DNP WORKS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DNP WORKS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 817.483.831

Publication

28/05/2014
ÿþOndernemingsnr : 0817.483.831

Benaming

(voluit) DNP WORKS

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Velddreef 15, 8760 Zwevezele

(volledig adres)

Onderwerp akte: FUSIEVOORSTEL

Uittreksel uit het fusievoorstel dd. 7 mei 2014 houdende voorstel tot fusie van de de BVBA V & B SERVICE, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8750 Zwevezele, Velddreef 15, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Brugge) met ondernemIngsnummer 0894.869.045, door overneming van de BVBA DNP WORKS, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8750 Zwevezele, Velddreef 15, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Brugge) met ondernemingsnummer 0817.483.831, in toepassing van artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen:

RECHTSVORM, NAAM, ZETEL EN DOEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

De vennootschappen kunnen als volgt geïdentificeerd worden:

De overnemende vennootschap:

De BV8A V & B SERVICE met maatschappelijke zetel gevestigd te 8750 Zwevezele, Velddreef 15, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Brugge) met ondernemingsnummer 0894.869.045, werd opgericht onder de benaming "BINIOU" blijkens akte dd. 28 december 2007 verleden voor meester Tillo Deforce, destijds notaris met standplaats te Wannegem - Lede, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad dd. 22 januari 2008 onder nummer 20080122/0012927.

De statuten van de BVBA V & B SERVICE werden laatst gewijzigd middels akte dd. 2 oktober 2008 verleden voor notaris Tilla Deforce, voornoemd, inhoudende onder andere wijziging doel en wijziging naam, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 20 oktober 2008 onder nummer 08165983.

Volgens artikel 3 van de gecoördineerde statuten heeft de vennootschap tot doel: "De vennootschap heeft als doel:

-Onderneming van transport, zowel nationaal ais internationaal, over de weg. -Uitzonderlijk transport, zowel nationaal als internationaal, over de weg.

-De uitbating van een garage, werkplaats voor het onderhoud en de herstelling van allerhande rollend materieel (onder meer auto's, bromfietsen, vrachtwagens, trailers, en aanhangwagens), en het op punt stellen van motoren.

-De huur, verhuring, leasing en in lease nemen, met of zonder chauffeur, van zowel gewone personenwagens, als trucks en trailers, en uitrustingen.

-De huur, verhuring, leasing en in lease nemen, van containers en toebehoren,

-Het uitvoeren van grondwerken, riolerings- en draineringswerken,

-De aan- en verkoop, de in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging, van aile nieuwe en

tweedehandse rollend materieel, en van alle onderdelen, wisselstukken, bijhorigheden en nevenproducten die

erop betrekking hebben.

-De handel in vloeibare brandstoffen, oliën en vetten en aile smeermiddelen.

-Takeldienst voor het wegslepen van alle rollend materieel.

-Het.ebruik van de personenwagens en trucks en trailers voor_publicitaire doeleinden en reporta_ges

Op de laatste blz. van Luik E3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Griffie Rechtbank Koophandel

19 MEI 2014

11111111).1111M1g11111111

Gent Afc&MaBrugge

De griffier

Mod Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Onderneming van verhuizingen.

-De aan- en verkoop en detailhandel in elektrische huishoudtoestellen, audio- en videoapparatuur.

-Het verrichten van alle onroerende transacties zoals het verwerven, het vervreemden, het bouwen,

verbouwen, beheren, uitbaten, valoriseren, ordenen, verkavelen, huren en verhuren van onroerende goederen,

leasing inbegrepen, mits het bekomen van de voorafgaandelijke vergunningen,

-Het aanwerven, selecteren, opleiden en uitlenen van personeel,

-Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in andere ondernemingen,

Deze opsomming is niet limitatief doch moet steeds als louter exemplatief worden opgevat. Deze formulering omvat eveneens alles wat in de sector, waarin de onderneming actief zal zijn gebruikelijk is of zou worden. Ze mag haar doel verwezenlijken zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, onder vomi van loonwerk of vertegenwoordiging op commissie, op alle wijzen die haar het best geschikt lijken. Zij mag daarenboven alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alsmede aile handelsverrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het maatschappelijk doel. Zij mag ook deelnemen in andere vennootschappen of ondernemingen zowel in België als in het buitenland,"

Het kapitaal van de vennoobschap bedraagt 150,000,00 EUR vertegenwoordigd door 150 aandelen zonder nominale waarde, die elk 1/150ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De overgenomen vennootschap:

De BVBA DNP VVORKS met maatschappelijke zetel gevestigd te 8750 Zwevezele, Velddreef 15, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Brugge) met ondernemingsnummer 0817.483.831, werd opgericht blijkens akte verleden voor meester Ides Henri Vander Heyde, notaris met standplaats te Oostende op 30 juli 2009, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 4 augustus 2009 onder nummer 09303212.

De statuten van de BVBA DNP VVORKS werden sinds de oprichting niet meer gewijzigd. Volgens artikel 3 van de oprichtingsakte heeft de vennootschap tot doel;

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van, en de investering in, rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zick ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

C.Flet ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa,

D.Het verlenen van advies, administratieve prestaties, computerservices en andere zakelijke dienstverlening.

E,De aan- en verkoop, in- uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

F.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

G.Het opnemen van mandaten als zaakvoerder, bestuurder en/of vereffenaar, managementactiviteiten van holdings, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit of controle over het maatschappelijke kapitaal en andere.

H.Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

I.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuur van roerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan-en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zicht borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

K.Het verrichten van alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel , de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten kunstwerken en onroerende goederen en , algemeen genomen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken; het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch ais administratief en commercieel, aan aile vennootschappen en ondernemingen voor aile mogelijke aangelegenheden niet betrekking tot de sector van de onroerende goederen.

L.De aankoop en verkoop, de huur en verhuur, het herstellen van fietsen, brom- en motorfietsen en allerlei onderdelen ervan,

M.Bijzondere bepalingen: De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten,

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake. De vennootschap zef zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet,"

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.600,00 EUR vertegenwoordigd door 10.000 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 1/ 10.000ste van het kapitaal,

DE RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN

Voor de inbreng van het volledige actief en passief vermogen van de BVBA DNP WORKS zullen de aandeelhouders van de BVBA DNP WORKS voor hun 10.000 aandelen, 80 nieuw te creëren aandelen van de BVt3A V & B SERVICE ontvangen, Er is geen opleg voorzien.

Samengenomen bedraagt de ruilverhouding aldus 1 nieuw te creëren aandeel van de BVBA V & B SERVICE voor 125 aandelen van de BVBA DNP WORKS.

WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN TOEGEKEND

Het bestuursorgaan van de BVBA V & B SERVICE zal, onmiddellijk na de notariële akte van fusie, 80 nieuwe aandelen creëren van de BVBA V & B SERVICE (op de manier cfr infra), die zullen toekomen aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap pro rata hun aandelenbezit in de overgenomen vennootschap, waarbij navolgende ruilverhouding wordt in acht genomen:

1 nieuw te creëren aandeel van de BVBA V & B SERVICE voor 125 aandelen van de BVBA DNP WORKS.

Tegen voorlegging van bewijs van eigendom van de aandelen van de BVBA DNP WORKS zal een inschrijving gebeuren in het register van aandelen op naam van de BVBA V & B SERVICE à rato van de voornoemde ruilverhouding.

De aldus nieuw gecreëerde aandelen zullen recht geven te delen in de winst van de BVBA V & B SERVICE gerealiseerd vanaf 1 januari 2014.

Betreffende dit recht wordt verder geen bijzondere regeling getroffen.

DATUM VANAF DEWELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VEN-NOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Alle handelingen vanaf 1 januari 2014 verricht door de BVBA DNP WORKS worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de BVBA V & B SERVICE.

TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

Er zijn geen houders van andere effecten dan aandelen, er zijn geen aandeelhouders met bijzondere reehten.

BIJZONDERE VOORDELEN

4 itir oor-behouden Er zijn geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de beide te fuseren vennootschappen.

aan het Belgisch Staatsblad

Aldus getekend voor BVBA DNP WORKS

de heer Stijn VERHELST

Zaakvoerder

mevrouw Tineke BRUYNSTEEN

Zaakvoerder



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel dd. 7 mei 2014

..



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.03.2014, NGL 25.03.2014 14078-0260-012
21/08/2014
ÿþ ~ Maf Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

0 7 AUG 2014

Griffie

Voor- d IA

behouden

aan hef:

Belgisch

Staatsblac

i



Ondernemingsn r : 0817.483.831

Benaming

(voluit) : DNP WORKS

(verkort) :

De griffier

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8750 Wingene (Zwevezele), Velddreef 15

(volledig adres)

Onderwerp akte : fusie door overneming

Uittreksel uit een akte, verleden voor notaris Karel Vanbeylen te Zwevezele op 30 juli 2014, neergelegd vôôr registratie, inhoudende de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "V & B SERVICE", gevestigd te 8750 Wingene (Zwevezele), Velddreef 15, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Brugge), met ondernemingsnummer 0894.869.045 en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DNP WORKS", gevestigd te 8750 Wingene (Zwevezele), Velddreef 15, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Brugge), met ondernemingsnummer 0817.483.831.

Met eenparigheld van stemmen hebben de algemene vergaderingen ondermeer het volgende beslist:

1. Kennisname en onderzoek van de volgende stukken en verslagen, waarvan de vennoten de mogelijkheid hebben gekregen dit kosteloos te verkrijgen:

- het fusievoorstel opgemaakt door het bestuursorgaan van respectievelijk de besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid "V & B SERVICE" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; "DNP WORKS" op 7 mei 2014 waarvan, voor wat betreft elke vennootschap, een afschrift op 19 mei 2014 werd: neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent (afdeling Brugge);

- het verslag van het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "V & B SERVICE" de dato 1 juli 2014 en het verslag van het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid "DNP WORKS" de dato 1 juli 2014, opgesteld overeenkomstig artikel 694 van het: Wetboek van Vennootschappen, en van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder) de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin",: vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, kantoor houdend te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, opgesteld' overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen, waarvan de besluiten als volgt luiden:

"Ingevolge het ingestelde onderzoek bij, de fusie door overneming van de BVBA DNP WORKS door de BVBA V & B SERVICE, uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, kan ik besluiten dat:

1. Op basis van een substantiële waardering van de BVBA V & B SERVICE en een eigen vermogensbenaderende waarde van de BVBA DNP WORKS op basis van de staat van actief en passief per 31 december 2013 voor de BVBA V & B SERVICE en de BVBA DNP WORKS, een waarde per aandeel bekomen wordt van respectievelijk 250,00 EUR en 2,00 EUR. Op basis van de voormelde waarden wordt navolgende ruilverhouding voorgesteld: 1 aandelen van de BVBA V & B SERVICE voor 125 aandelen van de BVBA DNP WORKS. De gehanteerde waarden voor de bestaande aandelen gesteund zijn op bedrijfseconomische aanvaardbare waarderingsmethoden onder voorbehoud van de voorraad handelsgoederen bij BVBA V & B SERVICE opgenomen in de balans per 31 december 2013 aangezien ik niet in de mogelijkheid was om een fysische voorraadcontrole uit te voeren vermits ik mijn opdracht pas verkreeg na balansdatum. Verder dien ik. een principieel voorbehoud te formuleren voor financiële gevolgen van eventuele fiscale controles.

2. Er zijn geen bijzondere problemen geweest bij de waardering.

3. De overige inlichtingen die het fusievoorstel bevat, werden bevestigd door de ingewonnen inlichtingen."

2. Goedkeuring van het fusiebesluit, waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "V &: B SERVICE" bij wijze van een fusie, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DNP WORKS": overneemt volgens de modaliteiten en tegen de voorwaarden als bepaald in het fusievoorstel waarvan sprake in_ het eerste agendapunt hierboven.

De voorwaarden gesteld in dit fusievoorstel bepalen onder meer:

a) de ruilverhouding van de aandelen

Voor de inbreng van het volledige actief en passief vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DNP WORKS" zullen de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Fi

Voor-behûue4sn .eran het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

aansprakelijkheid "DNP WORKS" voor hun 10.000 aandelen, 80 nieuw te creëren aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "V & B SERVICE" ontvangen. Er is geen opleg voorzien.

Samengenomen bedraagt de ruilverhouding aldus 1 nieuw te creëren aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "V & B SERVICE" voor 125 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DNP WORKS".

b) wijze waarop de aandelen in de ovememende vennootschap worden toegekend

Het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "V & B SERVICE" zal 80 ; nieuwe aandelen creëren van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "V & B SERVICE", die ; zullen toekomen aan de vennoten van de overgenomen vennootschap pro rata hun aandelenbezit in de overgenomen vennootschap, waarbij navolgende ruilverhouding wordt in acht genomen: 1 nieuw te creëren aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "V & B SERVICE" voor 125 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DNP WORKS",

Tegen voorlegging van bewijs van eigendom van de aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DNP WORKS" zal een inschrijving gebeuren in het register van aandelen op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "V & B SERVICE" a rato van de voornoemde ruilverhouding.

c) deelname in de winst

De aldus nieuw gecreëerde aandelen zullen recht geven te delen in de winst van de besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid "V & B SERVICE" gerealiseerd vanaf 1 januari 2014,

Betreffende dit recht wordt verder geen bijzondere regeling getroffen.

cl) datum vanaf dewelke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht

worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

Alle handelingen vanaf 1 januari 2014 verricht door de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "DNP WORKS" worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "V & B SERVICE",

e) toe te kennen bijzondere rechten aan de vennoten van de over te nemen vennootschap Er zijn geen houders van andere effecten dan aandelen; er zijn geen vennoten met bijzondere rechten.

f) bijzondere voordelen

Er zijn geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de beide te fuseren

vennootschappen,

3, Boekhoudkundige verwerking van de fusie.

4. Kapitaalverhoging, naar aanleiding van de fusie, met achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) tot zevenendertigduizend tweehonderd euro (37200,00 EUR) door voormelde overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DNP WORKS", mits uitgifte van tachtig (80) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde. De nieuwe aandelen zullen delen in de winst vanaf 1 januari 2014,

5. Vaststelling van de verdwijning van de overgenomen vennootschap.

6. Vaststelling van de beëindiging van het zaakvoerdersmandaat in de overgenomen vennootschap en

kwijting aan de gewone zaakvoerders van de overgenomen vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Get.) Karel Vanbeylen, notaris te Zwevezele.

~ a ~

Tegelijk hiermede neergelegd: afschrift der akte fusie, verslag van het bestuursorgaan en verslag van de revisor

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2013
ÿþ Mad Wosci 11.1

[. *r!1 i 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BELGE NEERGELEGD

2013 1 9. 06. 2013

AATSBLAB RECHT BAK NNT0 PHANDEL



I II i *isiozaie= iN BE

MONITEUF

2 7 -06-

LGISCH S

Ondernemingsnr : 0817.483.831

l8enaming

(voluit) : DNP WORKS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kardinaal Cardijnlaan 150, 8800 ROESELARE

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de beslissing van de zaakvoerders dd. 14 juni 2013 blijkt de verplaatsing van de

maatschappelijke zetel met ingang van 22 juni 2013 naar 8750 ZWEVEZELE, Velddreef 15.

Er is vanaf deze datum geen vestiging meer te 8800 ROESELARE, Kardinaal Cardijnlaan 150.

Tineke BRUYNSTEEN

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

27/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.05.2013, NGL 15.05.2013 13126-0427-013
20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.05.2012, NGL 10.07.2012 12299-0148-010
27/04/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

fihlu* 14011 liii j1[1!1

*

Ondernemingsnr : 0817.483.831

Benaming

(voluit) : DNP WORKS

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Wolterslaan 52 - 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER - VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering, gehouden te Roeselare, Kardinaal Cardijnlaan

150, op 13104112012, blijkt dat er beslist werd dat met directe ingang volgende persoon ontslagen wordt:

Dhr.Philippe DE NEVE, wonende te 9000 Gent, Wolterslaan 52.

Met ééparigheid van stemmen werd ook goedgekeurd dat volgende niet-statutaire zaakvoerder benoemd

wordt met onmiddellijke ingang en voor onbepaalde duur:

-Tineke BRUYNSTEEN, wonende te 8800 ROESELARE, Kardinaal Cardijnlaan 150.

- Stijn VERHELST, wonende te 8800 ROESELARE, Kardinaal Cardijnlaan 150.

Het mandaat is onbezoldigd tenzij andere andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Er werd ook beslist dat de maatschappelijke zetel met onmiddellijke ingang wordt verplaatst naar Kardinaal Cardijnlaan 150, 8800 ROESELARE.

Stijn VERHELST

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik 813 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persolo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 13.05.2011, NGL 24.06.2011 11207-0007-009

Coordonnées
DNP WORKS

Adresse
VELDDREEF 15 8750 ZWEVEZELE

Code postal : 8750
Localité : Zwevezele
Commune : WINGENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande