DOKTER AN NOLLET

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER AN NOLLET
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 874.804.101

Publication

18/04/2014
ÿþOndernemingsnr 0874.804.101

Benaming (vole) : DOKTER AN NOLLET

:! (verkort) :

1 Rechtsvorm: BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel HOGEZIEKENWEG

8900 IEPER

Onderwerp akte :VERHOGING KAPITAAL DOOR INBRENG IN NATURA AANPASSING STATUTEN

"DOKTER AN NOLLET"

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid

Zetel: 8900 IEPER, Hogeziekenweg

RPR leper

Ondernemingsnummer 0874.804.101

!! Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door meester Bertrand DESMARICAUX, notaris met !i standplaats te Diksmuide,op 28 maart 2014, dat gehouden werd de buitengewone algemene! vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een! !! besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER AN NOLLET", met zetel te 8900! !! leper, Hogeziekenweg 1, opgericht blijkens akte verleden voor Notaris Luc GFIESQUIERE, te Ieper, in datum van 20 juni 2005, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 11 juli! i! daarna, onder nummer 2005-07-11/0099045, waarvan de statuten tot op heden niet gewijzigd ! werden.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister te leper, en hebbende als ondernemingsnummer !! 0874.804.101.

EERSTE BESLUIT: Kapitaalverhoging door inbreng in natura

1) Verslagen

De voorzitter geeft lezing aan de vergadering van het verslag van de zaakvoerder van 26 februari!

2014 en van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

!!

coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BDO Bedrijfsrevisoren,! vertegenwoordigd door de Heer Peter Vanciewalle, met kantoor te Accent Business Park, ! Kwadestraat 153/5, 8800 Rceselare, van 26 februari 2014, omtrent de inbreng in natura, hiemai beschreven, te weten over de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste methcden vani !! waardering en de werkelijke vergoeding die als tegenprestatie wordt verstrekt voor de inbreng in! !! nature in de Burgelijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkt& aansprakelijkheid DOKTER AN NOLLET; de enige vennoot erkent van deze verslagen eeni exemplaar ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen.

!! Het rapport van de bedrijfsrevisor besluit met de volgende bewoordingen:

"De inbreng in nature bij de kapitaalverhoging in de BVBA DOKTER AN NOLLET, bestaat uit dei inbreng van de dividendvordering die de enige vennoot van de BVBA DOKTER AN NOLLET! verkregen heeft, naar aanleiding van de beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van! een tussentijds dividend van netto 547.200,00 EUR, voor een inbrengvvaarcle van 547.200,00 EUR. Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere q vennoot, van oordeel

Op de laatste biz, van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

4

" -4

Voor- m'ad 11.1

behouden

aan het

$taatsblad



a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

b) dat de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bednjfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het mitai en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in nature bestaat uit 133 aandelen van de BVBA DOKTER AN NOLLET, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA DOKTER AN NOLLET en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 26 februari 2014"

Deze verslagen zullen neergelegd worden op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal.

2) Verhoging van kapitaal

De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal thans bepaald op vijfenzeventigduizend EURO (75.000,00 EUR) te verhogen met vijfhonderclzevenenveert(gduizend tweehonderd EURO (547.200,00 EUR)) om het maatschappelijk kapitaal aldus te brengen op zeshonderdtweeëntwintigduizend tweehonderd EURO (622.200,00 EUR), door het creëren van honderddrieëndertig (133) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen als de thans bestaande aandelen, waardoor het totaal aantal aandelen aldus gebracht wordt van vijfenzeventig (75) op tweehonderdenacht (208).

De algemene vergadering beslist deze nieuwe aandelen toe te kennen aan Mevrouw NOLLET Ann, voornoemd, ter vergoeding van haar inbreng in nature, als volgt:

Aan Mevrouw NOLLET Ann: 133



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

TOTAAL: 133

3) Vaststelling van de inbreng

De inbreng in natura door Mevrouw NOLLET Ann, voornoemd, voor een inbrengwaarde van vijfhonderdzevenenveertigduizend tweehonderd EURO (547.200,00 EUR) wordt verwezenlijkt door de inbreng in natura van de dividendvordering die Mevrouw NOLLET Ann, voornoemd, van de Burgeltike vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DOKTER AN NOLLET verkregen heeft, naar aanleiding van de beslissing van de algemene vergadering van 17 december 2013 tot uitkering van een tussentijds dividend van netto vijfhondercfzevenenveertigduizend tweehonderd EURO (547,200,00 EUR), voor een inbrengwaarde van vieonderdzevenenveertigduizend tweehonderd EURO (547,200,00 EUR).

4) De vergadering verzoekt te akteren dat de berekening van de termijn van vier jaar, die wordt bedoeld in artikel 537, 7e lid Wetboek van inkomstenbelastingen 1992, zal worden verricht, rekening houdende met de datum van huidige akte van kapitaalsverhoging, en dat de vennootschap DOKTER AN NOLLET de administratieve tolerantie heeft genoten, meegedeeld in het addendum van 13 november 2013 bij de administratieve circulaire CIRH.233/629.295 van 1 oktober 2013, zonder verkorting van de termijn van vier jaar.

5) Voorwaarden van de inbreng

- Volgens voormeld verslag van de zaakvoerder van 26 februari 2014 hebben de bestaande aandelen een fractiewaarde van duizend EURO (1.000,00 EUR). De uitgifteprijs van de nieuwe aandelen bedraagt vierduizend honderdveertien EURO negenentwintig CENT (4.114,29 EUR) per aandeel en ligt hoger dan de fractiewaarde van de bestaande aandelen. Het verschil vormt het agio of de uitgiftepremie. De inbrengwaarde stemt overeen met het aantal en met de fractiewaarde en met het agio van de tegen inbreng uit te geven aandelen.

De kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt in twee fasen;

*in de eerste fase wordt het kapitaal verhoogd met honderddrieëndertigduizend EURO (133.000,00 EUR), hetgeen overeenstemt met honderddrieëndertig (133) aandelen aan een fractiewaarde van de bestaande aandelen van duizend EURO (1.000,00 EUR), te onderschrijven aan de globale uitgifteprijs van vijfhonderdzevenenveertigduizend tweehonderd EURO (647.200,00 EUR) Het verschil tussen de globale uitgifteprijs en het bedrag van de kapitaalverhoging, zijnde vierhonderdveertienduizend tweehonderd EURO (414.200,00 EUR) zal geboekt worden op een onbeschikbare rekening Uitgiftepremies;

*in de tweede fase wordt het kapitaal verhoogd door incorporatie van de uitgiftepremie van vierhonderdveertienduizend tweehonderd EURO (414.200,00 EUR) zonder uitgifte van nieuwe



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Mod11 .1

aandelen.

De nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten genieten als de bestaande aandelen en aile aandelen zullen een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

- De lasten en baten met betrekking tot de inbreng zijn voor rekening van de vennootschap vanaf huidige kapitaalverhoging.

TWEEDE BESLUIT : Vaststelling van verwezenlijking van kapitaalverhoginq

De vergadering verzoekt ons, notaris, te acteren dat verwezenlijkt is, voormelde kapitaalverhoging, met vijfhonderdzevenenveertigduizend tweehonderd EURO (547.200,00 EUR) om het kapitaal aldus te brengen van vijfenzeventigduizend EURO (75.000,00 EUR) op zeshonderdtweeëntwintigduizend tweehonderd EURO (622.200,00 EUR), door het creëren van honderddrieëndertig (133) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen als de thans bestaande aandelen, waardoor het totaal aantal aandelen aldus gebracht wordt van vijfenzeventig (75) op tweehonderdenacht (208).

De vergadering verklaart tevens te acteren de toekenning van deze nieuwe aandelen, volledig volstort, aan Mevrouw NOLLET Ann, voornoemd, ter vergoeding van haar inbreng in nature ter waarde van vijfhonderdzevenenveertigduizend tweehonderd EURO (547.200,00 EUR), ais volgt:

Aan Mevrouw NOLLET Ann: 133

TOTAAL: 133

DERDE BESLUIT : Vervanging van de statuten

De algemene vergadering beslist om de diverse modaliteiten met betrekking tot de werking van de

vennootschap te herformuleren, en om de bestaande statuten te vervangen door volledig nieuwe

statuten, waarin onder meer rekening wordt gehouden met:

de hierboven genomen beslissingen;

de actualisering en aanpassing van de statuten aan het Wetboek van Vennootschappen;

hemummering van de artikelen van de statuten.

Deze statuten werden artikel per artikel besproken en de algemene vergadering beslist dat de nieuwe

tekst van de statuten, letterlijk zal luiden als volgt:

Het kapitaal bedraagt zeshonderdtweeëntwintigduizend tweehonderd EURO (622.200,00 EUR), en wordt vertegenwoordigd door tweehonderdenacht (208) aandelen zonder vermelding van nominale waàrde, die elk een gelijke fractiewaarde van één/tweehonderdenachtste (11208)van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

"Tegelijk hiermee neergelegd:

-verslag van de bedrijfsrevisor;

-bijzonder verslag van het bestuursorgaan;

-de gecoördineerde statuten".

Notaris Bertrand Desmaricaux

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(b)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

g

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden ,gaan het Belgisch Staatsblad

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 18.07.2014 14335-0265-011
07/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 31.07.2012 12375-0584-012
04/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 29.07.2011 11367-0227-012
20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 14.07.2010 10303-0361-012
19/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 16.06.2009 09239-0299-012
28/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 22.07.2008 08451-0199-012
10/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 31.07.2007, NGL 31.08.2007 07707-0029-012
28/07/2015
ÿþVoorbehoudt

aan hel

Beigiscl Staatsba.

moi 11,1

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hogeziekenweg 1

8900 leper

Onderwerp akte :BVBA: uitbreiding doel

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Niek Van der Straeten,

geassocieerd notaris, te Destelbergen, op 13 juli 2015, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DOKTER AN NOLLET" volgende beslissingen heeft genomen :

1) Aanpassing en uitbreiding van het doel zodat de vennootschap vanaf heden de activiteiten als doel zal hebben:

"De vennootschap heeft tot doel:

Het uitoefenen van de geneeskunde door de geneesheren-vennoten, dit door de vennoten zelf, rekening

houdend met de Medische Plichtenleer.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening. Steeds in samenhang en aanverwant of aanvullend op de bovenstaande beroepspraktijk heeft de vennootschap ook tot doel:

Het inrichten van een gestructureerde organisatie en bijhorende diensten en een medisch secretariaat het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

; - De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties,

inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellerè; van de geneesheer-vennoten en de bovenstaande praktijk; Het verlenen van assistentie aan derden, in de bovenvermelde discipline, op wetenschappelijk, technisch, administratief, sociaal en personeelsvlak;

- De aankoop en verkoop van alle producten, goederen, uitrusting, meubilair, grondstoffen en dergelijke,

verband houden met de bovenstaande uitgeoefende beroepen;

Het samenwerken met andere disciplines;

- Het geven van voorlichting, onderwijs en begeleiding, voordrachten en opleiding en het oprichten van!

studiecentra;

- Het verrichten van onderzoek;

Het scheppen van mogelijkheden om de geneesheren-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen als: geneesheer, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet ;? mogen afgesloten worden,

De vennootschap kan binnen de perken van de wet alle financiële, administratieve en burgerlijke daden en verrichtingen stellen met roerend of onroerend karakter, die rechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel, de ontwikkeling ervan kunnen teweegbrengen of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken.

Daaronder vallen ook alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen, waaronder het beheren, het instandhouden, het ter beschikking stellen, het valoriseren van gebouwen, gronden en alle

,i onroerende goederen en constructies, alsook het stellen van alle handelingen die daar betrekking op heden, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

i ti L'Ul5

Ondernemingsnr: 0874804101

Benaming (voluit) : DOKTER AN NOLLET

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tCOO q

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vennootschap mag de beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden en kan de beleggingen en het vermogen beheren, zonder evenwel die handelingen van vermogensbeheer te stellen waarvoor krachtens bijzondere wetgeving bijkomende voorwaarden worden gesteld, en waarvoor onder meer een hoger kapitaal vereist is.

Zij mag in het algemeen alles doen wat rechtstreeks in verband staat met haar doel, en zulks in de meest uitgebreide zin.

BIJKOMSTIG DOEL

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen, deze goederen verwerven en beheren, alsmede alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee in verband staan of die van aard zijn om de opbrengst van de goederen die haar toebehoren te bevorderen, onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze noch het burgerlijk karakter van de vennootschap noch haar prioritair medisch oogmerk wijzigen en dat deze handelingen geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook

Het beleggen van haar middelen mag gefinancierd worden met leningen.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen van al haar roerende en onroerende goederen die haar toebehoren onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze noch het burgerlijk karakter van de vennootschap noch haar prioritair medisch oogmerk wijzigen en dat deze handelingen geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook

Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met de unanimiteit van de stemmen. Elke wijziging aan het doel moet voorafgaandelijk gemeld worden aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren."

2, Wijziging van de statuten om deze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen.

3. Goedkeuring van de gecoördineerde tekst van de statuten.

4. Machtiging aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de te nemen beslissingen

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd:

expeditie proces-verbaal

- verslag van de zaakvoerder met

staat van actief en passief

- codrdinatie der statuten.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

' Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
DOKTER AN NOLLET

Adresse
HOGEZIEKENWEG 1 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande