DM DE RESE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DM DE RESE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.693.752

Publication

31/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 09.12.2013, NGL 26.12.2013 13699-0199-032
31/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 15.12.2012, NGL 21.12.2012 12677-0447-016
30/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 17.12.2011, NGL 25.01.2012 12016-0134-015
28/07/2011
ÿþ mod 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

Voo behou aan Belgil Staats

'11116636*

Ondernemingsnr : 0894.693.752

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op:

1 5-JULI r ff01G~

!% griffrer,

Benaming : Dl d De Rese

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Monnikenwerve 26

8000 Brugge

Onderwerp akte :Partiële splitsing - proces-verbaal van de overnemende vennootschap

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-; Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op dertig juni tweeduizend en elf ' « geregistreerd te Brugge, 2de kantoor bevoegd voor registratie, dertig bladen geen;; verzendingen op dertien juli tweeduizend en elf, boek 264 blad 23 vak 2, ontvangen vijfentwintig;; ' euro (25 EUR), P. Bailleul, eerstaanwezend inspecteur , i.o. Pauwaert Joyce, adj fiscaal;: deskundige (getekend) », blijkt dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden . van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « DM De Rese » te 8000 Brugge,;; Monnikenwerve 26, waarbij volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

De zaakvoerders hebben de voorstellen van partiële splitsing opgemaakt op zestien en;i zeventien mei tweeduizend en elf, overeenkomstig de artikels 677 en 728 van het Wetboek van vennootschappen. Gezegde afsplitsingsvoorstellen werd neergelegd op de griffie van de; Rechtbank van Koophandel te Brugge op achttien mei tweeduizend en elf, en gepubliceerd in de;: bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van dertig mei daarna, onder nummers 11081114, 11081116 en 11081117.

1. De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de vennoten, aanwezig;; of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren een exemplaar van deze verslagen te; hebben ontvangen, met name:

- de verslagen opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'G. DEGRANDE & C° - BEDRIJFSREVISOREN',;I kantoorhoudende te 8000 Brugge, Fosterpark 2/0002, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder;' de Heer Guido Degrande, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van', vennootschappen door zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van de verslagen van de bedrijfsrevisor aangesteld door de zaakvoerder, worden'; hierna letterlijk weergegeven: ' 1. Verslag van de bedrijfsrevisor inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura door bvbai "Transport De Rese":

"9 Besluiten

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de bvba "DM De Rese" bestaat uit de inbreng van onroerende goederen, namelijk een kantoorgebouw op en met grand gelegen te 8000;s Brugge, Monnikenwerve 26/28, een garage-stelplaats op en met grond gelegen te 8000..' Brugge, Monnikenwerve 30/32 en bureelentiteiten nummer 102 en 202 in een complex': bestaande uit overdekte en niet-overdekte parkeerplaatsen en een gebouw met: bureelentiteiten, gelegen te 8380 Brugge, Koggenstraat 1, alsook de aandelenparticipatie;; bestaande uit 1.238 aandelen van de bvba "Zeebrugs Stockagebedrijf De Rese" door bvba'; "Transport De Rese" voor een totale waarde van ¬ 786.262,29. En dat in het kader van een;; partiele splitsing in toepassing van artikel 728 en volgende van het Wetboek vennootschappen. Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen, uitgevaardigd door hete

Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van;,

de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte::

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbrengen in natura;

2. De beschrijving van de inbrengen in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering,

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, ten minste overeenkomen met het aantal, de fractiewaarde en de emissiepremie van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, " zodat de inbreng in natura niet overgewaardereerd is; De inbreng in natura boekhoudkundig verwerkt wordt met toepassing van art 80 van het KB 30/01/2001 tot uitvoering van het wetboek vennootschappen.

Rekeninghoudend met de netto kapitaalsverhoging in toepassing van artikel 740 wetboek

vennootschappen bestaat de vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 8 aandelen van de

bvba "DM De Rese", met een waarde van ¬ 0,79 per aandeel, waaraan een emissiepremie van

¬ 26,36 per aandeel is verbonden welke staat voor de overneming van de reserves.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te

doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Brugge, 28 juni 2011,

(getekend) Voor G. Degrande & C° - Bedrijfsrevisoren BV BVBA

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder

Guido Degrande

Bedrijfsrevisor."

2. Verslag van de bedrijfsrevisor inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura door bvba "Zeebrugs Stockagebedrijf De Rese":

"9 Besluiten

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de bvba "DM De Rese" bestaat uit de inbreng van onroerende goederen, namelijk een perceel grond, gelegen te 8000 Brugge, Hoge Hul zonder nummer en een magazijn op en met grond gelegen te 8000 Brugge, Monnikenwerve +30 door bvba "Zeebrugs Stockagebedrijf De Rese" voor een totale waarde van ¬ 114.589,41. De inbreng kadert in een partiele splitsing in toepassing van artikel 728 en volgende van het Wetboek vennootschappen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

' 1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen, uitgevaardigd door het Instituut'

der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbrengen in natura;

2. De beschrijving van de inbrengen in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering,

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, ten minste overeenkomen met het aantal, de fractiewaarde en de emissiepremie van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardereerd is; De boekhoudkundige verwerking van de inbreng gebeurt op basis van het boekhoudkundig continuïteitsprincipe in toepassing van art 80 van het KB 30/01/2001 in uitvoering van het wetboek vennootschappen.

Rekeninghoudend met de netto kapitaalsverhoging in toepassing van artikel 740 wetboek

, vennootschappen bestaat de vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 4 aandelen van de

bvba "DM De Rese", met een waarde van ¬ 0,94 per aandeel, waaraan een emissiepremie van

¬ 18,16 per aandeel is verbonden voor de overneming van de reserves, aan het ene om te

ruilen aandeel.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te

doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Brugge, 28 juni 2011.

(getekend) Voor G. Degrande & C° - Bedrijfsrevisoren BV BVBA

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder

Guido Degrande

Bedrijfsrevisor."

3. Verslag van de bedrijfsrevisor inzake partiële splitsing door overneming door bvba "DM De Rese" van bvba "Transport De Rese":

"6. Besluit

Tot besluit van ons onderzoek, verricht conform de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de controle van fusie- en splitsingsverrichtingen van handelsvernnootschappen, kunnen we besluiten dat:

- De zaakvoerders van de aan de partiële splitsing deelnemende vennootschappen

hebben de ruilwaarde vastgesteld op basis van de navolgende waarderingsmethoden:

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mati 2.1



A. voor de partieel te splitsen vermogensbestanddelen van "Transport De Rese" bvba, voor de onroerende goederen de normale marktwaarde onder inhouding van een correctie voor belastinglatentie, en voor de participatie een gewogen methode tussen substantiële waarde en rendementswaarde;

B. voor de waarde van de overnemende vennootschap "DM De Rese" bvba met de (fractie)waarde van het aandeel "DM De Rese" bvba rekeninghoudende met de recente oprichting en kapitaalverhoging waardoor de boekhoudkundige waarde van de aanschaffingen verhoogd met bijkomende kosten van de activa werd aanvaard;

Deze methodes, inclusief de betrekkelijke gewichten, zijn naar onze mening aanvaardbaar in het kader van deze operatie, gezien de aandeelhouderstructuur.

Rekening houdende met de gehanteerde waarderingsregels, de waarde van het partieel te splitsen vermogen van de vennootschap "Transport De Rese" bvba ¬ 758,32 per aandeel bedraagt en de waarde van een aandeel van de overnemende vennootschap "DM De Rese" bvba ¬ 100,00 bedraagt;

De vooropgestelde ruilverhouding van 8 aandelen "DM De Rese" bvba tegen 1 aandeel . "Transport De Rese" bvba op redelijke wijze is vastgesteld op basis van passende waarderingsmethoden beschreven in de respectieve splitsingsverslagen en die in " onderhavig verslag werden samengevat;

Het bestuursorgaan, de heer Marnix De Rese, welke tevens de economische eigenaar is van de vennootschappen voor meer dan 99%, verklaart in verband met voormelde punten goed op de hoogte te zijn, alsook van de financiële en de vermogenstoestand van de onderscheiden entiteiten en er bijgevolg geen nadelige vermogensverschuivingen binnen het aandeelhouderschap plaatsvinden, waardoor een positieve verklaring kan worden afgegeven;

Het onderhavig verslag werd opgesteld in toepassing van de bepaling van het artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van het splitsingsvoorstel omtrent de partiële splitsing van "Transport De Rese" bvba door inbreng in "DM De Rese" bvba en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Brugge, 28 juni 2011.

(getekend) Voor G. Degrande & C° - Bedrijfsrevisoren BV BVBA

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder

Guida Degrande

Bedrijfsrevisor."

4. Verslag van de bedrijfsrevisor inzake partiële splitsing door overneming door bvba "DM De Rese" van bvba "Zeebrugs Stockagebedrijf De Rese":

"6. Besluit

Tot besluit van ons onderzoek, verricht conform de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de controle van fusie-handelsvernnootschappen, kunnen we besluiten dat:

De zaakvoerders van de aan de partiële splitsing deelnemende vennootschappen

hebben de navolgende waarderingen weerhouden voor de bepaling van de

ruilverhouding:

a) voor de waarde van de partieel te splitsen vermogensbestanddelen van "Zeebrugs Stockagebedrijf De Rese" bvba, namelijk onroerende goederen de normale marktwaarde onder correctie van de belastinglatentie;

b) voor de waardering van het aandeel "DM De Rese" bvba de (fractie)waarde van het aandeel gezien de recente oprichting en kapitaalverhogingen waarbij de aanschafwaarde met de bijkomende kosten van de activa werd aanvaard;

Deze methodes, inclusief de betrekkelijke gewichten, zijn naar onze mening aanvaardbaar

in het kader van deze operatie, gezien de aandeelhouderstructuur.

- Rekening houdende met de gehanteerde waarderingsregels, de waarde van het partieel te splitsen vermogen van de vennootschap "Zeebrugs Stockagebedrijf De Rese" bvba ¬ 374,50 per aandeel bedraagt en de waarde van een aandeel van de overnemende vennootschap "DM De Rese" bvba ¬ 100,00 bedraagt;

- De vooropgstelde ruilverhouding van 4 aandelen "DM De Rese" bvba tegen 1 aandeel "Zeebrugs Stockagebedrijf De Rese" bvba op redelijke wijze is vastgesteld op basis van passende waarderingsmethoden beschreven in de respectieve splitsingsverslagen en die in onderhavig verslag werden samengevat;

Het bestuursorgaan, de heer Marnix De Rese, welke tevens de economische eigenaar is van de vennootschappen voor meer dan 99%, verklaart in verband met voormelde punten goed op de hoogte te zijn, alsook van de financiële en de vermogenstoestand van de onderscheiden entiteiten en er bijgevolg geen nadelige vermogensverschuivingen binnen het aandeelhouderschap plaatsvinden, waardoor een positieve verklaring kan worden afgegeven;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

, Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

en splitsingsverrichtingen van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Het onderhavig verslag werd opgesteld in toepassing van de bepaling van het artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van het splitsingsvoorstel omtrent de partiële

" splitsing van "Zeebrugs Stockagebedrijf De Rese" bvba door inbreng in "DM De Rese" bvba en

mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Brugge, 28 juni 2011.

(getekend) Voor G. Degrande & C° - Bedrijfsrevisoren BV BVBA

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder

; Guido Degrande

Bedrijfsrevisor."

- de verslagen opgesteld door de zaakvoerders overeenkomstig artikel 313 van het genoemde

wetboek. Deze verslagen zullen, samen met de verslagen van voornoemde revisor, neergelegd

worden ter griffie van de rechtbank van koophandel.

De vergadering neemt kennis van de verslagen van de zaakvoerders van de betrokken '

" vennootschappen, gedagtekend op dertig mei tweeduizend en elf, opgemaakt overeenkomstig " artikel 730 van het Wetboek van vennootschappen, waarin de splitsing juridisch en economisch wordt verantwoord.

De vergadering neemt kennis van de verslagen van de revisor van de betrokken vennootschappen, gedagtekend op achtentwintig juni tweeduizend en elf, opgemaakt overeenkomstig artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen, waarin de redelijkheid van de ruilverhouding wordt gecontroleerd.

De vergadering ontslaat de voorzitter van voorlezing van de splitsingsvoorstellen en de overige verslagen en de aandeelhouders erkennen uiterlijk één maand voor de datum van deze vergadering van dit voorstel alsook van de in de wet bedoelde andere documenten volledig kennis te hebben gekregen.

De vergadering keurt de inhoud van deze verschillende documenten goed.

In de mate nuttig en nodig, verklaren de vennoten individueel en unaniem te verzaken aan de toepassing van destermijnen en formaliteiten door de wet in hun belang ingesteld.

De vergadering besloot tot de inbreng in natura in de vennootschap bvba "DM DE RESE" ingevolge de partiële splitsingen, zonder ontbinding noch vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TRANSPORT DE RESE" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ZEEBRUGS STOCKAGEBEDRIJF DE RESE" overeenkomstig de splitsingsvoorstellen en in toepassing van de artikelen 677 en volgende en 728 van het Wetboek van vennootschappen, van hiernavermelde onroerende goederen zoals uitvoerig beschreven werd in het afsplitsingsvoorstellen van de vennootschappen "TRANSPORT DE RESE" en "ZEEBRUGS STOCKAGEBEDRIJF DE RESE".

De handelingen van de inbrengende vennootschappen zullen sinds één januari tweeduizend en elf boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap. De inbrengen ingevolge de partiële splitsingen in de begunstigde vennootschap is meer omstandig beschreven en gewaardeerd in het voorstellen van partiële splitsing, waarnaar voor zoveel als nodig, wordt verwezen.

Naar aanleiding van de inbreng in natura van hierna vermelde onroerende goederen zoals uitvoerig beschreven werd in het afsplitsingsvoorstellen, zullen acht (8) nieuwe aandelen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DM DE RESE" worden uitgegeven door de zaakvoerders van onderhavige vennootschap aan de aandeelhouders van de bvba TRANSPORT DE RESE en vier (4) nieuwe aandelen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DM DE RESE" worden uitgegeven door de zaakvoerders van onderhavige vennootschap aan de aandeelhouders van de bvba ZEEBRUGS STOCKAGEBEDRIJF DE RESE.

De vergadering besloot de inbrengen in onderhavige vennootschap besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'DM DE RESE" ingevolge de partiële splitsingen, zonder ontbinding noch vereffening van de vennootschap bvba TRANSPORT DE RESE en bvba ZEEBRUGS STOCKAGEBEDRIJF DE RESE overeenkomstig de splitsingsvoorstellen en in toepassing van de artikelen 677 en volgende en 728 van het Wetboek van vennootschappen, van hiernavermelde onroerende goederen zoals uitvoerig beschreven werd in het afsplitsingsvoorstellen van de voornoemde af te splitsen vennootschappen.

Een deel van de vermogens van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TRANSPORT DE RESE en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ZEEBRUGS STOCKAGEBEDRDF DE RESE, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van de afsplitsing van de onroerend goederen gaan over in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DM DE RESE", tegen uitreiking aan de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschappen TRANSPORT DE RESE en ZEEBRUGS STOCKAGEBEDRIJF DE RESE van aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DM DE RESE".

De handelingen van de inbrengende vennootschappen zullen sinds één januari tweeduizend en elf boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap. De inbreng ingevolge de partiële splitsingen in de begunstigde vennootschap is meer omstandig beschreven en gewaardeerd in de voorstellen van partiële splitsing, waarnaar voor zoveel als nodig, wordt verwezen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

§1. Namens de bvba TRANSPORT DE RESE

Vervolgens is hier tussengekomen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TRANSPORT DE RESE, waarvan de zetel gevestigd is te 8000 Brugge, Monnikenwerve 26-28, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge met ondernemingsnummer 0405.105.949, BTW nummer BE 405.105,949;

Vennootschap opgericht onder de vorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid blijkens akte verleden voor notaris Jozef VAN DEN BERGHE destijds te Brugge (Sint-Andries) op vier augustus negentienhonderd zesenzestig, waarvan een uittreksel

" gepubliceerd werd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig augustus erna, onder nummer 28.766.

Waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor het laatst bij akte verleden voor ondergetekende notaris Michel VAN DAMME te Brugge (Sint-Andries) op drieëntwintig december tweeduizend en tien, gepubliceerd als voren op eenendertig januari daarna, onder nummer 11016577.

Alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DM DE RESE, met maatschappelijke zetel te 8000 Brugge, Monnikenwerve 26,; ' B.T.W. BE 0894.693.752 RPR Brugge, vast vertegenwoordigd door de Heer Marnix DE RESE, wonende te 8200 Brugge, Domeindreef 3.

De voormelde vennootschap verklaart, na voorlezing gehoord te hebben van alles wat voorafgaat, volledig kennis te hebben van de statuten van de vennootschap en volledig op de : hoogte te zijn van haar financiële toestand en inbreng te doen van de hierna vermelde onroerende goederen, zoals uitvoerig beschreven werd in het afsplitsingsvoorstel die van haar' vermogen afhangt.

ONROERENDE GOEDEREN: INBRENG ONDERWORPEN AAN EEN BIJZONDERE VORM VAN PUBLICITEIT (artikel 683 Wetboek van vennootschappen).

A) Onroerend goed gelegen te Brugge

Stad Brugge, achtste afdeling

Een kantoorgebouw op en met grond, gelegen te 8000 Brugge, Monnikenwerve nummer 26/28, volgens kadaster gekend als `KANTOORLEB', en zowel volgens titel als thans gekend op het kadaster (volgens kadastraal uittreksel in datum van achttien oktober tweeduizend en tien) in de sectie K, nummer 342/F, met een oppervlakte van zestien are (16a), en een laatst gekend kadastraal inkomen van zesduizend driehonderd zesenvijftig euro (C 6.356,00).

B) Onroerend goed aeleaen te Brugge

Stad Brugge. achtste afdeling

Een garage-stelpiaats op en met grond, gelegen te 8000 Brugge, Monnikenwerve nummer 30/32, volgens kadaster gekend als 'GAR.STELPL', en zowel volgens titel als thans gekend op het kadaster (volgens kadastraal uittreksel in datum van achttien oktober tweeduizend en tien) in de sectie K, nummer 342/P, met een oppervlakte van zesenvijftig are zestien centiare (56a 16ca) (volgens titel kadastraal nummer ex/341/d, groot vijfduizend zeshonderd vierkante meter (5.600 m2), en een laatst gekend kadastraal inkomen van vijfduizend negenhonderd veertien euro (C 5.914,00).

C. Onroerend goed gelegen te Brugge

I. BESCHRIJVING

Stad Brugge. 1.2 afdeling

In een complex bestaande uit overdekte en niet-overdekte parkeerplaatsen en een gebouw met bureelentiteiten, gelegen te Brugge (Zeebrugge), Koggenstraat nummer 1, gekend zowel volgens titel als thans gekend op het kadaster (volgens kadastraal uittreksel in datum van dertig november tweeduizend en tien) in de sectie Q, nummer 221/A, met een oppervlakte van negenendertig are drieëntwintig centiare (39a 23ca):

1/ In privatieve en uitsluitende eigendom:

a) de bureelentiteit nummer 1.02 op het "niveau 0", met een oppervlakte van ongeveer vierenvijftig vierkante meter negenendertig vierkante decimeter (54,39 m2);

b) de bureelentiteit nummer 202 op het "niveau +1", met een oppervlakte van ongeveer

negenenvijftig vierkante meter vierenzestig vierkante decimeter (59,64 m2).

2/ In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

- voor bureelentiteit nummer 102, honderd en vijf komma elf/tienduizendsten

(105,11/10.000°);

- voor de bureelentiteit nummer 202, honder en vijftien komma zesentwintig/tienduizendsten

(115,26/10,000°);

Samen: tweehonderd twintig komma zevenendertig/tienduizendsten (220,37/10.000°).

ROERENDE GOEDEREN:

duizendtweehonderdachtendertig (1238) aandelen in volle eigendom van de besloten',

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ZEEBRUGS STOCKAGEBEDRUF DE RESE", met

maatschapelijke zetel te 8000 Brugge, Monnikenwerve 30 - 32, B.T.W. BE 421.270.307 RPR

Brugge

§2. Namens de bvba ZEEBRUGS STOCKAGEBEDRI]F DE RESE

Op de laatste blz. van Luik S vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

- Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Vervolgens is hier tussengekomen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ZEEBRUGS STOCKAGEBEDRI]F DE RESE, waarvan de zetel gevestigd is te 8000 Brugge, Monnikenwerve 30-32, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge met ondernemingsnummer 0421.270.307, BTW nummer BE 421.270.307.

Vennootschap opgericht onder de vorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid blijkens akte verleden voor notaris Jacques Van Damme destijds te Brugge (Sint-Andries) op negentien februari negentienhonderd éénentachtig, waarvan een uittreksel gepubliceerd werd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig febuari erna, onder nummer 499-9.

Waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor het laatst bij akte verleden voor notaris Michel Van Damme te Brugge (Sint-Andries) op drieëntwintig december tweeduizend en tien, gepubliceerd alsvoren op eenendertig januari tweeduizend en elf, onder nummer 11016575. Alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DM DE RESE, met maatschappelijke zetel te 8000 Brugge, Monnikenwerve 26, B.T.W. BE 0894.693.752 RPR Brugge, vast vertegenwoordigd door de Heer Marnix DE RESE, wonende te 8200 Brugge, Domeindreef 3.

De voormelde vennootschap verklaart, na voorlezing gehoord te hebben van alles wat voorafgaat, volledig kennis te hebben van de statuten van de vennootschap en volledig op de hoogte te zijn van haar financiële toestand en inbreng te doen van de hierna vermelde onroerende goederen, zoals uitvoerig beschreven werd in het afsplitsingsvoorstel die van haar vermogen afhangt.

ONROERENDE GOEDEREN: INBRENG ONDERWORPEN AAN EEN BIJZONDERE VORM VAN PUBLICITEIT (artikel 683 Wetboek van vennootschappen).

A) Onroerend goed gelegen te Brugge

Stad Bruaae. achtste afdeling

Een perceel grond, gelegen te 8000 Brugge, Hoge Hul zonder nummer, volgens kadaster gekend als 'BOUWGROND', thans gekend op het kadaster (volgens kadastraal uittreksel in datum van negentien oktober tweeduizend en tien) in de sectie K, nummer 340/C/2 (volgens titels nummer 340W), met een oppervlakte van tweeëntwintig are veertig centiare (22a 40ca), en een laatst gekend kadastraal inkomen van vierentwintig euro (¬ 24,00).

B) Onroerend goed geleden te Brugge

Stad Brugge, achtste afdeling

Een magazijn op en met grond, gelegen te 8000 Brugge, Monnikenwerve nummer +30, volgens kadaster gekend als 'MAGAZIJN', thans gekend op het kadaster (volgens kadastraal uittreksel in datum van negentien oktober tweeduizend en tien) in de sectie K, nummer 340/K, met een oppervlakte van zevenentwintig are twintig centiare (27a 20ca) (volgens titel deel van kadastraal nummer 340F), en een laatst gekend kadastraal inkomen van zevenduizend tweehonderd drieëntachtig euro (¬ 7.283,00).

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE INBRENGEN:

De inbreng wordt onderworpen aan de regeling omschreven in artikel 728 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De inbrengen gebeuren op basis van een staat van activa en passiva van de afgesplitste vennootschappen bvba TRANSPORT DE RESE en bvba ZEEBRUGS STOCKAGEBEDRI]F DE RESE per eenendertig december tweeduizend en tien, zoals uitvoering beschreven in de afsplitsi ngsvoorstellen.

Alle verrichtingen met betrekking tot de afgesplitste vermogens vanaf een januari tweeduizend en elf zullen boekhoudkundig geacht worden verricht te zijn voor rekening van de verkrijgende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DM DE RESE.

De inbrengen bij wijze van partiële splitsingen brengen van rechtswege de overdracht aan de verkrijgende vennootschap mee van de afgesplitste activa en passiva.

De verkrijgende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de afgesplitste vermogensbestanddelen, en er geen nadere beschrijving van te vragen dan deze opgenomen in het hierboven vermelde voorstellen van partiële splitsing en in de hierboven vermelde verslagen.

De goederen worden overgedragen in de staat waarin ze zich momenteel bevinden, zonder dat de verkrijgende vennootschap enig verhaal kan uitoefenen tegen de partieel gesplitste vennootschappen om welke reden dan ook.

De verkrijgende vennootschap zal, met ingang van heden, alle gewone of buitengewone lasten dragen die de ingebrachte goederen en rechten bezwaren of zullen kunnen bezwaren en die inherent zijn aan hun eigendom en aan hun gebruik. Vanaf heden worden de schuldvorderingen en rechten overgedragen door de partieel gesplitste vennootschappen en gaan ze zonder onderbreking over op de verkrijgende vennootschap. De bijbehorende wettelijke en overeengekomen zakelijke en persoonlijke zekerheden worden overgedragen en worden niet beïnvloed door de onderhavige verrichting.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De verkrijgende vennootschap wordt dus in de plaats gesteld, zonder dat dit tot schuldvernieuwing kan leiden, in alle zakelijke en persoonlijke rechten en verplichtingen van de partieel gesplitste vennootschappen op alle goederen en tegen alle debiteuren. De schulden die door de partieel gesplitste vennootschappen worden overgedragen gaan vanaf ; heden zonder onderbreking over op de verkrijgende vennootschap. Deze laatste wordt dus in de plaats gesteld, zonder dat dit tot schuldvernieuwing kan (eiden, in alle rechten en verplichtingen van de partieel gesplitste vennootschappen.

De verkrijgende vennootschap zaf bijgevolg in de plaats van de partieel gesplitste vennootschappen de elementen van het passief van de onderhavige overdracht betalen; ze staat met name in voor de betaling van de interesten en de terugbetaling van alle schulden opgelopen en overgedragen door de partieel gesplitste vennootschappen, en dit alles op de vervaldagen die zijn overeengekomen tussen deze laatste en haar schuldeisers.

De bijbehorende wettelijke of overeengekomen zakelijke en persoonlijke zekerheden worden overgedragen en worden niet beïnvloed door de onderhavige verrichting, zonder verplichting tot betekening van een document of inschrijving voor de panden op handelsfonds.

De verkrijgende vennootschap zal alle contracten en verbintenissen moeten naleven en uitvoeren die door de partieel gesplitste vennootschappen zijn gesloten met derden of met het door haar overgedragen personeel.

De personeelsleden van de partieel gesplitste vennootschappen in dienst staande van de uitbating van de ingebrachte bedrijfstakken worden bij de vennootschap geïntegreerd in . toepassing van de collectieve arbeids-overeenkomst nummer 32bis.

De inbrengen omvatten in het algemeen:

" 1) alle rechtsgedingen en buitengerechtelijke gedingen en alle waarborgen met betrekking tot de ingebrachte contracten, alle administratieve beroepen, rechten, vorderingen, persoonlijke waarborgen en deze waarvan, in het kader van de inbreng, om welke reden dan ook, de partieel gesplitste vennootschappen genieten of er houder van zijn ten overstaan van alle derden, inclusief de openbare besturen;

2) de last van de door de partieel gesplitste vennootschappen overgedragen elementen van het passief, dat wil zeggen alle gekende en ongekende passiva, al dan niet uitgedrukt, die betrekking hebben op de onderhavige inbrengen evenals de uitvoering van alle verplichtingen van de partieel gesplitste vennootschappen met betrekking hiertoe.

De inbrengen omvatten ook de boekhoudkundige archieven en documenten met betrekking tot de overgedragen elementen, die de verkrijgende vennootschap moet bewaren en zo nodig aan de partieel gesplitste vennootschappen moet meedelen.

Aile kosten, erelonen, belastingen en lasten ten gevolge van de onderhavige inbreng zijn ten faste van de verkrijgende vennootschap.

4. De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te acteren dat de vaststelling van de boekhoudkundige affectatie voortvloeiende uit de partiële splitsingen, onder andere als gevolg heeft:

a) het maatschappelijk kapitaal van deze vennootschap "DM De Rese" ingevolge de partiële splitsing van bvba TRANSPORT DE RESE met zes euro tweeëndertig cent (¬ 6,32) te verhogen; Gezien het feit dat "DM De Rese" bvba 3.619 van de 3.620 aandelen "Transport De Rese" in volle eigendom heeft, wordt het maatschappelijk kapitaal van "DM De Rese" bvba, overeenkomstig artikel 80 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen, slechts verhoogd met zes euro tweeëndertig cent (¬ 6,32) in plaats van met tweeëntwintigduizend achthonderd drieëntachtig euro tweeënzeventig cent (¬ 22.883,72) om het te brengen van ¬ 6.531.600,00 naar ¬ 6.531.606,32 en worden de reserves verhoogd met de emissiepremie voor een bedrag van slechts ¬ 210,88 in plaats van ¬ 763.378,57. De verhoging vindt plaats door uitgifte van 8 nieuwe aandelen bvba "DM De Rese" zonder nominale waarde, met een fractiewaarde per aandeel van ¬ 0,79, verhoogd met een emissiepremie per aandeel van ¬ 26,36, hetgeen een totale waarde van ¬ 217,20 vertegenwoordigt.

b) het maatschappelijk kapitaal van deze vennootschap "DM De Rese" ingevolge de partiële splitsing van bvba ZEEBRUGS STOCKAGEBEDRLF DE RESE met drie euro vijfenzeventig cent (¬ 3,75) te verhogen; Gezien het feit dat "DM De Rese" bvba 1.499 van de 1.500 aandelen' "Zeebrugs Stockagebedrijf De Rese" in volle eigendom heeft, wordt het maatschappelijk " kapitaal van "DM De Rese" bvba, overeenkomstig artikel 80 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen, slechts verhoogd met drie euro vijfenzeventig cent (C 3,75) in plaats van met vijfduizend zeshonderd tweeëntwintig euro (C 5.622,00) om het te brengen van ¬ 6,531.606,32 naar ¬ 6.531.610,07 en worden de reserves verhoogd met de emissiepremie voor een bedrag van slechts ¬ 72,65 in plaats van ¬ 108.967,41. De verhoging vindt plaats door uitgifte van 4 nieuwe aandelen bvba "DM De Rese" zonder nominale waarde, met een fractiewaarde per aandeel van ¬ 0,94, verhoogd met een emissiepremie per aandeel van ¬ 18,16,

hetgeen een totale waarde van ¬ 76,4 vertegenwoordigt. r





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mcd 2.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voor het overige verwijst de vergadering naar de splitsingsvoorstellen van zestien en zeventien ' mei tweeduizend en elf.

De vergadering beslist om ingevolge de twee afsplitsingen twaalf (12) nieuwe gewone aandelen uit te geven, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf een januari tweeduizend en elf in de winst zullen deelnemen en in onderhavige vennootschap het genotsrecht zullen verlenen. Deze nieuwe aandelen worden volledig volgestort en zonder opleg aan de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap uitgereikt, als volgt:

VENNOTEN Aantal aandelen

DE RESE Marnix 8

DE RESE Marnix 4

Totaal van de nieuwe aandelen : 12

De houders van de aandelen van de partieel te splitsen vennootschappen voldoen aan alle voorwaarden om vennoot te kunnen worden van de overnemende vennootschap "DM DE RESE", voormeld.

5. In overeenstemming met de genomen besluiten beslist de vergadering om de volgende wijzigingen in de statuten aan te brengen:

5.1. DOEL

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te acteren overeenkomstig artikel 738 van het Wetboek van vennootschappen dat het doel van onderhavige vennootschap overeenstemt met het doel van de partieel gesplitste vennootschap voor wat betreft het afgesplitste vermogen, zodat een wijziging aan het doel van onderhavige vennootschap zich niet ; opdringt.

; 5.2. KAPITAAL

Aanpassing van de tekst van dit artikel om het in overeenstemming te brengen met de kapitaalverhogingen ten gevolge van de splitsingen en bijgevolg vervanging van de tekst van artikel 5 zoals hierna vermeld.:

6. De vergadering besloot volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt met volgende te publiceren kenmerken :

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "DM De Rese".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8000 Brugge, Monnikenwerve 26.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zes miljoen vijfhonderd éénendertigduizend en zeshonderdentien euro zeven cent (C 6.531.610,07)

Het wordt vertegenwoordigd door vijfenzestigduizend driehonderd achtentwintig (65.328) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één vijfenzestigduizend driehonderd achtentwintigste (1/65.328ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

5. Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

6. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

7. Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de ; vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de . verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen warden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

9. De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

In het bijzonder:

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande en/of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, het plannen, het coördineren, het ontwikkelen van en het investeren in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen,

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng of investering; het verstrekken van risicodragend kapitaal aan (niet-)verbonden ondernemingen door het nemen van participaties of het financieren ervan onder gelijk welke vorm.

De vennootschap kan geldleningen toekennen aan elke natuurlijke of rechtspersoon met wie de vennootschap op welke wijze dan ook een band heeft.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Het verstrekken van managementadviezen en uitoefenen van consultancy-activiteiten in de meest ruime zin van het woord. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard.

Het uitvoeren van administratieve werkzaamheden in de ruime zin van het woord.

Het uitoefenen van mandaten van bestuurder/zaakvoerder/vereffenaar in andere ondernemingen. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke producten, kortom tussenpersoon in handel.

De vennootschap mag alle mogelijke investeringen en beleggingen uitvoeren met het oog op het verlonen van haar zaakvoerder(s) in geld of in natura.

De vennootschap is gemachtigd tot alle industriële, financiële en handelsverrichtingen, orerende of onroerende operaties die rechtstreeks en onrechtstreeks verband houden met haar doel en zal





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mou Z, i

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

onder andere mogen deelnemen, op om het even welke manier, aan aile bestaande of nog ap te' richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland, met een analoog of; samenhangend doel of die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te begunstigen.

" De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in boek IV van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het ' beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig,

De samenstelling en het beheer van onroerend vermogen en de huurfinanciering of onroerende

" leasing van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het verhuren, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die i

" van die aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen ; aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

' Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een orerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Het vervoer van alle soorten goederen en dieren, alsook het vervoer van personen, zonder enig voorbehoud en onder welke vorm ook, voor eigen rekening of voor rekening van derden, te land,, te water en in de lucht, alsook alle consultancy-activiteiten in dit verband.

Vervoercommissionair.

Goederenbehandeling, omvattende onder meer laden en lossen, de controle, het wegen, de op- e, overslag, expeditie, stockage, bewaking, en het verpakken van goederen en producten.

Het verrichten van verhuizingen.

Huur en verhuur van roerende goederen, en meer in het bijzonder van alle transportmiddelen. Aankoop en verkoop van brandstoffen.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel ten titel van voorbeeld gegeven.

10. De jaarvergadering zal gehouden worden op derde zaterdag van de maand november om zeventien uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. ; Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

IrrpQ G, I

e Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

; toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter

beschikking worden gesteld. "

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen ; (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de " aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem. "

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of' "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap " gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

7.De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

8. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Holland Van Gijzen Advocaten en Notarissen LLP met maatschappelijke zetel Groot-Brittannië, SE1 7EU London, Lambeth Palace Road 1, en kantoor houdende te 1831 Diegem, De Kfeetlaan 2, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op aile mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Conform het splitsingsvoorstel rusten er geen schulden op de bebouwde en onbebouwde onroerende goederen die partieel worden afgesplitst van de vennootschap "Transport De Rese" zodat zij schuldenvrij overgaan naar de verkrijgende vennootschap bvba "DM De Rese". Conform het splitsingsvoorstel rusten er geen schulden op de bebouwde en onbebouwde onroerende goederen die partieel worden afgesplitst van de vennootschap "Zeebrugs Stockagebedrijf De Rese" zodat zij schuldenvrij overgaan naar de verkrijgende vennootschap bvba "DM De Rese" Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Verslagen van de bedrijfsrevisor

Verslagen van de zaakvoerder

Gecoördineerde statuten

Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/05/2011
ÿþOndernemingsnr : 0894.693.752

Benaming

(voluit) : DM DE RESE

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8000 Brugge, Monnikenwerve 26

Onderwerp akte : Neerlegging voorstel tot partiële splitsing

De Raad van Bestuur legt een voorstel tot partiale splitsing neer in toepassing van artikel 677 en 728 van het Wetboek van vennootschappen. Dit voorstel voorziet in de partiële splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TRANSPORT DE RESE, met maatschappelijke zetel te Monnikenwerve 26-28, 8000 Brugge, geregistreerd in het rechtspersonenregister te Brugge onder het ondernemingsnummer 0405.105.949, door overneming aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DM DE RESE, met maatschappelijke zetel te Monnikenwerve 26, 8000 Brugge, geregistreerd in het rechtspersonenregister te Brugge onder het ondernemingsnummer 0894.693.752 .

De Raad van Bestuur legt een voorstel tot partiale splitsing neer in toepassing van artikel 677 en 728 van het Wetboek van vennootschappen. Dit voorstel voorziet in de partiële splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ZEEBRUGS STOCKAGEBEDRIJF DE RESE, met maatschappelijke zetel te Monnikenwerve 30-32, 8000 Brugge, geregistreerd in het rechtspersonenregister te Brugge onder het ondernemingsnummer 0421.270.307, door overneming aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DM DE RESE, met maatschappelijke zetel te Monnikenwerve 26, 8000 Brugge, geregistreerd in het rechtspersonen register te Brugge onder het ondernemingsnummer 0894.693.752 .

Marnix De Rese

Zaakvoerder

" t;~r.: . .~-:f~ .~;~ i., .

LFad 2.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

b

f st

NEERGELEGD ter GR1 h^1Fi tie RECHTBANK VAN KOOPt-tANDÉL 1't:

BRUGGE (Afdeling Brugge

op: r. ci), :

Grieg ,,,-

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/Q5L2O1 Annexcs_duAlonitcur_bclge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/01/2011
ÿþri\ mod 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken ko s ie

na neerlegging ter gri



GE -

CHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (AFDELING BRUGGE)

0 5 JAN.2nit

Griffie

r

De griffier.

ll

X11014835

f T

REC

~ I

o

LAD

Ondememingsnr : 0894.693.752

Benaming : DM De Rese

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Monnikenwerve 26

8000 Brugge

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - aanpassing statuten wetboek vennootschappen - aanneming nieuwe statuten

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op drieëntwintig december tweeduizend en tien , waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het. oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone:: algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « DM De Rese » te 8000 Brugge, Monnikenwerve 26, waarbij volgende; beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

1. De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de vennoten verklaren een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

- het verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'G. DEGRANDE & C° - BEDRI]FSREVISOREN', kantoorhoudende te 8000 Brugge, Fosterpark 2/0002, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de Heer Guido Degrande, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen door zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor aangesteld door de zaakvoerder, worden. hierna letterlijk weergegeven:

«9. BESLUITEN

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de BVBA "DM De Rese" bestaat uit de inbreng van aandelenparticipaties in BVBA "DIM-TRANS; NV "Transport De Rese" en NV "Zeebrugs Stockagebedrijf De Rese" door de heer Marnix De Rese voor een totale waarde van

C 6.513.000, 00.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen, uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbrengen in natura;

2. de beschrijving van de inbrengen in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering, bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden' van waardering leiden, ten minste overeenkomen met het aantal, de fractiewaarde en de;. emissiepremie van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura,, niet overgewaardeerd is;

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 65.130 aandelen van de BVBA "DM De Rese", zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van C 100,00 per aandeel.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen.' betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gezien de beperkte tijdspanne tussen het ontvangen van de nodige gegevens en de datum van buitengewone algemene vergadering, was het ondergetekende niet mogelijk om een afschrift van "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



het bedrijfsrevisoraal verslag vijftien dagen voor de buitengewone algemene vergadering aan de

vennoten toe te zenden.

Brugge, 20 december 2010

(getekend)

Voor G. Degrande & C° - Bedrijfsrevisoren BV BVBA

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder

Guido DEGRANDE

Bedrijfsrevisor»

- het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het genoemde

wetboek. Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, neergelegd worden ,

ter griffie van de rechtbank van koophandel.

2. Op basis van voornoemde verslagen besloot de vergadering om het maatschappelijk kapitaal ' te verhogen door inbreng in natura om het kapitaal te brengen op zes miljoen vijfhonderdeenendertigduizend zeshonderd euro (C 6.531.600,00) , verdeeld in vijfenzestigduizend driehonderdzestien (65.316) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

3. Ingevolge de genomen besluiten besloot de vergadering om artikel 5 te wijzigen zoals hierna vermeld.

4. De vergadering besloot volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt met volgende te publiceren kenmerken :

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming " DM DE RESE ".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8000 Brugge, Monnikenwerve 26.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zes miljoen vijfhonderdeenendertigduizend zeshonderd euro (C 6.531.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door vijfenzestigduizend driehonderd zestien (65.316) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/vijfenzestigduizend driehonderdzestiende (1/65.316de) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn voorzien van een volgnum mer.

5. Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

6. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

7. Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1



Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van . bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. Commissaris : nihil

9. De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

In het bijzonder:

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande en/of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, het plannen, het coördineren, het ontwikkelen van en het investeren in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng of investering; het verstrekken van risicodragend kapitaal aan (niet-)verbonden ondernemingen door het nemen van participaties of het financieren ervan onder gelijk welke vorm.

De vennootschap kan geldleningen toekennen aan elke natuurlijke of rechtspersoon met wie de : vennootschap op welke wijze dan ook een band heeft.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Het verstrekken van managementadviezen en uitoefenen van consultancy-activiteiten in de meest ruime zin van het woord. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard.

Het uitvoeren van administratieve werkzaamheden in de riume zin van het woord.

Het uitoefenen van mandaten van bestuurder/zaakvoerder/vereffenaar in andere ondernemingen. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en. vertegenwoordiging van om het even welke producten, kortom tussenpersoon in handel.

De vennootschap mag alle mogelijke investeringen en beleggingen uitvoeren met het oog op het verlonen van haar zaakvoerder(s) in geld of in natura.

De vennootschap is gemachtigd tot alle industriële, financiële en handelsverrichtingen, orerende of onroerende operaties die rechtstreeks en onrechtstreeks verband houden met haar doel en zal onder andere mogen deelnemen, op om het even welke manier, aan alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland, met een analoog of samenhangend doel of die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te begunstigen. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in boek IV van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig.

De samenstelling en het beheer van onroerend vermogen en de huurfinanciering of onroerende leasing van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het verhuren, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een orerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Het vervoer van alle soorten goederen en dieren, alsook het vervoer van personen, zonder enig voorbehoud en onder welke vorm ook, voor eigen rekening of voor rekening van derden, te land, te water en in de lucht, alsook alle consultancy-activiteiten in dit verband.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisph Staatsblad

Vr

mod 2.1



Vervoercommissionair.

Goederenbehandeling, omvattende onder meer laden en lossen, de controle, het wegen, de op- e,

overslag, expeditie, stockage, bewaking, en het verpakken van goederen en producten.

" Het verrichten van verhuizingen.

Huur en verhuur van roerende goederen, en meer in het bijzonder van alle transportmiddelen. Aankoop en verkoop van brandstoffen.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel ten titel van voorbeeld gegeven.

10. De jaarvergadering zal gehouden worden op derde zaterdag van de maand november om zeventien uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in , artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

5. De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

a

Voor-

behouden aan het Belgi$ch

Staatsblad

beslissingen uit te voeren.

6. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Holland Van Gijzen Advocaten en Notarissen LLP met maatschappelijke zetel Groot-Brittanië, SES 7EU London, Lambeth Palace Road 1, en kantoor houdende te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd

Afschrift van de akte statutenwijziging

Verslag van de bedrijfsrevisor met staat van actief en passief

Verslag van de zaakvoerder

Gecoördineerde statuten

Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 20.11.2010, NGL 24.12.2010 10646-0119-011
04/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 02.01.2010, NGL 22.01.2010 10021-0244-009
19/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 19.11.2016, NGL 13.12.2016 16700-0333-033

Coordonnées
DM DE RESE

Adresse
MONNIKENWERVE 26 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande