DOKTER ANTOINE VAN COUTER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER ANTOINE VAN COUTER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 457.850.292

Publication

13/10/2014
ÿþmod 11.1

1111111110

É.

O

11

l;

Ondernemingsnr : 0457.850.292

Benaming (voluit) : DOKTER ANTOINE VAN COUTER

(verkort):

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Doornstraat 219

8200 Brugge (Sint-Andries)

Onderwerp akte :BVBA: ontbinding

STATUTENWIJZIGING

Er blet uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "DOKTER ANTOINE VAN COUTER", met zetel te 8200 Brugge (Sint-Andries), Doornstraat 219, gehouden voor Geassocieerd Notaris Virginie DAEMS te Zedelgem op 25 september; 2014, eerstdaags te registreren, dat met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen werden, genomen:

EERSTE BESLUIT: LEZING EN ONDERZOEK VAN DE BIJZONDERE VERSLAGEN

De enige vennoot ziet af van de voorlezing van het verslag door zichzelf opgemaakt als zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen. Bij deze verslagen is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 1.9 september 2014. De enige vennoot verklaart voldoende kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet.

De beide verslagen, alsmede de staat van activa en passiva blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris. Er worden geen opmerkingen gemaakt op de verslagen en de enige vennoot sluit zich aan bij de conclusies vervat in de verslagen.

iTWEEDE BESLUIT: VERVROEGDE ONTBINDING

De enige vennoot beslist tot de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden. De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

DERDE BESLUIT: TOEBEDELING ONROEREND GOED

In het kader van de vereffening van de vennootschap keurt de enige vennoot de zuivere en eenvoudige toebedeling en afgifte goed van het hierna vermeld onroerend goed aan zichzelf als enige vennoot, die uitdrukkelijk aanvaardt, zodat hij in de plaats gesteld wordt van de verdwenen vennootschap.

Daarbij wordt uitdrukkelijk bepaald dat de toebedeling van voormelde onroerende goederen als

1 uitkering in het kader van de verdeling een bruto-uitkering betreft, welke door partijen gewaardeerd wordt op vierhonderd duizend euro (¬ 400.000,00).

De verschuldigde roerende voorheffing zal gedragen worden door de enige vennoot.

BESCHRIJVING VAN HET ONROEREND GOED:

Il GEMEENTE NEVELE, derde afdeling Hansbeke

Drie aanpalende woningen met aanhorigheden op en met grond en aanpalend perceel tuin, staande !! en gelegen Hansbekedorp 18A-18B en 20.

Volgens het uittreksel uit de kadastrale legger, afgeleverd op 20 augustus 2014 zijn voormelde onroerende goederen gekend op het kadaster als 2 woonhuizen en tuin, gelegen in de sectie B,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te makçn kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON1T UR BELGE 29 SEP 2014

06 -10- 2e14 sent Afddiffserugge

BELGISCI-ISTAM-StLAU De greor

Griffie Rechtbank Koophandel

NEEnc

D

mod 11.1

nummers 697C, 700D en 700F voor een gezamenlijke oppervlakte van duizend en dertig vierkante meter (10a 30ca). Volgens de eigendomstitel van de vennootschap gekend op het kadasterr in de sectie B nummers 697C, 698K, 700D en 700E.

Kadastraal inkomen: 1.230,- euro

EIGENDOMSOORSPRONG

Voormeld goed behoort toe aan de vennootschap om het te zijn toegewezen ingevolge procesverbaal van definitieve toewijzing, opgemaakt door notaris Alfred Duerinck te Nevele op 27 september 1996 in de openbare verkoping gehouden ten verzoeke van van de heer Roger Goorman en echtgenote Dionysia Van Vynckt, samen te Nevele (Hansbeke) 2. Bérénice te Gent (Sint-Amandsberg), 3. Eric te Nevele (Hansbeke) en 4. Beatrix te Nevele (Hansbeke), overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Gent op 15 november daarna, boek 6606 nummer 23.

De 'toebedeling' aan de enige vennoot gebeurt onder de volgende voorwaarden:

A. ALGEMENE VOORWAARDEN

1) Voor vrij en onbelast

De goederen worden toegewezen met alle vrijwaring als naar recht en voor vrij, zuiver en onbelast van aile schulden, voorrechten, hypotheken en andere belemmeringen hoegenaamd, in het voordeel van derden.

2) Oppervlakte

De kadastrale gegevens zijn enkel gegeven als inlichting; elk verschil in oppervlakte, zelfs meer dan één/twintigste, zal in het voor- of nadeel van de vennoten blijven.

Genot  vrij gebruik

De voorzitter verklaart dat de goederen thans verhuurd zijn onder de voorwaarden die goed gekend zijn door de vennoot, die dit erkent. De vennoot verklaart volledig kennis te hebben genomen van de huursituatie van de goederen en aile inlichtingen, evenals een exemplaar van de huurovereenkomsten te hebben bekomen omtrent deze huur en ontslaat de instrumenterende notaris deze nu voor te leggen.

De vennoot treedt in het genot van de goederen door het innen van de huurgelden vanaf heden. Indien de vennoot het vrij gebruik wenst te bekomen, zal hij zelf daarvoor het nodige doen. De vennoot wordt in aile rechten en verbintenissen van de vennootschap gesteld inzake het gebruik van het goed, zoals hierboven omschreven.

4) Belastingen

De vennoot zal aile hoegenaamde belastingen, taksen en lasten, zelfs eventuele verhaalbelastingen, die met betrekking tot de voormelde goederen voor het lopende jaar geheven worden, betalen te rekenen vanaf heden.

5) Staat - gebreken

De goederen worden toebedeeld in de staat waarin deze zich op heden bevinden.

6) Erfdienstbaarheden

De goederen gaan op de vennoot over met hun erfdienstbaarheden van aile aard ook al zijn ze niet

bekend.

7) Brandverzekering

De vennoot verbindt er zich toe het nodige te doen voor de aanpassing van de

brandverzekeringspolis van voormelde goederen.

B. BIJZONDERE VOORWAARDEN

Alle rechten en verplichtingen uit vorige eigendomstitels voortvloeiend, gaan vanaf heden op de vennoot over, althans voor zover de naleving daarvan nog kan geëist worden en dit zowel door als jegens de verkrijger.

De vennoot wordt erop gewezen dat in de eigendomstitel verleden voor notaris Alfred Duerinck te Nevele 27 september 1996, letterlijk het volgende voorkomt:

In de akte inhoudende de verkoop door de juffrouwen Eugenia en Regina Van Ronslé aan de heer Jan-Baptiste Steyaert van het hierbij verkochte goed, verleden voor Meester Jules Fobe, destijds notaris te Gent op vie mei achttienhonderd tachtig, staat letterlijk vernield:

'Voorschreven goed heelt een recht van uitweg naar de straat ten eeuwigen dage en onvergeld met paarden en wagens, zoo als zelfde recht alsnu bestaat en wordt uitgeoefend over de erve van den aanpalenden eigenaar Jan-Baptiste Van Driesschd'

De vennoot verklaart dat voormelde akte samen met huidige akte één geheel vormt om samen als authentieke akte te gelden, verklaart hiervan kennis genomen te hebben en wordt dienaangaande

_gestelcl_b_alle_rechtenenplichtenman de_vatige..eigenaar.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod11.1

C. ADMINISTRATIEVE BEPALINGEN

1) Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening

A. Algemeen

Voor het geval voorschreven eigendom zou onderworpen zijn aan gehele of gedeeltelijke onteigening, lijnrichting betreffende voor- of achterbouw, urbanisatievereisten of andere overheidsbesluiten of reglementen van welke aard ook, zal de vennoot zich moeten gedragen naar al de voorschriften.

De vennoot erkent ingelicht te zijn geweest omtrent de mogelijkheid om van haar kant, voorafgaandelijk aan de toebedeling, alle inlichtingen in te winnen met betrekking tot de stedenbouwkundige situatie van het aanbedeelde goed.

B. Verklaringen voorzitter

De voorzitter verklaart en bevestigt:

- geen kennis te hebben van enige stedenbouwkundige overtreding met betrekking tot de

toebedeelde goederen, en voor aile constructies door de vennootschap opgericht, een

stedenbouwkundige vergunning te hebben bekomen en dat al deze constructies conform die

vergunning werden opgericht.

Bovendien verklaart de voorzitter niet te weten dat één van de goederen zou bezwaard zijn met

enige onregelmatige handelingen of werken uit hoofde van derden.

De voorzitter verklaart dat de goederen thans gebruikt worden als woning en tuin. Hij verklaart dat,

bij zijn weten, deze bestemming wettig is en dat deze niet betwist wordt,

- dat er hem tot op heden voor voormelde goederen geen enkel onteigeningsbesluit werd betekend,

en dat hij geen kennis heeft van een geplande onteigening.

- geen kennis te hebben van enige planbatenheffing.

C. Informatiepkht van de instrumenterende notaris ingevolge de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening:

Aangezien de gemeente Nevete reeds beschikt over een goedgekeurd plannen- en vergunningenregister, vermeldt en informeert, de ondergetekende notaris, met toepassing van artikel 5.2.1 en artikel 5.2.3 Vlaamse Codex RO:

1° dat voor de onroerende goederen geen stedenbouwkundige vergunning is uitgereikt, met uitzondering van de vergunning voor de percelen 700D en 700F, afgeleverd door het College van Burgemeester en Schepenen van de gemeente Nevele op 31 maart 2003 met dossiernummer 44049_2002_0200220, gemeentelijk dossiernummer 02/225, voor het verbouwen van bestaande woningen

Constructies opgericht voor 22 april 1962 of voor de definitieve vaststelling van het gewestplan, worden vermoed vergund te zijn.

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van deze onroerende goederen, Zone voor sociale woningbouw is, volgens het gemeentelijk ruimtelijk uitvoeringsplan Hansbekeklooster van 13 mei 2004.

30 dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift en de verklaring van de verkoper, voor het goed aeen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43 van de Vlaamse Codex RO.

40 dat op het verkochte goed geen voorkooprecht rust, vermeld in artikel 2,4.1 van de Vlaamse Codex RO

5° dat voor het onroerend goed geen verkavelingsvergunning van toepassing is.

6° dat het krachtens artikel 4.2.12, §2, 20 vlaamse Codex RO voor de overdracht verplichte as-builtattest niet is uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden. De enige vennoot verklaart dat hij een kopie van de stedenbouwkundig uittreksels afgeleverd door de gemeente Nevele op 3 september 2014 betreffende de goederen heeft ontvangen en door de instrumenterende notaris hieromtrent alle uitleg te hebben gekregen en hij ontslaat de instrumenterende notaris uitdrukkelijk de volledige inhoud ervan alhier over te nemen.

Uit voormeld schrijven blijkt bovendien dat :

* de onroerende goederen getroffen worden door een rooilijnplan, met name Algemeen afiijningsplan baan van Hansbeke naar Deurle, doortocht van Hansbeke, van 7 mei 1912, welk plan geen deel uitmaakt van voormeld ruimtelijk uitvoeringsplan.

* De onroerende goederen een definitief beschermd stads- of dorpsgezicht zijn.

* De percelen 700D en 700F onroerende goederen opgenomen zijn in de inventaris bouwkundig erfgoed als dorpswoningen.

De notaris verwijst partijen vervolgens.naar artikel 4.2.1 Vlaamse Codex RO, houdende de opsomming van de vergunningsplichtige handelingen, maar informeert tevens partijen dat

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijrágeirbirliëfliélgisch Siààfsbl-àd--13T10/21114 - Annexes duIVIoniteur bete

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : reecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 111

provinciale en gemeentelijke stedenbouwkundige verordeningen deze opsomming van vergunningsplichtige werken kunnen aanvullen.

2. BODEMTOESTAND

1. De voorzitter verklaart dat de grond, voorwerp van onderhavige akte bij zijn weten geen risicogrond is. Daarmee wordt bedoeld dat op deze grond geen risico-inrichtingen gevestigd zijn of geweest zijn, zoals fabrieken, werkplaatsen, opslagplaatsen, machines, installaties, toestellen en handelingen die een verhoogd risico op bodemverontreiniging kunnen inhouden en die voorkomen op de lijst door de Vlaamse Regering opgesteld in overeenstemming met artikel 6 van het Bodemdecreet.

2. De vennoot verklaart vs56r heden op de hoogte te zijn gebracht van de inhoud van de bodemattesten afgeleverd door de OVAM op 20 augustus 2014 met referte A:2.0140372822-R:20140371792, A:20140372823-R:20140371793 en A:20140372824-R:20140371794 in overeenstemming met artikel 101 § 1 van genoemd Decreet.

Deze bodemattesten bepalen :

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten."

3. Op grond van bovenstaande verklaringen bevestigt de notaris dat de bepalingen van het Bodemdecreet in verband met de overdracht van gronden werden nageleefd.

3. OVERSTROMINGSGEBIED

In toepassing van artikel 68-7 §4 van de Wet op de Landverzekeringsovereenkomst (ingevoegd bij Wet van 21 mei 2003), verklaart de voorzitter dat, naar zijn weten, de goederen niet gelegen zijn in een risicozone voor overstroming, zoals afgebakend door het Koninklijk Besluit van 28 februari 2007.

Bovendien verklaart de voorzitter, in toepassing van het Decreet van 18 juli 2013 betreffende het integraal waterbeleid dat het verkochte goed niet gelegen is in mogelijk of effectief overstromingsgevoelig gebied zoals vastgesteld door de Vlaamse Regering, noch in een afgebakend overstromingsgebied of een afgebakende oeverzone.

4. POSTINTERVENTIEDOSSIER

Partijen bevestigen door de instrumenterende notaris op de hoogte te zijn gebracht van de verplichting sinds 1 mei 2001 tot het bijhouden van een postinterventiedossier, dat elementen bevat waarmee, bij eventuele latere werkzaamheden aan het goed, rekening moet worden gehouden. De eigenaar is verplicht tot bewaring van het dossier waarvan de overhandiging aan de nieuwe eigenaar moet worden opgetekend in de akte die de overdracht bevestigt.

Het dossier is verplicht voor alle bouwplaatsen waar een coördinatie moet worden georganiseerd, doch alleszins voor de werken die betrekking hebben op de structuur, op de essentiële elementen van het bouwwerk of op toestanden die een aantoonbaar gevaar inhouden.

De aandacht van de enige vennoot wordt tevens gevestigd op het feit dat hij de plicht heeft een postinterventiedossier te bewaren om het te overhandigen ingeval van overdracht van het goed, om welke reden dan ook.

Beide partijen verklaren en bevestigen dat het postinterventiedossier aan de enige vennoot werd overhandigd.

S. Ontslag van inschrijving

De bevoegde Hypotheekbewaarder wordt er uitdrukkelijk van ontslagen ambtshalve voor om het even welke reden inschrijving te nemen bij het overschrijven van deze akte.

VIERDE BESLUIT: GEEN BENOEMING VAN VEREFFENAAR

De enige vennoot beslist uitdrukkelijk te voldoen aan de voorwaarden opgenomen in artikel 184 § 5 van het Wetboek van vennootschappen en hij erkent te zijn ingelicht door de notaris over de inhoud van voormeld artikel en bevestigt :

1. Geen vereffenaar aan te stellen

2. Dat er geen passiva ten aanzien van derden zijn zoals blijkt uit de staat van activa en passive van 19 september 2014 en de verklaring van de voorzitter

3. Dat aile aandeelhouders op de vergadering aanwezig zijn en het resterend actief wordt

teruggenomen door de vennoot zelf.

De enige vennoot bevestigt bij deze uitdrukkelijk volledig persoonlijk te zullen instaan voor aile in

hoofde van de vennootschap in vereffening bestaande of te ontstane verbintenissen.

VIJFDE BESLUIT: ONTSLAG ZAAKVOERDER

De enige vennoot stelt vast dat ingevolge de ontbinding van de vennootschap zijn mandaat

beëindigd wordt als zaakvoerder.

Hij verleent zichzelf volledig en onvoorwaardelijk kwijting voor het uitgeoefend mandaat.

ZESDE BESLUIT: SLUITING VEREFFENING

Op de laatate blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Daarop verklaart de enige vennoot zich bereid het vermogen van de vennootschap in zijn privé vermogen op te nemen, zodat de vereffening door deze vermogensvermenging meteen gésioten is. Hij stelt vast dat de vereffening van de vennootschap Dokter Antoine Van Couter hierdoor gesloten is en dat de vennootschap heeft opgehouden te bestaan.

ZEVENDE BESLUIT: BEWARING VAN DE BOEKEN EN BESCHEIDEN

De enige vennoot beslist de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn te bewaren in zijn woonplaats.

Hij stelt vast dat er geen maatregelen dienen genomen te worden voor de consignatie van gelden en waarden.

ACHTSTE BESLUIT

De enige vennoot gelast de geassocieerde notarissen Paul LOMMÉE en Virginie DAEMS met de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige akte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Voor beredeneerd uittreksel.

Op onzegel, bestemd voor het Belgisch Staatsblad

Getekend Geassocieerd Notaris Virginie DAEMS.

Tegelijk neergelegd: het afschrift der akte dd. 25 september 2014, revisoraal verslag 8c verslag van het bestuursorgaan.

mo d 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 30.08.2013 13546-0118-012
21/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 17.08.2012 12412-0314-011
07/06/2012 : GET000829
05/09/2011 : GET000829
01/09/2010 : GET000829
24/08/2009 : GET000829
20/06/2008 : GET000829
04/09/2007 : GET000829
27/07/2006 : GET000829
28/09/2005 : GET000829
02/08/2004 : GET000829
13/08/2003 : GET000829
18/07/2002 : GET000829
09/09/2000 : GET000829
16/05/1996 : GET829

Coordonnées
DOKTER ANTOINE VAN COUTER

Adresse
DOORNSTRAAT 219 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande