DOKTER BERNARD PILET, RADIOLOOG, AFGEKORT : BPRAD

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER BERNARD PILET, RADIOLOOG, AFGEKORT : BPRAD
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 823.416.568

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 27.06.2014 14226-0113-011
26/03/2014
ÿþmod 11.1

i#ll In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemings n r : 0823.416.568

Benaming (voluit) Dokter Bernard Pilet

(verkort) : BPRAD

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap o.v.v. BVBA

Zetel : Groenstraat 55 bus 32

9300 Aalst

Onderwerp akte :BVBA: statutenwijziging houdende o.a. een naams- en zetelwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Hans De Decker, te Brasschaat, op 7 maart 2014, eerstdaags te registreren, dat deze vergadering beslist heeft hetgeen volgt

1) Wijziging van de naam van de vennootschap in "DOKTER BERNARD PILET, Radioloog", ook afgekort "BPRAD", met ingang vanaf 7 maart 2014.

2) Verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap naar 8500 Kortrijk, Overleiestraat 21 bus 32, met ingang vanaf 7 maart 2014.

3) Aanpassing van artikel 2 door het vervangen van de zin "De vennootschap zal eveneens bijkomende zetels kunnen openen, dit mits naleving van de Medische Plichtenleer en voorafgaande goedkeuring van de bevoegde Provinciale Raad." door De arts-vennoot mag een bijkomende praktijk vestigen, mits voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, Na het bekomen van deze toelating kan de vennootschap, bij beslissing van haar bevoegd orgaan, hiertoe overgaan."

4) Wijziging van het maatschappelijk doel door schrapping van de bestaande tekst van artikel 3 van de statuten en vervanging ervan door de volgende tekst:

"ARTIKEL DRIE-- DOEL

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening of voor rekening van derden, de uitoefening van de geneeskunde in de ruimste zin van het woord, specialisme radiologie door de geneesheer vennoot, met inachtname van de regels van de Medische Plichtenleer. De vennoot oefent zijn volledige medische activiteit uit in naam van en voor rekening van de vennootschap. De professionele aansprakelijkheid van de geneesheervennoot is onbeperkt,

De arts-vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De arts die een patiënt behandelt zal bijgevolg Lo.v. deze laatste, als arts persoonlijk aansprakelijk blijven. De arts dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

De vennootschap mag alle financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Als bijkomstig doel kan de vennootschap roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit kadert in het beheer als een goede huisvader, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen. Beslissingen i.v.m. het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en de eisen van de wetenschappelijke discipline. Meer precies waakt zij erover dat de vrije artsenkeuze in hoofde van de patiënt, de diagnostische en therapeutische vrijheid alsook het respect voor het medisch beroepsgeheim behouden blijven.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep, gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde, tot directe of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het, door hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking. Bovendien kan de vennootschap informatie verstrekken en of onderricht geven en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen,

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

1 3 MRT 2014

DENDEaMPNIDE

V,

beh. aal Bel

Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

111111 i b



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten, die geneesheren" niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennoofschappen geneesheren. De vennootschap kan tevens !id zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren."

5) Aanpassing van artikel 7 door het schrappen van de zin "Met aandelenoverdracht in de zin van het vorig lid, wordt naast een eigendomsoverdracht ten bezwarende of ten kosteloze titel ook de vestiging van een zakelijk recht, zoals vruchtgebruik of pand bedoeld."

6) Aanpassing van artikel 8 door:

- het vervangen van de volgende tekst "De schorsing van een geneesheer om de geneeskunde uit te oefenen, brengt voor deze geneesheer het verlies mee van alle voordelen en uitkeringen, voor de duur van de schorsing. De vennootschap mag geen vervanger van de vennoot aanduiden gedurende de eventuele schorsing van die vennoot onverminderd zijn verplichtingen ten aanzien van de continuiteit van de zorgen conform de medische deontologie.

Elke geneesheer-vennoot moet de andere vennoten inlichten over aile opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordelingen met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening." door "Bij meerdere vennoten dient iedere vennoot de andere vennoot in te lichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordelingen met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening. Een arts aan wie door een wettelijk bevoegde instantie een verbod is opgelegd om de geneeskunde uit te oefenen, ontvangt geen inkomsten verbonden aan de uitoefening. De geschorste arts moet bovendien maatregelen treffen om de continuïteit van de zorgen te verzekeren. Daartoe kan de arts zich tijdens de periode van het verbod laten vervangen door één of meerdere artsen met dezelfde wettelijke kwalificatie. De maatregelen dienen vooraf schriftelijk te worden meegedeeld aan de bevoegde provinciale Raad, die ze goedkeurt of aanpassingen ervan oplegt."

- het vervangen van de woorden "voorzitter van de rechtbank van koophandel, zetelend zoals in kort geding" door "bevoegde rechtbank

7) Aanpassing van artikel 9 door:

- Het vervangen van de tekst: "De schorsing van een geneesheer om de geneeskunde uit te oefenen, brengt voor deze geneesheer het verlies mee van alle voordelen en uitkeringen, voor de duur van de schorsing. De vennootschap mag geen vervanger van de vennoot aanduiden gedurende de eventuele schorsing van die vennoot onverminderd zijn verplichtingen ten aanzien van de continuiteit van de zorgen conform de medische deontologie. Elke geneesheer-vennoot moet de andere vennoten inlichten over alle opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordelingen met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening." door: "Bij meerdere vennoten dient iedere vennoot de andere vennoot in te lichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordelingen met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening. Een arts aan wie door een wettelijk bevoegde instantie een verbod is opgelegd om de geneeskunde uit te oefenen, ontvangt geen inkomsten verbonden aan de uitoefening. De geschorste arts moet bovendien maatregelen treffen om de continuiteit van de zorgen te verzekeren. Daartoe kan de arts zich tijdens de periode van het verbod laten vervangen door één of meerdere artsen met dezelfde wettelijke kwalificatie. De maatregelen dienen vooraf schriftelijk te worden meegedeeld aan de bevoegde provinciale Raad, die ze goedkeurt of aanpassingen ervan oplegt.;

- het vervangen van de woorden "voorzitter van de rechtbank van koophandel, zetelend zoals in kort geding" door "bevoegde rechtbank" en

- het toevoegen van de woorden "de naam en" na `Indien alle erfgenamen niet-geneesheren-radiologen zijn kan de aandelenoverdracht aan hen geldig gebeuren voor zover ze binnen de twee weken na het overlijden een procedure tot wijziging van ..."

8) Aanpassing van artikel 10 door het vervangen van de volgende tekst "De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap. Indien een effect aan verscheidene eigenaars toebehoort, wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst tot dat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap ais eigenaar van het aandeel is aangewezen. De mede-eigenaars zijn verplicht zich door een gemeenschappelijke volmachtdrager te laten vertegenwoordigen en de vennootschap hiervan te berichten." door: "De aandelen zijn ten opzichte van de vennootschap ondeelbaar en onsplitsbaar. De uitoefening van de rechten verbonden aan aandelen in onverdeelde of in blote eigendom en vruchtgebruik gesplitste eigendom wordt geschorst tot overdracht van deze aandelen in volle eigendom aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden vennoot te worden."

9) Aanpassing van artikel 12 door het vervangen van de zin: "indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd als zaakvoerder voor de duur van de vennootschap." door: `Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd als zaakvoerder voor de duur van zijn medische activiteiten."

10) Aanpassing van artikel 19 als volgt:

- schrappen van de woorden "al of niet" en

- toevoegen van de tekst:. `(iedere vennoot mag maximaal 1 volmacht uitoefenen)" na "De vennoten kunnen

zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber vennoot ..."

11) Aanpassing van artikel 21 door het vervangen van de tekst : "bij de bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen waar de beslissingen genomen worden volgens de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen." door: "de gevallen waarbij de wet, de medische deontologie of de statuten een bijzondere meerderheid voorziet"

12) Aanpassing van artikel 29 door:

Vobr-

ybehdudon

aan het

Belgisch

,Staatsblad

Op de laatste blz. van LuiK B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vdor-

behbiden

' aan het

Belgisch

Staatsblad

al~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

- de toevoeging van het woord "voorafgaandelijk"na "ledere wijziging aan onderhavige statuten zowel wat betreft het doel, welkdanige uitbreiding, of stopzetting dient ..."

- het schrappen van de tekst: ', met die verstande dat ingeval van uitbreiding de kennis-geving voorafgaandelijk moet gebeuren"

13) Aanpassing van de term "geneesheer-vennoot" en 'geneesheervennoot" door "arts-vennoot", "geneesherenvennoten" door "artsen-vennoten" 'geneesheer" door "arts", "geneesheren" door "artsen", geneesheren-radiologen" door 'artsen-radiologen" en "niet-geneesheren-radiologen" door "niet-artsenradiologen".

14) Aanpassing van de tekst van de statuten aan de genomen beslissingen sub 1) en 2).

;ARTIKEL EEN  NAAM

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam : "DOKTER BERNARD PILET, radioloog'; ook afgekort genaamd

"BPRAD";

De volledige en afgekorte benaming kunnen samen of afzonderlijk gebruikt worden."

"ARTIKEL TWEE  ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8500 Kortrijk, Overfeiestraat 21 bus 32.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke andere plaats van het Nederlandse taalgebied of het

tweetalige gebied Brussel hoofdstad, door een eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

Iedere verandering van de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt in de Bijlage tot het

Belgisch Staatsblad bekendgemaakt door toedoen van de zaakvoerder en wordt tevens voorafgaandelijk ter

kennis gebracht aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren waar de geneesheer-vennoot is

Ingeschreven,"

Notaris Hans De Decker

Bijlage:

gecoördineerde statuten

- afschrift PV Buitengewone Algemene Vergadering d,d. 7 maart2014

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK

,VAN KGOPhi.gNDEL

1 l JULI 2013

DENDBIRIMNDE

nln

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0823.416.568

Benaming

(voluit) : DOKTER BERNARD PILET

(verkort) : BPRAD

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Groenstraat 55 bus 32 te 9300 Aalst

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING STATUTEN: WIJZIGING BOEKJAAR en DATUM JAARVERGADERING

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Hans De Decker te Brasschaat op 28 juni 2013, eerstdaags te registreren, dat deze vergadering beslist heeft hetgeen volgt:

Eerste beslissing: wijziging boekjaar

De vergadering beslist het boekjaar van de vennootschap te wijzigen, derwijze dat dit in de toekomst (en voor het eerst met ingang van het eerstvolgende boekjaar (2014) steeds zal lopen van één januari tot éénendertig december van het zelfde kalenderjaar.

Hierop aansluitend beslist de vergadering de jaarvergadering te verplaatsen van de laatste vrijdag van de maand november om veertien (14) uur naar de laatste vrijdag van de maand juni om veertien (14) uur. Bij wijze van overgangsmaatregel beslist de vergadering het thans lopende boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 1 juli 2012 om te eindigen op 30 juni 2013, te verlengen tot 31 december 2013 en de hierop aansluitende jaarvergadering te verplaatsen van de laatste vrijdag van de maand november 2013 om veertien (14) uur, naar de laatste vrijdag van de maand juni 2014, om veertien (14) uur.

Tweede beslissing: aanpassing van de statuten

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de voorgaande beslissing door de goedkeuring van de tekstwijzigingen, voorgesteld in punt 2 van de agenda en de notaris te gelasten met het opstellen en neerleggen van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Volmacht;

Bijzondere volmacht wordt verleend door de vergadering en door voornoemde aandeelhouders, aan de heer Erik Van Looy van boekhoudkantoor Van Looy Accountants CVBA gevestigd te 2180 Antwerpen-Ekeren, Laar 222, met recht van in de plaatsstelling,

teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op het aanvragen en/of wijzigen of schrappen van het ondernemingsnummer en de gegevens van de kruispuntbank van ondernemingen, en bij het ondernemingsloket, en met het oog op het indienen en rechtvaardigen van alle fiscale aangiften, zoals inzake BTW en Directe belastingen, en het verrichten van alle overige formaliteiten bij de betrokken administraties.

Voor analytisch uittreksel

Notaris Hans De Decker

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Uitgifte van de akte

Gecodrdineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.11.2012, NGL 10.12.2012 12660-0542-013
26/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 25.11.2011, NGL 17.01.2012 12012-0193-011
10/08/2011
ÿþ Moa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiac

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

*11123625+

J

Ondernemingsnr : 0823416568

Benaming

(voluit) : DOKTER BERNARD PILET

Rechtsvorm : Besloten vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Korte Vianenstraat 33/35 bus 1 - 2300 Turnhout

I Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Uit het verslag van de zaakvoerder van 20 juni 2011 blijkt dat de maatschappelijke zetel vanaf 1 juli 2011 wordt verplaatst naar 9300 Aalst, Groenstraat 55 bus 32.

Aan de CVBA Verlaet Consulting, met zetel te 2640 Mortsel, Pasteelsstraat 1, vertegenwoordigd door de heer Jean Verlaet en/of mevrouw Nathalie Hendrickx, met recht van in de plaatsstelling, werd een bijzondere: volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, bij de griffie van. de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle. verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen (inclusief de formulieren I: (publicatie) en li (wijziging inschrijving) en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van. de inschrijving van de vennootschap ais handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en de' ondertekening en publicatie van een uittreksel van deze beslissing in de bijlagen tot het Belgisch Staatblad, en, in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht

Eensluidend verklaard, dhr. Nathalie Hendrickx, volmacht

Op de laatste blz. van Luik vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 29.07.2015 15360-0354-011

Coordonnées
DOKTER BERNARD PILET, RADIOLOOG, AFGEKORT : …

Adresse
OVERLEIESTRAAT 21, BUS 32 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande