DITTAMARE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DITTAMARE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 861.139.274

Publication

11/10/2011
ÿþa ~ mod 2.1

" 1 ti ~:.° ~

,:,

~ ; Á

~e V",

~ " °r.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V CII

beh

aa

Bel

5tae

is u i i i



*11153102*

Nenergelegci ter griffie van ati rechtbank van koce-handel Brugge  afdeling ta Oostenrs

ID 2 2011

Griffie crime,

Ondernemingsnr : 0861.139.274

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Benaming : DITTAMARE

(voluit)

Rechtsvorm : C.V.A.

Zetel : Nieuwewerfkaai 5

8400 Oostende

Onderwerp akte : CVBA: ontbinding en in vereffeningstelling - sluiting van de vereffening.

Er blijkt uit de akte verleden voor notaris Stephan Mourisse, notaris te Roesbrugge-Haringe/Poperinge, op zevenentwintig september tweeduizend en elf, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de CVBA "D1TTAMARE", opgericht blijkens akte verleden voor notaris DE VOS Christian te Brugge op veertien oktober tweeduizend en drie, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vierentwintig oktober tweeduizend en drie onder nummer 2003-10-24/0111492.

Vennootschap met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, Nieuwewertkaai 5, rechtspersonenregister Brugge, Afdeling Oostende 0861.139.274.

EERSTE BESLUIT

De voorzitter geeft lezing van het bijzonder verslag van de raad van bestuur

opgesteld in toepassing van artikel 431 van het Wetboek van vennootschappen

(alarmbelprocedure).

De vergadering gaat akkoord met het voorstel van de raad van bestuur om de

vennootschap te ontbinden.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering keurt de voorgelegde jaarrekening per 30 juni 2011 goed.

DERDE BESLUIT

Het boekjaar werd afgesloten met een verlies van 4.445,30 EUR.

De vergadering beslist, overeenkomstig het voorstel van de raad van bestuur, het te

bestemmen verliessaldo over te dragen.

VIERDE BESLUIT

De vergadering verleent kwijting aan de bestuurders voor de uitoefening van hun:_

mandaat tijdens het voorbije boekjaar.

VIJFDE BESLUIT

Er wordt geen lezing gedaan van het verslag van het bestuursorgaan van veertien:'

september tweeduizend en elf met hieraan gehecht de staat van actief en passief afgesloten,

per dertig juni tweeduizend en elf.

In uitvoering van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd op

veertien september tweeduizend en elf een controleverslag opgesteld door BDO

Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door Philip Vervaeck en Kris Igodt, Clintonpark, Ter::

Reigerie 7 Bus 3, te 8800 Roeselare.

Het besluit van het verslag uitgebracht door deze bedrijfsrevisor, hiertoe aangestelde

door het bestuursorgaan, luidt als volgt :

"Besluit

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t

mod 2.1

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap CVBA DITTAMARE met zetel te 8400 Oostende, Nieuwewerjkaai 5, een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 juni 2011 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 1.322,14 EUR en een nettopassief (negatief eigen vermogen) van -16869,11 EUR. In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit. Gezien het eigen vermogen negatief is, is de vereffening deficitair.

De ontbinding en de deficitaire vereffening zullen tot gevolg hebben dat de vereffenaar het niet-opgevraagd kapitaal zal moeten opvragen en de vennoten persoonlijk zullen moeten instaan voor de betaling van de schulden van de vennootschap en de kosten van de vereffening moeten dragen.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudigde staat afgesloten op 30 juni 2011 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar(s) en onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van ' vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de CVBA DITTAMARE en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 14 september 2011

BDO BedrOfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Philip VERVAECK en Kris IGODT"

De vennoten verklaren, hoewel ze hierbij niet volledig voorgelezen werden,

voldoende kennis te hebben van de inhoud van voormelde verslagen.

De vennoten formuleren geen opmerkingen bij deze verslagen en zij sluiten zich aan bij de erin vervatte conclusies.

ZESDE BESLUIT

De ondergetekende notaris bevestigt, na onderzoek, dat alle formaliteiten, voorzien door de wet, werden nageleefd. Overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt hij eveneens het bestaan en de externe wettigheid van de' rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap gehouden is.

ZEVENDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist dat CVBA Dittamare met zetel te 8400 Oostende, Nieuwewerfkaai 5 ondernemingsnummer 0861.139.274. rechtspersonenregister Brugge, afdeling Oostende, ontbonden wordt, en in vereffening treedt vanaf heden. De vennootschap zal dus vanaf heden enkel nog bestaan voor de behoeften van haar vereffening.

ACHTSTE BESLUIT

De algemene vergadering beslist dat de voormelde bestuurders, allen voornoemd, en alhier aanwezig , ontslag wordt verleend vanaf heden en er wordt hen kwijting verleend voor het door hen gevoerde beleid.

NEGENDE BESLUIT

De vennootschap stelt vast dat thans alle schulden van de vennootschap vereffend zijn. Er blijft enkel nog een rekening-courant t.a.v. de vennoot die de meerderheid van de aandelen van de vennootschap bezit, nl. Shipyard Lowyck NV. Ter staving hiervan verwijst de voorzitter naar de voormelde balans van 30 juni 2011, die tevens geldt als' vereffeningsrekening. Bovendien is de vennoot die de minderheid van de aandelen van de vennootschap bezit, nl. de heer Hans Keters, rechtstreeks of onrechtstreeks de enige aandeelhouder van Shipyard Lowyck NV.

De vergadering stelt tevens vast dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en dat het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activabestanddelen die bij

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aal het. Belgisch Staatsblad

mod 2.1

wijze van overgang onder algemene titel overgaan in het vermogen van de vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit in de vennootschap.

De vergadering stelt vast dat het bijgevolg een eenvoudige vereffening betreft en beslist derhalve de ontbinding meteen te laten volgen door de sluiting van de vereffening.

Mocht er na heden toch nog een schuld van deze vennootschap ontstaan, verklaren de vennoten uitdrukkelijk zich persoonlijk borg te stellen voor de betaling ervan, in verhouding tot hun aandelenbezit in de vennootschap, zodat de sluiting van de vereffening in geen opzicht in het nadeel zou kunnen zijn van de eventuele derden-schuldeisers.

Bijgevolg verklaart de vergadering de vereffening gesloten en stelt zij vast dat de CVBA DITTAMARE dcfinitief opgehouden heeft te bestaan met ingang van heden.

De vergadering beslist nog dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste zeven jaren bewaard zullen worden door de heer Hans Keters, voornoemd, wonende te 8691 Alveringem (Beveren-aan-den-Ijzer), Bergenstraat 82.

TIENDE BESLUIT

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan mevrouw Stefanie Masschelin, aan mevrouw Stefanie De Neve, aan mevrouw Valérie Meulebroeck en aan mevrouw Ann De Wilde, die allen keuze van woonplaats doen te B-8800 Roeselare, Clintonpark, Ter Reigerie 7 bus 3, alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om de doorhaling van de inschrijving en alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, de BTW-Administratie, de Administratie van de Directe Belastingen, de sociale verzekeringsfondsen, en om het even welke andere administratieve instanties.

Voor ontledend uittreksel.

Stephan MOURISSE.

Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: Expeditie akte + verslag van de bedrijfsrevisor

BDO Bedrijfsrevisoren Burg.Ven.CVBA te Roeselare van 14 september 2011 en bijzonder verslag van het

bestuursorgaan van 14 september 201 len staat van activa en passiva per 30 juni 2011.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoeden,

aan het

Belgisch

Staatsblad

11/10/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 27.09.2011, NGL 03.10.2011 11574-0482-011
10/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 06.12.2010, NGL 04.02.2011 11026-0195-012
08/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 10.03.2010, NGL 02.04.2010 10086-0496-012
09/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 02.02.2009, NGL 05.02.2009 09034-0196-015
04/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 31.01.2008, NGL 29.02.2008 08058-0050-014
02/03/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 01.02.2007, NGL 27.02.2007 07061-1661-014
08/03/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 10.02.2006, NGL 07.03.2006 06065-5281-013

Coordonnées
DITTAMARE

Adresse
NIEUWEWERFKAAI 5 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande