DOKTER ANN STUER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER ANN STUER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 859.632.113

Publication

15/04/2014
ÿþOndememingsnr : 0859.632.113

Benaming

(voluit) DOKTER ANN STUER

(verkort)

Rechtsvorm; BV BVBA

Zetel : Keizer Karelstraat 4 te 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER ANN STUER", met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Keizer Karelstraat 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met ondernemingsnummer 0859.632.113, gehouden en afgesloten voor het ambt van Meester Karel Vandeputte, notaris met standplaats te Roeselare, op éénentwintig maart tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie, dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING: KENNISNAME VAN DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

De vergadering neemt kennis van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van achttien december tweeduizend dertien, waarbij de intentie werd geuit om een kapitaalverhoging door te voeren bij de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER ANN STUER" middels een inbreng in natura van het totale netto-dividend in de vorm van een schuldvordering op de vennootschap van mevrouw STUER Ann, voornoemde enige vennoot, voortvloeiend uit de tussentijdse dividenduitkering waartoe in zelfde bijzondere algemene vergadering werd besloten.

De vergadering verklaart te weten dat naar aanleiding van voormelde bijzondere algemene vergadering van echttien december tweeduizend dertien, volgende beslissingen werden genomen:

- een tussentijds dividend toe te kennen aan de enige vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER ANN STUER", zijnde mevrouw STUER Ann, voornoemd, voor een bruto-bedrag van driehonderd zestien duizend euro (¬ 316.000,00), in mindering te brengen van de belaste reserves en volledig toekomende aan de enige vennoot.

- gebruik te maken van de mogelijkheid om het volledige netto-bedrag van dit tussentijds dividend onmiddellijk aan te wenden om het kapitaal in de vennootschap te verhogen door middel van een inbreng in nature in het kapitaal van de vennootschap

De vergadering neemt kennis van het feit:

- dat de toekenning van dit tussentijds dividend zijn oorsprong vindt in de uitkering en overeenkomstige vermindering van de belaste reserves entof overgedragen winst zoals die ten laatste op éénendertig maart tweeduizend dertien zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap.

- dat de betaalbaarstelling van dit tussentijds dividend werd verricht Nié& éénendertig december tweeduizend dertien, te weten op achttien december tweeduizend en dertien.

- dat het dividend, na inhouding van de roerende voorheffing van tien procent (10%) in toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, als een vorderingsrecht van de enige vennoot op de vennootschap in de boekhouding werd opgenomen.

- dat de algemene vergadering en de enige zaakvoerder-vennoot er zich elk op hun bevoegdheidsterrein wederzijds toe verbonden hebben, om onderhavige kapitaalverhoging uit te voeren, en dit ten laatste op éénendertig maart tweeduizend veertien, overeenkomstig de bepalingen van het addendum de dato dertien november tweeduizend dertien bij de circulaire nr. URI-1.233/629295 de dato één oktober tweeduizend dertien.

- dat de voornoemde enige vennoot, zijnde mevrouw STUER Ann, er zich in voormelde bijzondere algemene vergadering van achttien december tweeduizend dertien toe verbonden heeft om, naar aanleiding van de toekenning van dit tussentijds dividend, het aldus verkregen bedrag, zijnde het aan haar toegekende netto-dividend in de vorm van een schuldvordering op de vennootschap, volledig en integraal aan te wenden voor de volstorting van een inbreng in natura in het kapitaal van de vennootschap, en dit ten laatste op éénendertig maart tweeduizend veertien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(c)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening,

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*14081579*

Nod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

- dat deze opneming in het kapitaal van de vennootschap, als gevolg van onderhavige akte, plaatsvindt tijdens het laatste belastbaar tijdperk van de vennootschap dat afsluit v6i5r één oktober tweeduizend veertien.

De vergadering stelt vast dat dientengevolge, overeenkomstig artikel 537, eerste lid, van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en in afwijking van de artikelen 171, 30 en 269, § 1, 1°, van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het tarief van de roerende voorheffing voor het hiervoor vermelde tussentijds dividend wordt vastgesteld op tien procent (10%), zodat het bruto-bedrag van voormeld tussentijds dividend dient te worden verminderd met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent (10%), zijnde een bedrag van eenendertig duizend zeshonderd euro (E 31.600,00), zodat het totaal toegekende netto-dividend aldus tweehonderd vierentachtig duizend vierhonderd euro (E 284.400,00) bedraagt.

De vergadering stelt bijgevolg vast dat het netto-dividend dat aldus beschikbaar is om het kapitaal van de vennootschap te verhogen tweehonderd vierentachtig duizend vierhonderd euro (E 284.400,00) bedraagt.

Dit netto-bedrag werd overeenkomstig de beslissingen genomen door de hiervoor vermelde bijzondere algemene vergadering ais een vorderingsrecht op een boekhoudkundige rekening geblokkeerd tot het verlijden van on d erhavig e notarlë e akte.

TWEEDE BESLISSING: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

a/ Lezing en onderzoek van de verslagen vermeld in de agenda.

Verslag van de bedrijfsrevisor

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin", met maatschappelijke zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0446.426.860, vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Piet Dujardin", met maatschappelijke zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0833.496.947, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door het bestuursorgaan, heeft op datum van vijftien januari tweeduizend veertien het door de wet vereiste verslag opgemaakt betreffende de hierna vermelde inbreng in nature, waarvan reeds sprake hiervoor.

Het besluit van dit verslag luidt letterlijk als volgt:

"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BV ovv BVBA DOKTER ANN STUER door inbreng in nature van een vordering die werd toegekend aan mevrouw Ann STUER naar aanleiding van de doorgevoerde dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat:

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het instituut van de Bedrijfsrevisoren.

Volledigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een uftwinningerisico op de vennootschap naar aanleiding van eventuele bodemverontreiniging op de aanwezige percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

Verder dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een inningsrisico op de openstaande vordering in lopende rekening, opgenomen onder de overige vorderingen op korte termijn ten belope van 144.789,30 EUR aangezien mij onvoldoende informatie beschikbaar is omtrent de solvabiliteit van de betrokken natuurlijke persoon.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in nature bestaat uit een toename van de

fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 284.400,00 EUR.

Wij wiiien er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de

operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 15 januari 2014

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor.".

Verslag van de zaakvoerder

De zaakvoerder heeft het bijzonder verslag vereist door de wet opgesteld in datum van achttien december

tweeduizend dertien.

De voorzitter leest het verslag van de zaakvoerder voor. Dit verslag geeft een omstandige verantwoording

van de voorgestelde kapitaalverhoging.

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavige akte neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Na onderzoek stelt de vergadering dat er noch op het verslag van de bedrijfsrevisor, noch op het verslag van de zaakvoerder, enige opmerkingen worden gemaakt door de enige vennoot.

Bijgevolg sluit de vergadering zioh aan bij de besluiten erin vervat.

b/ Kapitaalverhoging door inbreng in nature

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van tweehonderd vierentachtig duizend vierhonderd euro (¬ 284.400,00), om het kapitaal te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op driehonderd drie duizend euro (¬ 303.000,00), zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, door inbreng in nature door mevrouw STUER Ann, voornoemde enige vennoot, van de netto schuldvordering die zij heeft ten aanzien van de vennootschap naar aanleiding van de beslissingen genomen in voormelde bijzondere algemene vergadering van achttien december tweeduizend dertien, welke inbreng overeenstemt met het totale netto-dividendbedrag dat haar werd toegekend bij besluit van voormelde bijzondere algemene vergadering.

c/ Verwezenlijking van de inbreng

Mevrouw STUER Arm, voornoemde enige vennoot, verklaart en bevestigt in de vennootschap een inbreng te doen van haar netto vordering uit voormelde tussentijdse dividenduitkering ten belope van tweehonderd vierentachtig duizend vierhonderd euro (¬ 284.400,00), welk bedrag overeenstemt met het totale netto-dividendbedrag dat haar werd toegekend bij beslissing van voormelde bijzondere algemene vergadering.

De kapitaalverhoging door inbreng in natura wordt bijgevolg volledig onderschreven door de enige vennoot, zijnde mevrouw STUER Ann, voornoemd, voor de totaliteit.

De schuldvordering ingebracht door mevrouw STUER Ann, voornoemde enige vennoot, vertegenwoordigt een globale waarde van tweehonderd vierentachtig duizend vierhonderd euro (¬ 284.400,00).

Algemene voorwaarden van de inbreng

De vordering uit voormelde tussentijdse dividenduitkering wordt ingebracht in voile eigendom onder de gewone waarborg als naar rechte en voor vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door de verschijner en wordt geschat op tweehonderd vierentachtig duizend vierhonderd euro (¬ 284.400,00), zijnde de globale nominale waarde van voormelde inbreng.

Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrenger, beslist dat naar aanleiding van voormelde inbreng in natura geen nieuwe aandelen worden gecreëerd, doch dat deze inbreng wordt vergoed door de verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Verklaring

Voormelde inbrenger verklaart volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaat uitdrukkelijk akkoord met al hetgeen hiervoor werd bepaald.

d/ Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging integraal geplaatst, volstort en verwezenlijkt werd en dat het kapitaal effectief werd verhoogd tot driehonderd drie duizend euro (¬ 303.000,00), verdeeld over honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Aldus is het verkregen netto bedrag van de voormelde tussentijdse dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen zoals voorgeschreven door artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen. DERDE BESLISSING: WIJZIGING ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist om de huidige tekst van de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen beslissing en in het bijzonder om de eerste twee zinnen van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd drie duizend euro (¬ 303.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.".

VIERDE BESLISSING: OPDRACHT TOT COÖRDINATIE VAN DE STATUTEN EN VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering besluit om over te gaan tot de coördinatie van de statuten en geeft hiertoe de nodige opdracht.

De vergadering verleent hiertoe aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VIJFDE BESLISSING: MACHTIGING BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Karel Vandeputte.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie proces-verbaal dd. 21/03/2014, inhoudende bijzonder verslag van de

zaakvoerder en verslag van de revisor - gecoördineerde statuten

Op de laatste pif., van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

26/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 20.09.2013 13589-0306-014
03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 27.09.2012 12588-0338-013
16/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 07.11.2011 11603-0575-013
19/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 15.11.2010 10606-0443-012
03/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 28.08.2009 09690-0390-014
09/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 04.07.2008 08355-0205-017
07/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 30.08.2007 07646-0053-019
16/10/2006 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2005, GGK 25.03.2006, NGL 17.10.2006 06842-0582-012
31/03/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 25.03.2006, NGL 29.03.2006 06090-1630-012
12/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 20.07.2005, NGL 02.09.2005 05665-2739-012
14/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 08.10.2015 15644-0262-013
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 26.08.2016 16500-0175-013

Coordonnées
DOKTER ANN STUER

Adresse
KEIZER KARELSTRAAT 4 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande