DIRK BENOIT ELEKTRONIKA


Dénomination : DIRK BENOIT ELEKTRONIKA
Forme juridique :
N° entreprise : 423.301.466

Publication

22/05/2014
ÿþOndernemingsnr : 0423.301.466 Benaming

(voluit) : Dirk Benoit Elektronika (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Lindestraat 59, 8790 Waregem (volledig adres)

Onderwerp akte : MET SPLITSING GELIJKGESTELDE VERRICHTING of PARTIELE SPLITSING (artikel 677 van het wetboek van vennootschappen)

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Bob BULTEREYS, Notaris te Avelgem, op 30 april 2014, neergelegd ter registratie te Kortrijk i,

Houdende de buitengewone algemene vergadering van de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Dirk Benoit Elektronika", met maatschappelijke zetel te 8790 Waregem, Lindestraat 59; ingeschreven in het rechtspersonenregister ondeme-mingsnummer 0423.301.466; onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer BE 0423.301.466.

Ondermeer wat volgt:

I. Partiële splitsing van de naamloze vennootschap "Dirk Benoit Eleiktronika" door overgang van een deel van het vermogen in de nieuw op te richten vennootschap "B .Jkhage", ingevolge het voorstel van partiële splitsing opgesteld door de raad van bestuur op 1 maart 2014 overeenkomstig artikel 728 wetboek van vennootschappen en neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk op 6 maart 2014, en bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 2014031810063264.

Il. Toepassing van de vereenvoudigde procedure voorzien door artikel 749 van het Wetboek van vennootschappen, zodat er niet door de bestuursorganen werd overgegaan tot de opstelling van een omstandig schriftelijk verslag in uitvoering van artikel 745 van het Wetboek van vennootschappen, noch door de bedrijfsrevisor tot de opstelling van een schriftelijk verslag over de splitsing in uitvoering van artikel 746 van het Wetboek van vennootschappen.

III. Schriftelijk verslag met betrekking tot de inbreng in natura in de in het kader van deze partiële splitsing nieuw op te richten vennootschap door de bedrijfsrevisor van de naamloze vennootschap "Dirk Benoit Elektronika", zijnde de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin", kantoorhoudend te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordig door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Piet Dujardin", op haar beurt vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt

7, BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de oprichting door inbreng in natura van de BVBA BILKHAGE middels partiële afsplitsing van de NV DiRK BENOIT ELEKTRONIKA naar de nieuw op te richten vennootschap BVBA BILKHAGE, kan ik besluiten dat:

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren; de oprichter van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de op te richten vennootschap uit te geven aandelen gecorrigeerd met de overige eigen vermogensbestanddelen die ten gevolge van de partiële afsplitsing van activa en passiva vanuit de NV DIRK BENOIT ELEKTRONIKA volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe overgaan naar de op te richten vennootsohap, de BVBA BILKHAGE.

2.De beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid,

3.De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering ter bepaling van het aantal uit te geven aandelen en ter bepaling van de ruilverhouding voor de toebedeling aan de aandeelhouders van de NV DIRK BENOIT ELEKTRONIKA zijn bedrijfseconomisch verantwoord, onder voorbehoud van de' _ inbrengwaarde_ dewelke overeenkomstig_iet boekhoudrectitelijk continuïteitsbeginsel _gebaseerd _ is. op _deî

pp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14-1"i~i:<

~-~

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NFFRGFI FGI7

MONIT

UR BELGE

-7. 05, 2014

REEHH BANK KOOPHANDELte KORTRIJK {{ STAATSBLAD Griffie

15-

BELGISCH

r

05- 2014

*iaiosooa*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

boekwaarde van de betreffende activa waarvan de reële waarde mijn niet bekend is bij gebreke aan een deskundige schatting terzake. De waardebepalingen waartoe de toegepaste waarderingsmethoden leiden komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de overige eigen vermogensbestanddelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

4.De inbreng van de actief- en passiefbestanddelen van de NV DIRK BENOIT ELEKTRONIKA leidt volgens het boekhoudkundig coniinùiteitsprincipe tot de overgang van eigen vermogensbestanddelen voor een bedrag van 930.201,56 EUR, bestaande uit kapitaal voor een bedrag van 7.288,77 EUR verhoogd met 922.912,79 EUR overige eigen vermogensbestanddelen.

5.De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 62.198 aandelen zonder vermelding van nominale waarde voor een totaal bedrag aan kapitaal van 7.288,77 EUR verhoogd met 922.912,79 EUR overige eigen vermogensbestanddelen uit de partieel te splitsen NV DIRK BENOIT ELEKTRONIKA.

lk wil er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting,

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld,

Wevelgem, 23 april 2014

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door de BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor

IV. VERMOGENSBESTANDDELEN TOE TE BEDELEN AAN DE OP TE RICHTEN VENNOOTSCHAP "BiLKHAGE"

Aan de op te richten vennootschap worden een gedeelte van de bestanddelen van het vermogen van de te splitsen vennootschap per 30 september 2013 toebedeeld volgens de splitsingstabel, toegevoegd aan het splitsingsvoorstel. Aan de nog op te richten vennootschap "Bilkhage" worden de bestanddelen van het vermogen van de partieel te splitsten vennootschap "Dirk Benoit Elektronika" die verband houden met het beheer van en niet-bedrijfsmatig onroerend vermogen, toebedeeld, zoals deze bestanddelen ook zijn vermeld in de bijlage bij gezegd splitsingsvoorstel. Zij omvatten ook de vergunningen, het geheel van contracten, directe verbintenissen en verplichtingen noodzakelijk voor de uitoefening van deze activiteiten. Alle partijen komen hierbij echter uitdrukkelijk overeen dat alle schulden met betrekking tot het hiernavermeld pand, te Waregem, dat toebedeeld wordt aan de nieuw op te richten vennootschap "Bilkhage", verder zullen gedragen en betaald worden door de partieel gesplitste vennootschap, de naamloze vennootschap "Dirk Benoit Elektronika".

Deze toewijzing van bestanddelen is gebaseerd op de boekhoudkundige staat van activa en passiva van de vennootschap per 30 september 2013 zoals opgesteld door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 748, 5° van het Wetboek van Vennootschappen.

V, TOEKENNING VAN NIEUWE AANDELEN iN DE OP TE RICHTEN VENNOOTSCHAP

1. Ruilverhouding en vergoeding

(Art. 743, 2° W. Venn.)

Tengevolge van de partiële splitsing, door de inbreng van een gedeelte van het maatschappelijk vermogen van de vennootschap "Dirk Benoit Elektronika" in de vennootschap "Bilkhage", zullen de aandeelhouders van de overdragende vennootschap "Dirk Benoit Elektronika", hun aandelen in voornoemde vennootschap behouden en bovendien aandelen van vennootschap "Bilkhage" verkrijgen. Bijgevolg is er strikt genomen géén berekening van een ruilverhouding, maar enkel een toekenning van aandelen aan de aandeelhouders van vennootschap "Dirk Benoit Elektronika", van één aandeel in de vennootschap "Bilkhage" voor één aandeel van de vennootschap "Dirk Benoit Elektronika".

Aan de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap "Dirk Benoit Elektronika" worden in vergoeding voor de inbreng van een gedeelte van het maatschappelijk vermogen 62.198 aandelen uitgereikt van de nieuw op te richten vennootschap "Bilkhage". Aldus ontvangt elke aandeelhouder van de huidige vennootschap "Dirk Benoit Elektronika" in evenredigheid tot zijn aandelenbezit verhoudingsgewijze het daarmee overeenstemmende aantal aandelen in de nieuwe vennootschap. Er is geen opleg in geld.

2. Wijze waarop de aandelen in de nog op te richten BVBA "Bilkhage" worden uitgereikt

(Art. 743, 3° W. Venn.)

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen dat de aandelen van de nieuwe vennootschap die in vergoeding van de overgang van het gedeelte van het overgedragen vermogen worden toegekend, aan de aandeelhouders van de vennootschap "Dirk Benoit Elektronika" worden uitgereikt mits inschrijving in het aandelenregister die aangelegd wordt ter gelegenheid van de oprichting van deze nieuwe vennootschap "Bilkhage". Elke aandeelhouder van de huidige vennootschap "Dirk Benoit Elektronika" zal in evenredigheid tot zijn huidig aandelenbezit in de vennootschap "Dirk Benoit Elektronika", verhoudingsgewijze het daarmee overeenstemmende aantal aandelen in de nieuwe vennootschap "Bilkhage" verkrijgen.

3. Datum van deelname in de winst

(Art, 743, 4° W, Venn.)

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen dat de nieuw uit te geven aandelen deelnemen in het resultaat en dividendgerechtigd zijn vanaf 1 oktober 2013. Vanaf die datum worden de verrichtingen gesteld door de bestaande vennootschap "Dirk Benoit Elektronika" boekhoudkundig te zijn gevoerd voor rekening van de nieuw op te richten vennootschap "Bilkhage", in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

gedeelte van het vermogen van vennootschap "Dirk Benoit Elektronika" dat is ingebracht in vennootschap "Bilkhage".

4. Boekhouding

(Art. 743, 5° W. Venn.)

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen dat de datum vanaf dewelke de handelingen van de partieel gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht warden te zijn verricht voor rekening van de nieuwe vennootschap "Bilkhage" vastgesteld is op 1 oktober 2013, in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de venncotschap "Dirk Benoit Elektronika" dat is ingebracht in de vennootschap "Bilkhage".

5. Bijzondere rechten

(Art. 743, 6° W. Venn.)

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen dat alle aandelen die het kapitaal van de vennootschap "Dirk Benoît Elektronika" vormen, identiek zijn en dezelfde rechten en voordelen toekennen aan de houders ervan, zodat er binnen de vennootschap "Bilkhage" geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de vennootschap "Dirk Benoit Elektronika".

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

6. Bijzondere voordelen

(Art. 743, 8° W. Venn.)

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen dat geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend

aan de bestuurders van vennootschap "Dirk Benoit Elektronika", noch aan de zaakvoerder(s) van de nieuw op

te richten vennootschap "Bilkhage".

VI, VASTSTELLING KAPITAAL NA PARTIËLE SPLITSING

Ingevolge de overdracht van een deel van het vermogen, bedraagt het kapitaal van de vennootschap "Dirk Benoit Elektronika" 439.079,29 euro bedraagt, vertegenwoordigd door 62.198 aandelen.

Tot slot worden -- eveneens ingevolge de overdracht van een deel van het vermogen - de herwaarderingsmeerwaarden verminderd met een bedrag van 11.261,23 euro, dewelke herwaarderingsmeerwaarden immers worden overgedragen in de nieuwe vennootschap "Bilkhage".

Bijgevolg bedraagt, zoals blijkt uit voormeld verslag der revisor, het kapitaal van de nieuw opgerichte vennootschap "Bilkhage" 18.550,00 euro, volledig volstort.

VIL ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER

Aanvaarding van het ontslag van mevrouw Liesbeth Benoît als bestuurder van de vennootschap, met ingang van 30 april 2014.

In haar vervanging wordt voorzien door de benoeming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "QBox", met zetel te 9870 Machelen (Zulte), Bokstraat 6A, ondernemingsnummer 0543.726.669, die dit mandaat aanvaardt en aanstelt als vast vertegenwoordiger mevrouw Liesbeth Benoit, voornoemd.

Dit mandaat zal lopen voor dezelfde duur van het lopende mandaat van Liesbeth Benoit, aldus eindigend op de jaarvergadering van 2019.

VIII. VERDELING VAN DE AANDELEN

(artikel 743,10° Wetboek van Vennootschappen)

Aan de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap "Dirk Benoit Elektronika" warden in vergoeding voor deze gedeeltelijke vermogensovergang in zijn geheel 62.198 nieuwe aandelen uitgereikt uit de partiële splitsing ontstane nieuwe vennootschap "Bilkhage".

Elke aandeelhouder ontvangt per één aandeel in de partieel te splitsen vennootschap "Dirk Benoit Elektronika", één aandeel in de nieuwe vennootschap "Bilkhage" en behoudt één aandeel in de bestaande vennootschap "Dirk Ben oit Elektronika".

MACHTEN

worden verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIDUCIAIRE SANCTORUM en CO", met zetel te 8530 Harelbeke, Elfde-Julistraat 229, ingeschreven in het rechtspersonenregister ondernemingsnummer 0453.445.108, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten uit hoofde van deze partiële splitsing en van deze oprichting bij de Kruispuntbank Ondernemingen en, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te verzekeren.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL.

Notaris Bob Bultereys

Samen neergetegde stukken:

-Uitgifte proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering dd. 30/04/2014;

îr

-Verslag van de bedrijfsrevisor over de inbreng in natura; -Gecoördineerde statuten per 30/04/2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

24/04/2014 : KO102315
18/03/2014 : KO102315
25/11/2013 : KO102315
24/10/2013 : KO102315
24/05/2013 : KO102315
18/04/2013 : KO102315
15/03/2012 : KO102315
22/04/2011 : KO102315
18/12/2009 : KO102315
16/12/2009 : KO102315
20/07/2009 : KO102315
29/05/2009 : KO102315
21/05/2008 : KO102315
25/04/2007 : KO102315
03/04/2007 : KO102315
04/04/2006 : KO102315
13/04/2005 : KO102315
16/08/2004 : KO102315
01/04/2004 : KO102315
23/03/2004 : KO102315
21/01/2004 : KO102315
05/05/2003 : KO102315
18/03/2003 : KO102315
22/03/2001 : KO102315
25/03/2000 : KO102315
08/04/1999 : KO102315
05/06/1998 : KO102315
01/01/1997 : KO102315
11/05/1995 : KO102315
01/01/1993 : KO102315
01/01/1992 : KO102315
15/04/1989 : KO102315
01/01/1989 : KO102315
01/01/1988 : KO102315
14/01/1987 : KO102315
01/01/1986 : KO102315

Coordonnées
DIRK BENOIT ELEKTRONIKA

Adresse
LINDESTRAAT 59 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande