DOKORTHO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKORTHO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 462.386.726

Publication

04/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 29.11.2013 13673-0296-011
10/10/2012
ÿþOndernemingsnr : 0462.386.726

Benaming

(voluit) : DOKORTHO

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : (8301) Knokke-Heist (Helst), Graaf d'Ursellaan 52 bus 3A (volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIELE SPLITSING DOOR OPRICHTING VAN EEN NIEUWE VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Paul De Man te Geraardsbergen op 11 september 2012, ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dokortho" met zetel te (8301) Knokke-Heist (Helst), Graaf d'Ursellaan 52 bus 3/A, telkens eenparig heeft beslist :

1) het maatschappelijk kapitaal te verhogen met honderdvijfendertigduizend euro (135.000,00 EUR) om het kapitaal te brengen op honderddrieënvijftigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 153.592,01) door incorporatie van beschikbare reserves van een bedrag van honderdvijfendertigduizend euro (135.000,00 EUR), zonder creatie van nieuwe kapitaalsaandelen doch door verhoging van de fractiewaarde en om artikel 5 van de statuten hieraan aan te passen.

2/na lezing gehoord te hebben van de twee eerste leden van artikel 749 van het Wetboek van Vennootschappen, beslist de vergadering te verzaken aan de toepassing van de artikels 745, 746 en 748 van het Wetboek van Vennootschappen, inzoverre dit laatste naar de verslagen verwijst.

3/ De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Veerle Verdegem & C", te Gent, Coupure 714, vertegenwoordigd door mevrouw Veerle Verdegem, bedrijfsrevisor, heeft op datum van 10 september 2012 een schriftelijk verslag opgesteld met betrekking tot de inbreng in natura in de in het kader van deze partiële splitsing op te richten vennootschap. De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"8 BESLUITEN De inbreng in natura tot oprichting van de BVBA "VH-IMMO" vloeit voort uit de voorgenomen beslissing van de enige aandeelhouder van de Burgerlijke vennootschap o.v.v. BVBA DOKORTHO om de activiteiten van voornoemde vennootschap partieel te splitsen. Deze partiële splitsing zal doorgevoerd worden door inbreng van het niet voor een medische activiteit gebruikte deel van de vastgoedbedrijfstak, en deel uitmakend van het vermogen van de Burgerlijke vennootschap o.v.v. BVBA DOKORTHO aan de krachtens de voorgenomen partiële splitsing bij wijze van oprichting ontstane vennootschap BVBA VH-IMMO. Na de afsplitsing blijft de (overdragende) Burgerlijke vennootschap o.v.v. BVBA DOKORTHO voortbestaan enkel met de niet overgedragen bestanddelen.

Op 21 juni 2012 heeft de zaakvoerder van de Burgerlijke vennootschap o.v.v. BVA DOKORTHO overeenkomstig artikel 677, 743 en 744 van het Wetboek van Vennootschappen het voorstel tot partiële splitsing opgesteld, Dit voorstel tot partiële splitsing werd neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge op 27 juli 2012 en gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 07 augustus 2012 onder nummer 12138491. Er werd geopteerd om de partiële splitsing door te voeren mits toepassing van de zogenaamde `verkorte procedure', zoals voorzien in artikel 749 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende in toepassing van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, dit alles onder de opschortende voorwaarde van de realisatie van de voorgenomen partiële splitsing door inbreng van het niet voor een medische activiteit gebruikte deel van de vastgoedbedrijfstak, aan de nieuw op te richten vennootschap BVBA VH-IMMO hierbij verwijzend naar het voormelde voorstel tot partiële 'splitsing.

Bij de beëindiging van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat :

*De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren Inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

tJ[od Word 11.1

eze *12167399*

1111

St

0 1 OKT.. 1012

Griffie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MEERGELEGD tcr GRIFFIE d

et

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugme) op:

Bijlagen bij 7iét Bëlgiscli Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

*De beschrijving van de inbreng in natura, activa- en passivabestanddelen die zijn toegewezen uit de partieel te splitsen vennootschap Burgerlijke vennootschap o.v.v. BVBA DOKORTHO, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

*De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn, rekening houdend met de in dit verslag weergegeven context, en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 750 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VH-IMMO" in oprichting, elk met een fractiewaarde van 11750ste van het kapitaal en met een uitgifteprijs van ¬ 1.049,32 per aandeel.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Gent, 10 september 2012.

BVBA Veerle Verdegem en Co y

Vertegenwoordigd door (volgend de handtekening) Veerle Verdegem Bedrijfsrevisor

41 tot de partiële splitsing van de vennootschap, zonder ontbinding noch vereffening van de vennootschap, overeenkomstig het splitsingsvoorstel, door overgang in de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VH-IMMO, van het niet voor een medische activiteit gebruikte deel van de vastgoed bedrijfstak van de vennootschap;

Het in onderhavige akte genoemde niet voor een medische activiteit gebruikte deel van de vastgoedbedrijfstak zal overgaan naar de nieuwe vennootschap volgens de opdeling en de mcdaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel.

Deze overdracht omvat de onroerende goederen waarvan de beschrijving, het bewijs van eigendom, de overdrachtsvoorwaarden en de bijzondere voorwaarden in voormelde akte partiële splitsing beschreven zijn.

Deze onroerende goederen vormen een bestanddeel van het vermogen dat aan een bijzondere vorm van publiciteit is onderworpen (artikel 683 Wetboek Vennootschappen),

a.ln een appartementsgebouw genaamd Residentie Duindoorn, te Knokke-Heist (Heist), Graaf d'Ursellaan 52, het appartement aangeduid en getekend 3A en de vijftig/duizendsten in de gemene delen van het gebouw, daarin begrepen de grand, alsook aile inboedel er zich bevindend.

b.ln een complex genaamd residentie LEONARDO, te Zottegem, Grensstraat 8 (volgens titel Laurens De Metsstraat 50), het appartement genummerd HO en dertig/honderdvijftigsten in de bijzondere gemeenschappelijke delen in de fase D en dertig/duizendsten in de algemene gemeenschappelijke delen in de residentie LEONARDO, waaronder de grond, alsmede de staanplaats genummerd P13 met één/duizendste In de algemene gemeenschappelijke delen in de residentie LEONARDO, waaronder de grond.

c.Vijfennegentig procent onverdeeld aandeel in volle eigendom van : in het appartementsgebouw genaamd residentie Plateau-Apart, te Gent, Kortrijksepoortstraat 25, het appartement 1 en vijfentwintigihondersten in de gemene delen waaronder de grond.

d. De volledigheid tijdelijk vruchtgebruik (duurtijd 17 jaar te rekenen vanaf 14 mei 2008) van een onroerend goed te Gent, aan de Parklaan 17119.

De algemene vergadering besliste met eenparigheid van stemmen dat aile activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de nieuwe vennootschap of binnen de vennootschap zijn gebleven, in de vennootschap blijven, middels algemene kwijting van de nieuwe vennootschap, hetgeen gebeurde.

De vergadering besliste met eenparigheid dat één VH-IMMO aandeel per Dokortho-aandeel zal worden toegekend aan de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DOKORTHO.

Het totale aantal VH-IMMO-aandelen dat zal worden toegekend is dus gelijk aan het aantal Dokortho-aandelen bestaande op de dag van de Buitengewone Algemene Vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DOKORTHO tot goedkeuring van de partiële splitsing. Er zal geen opleg in geld betaald worden aan de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DOKORTHO.

De vergadering besliste met eenparigheid dat de aandelen van de op te richten vennootschap VH-IMMO onmiddellijk in de winst deelnemen, met inbegrip van de winst uit verrichtingen die de vennootschap verondersteld wordt te hebben gedaan op boekhoudkundig vlak vanaf 1 september 2012 voor rekening van de op te richten vennootschap.

Aile verrichtingen vanaf 1 september 2012 uitgevoerd door de vennootschap voor wat betreft het afgesplitste vermogen zoals hierboven omschreven, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschap,

De inbreng ingevolge de partiële splitsing in de begunstigde vennootschap is meer omstandig beschreven en gewaardeerd in het voorstel van partiële splitsing, waarnaar zoveel als nodig, wordt verwezen.

5/ OPRICHTING VAN DE BVBA 'VH-IMMO'

Goedkeuring van het ontwerp van de oprichtingsakte en statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VH-IMMO.

6/ De algemene vergadering besliste met eenparigheid dat, ingevolge overdracht van de het niet voor een medische activiteit gebruikte deel van de vastgoedbedrijfstak, het kapitaal van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dokortho verminderd is met honderddrieëndertigduizend tweehonderd negenentwintig euro tweeënnegentig cent (E 133.229,92) en dat het thans (na de splitsing) 20 362,09 euro bedraagt.

r

!

r

De algemene vergadering besliste met eenparigheid de tekst van artikel vijf van de statuten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dokortho te wijzigen als volgt om ze in overeenstemming te brengen met de hiervoor gemaakte vaststelling:

"Het kapitaal is vastgesteld op twintigduizend driehonderd tweeënzestig euro negen cent (¬ 20 362,09)."

7/De vergadering besliste met eenparigheid de zetel van bvba Dokortho te verplaatsen naar 8301 Knokke-Heist (Heist), Elizabethlaan 325 appartement 8D.

8/ De vergadering verleent aan notaris Paul De Man alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van dè bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Paul De Man (notaris)

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte en coördinatie statuten;

Bijlagen bij fiet Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

' Voor-#ehou¢-n aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.06.2012, NGL 25.09.2012 12576-0290-011
07/08/2012
ÿþ Mod Word 11.1

= µ I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

~

Voor

behouder

aan het

Belgisch Staatsbia



*12138491*

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

Z 7 iUle,.~

grley

Ondernemingsnr : 0462.386.726

Benaming

(voluit) : DOKORTHO

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : GRAAF D'URSELLAAN 52 3A - 8301 KNOKKE-HEIST

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING SPLITSINGSVOORSTEL

Overeenkomstig artikel 743 van het wetboek van vennootschappen wordt heden het splitsingsvoorstel neergelegd.

VOORSTEL VOOR EEN MET SPLITSING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

Op 21 Juni 2012 hebben de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dokortho, overeenkomstig Artikel 677 juncto Artikel 743 van het Wetboek van Vennootschappen (hierna "W.Venn."), dit voorstel opgesteld voor een met splitsing gelijkgestelde verrichting door middel van een inbreng van de activa en passiva van een deel van de vastgoed bedrijfstak aan een nieuw op te richten vennootschap die "VH-IMMO" zal heten.

Dit voorstel zal minstens zes weken voor de Buitengewone Algemene Vergadering van Dokortho (die zal worden bijeengeroepen om de partiële splitsing goed te keuren) ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge worden neergelegd.

De voorgestelde verrichting is een met splitsing gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 677 W.Venn. (hierna "partiële splitsing"), waarbij de activa en passiva van 'de verhuurde (en niet voor medische activiteit gebruikte) onroerende goederen van NV Dokortho zullen worden overgedragen aan een nieuw op te richten vennootschap "VH-IMMO" zonder dat Dokortho ophoudt te bestaan en waarbij de als vergoeding uit te geven "VH-IMMO-aandelen" rechtstreeks aan de aandeelhouders van Dokortho zullen worden toegekend. Mutatis Mutandis zal de verrichting onderworpen zijn aan de bepalingen van Boek XI, Titel Il, Hoofdstuk III, Afdeling Il W.Venn.

De voorgestelde partiële splitsing heeft tot doel de onroerende goederen die niet worden gebruikt voor de medische activiteit van Dr. Van Holsbeeck af te splitsen. Maw worden de privé-verhuurde onroerende goederen afgesplitst

Dit zal worden bereikt door de activa en passiva van de vastgoedbedrijfstak zoals hieronder beschreven in te brengen in een nieuw op te richten vennootschap met de naam "VH-IMMO".

1.IDENTIF1CATIE VAN DE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

1.1.De Vennootschap die partieel zal worden gesplitst.

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de lnstrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap "Dr. Van Holsbeeck Erik"werd opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte verleden voor notaris Van Oudenhove Edgard, te Haaltert-Denderhoutem op negenentwintig december negentienhonderd zevenennegentig.

Bij statutenwijziging van 4 februari 2004 werd de naam gewijzigd naar Dokortho BVBA.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder het nummer 0462.386.726

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8300 Knokke-Heist, Graaf D'Ursellaan 52 3a,

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.592,01 EUR.

Het is verdeeld in zevenhonderdvijftig (750) gelijke aandelen, ieder aandeel éénlzevenhondervijftigste

(11750ste) deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigend. Het kapitaal is volstort ten belope van

12.400 EUR.

Doel

"Het vennootschap heeft tot doel in België of in het buitenland, voor eigen rekening, met alle middelen dle

haar het meest geschikt lijken, zoals vertegenwoordiging, import en export:

Alle roerende en financiële operaties en alle studies die betrekking hebben op alle onroerende goederen en rechten van oorsprong, door incorporatie of bestemming, alsook alle roerende goederen enlof rechten die daaruit voortvloeien, en alle burgerlijke, commerciële, industriële of financiële operaties, die hiermee - rechtstreeks of onrechtstreeks - te maken hebben zoals bijvoorbeeld, de aankoop, de tegeldemaking, de verkaveling, de ruil, de verbetering, de gemeubelde of ongemeubelde verhuring, de verkoop, de afstand, het beheer, de omvorming, de opbouw of afbraak van alle roerende of onroerende goederen, de renovatie enlof opknappen van bestaande constructies, de onderneming van alle privé en andere werken, technische dossiers voor infrastructuurwerken.

Om de realisatie van haar sociaal doel gemakkelijker te maken, kan de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende operaties doen, die direct of indirect, geheel of gedeeltelijk in verbinding staan met haar sociaal doel, en onder andere, belangen nemen door wijze van inbreng, fusie,

ó splitsing, onderschrijving of elke andere wijze in alle ondernemingen waarvan het doel gelijkaardig, aansluitend, aanvullend of gewoonweg nuttig is voor de verwezenlijking van heel of een gedeelte van haar doel of nog van die aard om de ontwikkeling van haar onderneming te verbeteren, om haar basisproducten te verschaffen of het voortvloeien van deze producten te vergemakkelijken.

De vennootschap mag eveneens de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar uitoefenen in

yq andere vennootschappen.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door:

-De Heer Van Holsbeeck Erik, wonende te 8300 Knokke-Heist, Graaf D'Urseilaan 52 3a  Zaakvoerder

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap zijn:

-De Heer Van Holsbeeck Erik, houder van 750 aandelen

et

De vennootschap wordt hierna aangeduid als "Dokortho" of "de partieel te splitsen vennootschap",

1.2.De Overnemende Vennootschap

DL

P:

Oprichting

De verkrijgende vennootschap zal de nieuw op te richten vennootschap met de naam "VH-IMMO" zijn,

"VH-IMMO"zal de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben en

haar zetel zal gevestigd zijn te 8300 Knokke-Heist, Graaf D'Ursellaan 52 3a.

P:

"

~

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Doel

Het doel van "VH-IMMO" zal luiden als volgt:

"Het vennootschap heeft tot doel in België of in het buitenland, voor eigen rekening, met alle middelen die

haar het meest geschikt lijken, zoals vertegenwoordiging, import en export:

Alle roerende en financiële operaties en alle studies die betrekking hebben op aile onroerende goederen en rechten van oorsprong, door incorporatie of bestemming, alsook aile roerende goederen en/of rechten die daaruit voortvloeien, en aile burgerlijke, commerciële, industriële of financiële operaties, die hiermee - rechtstreeks of onrechtstreeks - te maken hebben zoals bijvoorbeeld, de aankoop, de tegeldemaking, de verkaveling, de ruil, de verbetering, de gemeubelde of ongemeubeide verhuring, de verkoop, de afstand, het beheer, de omvorming, de opbouw of afbraak van alle roerende of onroerende goederen, de renovatie en/of opknappen van bestaande constructies, de onderneming van alle privé en andere werken, technische dossiers voor infrastructuurwerken.

Om de realisatie van haar sociaal doel' gemakkelijker te maken, kan de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende operaties doen, die direct of indirect, geheel of gedeeltelijk in verbinding staan met haar maatschappelijk doel, en onder andere, belangen nemen door wijze van inbreng, fusie, splitsing, onderschrijving of elke andere wijze in alle ondernemingen waarvan het doel gelijkaardig, aansluitend, aanvullend of gewoonweg nuttig is voor de verwezenlijking van heel of een gedeelte van haar doel of nog van die aard om de ontwikkeling van haar onderneming te verbeteren, om haar basisproducten te verschaffen of het voortvloeien van deze producten te vergemakkelijken.

De vennootschap mag eveneens de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen

Bestuur

De vennootschap zal worden bestuurd door één zaakvoerder, de Heer Van Holsbeeck Erik, wonende te

8300 Knokke-Heist, Graaf D'Ursellaan 52 3a

De vennootschap wordt hierna aangeduid ais "VH-immo" of "de verkrijgende vennootschap".

2.RUILVERHOUDING (art. 728, 2° en 743, 2° Wetboek Vennootschappen)

De door "VH-IMMO" als vergoeding voor de inbreng van de activa en passiva verbonden aan de vastgoedbedrijfstak van Dokortho, uit te geven aandelen zullen worden toegekend aan de aandeelhouders van Dokortho in verhouding tot hun aandelenbezit in Dokortho.

Op de dag van de partiële splitsing zal het kapitaal van Dokortho bestaan uit zevenhonderdvijftig (750) gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarden die ieder 1/750ste van het maatschappelijk kapitaal van Dokortho vertegenwoordigen.

Er zal één (1) "VH-IMMO-aandeel" per Dokortho-aandeel worden toegekend aan de aandeelhouders van Dokortho. Het totale aantal "VH-IMMO aandelen" dat zal worden toegekend is dus gelijk aan het aantal Dokortho-aandelen bestaande op de dag van de Buitengewone Algemene Vergadering van Dokortho tot goedkeuring van de partiële splitsing.

Er zal geen opleg in geld worden betaald aan de aandeelhouders van Dokortho.

3.Wi3ZE WAAROP DE AANDELEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP ZULLEN WORDEN UITGEREIKT.

De "VH-IMMO -aandelen" die aan de aandeelhouders van "Dokortho" zullen worden toegekend, zullen op naam zijn. Ten gevolge van de partiële splitsing zullen de houders van Dokortho-aandelen op naam automatisch worden ingeschreven als houders van "VH-IMMO-aandelen" in het register van de aandelen op naam van "VH-IMMO" en dit overeenkomstig de hoger vermelde verdeelsleutel.

De zaakvoerder van "VH-IMMO" zal het register van aandelen op naam van "VH-IMMO" opstellen en de identiteit van de houders van aandelen op naam en het aantal aan hen toegekende aandelen inschrijven, en dit ten laatste op de eerste werkdag na de Buitengewone Algemene Vergadering van Dokortho NV die de partiële splitsing zal goedkeuren. De aandeelhoudersstructuur van Dokortho (voor de partiële splitsing), zoals blijkend uit het register van aandelen op naam van die vennootschap op de datum van de partiële splitsing, zal ais basis hiervoor dienen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

4.DATUM VANAF DEWELKE DE VERRICHTINGEN VAN DE PARTIEEL TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP VANUIT BOEKHOUDKUNDIG STANDPUNT ZULLEN WORDEN GEACHT TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP.

De verrichtingen van "VH-IMMO" in verband met de activa en passiva die aan "VH-IMMO" zullen worden overgedragen, zullen vanuit boekhoudkundig standpunt worden geacht te zijn verricht voor rekening van "VH-IMMO" vanaf 1 september 2012.

5.DATUM VANAF DEWELKE DE NIEUWE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST  BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT.

De door 'VH-IMMO" uit te geven aandelen zullen delen in de winst van "VH-IMMO" en zullen recht geven op dividenden vanaf de datum waarop de partiële splitsing vanuit boekhoudkundig standpunt, overeenkomstig punt 4 hiervoor vermeld, in werking treedt, i.e., vanaf 1 september 2012.

Er is geen bijzondere regeling betreffende dit recht.

6.RECHTEN TOEGEKEND DOOR DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE PARTIEEL TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN EN AAN DE HOUDERS VAN EFFECTEN ANDERE DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN.

Alle aandelen die het kapitaal van "VH-IMMO" vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen "VH-IMMO" geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er zullen binnen "VH-IMMO" ook geen andere effecten dan aandelen worden uitgegeven.

7.DE BEZOLDIGING DIE WORDT TOEGEKEND AAN DE COMMISSARISSEN, DE BEDRIJFSREVISOREN OF DE EXTERNE ACCOUNTANTS VOOR HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 746 W. VENN. BEDOELDE VERSLAG.

In navolging van Artikel 749 W.Venn. zullen alle aandeelhouders (en aile houders van effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden) er op een unanieme wijze in toe stemmen dat de verslagen zoals bedoeld in de artikelen 745 en 746 W.Venn. niet moeten worden opgemaakt.

Bijgevolg is er geen bezoldiging verschuldigd aan een commissaris, bedrijfsrevisor of externe accountant in verband met het opstellen van het verslag bedoeld In Artikel 746 W.Venn.

8.BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE SPLITSING DEELNEMEN.

Er zullen geen bijzondere voordelen worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen van "VH-IMMO" en/of Dokortho,

9.NAUWKEURIGE BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE ACTIVA EN PASSIVA DIE AAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP ZULLEN WORDEN OVERGEDRAGEN.

De activa en passiva van Dokortho die aan "VH-IMMO " zullen worden overgedragen ten gevolge van de partiële splitsing van Dokortho, zijn de volgende:

1.Het vruchtgebruik van een woning/appartementsgebouw, gelegen te 9000 Gent, Parklaan 17/19, gekend ten kadaster Sectie F, nummer 175/L met een oppervlakte van negenentwintig aren vijf centiaren. Nettoboekwaarde van 376.369,28 EUR

2.Een appartement, gelegen te 9000 Gent, Kortrijksepoortstraat 25,

gekend ten kadaster sectie E1884 B, Nettoboekwaarde van 129.336,97 EUR

3.Een appartement, gelegen te Zottegem, Grensstraat 8, gekend ten kadaster sectie A 590 V2, Nettoboekwaarde van 94.880,73 EUR

4.Een appartement, gelegen te Knokke-Heist, Graaf D'Ursellaan 52, gekend ten kadaster Sectie H 271 A, Nettoboekwaarde van 186.403,69 EUR

Samen een nettowaarde van 786.990,67 EUR.

NI

I

Voor-/behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

,

Alle activa en passiva van Dokortho die in dit voorstel niet uitdrukkelijk aan "VH-IMMO" worden toebedeeld, zullen door Dokortho worden behouden.

10.VERDELING TUSSEN DE AANDEELHOUDERS VAN DE PARTIEEL TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP VAN DE AANDELEN IN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP ALSOOK HET CRITERIUM WAAROP DEZE VERDELING IS GEBASEERD.

Alle aandelen die "VH-IMMO" zal uitgeven voor de inbreng van de activa in punt 9 hierboven ten gevolge van de partiële splitsing van Dokortho, zullen rechtstreeks door "VH-IMMO" worden toegekend aan de aandeelhouders van Dokortho.

De verdeling van de "VH-IMMO-aandelen" tussen de aandeelhouders van Dokortho zal gebeuren op basis van het percentage dat de aandelen van iedere aandeelhouder vertegenwoordigen in het kapitaal van "VH-IMMO.

Elke aandeelhouder van Dokortho zal derhalve een aantal "VH-IMMO-aandelen" krijgen dat hetzelfde percentage in het kapitaal van "VH-IMMO " vertegenwoordigt als het percentage in het kapitaal van Dokortho.

11.NEERLEGGING.

Dit voorstel voor een partiële splitsing zal worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge minstens zes weken voor de Buitengewone Algemene Vergadering van Dokortho, die zal worden bijeengeroepen om de partiële splitsing goed te keuren.

Opgemaakt te Knokke-Heist op 10 juni 2012 in drie exemplaren.

Dokortho BVBA

Dr. Van Holsbeeck Erik

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 24.08.2011 11441-0368-016
06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 30.08.2010 10489-0350-014
07/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 31.07.2009 09533-0077-015
20/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.06.2008, NGL 14.08.2008 08570-0217-012
29/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 22.06.2007, NGL 24.08.2007 07609-0019-012
07/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 23.06.2006, NGL 31.08.2006 06766-4319-013
18/11/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 24.06.2005, NGL 15.11.2005 05860-1137-012
06/08/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 30.06.2004, NGL 30.07.2004 04560-5312-012
20/11/2003 : AAT000296
18/08/2003 : AAT000296
22/11/2002 : AAT000296
03/08/2002 : AAT000296
03/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 28.10.2015 15657-0527-011
25/07/2000 : GET000296
31/07/1999 : AAA005654

Coordonnées
DOKORTHO

Adresse
GRAAF D'URSELLAAN 52, BUS 3A 8301 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8301
Localité : Heist-Aan-Zee
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande