DOKTER A. LENAERT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER A. LENAERT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 860.868.664

Publication

24/03/2014
ÿþ mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

' d i IflhI

ber

aa

Be

Stal





NEERGELEGD

1 1 03. 2014

RECHT OPHANDEL

~C~RT-9tJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0860.868.664

Benaming (voluit) : DOKTER A. LENAERT

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8570 Anzegem, Eegalstraat 12

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Meester BÉNÉDICTE STROBBE, notaris met standplaats te Waregem, op 5 februari 2014, geregistreerd te Waregem op 11 februari 2014, Boek 111 Blad 100 Vak 19 Bladen 3t; Verzendingen 0, Ontvangen vijftig euro (50,00 EUR) De Eerstaanwezend Inspecteur (getekend) B. VANS? THUYNE, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap;; onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijheid "DOKTER A. LENAERT",:; waarvan de zetel gevestigd is te 8570 Anzegem, Eegalstraat 12, volgende beslissingen heeft genomen:

Na beraadslaging en met eenparigheid van stemmen worden volgende besluiten genomen :

Verslag van de bedriifsrevisor ,

Dat deze natura-inbreng een werkelijk en volwaardig actief bezit vertegenwoordigt, en dat zijn; ;; beschrijving aan de vereisten van rechtzinnigheid en volledigheid beantwoordt, wordt gestaafd door het verslagti

de dato 16 januari 2014, opgemaakt door de BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, kantoorhoudende te; it 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door de BV ovv BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigdtt ü door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt : t:

"6. Besluit

t Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de;;

Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BV ovv BVBA DOKTER A. LENAERT;i ;: door inbreng in natura van een vordering die werd toegekend aan de heer Antoon Lenaert naar aanleiding van;i

de doorgevoerde dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat

:: 1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut vang

de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van dei ;: vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van;';

de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de

ii

procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

Z De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid; :: voldoet.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van:t jt waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van;; waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van der? '.; bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

IMj merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door; :; inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande tj

;; rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren. ;.

Volledigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de:: :; hoegrootheid van een uitwinningsrisico op de vennootschap naar aanleiding van eventuele:; bodemverontreiniging op de aanwezige percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie;; ,; beschikbaar is.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een toename van de; ;: fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 1.242.000,00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen;; :: betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de:¬ : operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor.

behouden aan het leelgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wevelgem ~p 9B januari 2014

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor,"

Het bedrijfsrevisoraal verslag zal ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk worden

neergelegd.

Verslap van de zaakvoerder

Tevens wordt het bijzonder verslag, opgemaakt door de zaakvoerder van de vennootschap omtrent de inbreng in natura, hier voorgebracht. Het zal neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk.

De vergadering deelt mee dat de hierna vermelde kapitaalverhogingen gebeuren in toepassing van artikel 537 WIB 92 (ingevoerd door artikel 6 van de Programmawet van 28 juni 2013).

De kapitaalverhoging wordt gerealiseerd met belaste reserves zoals deze op 31 mei 2012 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering, namelijk de per 30 november 2011 belaste reserves. Het verkregen netto-dividend (verminderd met de ingehouden roerende voorheffing) wordt hierbij onmiddellijk terug ingebracht in het kapitaal van de uitkerende vennootschap. Deze kapitaalverhoging vindt plaats tijdens het laatste belastbaar tijdperk dat afsluit op 30 november 2014.

In uitvoering van bepaling 2, 2° van het addendum van 13 november 2013 bij de circulaire nummer CI.RH.233/629.295 (AAFisc Nr. 3512013) van 1 oktober 2013, bekendgemaakt op 14 november 2013 bij persbericht van Minister Geers is het toegelaten dat in geval de betaalbaarstelling gebeurde uiterlijk op de laatste dag van het betrokken boelgaar en de aangifte van de roerende voorheffing gebeurt binnen de 15 dagen daarna, de kapitaalverhoging kan worden uitgesteld tot uiterlijk 31 maart 2014.

Eerste beslissing: Afschaffing van de nominale waarde van de aandelen

De vergadering beslist de nominale waarde van de aandelen af te schaffen en de waarde van de aandelen voortaan uit te drukken aan de hand van hun fractiewaarde.

De vergadering beslist de statuten in de zin aan te passen.

Tweede beslissing: Kapitaalverhoging

De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen met één miljoen tweehonderd tweeënveertigduizend euro (1.242.000,00 EUR) om het te brengen van achttienduizend zevenhonderd vijftig euro (18.750,00 EUR) op één miljoen tweehonderd zestigduizend zevenhonderd vijftig euro (1.260.750,00 ; EUR), door inbreng in natura van de vordering op het dividend ontstaan naar aanleiding van de beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 31 december 2013 waarbij beslist werd tot uitkering van een tussentijds dividend ten bedrage van één miljoen driehonderd tachtigduizend euro (1.380.000,00 EUR) met inhouding van 10% roerende voorheffing aan de heer LENAERT Antoon Jozef Octaaf, geboren te Gent op twee oktober negentienhonderd vijfenvijftig (identiteitskaartnummer 591-2551533-50, nationaal nummer 55.10.02313.76), echtgenoot van mevrouw De Wilde Karine Irena Josefa, wonende te 8570 Anzegem, Eegalstraat 12..

Deze kapitaalverhoging gebeurt zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Derde beslissing: Inschriiving op de kapitaalverhoginq

De heer Antoon Lenaert, voornoemd, verklaart in zijn hoedanigheid van vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER A, LENAERT" volledig kennis te hebben van de huidige kapitaalverhoging en de financiële en boekhoudkundige informatie aangaande de kapitaalverhoging.

De heer Antoon Lenaert, voornoemd, verklaart na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat inbreng te doen van zijn vordering ten belope van één miljoen tweehonderd tweeënveertigduizend euro (1.242.000,00 EUR).

Deze inbreng wordt niet vergoed door nieuwe aandelen, doch leidt tot verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Vierde beslissing: Vaststelling realisatie kapitaalverhoginq

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van één miljoen tweehonderd tweeënveertigduizend euro (1.242.000,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op één miljoen tweehonderd zestigduizend zevenhonderd vijftig euro (1.260.750,00 EUR), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/zevenhonderd vijftigste (1/7501 van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vergadering beslist paragraaf 1 en 2 van artikel 5 van de statuten ais volgt aan te passen :

"Artikel vijf : Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen tweehonderd zestigduizend zevenhonderd vijftig euro (1.260,750,00 EUR) en is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één/ zevenhonderd vijftigste (1/7505fe) van het kapitaal vertegenwoordigen."

Vierde beslissing :

De vergadering verleent aan de zaakvoerder alle machten om voorgaande beslissingen uit te voeren.

Viifde beslissing

De vergadering verleent alle machten aan de notaris voor de coördinatie van de statuten.

Voor echt verklaard ontledend uittreksel

(getekend) Bénédicte Strobbe, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte, verslag van de bedrijfsrevisor, verslag van de

zaakvoerder en de gecoiirdineerde statuten.__-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.11.2012, GGK 31.05.2013, NGL 17.06.2013 13177-0260-008
02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 30.11.2011, GGK 31.05.2012, NGL 01.08.2012 12364-0269-008
22/07/2011 : ME. - JAARREKENING 30.11.2010, GGK 31.05.2011, NGL 20.07.2011 11310-0265-008
13/07/2011
ÿþMod 2.7

lI J !~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

. 0.,

iliVINIA1101111



frIEERGFl.-EGD

29. 06, Z011

RECHTi7ANirep'riANDEt.

J

Ondernemingsnr : 0860.868.664

Benaming

(voluit) : DOKTER A. LENAERT

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN

VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : EEGALSTRAAT 12, 8570 ANZEGEM

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Ignace Demeulemeester te Anzegem op 23 juni 2011, ter registratie aan te bieden, dat de vennoot bijeengekomen is in buitengewone algemene vergadering en onder meer volgende besluiten heeft genomen :

Eerste besluit: De vergadering ontslaat de voorzitter lezing te geven van het bijzonder verslag van de zaakvoerder betreffende de wijziging van het maatschappelijk doel, met bijgevoegde staat van activa en passiva afgesloten per dertig april tweeduizend en elf. De aandeelhouder erkent er immers reeds kennis van te hebben om er vóór deze vergadering reeds een exemplaar van ontvangen te hebben. Een exemplaar van dat verslag zal samen met de bijgevoegde staat van activa en passiva neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Tweede besluit: De vergadering besluit het maatschappelijk doel te wijzigen door vervanging van de huidige omschrijving ervan in artikel 3 van de statuten door de volgende activiteiten: "De vennootschap heeft als; burgerlijk doel: Voor eigen rekening of voor rekening van derden, het uitoefenen van de geneeskunde door de arts-vennoot op het gebied van orthopedie, sportgeneeskunde en traumatologie, rekening houdend met de medische deontologie. Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend. Het doel omvat: - Het inrichten van algemene diensten, en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit; - De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een, volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de arts- vennoot; - Het scheppen van de mogelijkheden om de arts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken. - Het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake orthopedie, sportgeneeskunde en traumatologie en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen. De vennootschap kan, zonder afbreuk te doen aan de medische deontologie ter zake, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook. De vennootschap kan

bijgevolg, doch uitsluitend als bijkomstig doel, investeringen en beleggingen uitvoeren, met andere woorden het; beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren, zoals onder andere de"

aankoop, de verhuring en oprichting van gebouwen, onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het:

burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding. geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen i.v.m. het investeringsbeleid:

dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen. De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde. honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel: nastreven maar overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden zullen ook' door de vennootschap niet mogen afgesloten worden. De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van artsen. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van artsen. Dit alles rekening houdend met de medische deontologie ter zake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren."

Derde besluit: De vergadering besluit in artikel 36 van de statuten betreffende de benoeming van vereffenaars de volgende tekst toe te voegen: "Zolang dit door de wet vereist is treden vereffenaars pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan."

Vierde besluit: De vergadering besluit in artikel 38 van de statuten betreffende het batig saldo van de vereffening de volgende tekst toe te voegen: "Zolang dit door de wet vereist is zal de verdeling van de activa voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de Rechtbank van Koophandel. Na afloop van de vereffening en ten minste één maand voor de algemene vergadering, leggen de vereffenaars op de zetel van de vennootschap de rekeningen neer, samen met de stukken tot staving. Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris, beschikken de vennoten over een individueel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

onderzoeksrecht, waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant. In

voorkomend geval aanhoort de algemene vergadering het verslag van de commissaris en beslist over de

kwijting.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

MEDEDELING : expeditie van de akte dd 23/06/11, met verslag van de zaakvoerder dd 31/05/2011 met

staat van actief en passief dd 30/04/2011 en met gecoördineerde tekst der statuten.

Notaris Ignace Demeulemeester, met standplaats te Anzegem.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

,' e,

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/08/2010 : ME. - JAARREKENING 30.11.2009, GGK 29.05.2010, NGL 29.07.2010 10353-0169-008
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 30.11.2008, GGK 29.05.2009, NGL 17.07.2009 09425-0087-007
04/08/2008 : ME. - JAARREKENING 30.11.2007, GGK 31.05.2008, NGL 01.08.2008 08510-0349-007
26/07/2007 : ME. - JAARREKENING 30.11.2006, GGK 31.05.2007, NGL 20.07.2007 07427-0322-008
03/06/2005 : ME. - JAARREKENING 30.11.2004, GGK 20.05.2005, NGL 01.06.2005 05190-3156-012
21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 30.11.2015, GGK 20.05.2016, NGL 20.06.2016 16188-0124-008

Coordonnées
DOKTER A. LENAERT

Adresse
EEGALSTRAAT 12 8570 ANZEGEM

Code postal : 8570
Localité : ANZEGEM
Commune : ANZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande