DIRK DEMARE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIRK DEMARE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 437.869.282

Publication

24/04/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111

Ondememingsnr : 0437.869.282

Benaming

(voluit) : TRANSPORT DEMARé

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Ossebtlkstraat 38 8211 Zedeigem (Aartrijke)

(volledig adres)

Onderwerp akte: naamwijziging - zetelverplaatsing doelwijziging kapitaalverhoging regime artikel 537 WIB 92- statutenwijzigingen

Er blijkt uit een akte verleden op zes en twintig maart tweeduizend en veertien door Notaris Hélène DUSSELIER, te Meulebeke; houdende een buitengewone algemene vergadering der vennoten der besloten vennootschap met beperkte aanspra-ikelijkheid 'TRANSPORT DEMARé", waarvan de zetel gevestigd is te , 8211 Zedelgem (Aartriike), Ossebilkstraat nr 38; B.T.W.-ondernemingsnr BE 0437.869.282 RPR Brugge

afdeling Oostende; dat de volgende beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen en met

naleving ven de wettelijke of statutaire beperkingen aan het stemrecht:

1/ De vergadering beslist de naam der vennootschap met ingang van heden te wijzigen in 'DIRK DEMARé", 2/ De vergadering beslist de maatschappelijke zetel met ingang van heden te verplaatsen naar 8480 ichtegem (Eemegem), Stationsstraat nummer 327.

, 3/ De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder houdend een

omstandige verantwoording van haar voorgestelde wijziging van het doel der vennootschap -aan welk verslag , een samenvattende staat gevoegd is over de actieve en passieve toestand der vennootschap afgesloten per 31,

december 2013,

4/ De vergadering beslist het doel der vennootschap te vervangen door:

"De vennootschap heeft tot doel.:

A. Het verrichten van volgende aannemingswerken, voor eigen rekening, voor rekening van derden, in eigen regie of in coördinatie met onderaannemers en als bouwpromotor:

Zink-, lood- en dakwerken, afbraakwerken, metsel- en betonwerken, plaatsen van vloeren en tegels, dak-, en bevloerings-, plafonerings- en cementwerken, schilder-, glas-, timmeren schrijnwerken, sanitaire werken en werken voor verwarmingsinstallaties, alle electriciteitswerken.

Het snoeien van bomen en heggen. Aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden. Het ruimen van sportvelden.

Grondverzet, proefboren en boren, de bouw van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en voetgangers, inclusief het plaatsen van vangrails.

Boren en aanleggen van waterputten, graven van mijnschachten, uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden voor rekening van derden. Optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms, installatie van antennes en bliksemafleiders,

Aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermisch isolatiemateriaal en isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen. Isolatie van verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen, isolatie van koelkamers en -pakhuizen. Installatie van stores en zonneschermen.

Metaalconstructie, glazenwasserij, reinigen, onderhouden en ontsmetten van gebouwen woongelegenheden, meubels, stoffering van allerhande voorwerpen, schilderwerken, droogmaking van gebouwen, gevelreiniging door middel van zandstralen of met behulp van stoom, Invoegen van gevels.

Het huren en verhuren van roerende uitrusting en investeringsgoederen,

B. Het verlenen van diensten bij het financieel en administratief beheer van ondernemingen en van: particulieren, het geven van adviezen, en het leveren van prestaties inzake financiering, personeelsbeleid, organisatie en automatisatie. Al deze handelingen dienen in een ruime betekenis genomen te worden, zonder' dat zij evenwel inbreuken mogen inhouden door het leveren van diensten op terreinen die door de wet zijn' voorbehouden aan diverse gereglementeerde beroepen.

-evenals het produceren, uitbaten, verhandelen, invoeren en uitvoeren van aile goederen en diensten, welk& met haar maatschappelijk doel verband houden.

Te dien einde zal zij, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van, derden, , alle _commerciële, industriële,_ financiffle,..roerende ,of onroerende .handelingern mogen_ verrichten in. Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

*14087716*

.iegerlitsee0 illr lems yen de

" eahtbank ven koophandel Oeelanas

e Voorbehouden gaar i het, Belgisch Staatsblad





rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking erven te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België ais in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat. Zij kan zich ten gunste van elke persoon of vennootschap borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegen-woordiger, bestuursmandaten vervullen, optreden ais vereffenaar van andere vennootschappen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel drie, ten eerste en ten tweede van de Wet van 4 december 1990 op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van 5 augustus 1991, of uit de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs, of andere werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen; dit alles voor zover de vennootschap zelf niet aan deze wetten of bepalingen voldoet. De algemene vergadering, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel der vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden."

5/ De vergadering stelt vast dat de aanduiding van het kapitaal der vennootschap in euro luidt: ACHTTIEN DUIZEND VIJFHONDERD TWEE EN NEGENTIG EURO EN EEN CENT (¬ 18.592,01) en beslist de nominale waarde der aandelen af te schaffen.

6/ De vergadering verklaart dat bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 31 december 2013 werd beslist cm dividenden uit te keren in toepassing van artikel 537, le lid WIB92 mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

7/ De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB92, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde afgerond HONDERD EENENDERTIG D1J1ZEND VIERHONDERD EN ZEVEN EURO NEGENENNEGENTIG CENT (¬ 131.407,99) om het van ACHTTIEN DUIZEND VIJFHONDERD TWEE EN NEGENTIG EURO EN EEN CENT (¬ 18.592,01) te brengen op HONDERD VIJFTIG DUIZEND EURO (¬ 150.000,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, gezien de inschrijving zal geschieden door alle vennoten in verhouding tot hun huidig aandelenbezit; met dien verstande dal later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB 92.

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld.

Er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de kapitaalverhoging, en de kapitaalverhoging zal onmiddellijk volgestort worden tot beloop van honderd procent (100 %).

8/1.Vervolgens hebben Heer Demaré, Dirk rijksregister nr 600826 287 55, identiteitskaart nr 591-611410607, geboren te Roeselare op zes en twintig augustus negentienhonderd zestig, wonende te 8480 Eernegem, Stationsstraat 327 en Mevrouw Deklerck, Fabienne Martha, rijksregister nr 630126 402-51, identiteitskaart nr 591-5038665-05, geboren te Varsenare op zes en twintig januari negentienhonderd drie en zestig, met hem wonend verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap, en in te schrijven op de

volledige kapitaalverhoging van deze vennootschap, onder de hoger gestelde voorwaarden.

2. De voorzitter verklaart en de aanwezigen op de vergadering erkennen dat de kapitaalverhoging bijgevolg in totaal volgestort is ten belope van honderd procent (100 %).

3. De inbreng in geld werd overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nr BE42 7430 5425 6154 op naam van de vennootschap bij KBC BANK NV zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 20 maart 2014, dat aan ondergetekende notaris werd overhandigd met verzoek tot bewaring in zijn dossier.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB 92, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf (5) voorbije boekjaren.

9/ De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging van HONDERD EENENDERTIG DUIZEND VIERHONDERD EN ZEVEN EURO NEGENENNEGENTIG CENT (¬ 131.407,99) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op HONDERD VIJFTIG DUIZEND EURO (¬ 150.000,00), vertegenwoordigd door zevenhonderdvijftig (750) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

10/ De vergadering beslist dat de jaarvergadering, die volgens de statuten gehouden wordt 'op de laatste zaterdag van de maand mei", plaatsvindt om tien uur.

11/ Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissingen die voorafgaan en aan de tekst van het nieuwe Wetboek van vennootschappen, en de modaliteiten van: uitoefening van voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in speciën, bijeenkomst en werking van de algemene vergadering en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering en winstverdeling, te (her-)formuleren, beslist de vergadering de volledige tekst der statuten te vervangen waarna vervanging van de tekst der statuten.

12/ De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Hélène DUSSELIER te Meulebeke.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte statutenwijzigingen en de gecoördineerde tekst der statuten.

-Bijlagen birEet-Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/10/2014 : OO045198
24/08/2012 : OO045198
06/09/2011 : OO045198
31/08/2010 : OO045198
08/09/2009 : OO045198
03/12/2008 : OO045198
07/12/2007 : OO045198
27/09/2006 : OO045198
28/06/2006 : OO045198
26/08/2005 : OO045198
04/07/2005 : OO045198
10/11/2004 : OO045198
17/05/2004 : OO045198
09/07/2003 : OO045198
02/07/2003 : OO045198
11/09/2002 : OO045198
07/11/2001 : OO045198
11/01/2001 : OO045198
05/10/1999 : OO045198
01/01/1992 : OO45198
28/12/1989 : OO45198
09/05/2018 : OO045198

Coordonnées
DIRK DEMARE

Adresse
STATIONSSTRAAT 327 8480 EERNEGEM

Code postal : 8480
Localité : Eernegem
Commune : ICHTEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande