DOKTER ANNE CLAEYS, OFTALMOLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER ANNE CLAEYS, OFTALMOLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.342.249

Publication

21/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 20.02.2014, NGL 20.02.2014 14042-0391-013
06/12/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vr--behr aar sela Staat tsais~3es



NBERGe.t..KD trdi ORIr~1 RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdrljn9 Bresle)

op: 2 7 NOV.. 2011 -

ie grele

Griffie

lyde

Ondernemingsnr : 0843.342249

Benaming

(voluit) : DOKTER ANNE CLAEYS, OFTAMOLOGIE

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder vorm van Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Beernem, Schooldreef 29

(volledig adres) "

Onderwerp akte ; Verbetering oprichtingsakte

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Annelies Vanquathem met zetel te 8310 Brugge (Sint-Kruis) op 23/11/2012, ter registratie, dat :

In de oprichtingsakte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Francis Moeykens op 2 februari 2012, houdende de oprichting van de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER ANNE CLAEYS, OFTAMOLOGIE", met maatschappelijke zetel te 8730 Beernem, Schooldreef 29, niet ondernemingsnummer 0843.342.249, ingevolge materiele vergissing, in titel 3 houdende de slotbepaling van de akte, onder artikel 1: Eerste boekjaar -- eerste jaarvergadering verkeerdelijk werd vermeld dat het boekjaar start vanaf 11212011.

Dit terwijl het eerste boekjaar in werkelijkheid loopt van één februari tweeduizend en twaalf, om te eindigen op dertig september tweeduizend en dertien.

Aldus dient in voormelde oprichtingsakte, verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Francis Moeykens zoals hoger beschreven waar melding gemaakt wordt van "artikel 1: Eerste boekjaar  eerste jaarvergadering" dit artikel 1 gelezen te worden als volgt

"Het eerste boekjaar loopt van één februari tweeduizend en twaalf en eindigt het op dertig september tweeduizend dertien.

De vennootschap zal dus boekhoudkundig werkzaam zijn vanaf één februari 2012,

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien, overeenkomstig de statuten."

Voor beredeneerd uittreksel opgemaakt door geassocieerd notaris Annelles Vanquathem met zetel te 8310 Brugge (Sint-Kruis)

Bijlagen:

-Afschrift verbeterende akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de reohtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/03/2012
ÿþ Mod Wowd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0843342249

Benaming

(voluit) : Dokter Anne Claeys, Oftalmologie

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schooldreef 29, 8730 Beernem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng

Verslag van de zaakvoerder en verslag van de bedrijfsrevisor voorzien bij artikel 220 W. Venn, , ter gelegenheid van de quasi-inbreng in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dokter Anne Claeys, Oftalmologie.

Anne Claeys

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD ter GRIFFIE de' RECHTBANK VAN KOOPHANDEL Tr

BRUGGE (Afdaling Brugge)

op: 2 4 FEB. 2012

3BLAD Griffie ,,M e7

LGE

3 -03- 20 SCH STAAT

II MO

1

LGI

\IITEUR BE

*13060612+

06/02/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12300870*

Neergelegd

02-02-2012

Griffie

Ondernemingsnr :

0843342249

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

1/ Dokter CLAEYS Anne Marie-Louise,, geboren te Brugge op twintig april negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 8730 Beernem, Schooldreef 29, een burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam  DOKTER ANNE CLAEYS, OFTALMOLOGIE heeft opgericht, met zetel te 8730 Beernem, Schooldreef 29.

2/ Het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd (¬ 18.600,00) Euro is volledig geplaatst. Het is verdeeld in door honderd zesentachtig (186) aandelen met een nominale waarde van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel. Mevrouw Anne Claeys, voornoemd verklaart inbreng te doen in speciën van een bedrag van achttienduizend zeshonderd (¬ 18.600,00) Euro volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd (¬ 12.400,00) euro.

Zolang het kapitaal niet volgestort is, is de inschrijver op aandelen verbonden door het totaal bedrag van zijn aandelen. De aandelen zijn op naam.

...

Artikel 3 - DOEL

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van de geneeskunde door de geneesheer vennoot op het gebied van de oftalmologie, dit door de enige vennoot, rekening houdend met de Medische Plichtenleer. Dit kan onder andere omvatten :

het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voorvermelde activiteit.

de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot.

het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken. De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de geneesheer-vennoot worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap. De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden zullen ook door de vennootschap niet mogen worden afgesloten.

...

Artikel 4 - DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf één februari tweeduizend en twaalf. Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden op de voorwaarden die door de wet zijn bepaald voor een statutenwijziging.

...Artikel 12 : DE ALGEMENE VERGADERING.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Benaming (voluit): DOKTER ANNE CLAEYS, OFTALMOLOGIE (verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 8730 Beernem, Schooldreef 29

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Francis Moeykens met zetel te 8310 Brugge (sint-Kruis) op twee februari tweeduizend en twaalf ter registratie dat:

...

Artikel 14 : JAARVERGADERING  BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden in de maand februari op de derde donderdag om 20.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

...

Artikel 23 : HET BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder. Dit zaakvoerderschap wordt waargenomen door de enige vennoot die geneesheer is. De zaakvoerder kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel. De zaakvoerder kan voor één of meerdere handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht. Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hem verleende volmacht. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden door de bovenvermelde vertegenwoordiger.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd.

Als geneesheer wordt hij voor zijn medische activiteiten volgens de medische regels en gebruiken op een normale manier vergoed. Reis- en andere kosten door de zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder echt verklaarde staat. Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten.

Het mandaat van de zaakvoerder is van bepaalde duur, namelijk voor de duur van diens medische activiteiten.

...

Artikel 24 : VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovenvermelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

...

Artikel 27 : WINSTVERDELING.

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van de nettowinst wordt ten minste 1/20 voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat zij 1/10 van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals blijkt uit de jaarrekening is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met de reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden. Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaal bedrag van de activa zoals blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden.

Het saldo van de nettowinst zal aangewend worden :

voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico s; tot het uitkeren van een redelijk dividend.

...

Artikel 28 : ONTBINDING.

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten. Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap te beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voor te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen. Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrage bepaald in artikel 214 van het Wetboek van vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 29 : ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij ontbinding wordt een vereffenaar aangeduid die in functie treedt na het bekomen van de wettelijke vereist homologatie. Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van vennoten. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerder van rechtswege als vereffenaar beschouwd.

...

Titel 3 : SLOTBEPALINGEN

Artikel 1: Eerste boekjaar- eerste jaarvergadering

Boekjaar: Het eerste boekjaar loopt van één februari tweeduizend en elf en eindigt het op dertig september tweeduizend dertien.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

De vennootschap zal dus boekhoudkundig werkzaam zijn vanaf één februari 2011.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien, overeenkomstig de statuten.

Artikel 2: Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder

Wordt als eerste gewone zaakvoerder benoemd voor de duur van diens medische activiteiten, Dokter Anne

Claeys, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Voor beredeneerd uittreksel opgemaakt door geassocieerd notaris Francis Moeykens met zetel te 8310 Brugge (Sint-Kruis)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DOKTER ANNE CLAEYS, OFTALMOLOGIE

Adresse
SCHOOLDREEF 29 8730 BEERNEM

Code postal : 8730
Localité : BEERNEM
Commune : BEERNEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande