEVEGEM

Tegelijk hiermee neergelegde stukken :

- afschrift van de oprichtingsakte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DIMANIKO

Adresse
STEENBRUGMOLENSTRAAT 4A 8570 ANZEGEM

Code postal : 8570
Localité : ANZEGEM
Commune : ANZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande