DOBECON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOBECON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 878.859.887

Publication

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 10.07.2013 13289-0455-012
09/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 04.07.2012 12259-0181-012
04/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 29.07.2011 11365-0028-012
21/03/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ONITE FU gEL DIREC`rON



T\1. ERGELEGD



I 1 -03- 2011 -7. 03. 2011

in " iioa3svi+ II

IZ

Ondernemingsnr : 0878.859.887 E_GISCH STAATSBL

BESTtJIiR

HTBANK

l4ORTP1

èec INDEL

IK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Benaming : Dobecon

(voluit)

f;

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Warandestraat, 210

8560 Wevelgem (Moorsele)

Onderwerp akte :Wijziging statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Maggy Vancoppernolle te; ;i Kortrijk op drie maart tweeduizend elf, die eerstdaags zal geboekt worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk.

i Dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid "DOBECON", onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De vergadering beslist dat het kapitaal voortaan zal vertegenwoordigd worden door twee groepen; van aandelen als volgt :

- de aandelen genummerd van 1 tot en met 250 en van 501 tot en met 7.283 vormen voortaan de aandelen groep A;

- de aandelen genummerd van 251 tot en met 500 vormen voortaan de aandelen groep B.

Deze groepen van aandelen worden gecreëerd met het oog op de regeling nopens de benoeming; van zaakvoerders in geval van overlijden van de statutaire zaakvoerder, de heer Douchy Frederic. Daarenboven beslist de vergadering hetgeen volgt :

Indien een houder van aandelen van een bepaalde aandelengroep van een andere aandelengroep; verwerft, dan zullen deze laatste aandelen op het ogenblik van de overdracht van rechtswege; worden omgezet in aandelen van dezelfde groep als de aandelengroep waartoe de aandelen van de; vennoot, die de betrokken aandelen verwerft, behoren.

Indien de aandelen van een bepaalde aandelengroep worden overgedragen aan een niet-vennoot, dan beslist de algemene vergadering tot welke aandelengroep deze zullen behoren.

DERDE BESLISSING.

De vergadering beslist dat de heer Douchy Frederic de vennootschap voortaan bestuurt in hoedanigheid van statutair zaakvoerder. In geval van overlijden van de heer Frederic Douchy zal de vennootschap bestuurd worden door twee zaakvoerders, waarvan één verkozen onder de kandidaten voorgedragen door de aandelengroep "A" en één verkozen onder de kandidaten voorgedragen door de ',i aandelengroep "B". Indien de eigendom van de aandelen opgesplitst is tussen blote eigendom en= vruchtgebruik dan zal de voordracht van de voormelde kandidaten toekomen aan de blote eigenaars. VIERDE BESLISSING.

De vergadering beslist artikel 12 aan te passen in deze zin dat in het geval de vennootschap bestuurd wordt door twee zaakvoerders die elk voorgedragen werden door de respectieve aandelengroepen "A" en "B", zij het bestuur gezamenlijk dienen te voeren.

ii VIJFDE BESLISSING.

De vergadering beslist artikel 13 aan te passen in deze zin dat in het geval de vennootschap bestuurd wordt door twee zaakvoerders die elk voorgedragen werden door de respectieve aandelengroepen "A en "B", de vennootschap zal vertegenwoordigd worden door twee zaakvoerders die samen optreden.: i; Aan de zaakvoerder voorgedragen door de aandelengroep "A" worden de bevoegdheden gedelegeerd om de onderhavige vennootschap te vertegenwoordigen op de algemene vergadering van de naamloze; vennootschap "Dolintex".

ZESDE BESLISSING.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

moa 2.1

De vergadering beslist artikel 23 van de statuten te wijzigen in deze zin dat in geval van gebrek aan meerderheid nopens de winstverdeling, de helft van het saldo van de netto-winst wordt uitgekeerd en de andere helft wordt gereserveerd.

ZEVENDE BESLISSING.

De vergadering beslist de statuten te wijzigen als volgt om deze aan te passen aan de genomen beslissingen :

Artikel 5.: in fine van de tekst wordt de volgende tekst toegevoegd :

"Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door twee groepen van aandelen als volgt :

- de aandelen genummerd van 1 tot en met 250 en van 501 tot en met 7.283 vormen de aandelen groep A;

- de aandelen genummerd van 251 tot en met 500 vormen de aandelen groep B.

Deze groepen van aandelen worden gecreëerd met het oog op de regeling nopens de benoeming van zaakvoerders In geval van overlijden van de statutaire zaakvoerder, de heer Douchy Frederic. Indien een houder van aandelen van een bepaalde aandelengroep van een andere aandelengroep verwerft, dan zullen deze laatste aandelen op het ogenblik van de overdracht van rechtswege worden omgezet in aandelen van dezelfde groep als de aandelengroep waartoe de aandelen van de vennoot, die de betrokken aandelen verwerft, behoren.

Indien de aandelen van een bepaalde aandelengroep worden overgedragen aan een niet-vennoot, dan beslist de algemene vergadering tot welke aandelengroep deze zullen behoren."

Artikel 11.: in fine van dit artikel wordt de volgende tekst toegevoegd :

"Werd aangesteld als statutaire zaakvoerder : de heer Douchy Frederic.

In geval van overlijden van de heer Douchy Frederic zal de vennootschap bestuurd worden door twee zaakvoerders, waarvan één verkozen onder de kandidaten voorgedragen door de aandelengroep "A" en één verkozen onder de kandidaten voorgedragen door de aandelengroep "B". Indien de eigendom van de aandelen opgesplitst is tussen blote eigendom en vruchtgebruik dan zal de voordracht van de voormelde kandidaten toekomen aan de blote eigenaars. "

Artikel 12. : de laatste zin van dit artikel wordt aangevuld als volgt :

"behoudens in het geval de vennootschap bestuurd wordt door twee zaakvoerders die elk voorgedragen werden door de respectieve aandelengroepen "A" en "B". !n dit laatste geval dienen zij het bestuur gezamenlijk te voeren."

Artikel 13. : de enige zin van dit artikel wordt aangevuld als volgt :

" behoudens in het geval de vennootschap bestuurd wordt door twee zaakvoerders die elk voorgedragen werden door de respectieve aandelengroepen "A" en "B". In dit geval za! de vennootschap gezamenlijk vertegenwoordigd worden door de twee zaakvoerders die respectievelijk voorgedragen werden door de aandelengroep "A"en "B".

Aan de zaakvoerder voorgedragen door de aandelengroep "A" worden de bevoegdheden gedelegeerd om de onderhavige vennootschap te vertegenwoordigen op de algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Dolintex"."

Artikel 23. : de laatste zin van dit artikel wordt aangevuld als volgt :

" bij gewone meerderheid van stemmen. Bij gebrek aan meerderheid, wordt de helft van het saldo van de nettowinst uitgekeerd en de andere helft gereserveerd."

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte dd. 3 maart 2011; gecoordineerde tekst van de statuten.

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2011- Annexes du Moniteur belge

4Voor-behouden aan,jiet Belgisch Staatsblad

20/01/2011
ÿþ motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behoudi

aan he

Belgisc

Staatsbl.





" 11~1130~"

NEERGELEGD

10. 01, 2011

RECtà-MMMK KOOPHANDELRUK

RT

Ondernemingsnr : 0878.859.887

Benaming : Dobecon

(voluit) "

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Warandestraat, 210

8560 Wevelgem (Moorsele)

Onderwerp akte :Verhoging kapitaal - Wijzigingen statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Maggy Vancoppernolle te Kortrijk op vierentwintig december tweeduizend en tien, die eerstdaags zal geboekt worden in het! eerste registratiekantoor te Kortrijk.

Dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid "DOBECON", onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm; á van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin", met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat, 12, vertegenwoordigd door Dujardin Piet, bedrijfsrevisor, opgemaakt in toepassing van artikel 313 van het wetboek van vennootschappen, luiden als volgt

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der

;,;

Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura van de BVBA DOBECON door de`

i! inbreng van een aandelenpakket, kan ik besluiten dat:

;1. de kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut= der Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura. Het bestuursorgaan van' de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de vennootschap uit te geven aandelen zonder nominale waarde verhoogd met een uitgiftepremie.

i 2. de beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid; voldoet;

de voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze; methoden van waardering leiden tenminste overeen komen met de fractiewaarde en het aantal van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met een uitgiftepremie.

de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de totaliteit van de ingebrachte aandelen bestaat uit 6.783 aandelen zonder nominale waarde voor een totaal bedrag van 678.300,00; EUR, verhoogd met een globale uitgiftepremie 1.221.000,00 EUR.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doeni betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van; de operatie waarin dit verslag werd opgesteld."

EERSTE BESLISSING.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met een bedrag van zeshonderd achtenzeventig duizend driehonderd euro (¬ 678.300,00), om het te brengen van vijftig duizend euro (¬ 50.000,00); i; op zevenhonderd achtentwintig duizend driehonderd euro (¬ 728.300,00), mits creatie en uitgifte van zesduizend zevenhonderd drieëntachtig (6.783) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale; waarde, ter vergoeding van inbreng van aandelen, te verhogen met een globale uitgiftepremie van :; één miljoen tweehonderd éénentwintig duizend euro (¬ 1.221.000,00).

Deze nieuwe aandelen zullen van dezelfde rechten en voordelen genieten als de reeds bestaande; aandelen, en zullen delen in de winsten vanaf de kapitaalverhoging.

Uitgiftepremie,-_-_____-__ ::- _ = _ ___:-===_ ___----=______________ _ __ ___ _____- ______-_:-'"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

:i

mod 2.1

Het verschil tussen de inbrengwaarde van de aandelen en het bedrag van de kapitaalverhoging, ten' bedrage van één miljoen tweehonderd éénentwintig duizend euro (¬ 1.221.000,00) zal integraal worden geboekt op de rekening "uitgiftepremies" die op dezelfde wijze als het kapitaal de waarborg van derden uitmaakt en waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slecht zal kunnen worden beschikt met inachtname van de voorwaarden voor de wijziging van statuten. TWEEDE BESLISSING.

De vergadering beslist het kapitaal een tweede maal te verhogen met een bedrag van één miljoen tweehonderd éénentwintig duizend euro (¬ 1.221.000,00) om het te brengen van zevenhonderd achtentwintig duizend driehonderd euro (¬ 728.300,00) op één miljoen negenhonderd negenenveertig duizend driehonderd euro (¬ 1.949.300) door incorporatie van de uitgiftepremie hiervoor, zonder creatie van nieuwe aandelen.

DERDE BESLISSING.

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt aan de genomen beslissing : Artikel 5.  Kapitaal : de tekst van dit artikel wordt vervangen door de volgende tekst :

"Het geplaatst kapitaal bedraagt één miljoen negenhonderd negenenveertig duizend driehonderd euro (¬ 1.949.300,00) vertegenwoordigd door zevenduizend tweehonderd drieëntachtig (7.283) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éénlzevenduizend tweehonderd drieëntachtigste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen. "

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte dd. 24 december 2010, gecoordineerde tekst der statuten, verslag van de bedrijfsrevisor inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura, bijzonder verslag van de zaakvoerders inzake de kapitaalverhoging door inbreng in natura.

Voorbehouden aan nett B Igiseh Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.06.2010, NGL 09.07.2010 10295-0481-010
28/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.06.2009, NGL 20.07.2009 09458-0174-010
30/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 21.06.2008, NGL 29.07.2008 08476-0065-010
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 20.07.2015 15331-0033-012

Coordonnées
DOBECON

Adresse
WARANDESTRAAT 210 8560 MOORSELE

Code postal : 8560
Localité : Moorsele
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande