DIVEMAR

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DIVEMAR
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 865.756.969

Publication

05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 30.08.2013 13506-0081-013
30/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 29.11.2012 12648-0074-013
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.07.2011, NGL 31.08.2011 11475-0366-015
02/02/2011
ÿþ nood 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

INGEKOMEN TER GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

21 JAN. 2011

" 11018079+ vEdittitfe

Ondernemingsnr : 0865756969

Benaming

(voluit) : DIVEMAR

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Koninklijke Baan 359 te 8670 KOKSIJDE

Onderwerp akte : OMZETTING AANDELEN IN AANDELEN OP NAAM OF GEDEMATER1ALISEERDE AANDELEN - VASTSTELLING VAN DE STATUTEN.

Er blijkt uit de Buitengewone Algemene Vergadering van de Naamloze Vennootschap "DIVEMAR", gehouden op het kantoor van notaris Dominique De Kesel te Nieuwkerken-Waas op 10.01.2011, welke akte geregistreerd werd op het kantoor Sint-Niklaas 1 op 14.01.2011, zeven bladen, geen verzendingen, boek 571, blad 98, vak 05, ontvangen ¬ 25, (get.) de e.a. Inspecteur, Vertongen V., dat volgende beslissingen getroffen werden :

De Algemene Vergadering beslist:

1) om de aandelen die thans aan toonder zijn om te vormen naar aandelen op naam of in gedematerialiseerde aandelen, volgens de keuze van de aandeelhouder.

2) DE BESTAANDE STATUTEN TE VERVANGEN, o.m.:

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en draagt

de naam : "DIVEMAR".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8670 Koksijde, Koninklijke Baan 359.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of in

het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon:

- Het rationeel en oordeelkundig beheer en behoud, in de ruimste zin van het woord, van een patrimonium

bestaande uit roerende en onroerende goederen.

Binnen dit kader mag zij overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen,

verbouwen, verhuren of in huur nemen van alle roerende en onroerende goederen.

" Het beheer en de exploitatie van een seniorie, dit omvat onder meer, het waken over het zorgvuldig onderhoud van de gemeenschappelijke en privatieve delen, het verzekeren van de werking van de gemeenschappelijke diensten en installaties, doen uitvoeren van alle werken en herstellingen, zowel aan de gemeenschappelijke als aan de privatieve delen, het verrichten van alle betalingen, het aanbieden aan elke eigenaar en bewoner van zijn afzonderlijke periodieke rekening, de bewaring van de basisakte van het gebouw en van de archieven betreffende de mede-eigendom, de dienstverlening van syndicus van het gebouw, het in huur geven, nemen en wederverhuren van privatieven.

- Het uitoefenen van functies van bestuurder of vereffenaar van (andere) vennootschappen.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen, ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij ook borg stellen, haar aval verlenen, of, in de meeste ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van depostio's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en ka p ita lisatieondeme minge n.

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratieve en financiën, verkoop, productie en algemeen beheer.

In de algemene zin mag de vennootschap alle roerende, onroerende, commerciële, industriële, financiële, of nijverheidshandelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, kunnen verband houden met de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, overname of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag de gereserveerde middelen beheren als een goede huisvader.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland. Hiertoe kan de vennootschap bijhuizen of agentschappen oprichten en vestigen in België of in het buitenland. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 200.200,00 EUR. Het is verdeeld in 2002 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, ten minste bestaande uit het minimum aantal leden door de Wet voorzien, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders die hen te allen tijde kan ontslaan. De bestuurders zijn al dan niet aandeelhouders.

Het mandaat van de uittredende bestuurders eindigt onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

Rechtspersonen kunnen deel uitmaken van de raad van bestuur. Zij worden in hun hoedanigheid van bestuurder op de vergadering van de raad vertegenwoordigd door een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vaste vertegenwoordiger wordt door de rechtspersoon benoemd onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers.

De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering van de aandeelhouders bevoegd is.

De Raad van Bestuur mag het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging wat dit bestuur aangaat, opdragen aan één of meer bestuurder(s). Hij benoemt en ontslaat de gedelegeerde(n) tot dit bestuur, en bepaalt hun bevoegdheden. De Raad van Bestuur en de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur, binnen de grenzen van dit bestuur, mogen bijzondere en bepaalde volmachten verlenen aan personen van hun keuze.

De Raad van Bestuur mag bepaalde machten of de directie van het geheel, van een bepaald dee! of van een afdeling van de maatschappelijke bedrijvigheden toevertrouwen aan één of meer personen.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders, die gezamenlijk optreden.

De vennootschap wordt eveneens in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd wat het dagelijks bestuur aangaat:

- hetzij door het gedelegeerd lid tot dit bestuur, wanneer slechts één persoon hiermee belast is;

- hetzij door één of meer gedelegeerde leden tot dit bestuur wanneer meerdere personen met deze opdracht

zijn belast. De gedelegeerde leden treden individueel op;

- hetzij door een directeur of andere agent binnen de perken van de hem verleende volmacht.

Bovendien wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden binnen de perken van de hun verleende volmacht.

leder jaar, de derde vrijdag van de maand juni om 10.00 uur, moet een jaarvergadering gehouden worden. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op een eerstvolgende werkdag gehouden.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen.

Het boekjaar begint op 01 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Het saldo dat de resultatenrekening aanwijst, maakt het resultaat van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen op voorstel van de Raad van Bestuur.

De uit te keren winst wordt gevormd uit de winst van het laatste afgesloten boekjaar met de overgedragen winst, alsmede, in voorkomend geval, van de bedragen onttrokken aan de beschikbare reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling zijn of moeten gevormd worden.

De Raad van Bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De uitbetaling moet geschieden binnen een jaar na de jaarvergadering waarop het bedrag is vastgesteld.

Aan de Raad van Bestuur wordt bevoegdheid verleend om op het resultaat van het lopende boekjaar een interim-dividend uit te keren.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies en van de proportie van de wettelijke of statutaire reserves die op het einde van het boekjaar moeten worden gevormd, of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de bestaande reserves.

De Raad van Bestuur stelt het bedrag van het interim-dividend vast aan de hand van een staat van activa en passiva opgesteld binnen de twee maanden van haar besluit. Bedoelde staat wordt door de Commissarissen nagezien, indien deze benoemd zijn. Het verificatieverslag dat door de Commissarissen wordt opgesteld, wordt bij hun jaarlijks verslag gevoegd.

Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd.

Tot een nieuwe uitkering mag worden beslist drie maanden na het besluit over het eerste interim-dividend.

De aandeelhouders die een interim-dividend hebben ontvangen waarvan de uitkering beslist werd in strijd met voormelde wettelijke voorschriften, moeten het terugbetalen indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering ten hunnen gunste in strijd was met voormelde voorschriften of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Voorbehouden aan het Belgi àch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(get.) Notaris Dominique De Kesel

Opde laatste blz. van Lik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, van de

g hetzij perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie akte statutenwijziging

Voorbehouden aah het. Belgiech Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.08.2010, NGL 31.08.2010 10479-0071-016
26/03/2015
ÿþMud Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111 i

i



" 1509 39





Ondernemingsnr : 0865756969 Benaming

(voluit) : Divemar

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 8670 Koksijde, Koninklijke Baan 359

(volledig adres)

Onderwerp akte : herbenoeming bestuurders - benoeming bestuurder

De jaarvergadering dd 31.07.2014 heeft volgende bestuurders herbenoemd :

- de BVBA Deberdt Francis Consulting, vertegenwoordigd door Francis Deberdt als vaste vertegenwoordiger;

- de BVBA MAP, vertegenwoordigd door de BVBA Deberdt Francis Consulting, op haar beurt vertegenwoordigd door Francis Deberdt, vaste vertegenwoordiger;

- de BVBA Groenen Bijck, vertegenwoordigd door de BVBA Deberdt Francis Consulting, op haar beurt vertegenwoodigd door Francis Deberdt, vaste vertegenwoordiger;

Hun benoeming gaat in op 31.07.2014 en loopt tot de jaarvergadering gehouden in 2020. De raad van bestuur dd 31.07.2014 heeft volgende benoemd tot gedelegeerd bestuurder :

- de BVBA Deberdt Francis Consulting, vertegenwoordigd door Francis Deberdt als vaste vertegenwoordiger; dit mandaat loopt zolang deze bestuurder is van de vennootschap.

De bijzondere algemene vergadering dd 29.12.2014 heeft benoemd tot bestuurder :

- Mevrouw Fleur Mariman. Haar mandaat gaat in op 01.01.2015 en loopt tot de jaarvergadering gehouden in 2020.

Mariman Fleur

bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD TER GRIFFIE

Rechtbank van Koophandel Gent

1 6 PUT 2015

AfdéiTing[jRNE

02/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 31.07.2009, NGL 31.08.2009 09670-0348-015
27/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 26.08.2008 08607-0225-017
13/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 12.07.2007 07385-0349-018
30/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 16.06.2006, NGL 29.06.2006 06342-0001-017
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 24.07.2015 15340-0112-014
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.07.2016, NGL 31.08.2016 16551-0455-015

Coordonnées
DIVEMAR

Adresse
KONINKLIJKE BAAN 359 8670 KOKSIJDE

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande