DOCODOCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOCODOCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 472.367.036

Publication

04/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.08.2014, NGL 27.11.2014 14678-0226-017
04/02/2015
ÿþ~ 1 ~ iTer

i

Link B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Il I UIl II 11H 111111

*15019339*

i u

MONITEUR

3ELG1SCH STAATSBLF ~ Rechtlegjvan KOOPHANDEL

Gent, an--KOR-TRIJK

2 7 _01' 2015 NEERGELEGD

2 2 BEC. ?014

Ondernemingsnr : 0472.367.036

Benaming :

(voluit) : Docodoco

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leiestraat 4-6 - 8930 Lauwe (Menen)

Onderwerp akte KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Geassocieerd Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 12 december 2014, ter registratie aangeboden, houdende buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOCODOCO", waarvan de zetel gevestigd is te 8930 Menen (Lauwe), Leiestraat 4-6, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

De vergadering neemt eerst kennis van het verslag van de zaakvoerder;

opgemaakt op 02 december 2014, evenals van het verslag van de burgerlijke, vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin", vertegenwoordigd door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Piet Dujardin", op haar beurt vertegenwoordigd door de Heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen naar aanleiding van de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 05 december 2014 in verband met de kapitaalverhoging in natura luiden letterlijk als volgt:

"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging bij de BVBA DOCODOCO door inbreng in natura van een deel van de vordering in lopende rekening die de heer Eddy COPPIETERS en mevrouw Dominique MAES hebben ten opzichte van de BVBA DOCODOCO, kan ik besluiten dat : I. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering zijn bedrijfseconomisch verantwoord onder voorbehoud van navolgende:

Voor behour

aan h

Belgis Staatst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

i. De vennootschap bevindt zich in de toestand omschreven in artikel 332 en artikel 333 van het Wetboek van Vennootschappen. De voorgenomen kapitaalverhoging dient dan ook als een herstructureringsmaatregel beschouwd te worden. De continuiteit van

de onderneming op middellange termijn is afhankelijk van het welslagen van de herstructureringsmaatregelen op niveau van de rendabiliteit en van het verdere vertrouwen van de aandeelhouders en de kredietverstrekkers van de vennootschap.

ii. Rekening houdend met de verliessituatie en het negatief eigen vermogen van de vennootschap is de inning van de vordering in hoofde van de schuldeisers, met name de voormelde inbrengers, onzeker zodat vanuit het standpunt van de schuldeisers de reële waarde van de vordering wellicht lager is dan de nominale waarde. Vanuit het standpunt van de vennootschap, schuldenaar, betekent de voorgenomen kapitaalverhoging een even grote schuldvermindering zodat voor haar de reële waarde van de schuld gelijk is aan haar nominale waarde. Vanuit het standpunt van de BVBA DOCODOCO is de inbreng aan nominale waarde bijgevolg aanvaardbaar. Aangezien de kapitaalverhoging in casu een verschuiving betreft van vreemd vermogen naar eigen vermogen binnen dezelfde onderneming en de continuïteit van de vennootschap op korte termijn niet in gevaar is, achten wij het redelijk dat de nominale waarde als inbrengwaarde wordt weerhouden.

De waardebepaling waartoe de toegepaste methoden van waardering leiden, komt tenminste overeen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Volledigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een uitwinningsrisico op de vennootschap naar aanleiding van eventuele bodemverontreiniging op de aanwezige percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 120.000,00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld. Wevelgem op 5 december 2014

(handtekening)

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

k

. º% " -" " " " " " " " " 1

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor. "

- Gezien de vennootschap zich bevindt in de toestand omschreven door de

artikelen 332 en 333 van het Wetboek van Vennootschappen, besluit de vergadering, ten einde het netto-actief van de vennootschap te herstellen en zodoende het vertrouwen van derden in de vennootschap te behouden, het kapitaal te verhogen met een bedrag van honderd twintig duizend euro (¬ 120.000,00) om het te brengen van honderd acht en veertig duizend vijf honderd twee en negentig euro één eurocent (¬ 148.592,01) op twee honderd acht en zestig duizend vijf honderd twee en negentig euro één eurocent (¬ 268.592,01), zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, maar door proportionele verhoging van de fractiewaarde van ieder bestaand aandeel.

Deze kapitaalverhoging gebeurt door inbreng door beide vennoten van een schuldvordering ten belope van honderd twintig duizend euro (¬ 120.000,00) die zij hebben ten laste van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOCODOCO".



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge - De vergadering besluit de eerste zin van artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee honderd acht en zestig duizend vijf honderd twee en negentig euro één eurocent (¬ 268.592, 01).

Het wordt vertegenwoordigd door zeven honderd vijftig (750) aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

- De vergadering besluit de volgende tekst toe te voegen aan artikel 28 van de statuten waarbij de ontbinding van de vennootschap in één akte wordt voorzien: "Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:

1. Er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2. Alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

3. Alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

Indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, een bedrijfsrevisor of een externe accountant overeenkomstig artikel 181, § 1, derde lid Wetboek van Vennootschappen, maakt dit verslag melding van deze terugbetaling of consignatie in zijn conclusies.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf"

- De zaakvoerder wordt gelast met de uitvoering van de genomen besluiten en de Notaris wordt gelast met de coördinatie van de statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Geassocieerd Notaris Jean-Charles De Witte,

Tegelijk met deze neergelegd:

-- afschrift proces-verbaal;

- gecoördineerde statuten;

- verslag van de zaakvoerder;

- verslag van de bedrijfsrevisor.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 27.07.2012 12352-0569-017
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 29.08.2011 11466-0089-017
06/07/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd

04-07-2011

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11304248*

Ondernemingsnr : 0472.367.036 Benaming

(voluit) : Docodoco

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 28 juni 2011, geregistreerd te Kortrijk, 1° Registratiekantoor, op 1 juli 2011, drie bladen geen renvooien, Boek 949 blad 95 vak 07, Ontvangen : vijfentwintig euro. De e.a.Inspecteur (get) L.Vanheuverzwijn, houdende buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  DOCOCODO  met zetel te 8930 Menen (Lauwe), Leiestraat 4-6, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

- De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag

van veertig duizend euro (¬ 40.000,00) om het te brengen van honderd en acht duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 108.592,01) op honderd achtenveertig duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 148.592,01), zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, maar door proportionele verhoging van de fractiewaarde van ieder bestaand aandeel.

Op deze kapitaalsverhoging werd door de Heer en Mevrouw Eddy Coppieters-Dominique Maes, wonende te De Haan (Vlissegem) Bretoenselaan 4, ingeschreven in speciën en volledig volgestort.

tekst:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd achtenveertig duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 148.592,01).

Het wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd zevenenzestig aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8930 Menen, Leiestraat 4-6

Onderwerp akte: Modificatie

- De vergadering besluit artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende

KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

- De vergadering besluit, ingevolge de recente verplaatsing van de

maatschappelijke zetel, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23 november 2010 onder nummer 10169846 de eerste zin van artikel 2 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

 De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8930 Menen (Lauwe) Leiestraat

4-6.

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

- De vergadering besluit artikel 28 van de statuten te wijzigen en de tekst van dit artikel te vervangen door volgende tekst :

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders als vereffenaars beschouwd. Zij zullen beschikken over alle machten zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen. De algemene vergadering kan evenwel steeds ten allen tijde de bevoegdheden van de vereffenaars uitbreiden of inperken binnen de beperkingen door de wet gesteld.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort tot dat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel.

Notaris Jean-Charles DE WITTE,

Tegelijk met deze neergelegd : afschrift akte, gecoordineerde statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/11/2010 : KO148505
07/09/2010 : KO148505
28/08/2009 : KO148505
29/08/2008 : KO148505
28/11/2007 : KO148505
03/09/2007 : KO148505
04/09/2006 : KO148505
11/01/2006 : KO148505
26/07/2005 : KO148505
27/07/2004 : KO148505
31/07/2003 : KO148505
08/07/2003 : KO148505
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.08.2015, NGL 28.08.2015 15560-0085-017
11/09/2002 : KO148505
29/07/2000 : KOA019344
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 30.08.2016 16527-0083-017

Coordonnées
DOCODOCO

Adresse
LEIESTRAAT 4-6 8930 LAUWE

Code postal : 8930
Localité : Lauwe
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande