DL INVESTMENTS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DL INVESTMENTS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 501.558.591

Publication

04/12/2012
ÿþ ~ ~ i ~ i1~~ ( Mod Word ti.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 11111111111, V



NEERGELEGD

rd. ii. 2017

R_Ci-(;raffi~. KOGF. ,A, .~Z~. K^^-, ,. .,

Ondernemingsnr : Sol SST Sy4

Benaming

(voluit) : ANL Holdings

(verkort) :

Rechtsvoren : naamloze vennootschap

Zetel : Henri Lebbestraat 109, 8790 Waregem

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Johan Van Caenegem te Kruishoutem op 13 november 2012, ter registratie neergelegd, dat een vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap en met de maatschappelijke naam "ANL Holdings", door:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'T JOENSHOEK", met zetel te 8790 Waregem, Henri Lebbestraat 109, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder nummer 0893.702.075, opgericht bij akte verleden voor notaris Antoon Dusselier te Meulebeke op tweeëntwintig november tweeduizend en zeven, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van achtentwintig november nadien onder nummer 07301562, waarvan de statuten gewijzigd werden bij akte verleden voor ondergetekende notaris op twintig juli tweeduizend en elf, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 8 september 2011 onder nummer 11136538; nadien niet meer gewijzigd, aldus verklaard.

Hier vertegenwoordigd overeenkomstig artikel zestien der statuten door haar zaakvoerder de Heer De Langhe Lieven, wonende te 9770 Kruishoutem, Hedekensdriesstraat 26, benoemd bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering dadelijk na de oprichting en samen ermee bekendgemaakt zoals voormeld,

2, De Heer DE LANGHE Frank Albert Louis, geboren te Gent op zestien april ne-gentienhonderd negenenzestig, nationaal nummer 69.04.16 293-25, echtgenoot van Mevrouw VAN HOECKE Anne Christiane Paul, geboren te Sint-Amandsberg op zestien december negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 9770 Kruishoutem, Olsensesteenweg 24.

Het kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt tachtigduizend euro (80.000,00 ¬ ). Het is verdeeld in tachtig (80) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tachtigste (1/80ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De tachtig (80) kapitaalaandelen worden ais volgt tegen pari en in geld onderschreven:

-door 'T Joenshoek BVBA : inschrijving op negenenzeventig (79) kapitaalaandelen, hetzij? negenenzeventigduizend (79.000,00 ¬ ).

-door de heer Frank DE LANGHE : inschrijving op één (1) kapitaalaandeel, hetzij duizend euro (1.000 ¬ ) Totaal tachtig (80) aandelen, hetzij het volledig maatschappelijk kapitaal: tachtigduizend euro (80.000,00

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volledig volgestort is, zodat de som van tachtigduizend euro (80.000,00 ¬ ) ter beschikking is van de vennootschap

Bankattest: Het bedrag van de stortingen bestemd voor de volstorting van de hierboven vermelde inbrengen in geld werd gestort op een bijzcndere rekening, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank, kantoor te Waregem, op rekeningnummer BE81 7380 3701 5424. Een bankattest, gedateerd op dertien november tweeduizend en twaalf, werd als bewijs van de storting overhandigd aan Ons, instrumenterende notaris. Wij, notaris, bevestigen dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

TITEL Il - STATUTEN

HOOFDSTUK I - RECHTSVORM - NAAM - ZETEL - DOEL  DUUR

Artikel 1. Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam "ANL Holdings". Artikel 2. Maatschappelijk zetel

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 8790 Waregem, Henri Lebbestraat 109.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van bestuur, mits inachtneming van de taalwetgeving terzake.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, bijkantoren en bedrijfszetels, filialen, dochtervennootschappen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten,

Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, àile verrichtingen die hetzij rechtstreeks en dit voor eigen rekening en in eigen naam, hetzij onrechtstreeks verband houden met:

- het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut,

- het verwerven en beheren van beleggingen en van participaties in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënven-nootschappen of  ondernemingen, het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikke-ling van de vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt, het deel-nemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

- het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs. Voormelde activiteiten omvatten evenmin activiteiten waarvoor een vestigingsattest van makelaar in onroerende goederen vereist is.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

Artikel 4. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de dag van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

HOOFDSTUK II  KAPITAAL - AANDELEN - OBLIGATIES

Artikel 5. Kapitaal

Het kapitaal bedraagt tachtigduizend euro (80.000,00 ¬ )

Het is vertegenwoordigd door tachtig (80) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tachtigste (1/80ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. (.,.)

Titel IV: Bestuur en vertegenwoordiging

Artikel 14: Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit ten minste drie en ten hoogste tien bestuurders. Evenwel, indien bij de oprichting of op een algemene vergadering wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de samenstelling van de raad van bestuur worden beperkt tot twee leden, tot op de algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. (...)

Artikel 19: Bevoegdheden van de raad van bestuur

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 20: Directiecomité

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn.

De voorwaarden voor hun aansteliing, hun ontslag, hun eventuele bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Artikel 21: Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, opdragen aan één of meer van zijn leden, die dan de titel dragen van gedelegeerd bestuurder. De raad van bestuur bepaalt of zij alleen, dan wel gezamenlijk optreden.

De raad van bestuur stelt de eventuele toekenningen en verloning vast voor de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur. Hij kan hen op elk ogenblik ontstaan.

Artikel 22: Vertegenwoordiging van de vennootschap

1. Alle akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte, zijn geldig wanneer zij ondertekend worden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden.

2. Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ook in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerde of gedelegeerden voor dit bestuur die alleen optreden.

3. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, wordt de vennootschap, met uitzondering van de taken die overeenkomstig de wet niet kunnen overgedragen worden aan het directiecomité, in en buiten rechte geldig

t

o.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigd door de voorzitter van het directiecomité en een lid van het directiecomité die gezamenlijk handelen.

4. De raad van bestuur mag bijzondere volmachten verlenen aan één of meer personen. De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd door deze bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht (...) Ttel VI: Algemene vergadering

Artikel 25: Bijeenkomst van de algemene vergadering

De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de vierde zaterdag van mei om tien uur. Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. (...)

Artikel 27: Toelating tot de algemene vergadering

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

- de eigenaars van aandelen op naam, ten minste 5 werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste 5 werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap op de plaatsen aangegeven in de oproeping een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Artikel 28: vertegenwoordiging op de algemene vergadering

Elke eigenaar van effecten kan zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een gevolmachtigde op voorwaarde dat alle in het vorige artikel bepaalde vereisten voor toelating tot de vergadering zijn vervuld.

Artikel 29: Aanwezigheidslijst

Alvorens de vergadering wordt begonnen, wordt een aanwezigheidslijst met vermelding van de naam van de aandeelhouders, het aantal aandelen en, in voorkomend geval, de volmachten getekend door alle aanwezige aandeelhouders of lasthebbers.

Artikel 30: Stemming per brief

ln de mate dat de raad van bestuur deze mogelijkheid heeft voorzien in de oproeping, heeft iedere aandeelhouder het recht om per brief te stemmen.

Deze stemming dient te gebeuren bij middel van een formulier dat door de raad van bestuur ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld en dat de volgende vermeldingen bevat:

-de identiteit van de aandeelhouder

-zijn handtekening en de plaats en datum van ondertekening

-het aantal aandelen waarmee hij aan stemming deelneemt

-het bewijs dat de formaliteiten voor toelating tot de algemene vergadering werden nageleefd

-de agenda van de algemene vergadering

-de stemwijze van de aandeelhouder omtrent elk voorstel: voor, tegen of onthouding

Om geldig te zijn moeten de formulieren ten laatste 3 werkdagen vóór de algemene vergadering worden bezorgd aan de raad van bestuur.

(...) Artikel 32: Beraadslaging

De algemene vergadering kan niet beraadslagen over onderwerpen die niet in de agenda vermeld zijn, behoudens indien alle aandeelhouders aanwezig zijn en met eenparigheid van stemmen besluiten om over nieuwe punten te beraadslagen.

Artikel 33: Schriftelijke algemene vergadering

De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, behoudens de beslissingen die dienen te worden genomen bij authentieke akte

Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door alle bestuurders ondertekende schriftelijke beslissing 20 dagen voor de statutaire datum, de vennootschap heeft bereikt. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing.

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle bestuurders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing ten laatste 20 dagen voor de datum van de algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en aile vereiste handtekeningen draagt. Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen 20 dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet de Raad van bestuur de algemene vergadering bijeenroepen.

Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend,

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle bestuurders ondertekende verklaring dat de door alle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

aandeelhouders ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze

verklaring gemelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt.

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als

geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk

agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de

vennootschap moet toekomen véór een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige

schriftelijke beslissing. is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren,

niet tijdig toegekomen vóôr die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

Indien er een commissaris is benoemd, moeten alle beslissingen van de algemene vergadering die bij

schriftelijke procedure worden genomen, hem meegedeeld worden.

Artikel 34: Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem,

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik worden de

eraan verbonden stemrechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker op de algemene vergaderingen, behoudens

andersluidende overeenkomst tussen naakte eigenaar en vruchtgebruiker. (...)

Titel VII: Boekjaar -- Jaarrekening -- Bestemming van de winst

Artikel 37: Boekjaar -- Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Op de laatste dag wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en maakt de raad van bestuur de

inventaris en de jaarrekening op, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Artikel 38: Bestemming van de winst

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van die winst wordt ten minste vijf procent ingehouden voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze

verplichting houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt. De

verplichting herleeft indien de wettelijke reserve wordt aangesproken, tot het reservefonds opnieuw één tiende

van het kapitaal van de vennootschap heeft bereikt.

De aanwending van het saldo der winsten wordt geregeld door de jaarvergadering bij gewone meerderheid

van stemmen, op voorstel van de raad van bestuur.

Artikel 39: Uitkering van dividenden en interimdividenden

De uitkering van dividenden geschiedt op het tijdstip en op de plaatsen die de raad van bestuur aanduidt.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, op eigen verantwoordelijkheid en

overeenkomstig de wettelijke bepalingen, de uitkering van voorschotten op dividenden te beslissen. (...)

Titel VIII: Ontbinding  Vereffening

(..) Artikel 42: Wijze van vereffening

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden

om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders

naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

De goederen die nog in natura aanwezig zijn worden op dezelfde wijze verdeeld.

Indien niet op alle aandelen in dezelfde mate is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot

de verdeling, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door

bijkomende stortingen te vragen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende werd gestort, hetzij door

voorafgaande terugbetalingen, in geld of effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestcrte

aandelen.

Vóór de afsluiting van de vereffening, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa voor

akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

Onverminderd de bepalingen van artikel 181 Wetboek van vennootschappen, zijn een ontbin-ding en

vereffening in één akte slechts mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden

1° er is geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva ais bedoeld in artikel 181;

3° alle aandeelhouders zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten

met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt aisdan door de vennoten zelf,

OVERGANGSBEPALINGEN

De comparanten hebben bij eenparigheid de volgende beslissingen genomen, die slechts uitwerking hebben

vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, overeenkomstig de wettelijke

bepalingen.

1. Het eerste boekjaar vangt aan op de dag van de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel van de zetel van de vennootschap van een een uittreksel van onderhavige akte en eindigt op 31 december 2013

2. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2014.

3. Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op twee

Worden benoemd voor dit mandaat van bestuurder:

1.de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LIL PLUS" met zetel te 9920 Lovendegem, Peperhoek 3, ondernemingsnummer 0879.632.424, rechtspersonen-register Gent; opgericht bij akte verleden voor notaris Baudouin Moerman te Kortrijk op 27 februari 2006, gepubliceerd in de Bijlag en bij het Belgisch Staatsblad van 9 maart 2006 onder nummer 06047454; die als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening

i . ,

i

....re 1 \ -'II

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor-

van dit mandaat heeft benoemd: de heer LAMBAERE Lieven August Constant, geboren te Kortrijk op 25' september 1969, wonende te 9920 Peperhoek 3.

2.de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PETER DELBECQUE", met zetel te 8810 Lichtervelde, Albert Termotelaan 23, ondeme-mingsnummer 0849.286.468, rechtspersonenregister Brugge afdeling Oostende, opgericht , opgericht bij akte verleden voor notaris Karel Van beylen te Zwevezele op 3 oktober 2012, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 15 oktober 2012 onder nummer12169915; die als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van dit mandaat heeft benoemd: de heer DELBEQUE Peter Robert Daniel, geboren te Wervik op 19 oktober 1969, wonende te 8810 Lichtervefde, Albert Termotelaan 23.

Voormelde (rechts)personen, vertegenwoordigd als voormeld, hebben voorafgaandelijk dezer elk verklaard dat zij het mandaat van bestuurder aanvaarden.

Hun mandaat zal onmiddellijk na de jaarvergadering in 2018 een einde nemen. Dit mandaat is kosteloos, tenzij de algemene vergadering er anders zal over beslissen.

4.De comparanten besiuiten geen commissaris te benoemen daar de vennootschap er op basis van de wettelijke criteria niet toe gehouden is

5, Overname van verbintenissen in naam van de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen die werden aangegaan vanaf 1 november 2012 door één of meer compa-ranten bij deze akte in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, worden over-genomen door de vennootschap die thans is opgericht.

Deze overname zal evenwel slechts uitwerking hebben vanaf de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt.

6. Bijzondere volmacht wordt verleend aan Advokatenkantoor De Langhe te Waregem, Henri Lebbestraat 109, vertegenwoordigd door zaakvoerder Frank De Langhe, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle stukken te ondertekenen, alle nodige verklaringen af te leggen en in het algemeen alle nodige handelingen te stellen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Johan Van Caenegem

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte de dato 13 november 2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/07/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III

*1510 A 4*

L

NEERGELEGD

2 6 .1'M 263

Recbtl7anie +ran ICO09/1ffigFL

aT p

.G%S'l_



Ondernemingsnr: 0501.558.591

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Henri Lebbestraat 109

8790 Waregem

ANL Holdings

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uit de schriftelijke besluiten van de bijzondere algemene vergadering van 16 maart 2015 blijkt het volgende:

De algemene vergadering akteert dat het mandaat van de volgende bestuurders van de vennootschap beëindigd werd met ingang vanaf 22 juli 2014::

-BVBA Peter Delbecque, met maatschappelijke zetel te 8810 Lichtervelde, Albert Termotelaan 23, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0849.286.468, met ais vaste vertegenwoordiger de heer Peter Delbecque; en

-BVBA LIL Plus, met maatschappelijke zetel te 9920 Lovendegem, Peperhcek 3, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0879.632.424, met ais vaste vertegenwoordiger de heer Lieven Lambaere.

De algemene vergadering bevestigt haar beslissing dd. 22 juli 2014 om met eenparigheid van stemmen, met ingang vanaf 22 juli 2014 en voor een periode lopende tot de gewone algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap in 2020, ais nieuwe bestuurders van de vennootschap te benoemen:

-de heer Lieven De Langhe, wonende te 9770 Kruishoutem, Hedekensdriesstraat 26; en

-BVBA Joenshoek, met maatschappelijke zetel te 8790 Waregem, Henri Lebbestraat 109, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0893.702.075, met als vaste vertegenwoordiger de heer Lieven De Langhe.

De algemene vergadering geeft volmacht aan de heer Frank De Langhe en aan mevrouw Sara Burm, of aan elke andere advocaat van BVBA De Langhe Advocaten, allen alleen handelend en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de nodige formaliteiten te verrichten met het oog op de publicatie van deze besluiten in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

mevrouw Sara Burm

lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

il

.1A2q 2

NEERGELEGD

ai ~ U~.vE

t`8- 2015

STAATSE

17 Mi 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, et. KORTRIJK

Grittie

LAD

Ondernemingsnr : 0501.558.591

Benaming (voluit): ANL Holdings

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 8790 Waregem, Henri Lebbestraat 109

Onderwerp akte : NAAMSVERANDERING - STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal opgemaakt door ons, Meester Johan VAN CAENEGEM, notaris te Kruishoutem, op 3 juli 2015, ter registratie neergelegd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van NV ANL Holdings met zetel te Waregem, Henri Lebbestraat 109 is bijeengekomen en dat zij volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING

De algemene vergadering besluit de naam van de vennootschap vanaf heden te wijzigen in "DL Investments".

De vergadering beslist om dienovereenkomstig artikel 1 van de statuten aan te passen door vervanging van de tekst onder dit artikel door volgende tekst: "De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam "DL Investments".

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om artikel 42 van de statuten van de vennootschap aan te passen, om de bepalingen van dit artikel in overeenstemming te brengen met het vigerende Wetboek van Vennootschappen, en met name door de vijfde alinea te vervangen door volgende alinea: "Een ontbinding en vereffening in één akte is mogelijk mits naleving van de voorwaarden hieromtrent in het Wetboek van Vennootschappen voorzien. De terugname van het resterend actief gebeurt in dit geval door de vennoten zelf."

DERDE BESLISSING

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten.

Volmacht wordt verleend aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Johan VAN CAENEGEM.

Samen hiermee neergelegd:

- Expeditie van het proces-verbaal van 3 juli 2015

-

gecoördineerde tekst van de statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

/~ 4 j{ 1`rF" ~liilli..

14-

3ELGISCH

09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.07.2015, NGL 30.09.2015 15638-0304-010
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.07.2016, NGL 31.08.2016 16516-0395-010

Coordonnées
DL INVESTMENTS

Adresse
HENRI LEBBESTRAAT 109 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande