DK MANAGEMENT

Divers


Dénomination : DK MANAGEMENT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 506.727.406

Publication

12/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit de oprichtingsakte, opgemaakt te Lendelede op 9/12/2014, blijkt dat een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht met volgende gegevens:

1. naam = DK MANAGEMENT

2. rechtsvorm = gewone commanditaire vennootschap.

3. zetel = 8860 Lendelede, Te Roggeveld 4.

4. de heer David BRAEKEVELD, geboren te Kortrijk op 25/03/1979, wonende te 8860 Lendelede, Te Roggeveld 4, is hoofdelijk aansprakelijke vennoot.

5. het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderd euro (500,00 EUR) en is vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/vijfhonderdste (1/500ste) van het kapitaal vertegenwoordigen; het kapitaal werd ingebracht in geld en volledig volgestort bij de oprichting; tweehonderd vijfenveertig euro (245,00 EUR) van dit maatschappelijk kapitaal werd bij wijze van geldschieting ingebracht.

6. het boekjaar gaat elk jaar in op 01/10 en eindigt telkens op 30/09 van het volgende jaar; het eerste boekjaar is aangevangen op 9/12/2014 en zal afgesloten worden op 30/09/2016.

7. de zuivere winst blijkt uit de boekhoudkundige bescheiden, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Indien overgegaan wordt tot winstverdeling zal deze onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van het aantal aandelen dat ieder bezit. De vergadering van de vennoten kan evenwel een tantième toekennen aan de beherende vennoten. De vennoten mogen evenwel bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

8. het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen; indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen; de verdeling door de vereffenaars van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel.Voor de vereffening van de lopende zaken die een tussenkomst in de uitoefening van het beroep van accountant en/of belastingconsulent impliceren, of die betrekking hebben op het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent, zal (zullen) de vereffenaar(s) die deze hoedanigheid niet heeft (hebben), beroep doen op een persoon die de vereiste hoedanigheid heeft. Indien er voldaan is aan de wettelijke vereisten, kan er worden overgegaan tot de ontbinding en onmiddellijke sluiting van de vereffening in één akte.

9. de vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere niet-statutaire of statutaire zaakvoerders, al dan niet vennoten. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een beraadslagende vergadering. Indien er minstens drie zaakvoerders worden aangesteld, moet de meerderheid van hen de hoedanigheid hebben van accountant en/of belastingconsulent en moet ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : DK MANAGEMENT

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder vorm van Gewone Commanditaire

Vennootschap

Zetel : Roggeveld 4

*14312296*

Luik B

8860

België

0506727406

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Lendelede

Griffie

Neergelegd

10-12-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Belastingconsulenten. Indien vennootschappen van accountants en/of belastingconsulenten tot zaakvoerders worden benoemd, worden deze overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen vertegenwoordigd door een natuurlijk persoon die de hoedanigheid heeft waarvoor de vennootschap in aanmerking komt. Wanneer het college van zaakvoerders slechts uit twee leden bestaat, heeft minstens één van hen de hoedanigheid van accountant of accountant en belastingconsulent; de andere mag:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

" een belastingconsulent zijn,

" een natuurlijke persoon of rechtspersoon zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezit die als gelijkwaardig wordt erkend met die van accountant en/of belastingconsulent,

" een lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren,

" een wettelijke auditor of een auditkantoor zijn zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor,

" een lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of een natuurlijke persoon of een rechtspersoon zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Behalve indien de vennootschap slechts één zaakvoerder telt, moet minstens één lid van het college van zaakvoerders de hoedanigheid van accountant hebben en moet minstens één lid van het college van zaakvoerders de hoedanigheid van belastingconsulent hebben. Wanneer er maar één zaakvoerder is, die (noodzakelijkerwijze) alle handelingen mag verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is, moet deze zaakvoerder de hoedanigheid van accountant en belastingconsulent hebben. De niet-statutaire zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen met gewone meerderheid van stemmen. De statutaire zaakvoerders worden slechts worden ontslaan met unanimiteit van stemmen of met een meerderheid zoals voorzien inzake wijziging van de statuten maar enkel om gewichtige redenen.

De enige zaakvoerder, afzonderlijk optredend, en in geval er meerdere zijn, het college van zaakvoerders, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap. Aldus is de zaakvoerder of  indien er meerdere zijn - het college van zaakvoerders bevoegd om onder meer, zonder dat deze opsomming beperkend moet worden gelezen:

- alle verbintenissen aan te gaan jegens derden in verband met de activiteiten van de vennootschap, onder meer zo roerende als onroerende goederen in huur te nemen en te geven, te verwerven en te vervreemden, kortom alle goederen te verhandelen op alle mogelijke wijzen en alle diensten te verlenen die daarmee gepaard gaan; - leningen aan te gaan en alle effecten- en geldtransacties te verrichten;

- het vermogen van de vennootschap geheel of gedeeltelijk in pand te geven of met hypotheek te bezwaren;

- opheffing te verlenen van hypothecaire en andere inschrijvingen, beslag, verzet op de prijs en andere acties die een vrije en onbezwaarde levering van goederen belemmeren;

- over de rechten van de vennootschap dadingen aan te gaan en minnelijke schikkingen te treffen;

- in rechte op te treden namens de vennootschap;

- de besluiten van de algemene vergadering uit te voeren;

- de hem verleende macht te delegeren bij wijze van in de tijd en/of in omvang beperkte lastgeving.

Bij aanwezigheid van meerdere zaakvoerders impliceert het optreden door het college van zaakvoerders de aanwezigheid van de meerderheid van de zaakvoerders alsook de beslissing bij meerderheid van de aanwezige zaakvoerders. Het college van zaakvoerders kiest bij gewone meerderheid onder haar leden die de hoedanigheid hebben van accountant en/of belastingconsulent en die ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, een voorzitter. Elke beslissing van het college van zaakvoerders wordt genomen met gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders, en bij onthouding van één of meerdere onder hen, met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend. Bij aanwezigheid van één zaakvoerder, wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door de zaakvoerder afzonderlijk optredend. Bij aanwezigheid van twee of meerdere zaakvoerders, wordt de vennootschap in en buiten recht vertegenwoordigd door twee zaakvoerders samen optredend.

Het bestuursorgaan kan gevolmachtigden aanstellen voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen binnen de beperkingen van hun professionele bevoegdheid en onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen betreffende het voeren van de titel en de uitoefening van het beroep van accountant en van belastingconsulent. De personen aan wie een volmacht werd verleend en die geen lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, kunnen geen handelingen stellen of beslissingen nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep of het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent. Deze beperking is niet van toepassing op de gevolmachtigde(n) die een hoedanigheid heeft (hebben) die vermeld is onder artikel [11, 5de alinea] van deze statuten die ze toelaat om deze opdrachten in eigen naam uit te oefenen. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de betrokken zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Behalve indien de vennootschap slechts één zaakvoerder telt, gelden de hiernavolgende regels.

Het college van zaakvoerders bezit de meest uitgebreide bestuur- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap en mag alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die de wet voorbehoudt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

aan de algemene vergadering en mits naleving van de bijzondere bepalingen betreffende het genieten van de hoedanigheid en het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent, zoals voorzien door de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig en haar uitvoeringsbesluiten. De zaakvoerder(s) die de hoedanigheid van accountant en/of belastingconsulent niet heeft (hebben), mag (mogen) meer in het bijzonder geen enkele handeling stellen of beslissing nemen die, direct of indirect, een inmenging zou betekenen in de uitoefening van het beroep en de opdrachten van de accountant en/of de belastingconsulent, zoals vermeld in artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen. Deze beperking is niet van toepassing op de zaakvoerder(s) die een hoedanigheid heeft (hebben) die vermeld is onder artikel [11, 5de alinea] van deze statuten die ze toelaat om deze opdrachten in eigen naam uit te oefenen. Zonder afbreuk aan het voorgaande, ligt alles wat niet uitdrukkelijk door de statuten of door de wet aan de beslissing van de algemene vergadering wordt voorbehouden, bijgevolg in de bevoegdheid van de het college van zaakvoerders.

De Heer David Braekeveld wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur.

David BRAEKEVELD zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte dd. 9/12/2014

Coordonnées
DK MANAGEMENT

Adresse
ROGGEVELD 4 8860 LENDELEDE

Code postal : 8860
Localité : LENDELEDE
Commune : LENDELEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande