DOKTER CALIS B.

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER CALIS B.
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 435.736.965

Publication

17/09/2014 : KOT000203
29/07/2014 : KOT000203
10/01/2014 : KOT000203
20/11/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BELGE



01 NEERGELEGD

2 6 SEP, 2014

AATSBLAJRechtbankxxaoso,OUI

HANDEL

Gent, ! &! I RTRIJK

,

Voor 1.

behouden aan het Belgisch Staatsblad

11ill

*14210290* scns

Ondememingsnr : 0435.736.965

Benaming (voluit) : Dr. Calis B.

(verkort) :

il

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

i Zetel : Heulestraat, 50

II 8560 Wevelgem (Guilegem)

Onderwerp akte : PARTIËLE SPLITSING VAN DE BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "DR. CALIS B." DOOR OPRICHTING VAN EEN NIEUWE VENNOOTSCHAP "CEBE CALIS"

Blijkens akte verleden voor Ons, Meester Christian LAMBRECHT, notaris te Kortrijk, standplaats HEULE, op 25 september 2014, neergelegd voor registratie, werd er overgegaan tot de partiële splitsing van de burgerlijke; vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Calis B."; door oprichting van een nieuwe vennootschap "Cebe Calis", zodat de te publiceren specificaties thans luiden als; ;: volgt:

EERSTE BESLUIT - UITDRUKKING KAPITAAL IN EURO EN AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE :;AANDELEN IN DE BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN

ii VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "DR. CALIS B."

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een; il besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Calis B." in euro om te zetten zodat het; ;; maatschappelijk kapitaal voortaan achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18 592,01) zal;

bedragen en de nominale waarde van de aandelen af te schaffen.

TWEEDE BESLUIT - KAPITAALVERHOGING IN DE OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP DE: ;BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET: BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "DR. CALIS B." EN VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING: ERVAN

;; De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met één miljoen honderd vierennegentigduizend honderd; li tweeënveertig euro zeven cent (¬ 1 194 142,07) om het kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderd ;i tweeënnegentig euro één cent (¬ 18 592,01) op één miljoen tweehonderdentwaalfduizend ;; zevenhonderdvierendertig euro acht cent (¬ 1 212 734,08) door inlijving van beschikbare reserves en;

overgedragen winst ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe; li aandelen maar met evenredige verhoging van de fractiewaarde van de aandelen.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalsverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk is verhoogd tot één miljoen tweehonderdentwaalfduizend zevenhonderdvierendertig euro acht cent (¬ 1 212 734,08).

; DERDE BESLUIT - KENNISNAME VERSLAGEN

De vergadering neemt kennis van en bespreekt de hierna vermelde stukken:

- het voorstel tot partiële splitsing, waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift kunnen bekomen,; ;; neergelegd ter griffie en gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad op 17 september 2014 onder nummer; il 14171259;

il - bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor nopens de inbreng in natura in de besloten vennootschap met; li beperkte aansprakelijkheid "Cebe Calis";

,l De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor Michel Wera te 3071 Kortenberg, Leuvensesteenweg, 777,! ;; opgesteld op 25 september 2014 overeenkomstig artikel 313 W. Venn., luiden letterlijk als volgt:

'VI. BESLUIT ONDER VOORBEHOUD

Tot besluit van mijn werkzaamheden aangaande deze inbreng in natura, naar aanleiding van de voorgenomen partiële splitsing van de Burg BVBA Dr. CALIS B, die geschiedt aan de hand van de situatie per 30 april 2014, , verklaarikdat:

De verrichting werd nagezien in overeenstemming met de Normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake' controle van inbreng en quasi-inbreng.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

De toekomstige zaakvoerder is verantwoordelijk voor de waardering van de over te dragen' vermogensbestanddelen.

De over te dragen vermogensbestanddelen behoren toe aan de Burg BVBA Dr. CALIS B.

De beschrijving van de bij de oprichting van de BVBA Cebe Calis in te brengen vermogensbestanddelen, is voldoende nauwkeurig en duidelijk, zodat geen aanleiding tot vergissingen bestaat

De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor deze inbreng !n natura betreft: 750 aandelen zonder nominale waarde (oorspronkelijke fractiewaarde ¬ 1.372,17 per aandeel) van de BVBA Cebe Catis. Deze 750 aandelen betreffen de totaliteit van het kapitaal van de BVBA Cebe Catis en worden toegekend aan de huidige aandeelhouders van Burg BVBA Dr. CALIS B., die elk één aandeel van de BVBA Cebe Calls ontvangen per aandeel van de Burg BVBA Dr. CALIS B. in hun bezit.

De door partijen weerhouden methoden van waardering zijn bedrijfseconomisch verantwoord en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenkomen met het aantal (750) en de fractiewaarde (aanvankelijke fractiewaarde ¬ 1.372,17 per aandeel) van de toegekende aandelen.

Doordat het over te dragen onroerend goed thans bezwaard is met een hypothecaire inschrijving van ¬ 50.000,00 ln hoofdsom en ¬ 5.000,00 als bijhorigheden ten gunste van de NV Eure! te Brussel. Doordat de desbetreffende schuld niet mee overgenomen wordt door de BVBA Cebe Catis, besluit mijn verslag onder het voorbehoud dat de BVBA Cebe Calis deze schuld verder aflost

tk wens er tenslotte aan te herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Kortenberg, 25 september 2014."

Aan de voorzitter wordt door de vergadering ontslag verleend van de integrale voorlezing van voormeld voorstel tot partiële splitsing en van de voormelde verslagen.

- verslag van de zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Calis B." over de inbreng in natura.

VIERDE BESLUIT - VERZAKING AAN HET RECHT OP ANDERE VERSLAGEN EN ANDERE STUKKEN BIJ DEZE PARTIELE SPLITSING

Ondergetekende notaris zet uiteen dat in geval van partiële afsplitsing er toepassing dient gemaakt te worden van de artikelen 742 tot en met 757 W. Venn.

De algemene vergadering besluit evenwel unaniem tot verzaking aan het recht op de volgende stukken, zijnde: - de bijzondere verslagen van de zaakvcerder van de overdragende vennootschap over de voorgestelde partiële splitsing vermeld in artikel 745 W. Venn.

het verslag over het splitsingsvoorstel opgesteld door de commissaris, bedrijfsrevisor of accountant vermeld in artikel 746 W. Venn.

- de bijzondere vermelding in de agenda van de vergadering en de terbeschikkingstelling aan de aandeelhouder van bepaalde gegevens en stukken overeenkomstig artikel 748 W. Venn.

De vergadering keurt hierbij uitdrukkelijk de verantwoording van onderhavige partiële splitsing goed en zij erkent de juistheid en de waarachtigheid ervan.

VIJFDE BESLUIT - BESLUIT TOT SPLITSING

De vergadering aanvaardt het sptitsingsvoorstel. Zij beslist de partiële splitsing door te voeren, zonder ontbinding noch vereffening van de vennootschap, overeenkomstig het splitsingsvoorstel en in toepassing van artikel 677 en volgende W. Venn., door inbreng in de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cebe Catis", van een deel van het vermogen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten venncotschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Calis B,":

a.Partiële splitsingsvenichtinq

De vergadering besluit om een deel van het vermogen van de de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Calis B." af te splitsen en te laten overgaan in handen van een nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cebe Calis", zonder dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Calis B." het voorwerp uitmaakt van een ontbindingsbeslissing en met als tegenprestatie de uitreiking aan de vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cebe Catis" van zevenhonderd vijftig (750) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cebe Calis".

b. Ruilverhouding van de aandelen en eventuele opleggen in geld

- De voorwaarden van het splitsingsvoorstel bepalen onder meer:

Als vergoeding voor de inbreng van het hierna beschreven afgesplitst vermogensbestanddeel worden aan de aandeelhouder van de overdragende vennootschap de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Calis B." zevenhonderd vijftig (750) nieuwe aandelen van de verkrijgende vennootschap uitgereikt zcnder enige opleg in geld. Deze aandelen zullen ingeschreven zijn op naam van de Heer Bernard Calis. De lidmaatschapsrechten over deze aandelen zullen eigen zijn, terwijl de vermogensrechten tot het gemeenschappelijk vermogen van de Heer Bernard Calls en Mevrouw Cecile Verfaillie zullen behoren.

c. Wi ze van uitreiking

De zaakvoerder van de verkrijgende vennootschap of een door hem daartoe aangestelde zal in het aandelenregister van de verkrijgende vennootschap onder meer vermelden: de identiteit van de aandeelhouder van de overdragende vennootschap, het aantal aandelen van de verkrijgende vennootschap dat aan de aandeelhouder van de overdragende vennootschap tcekomt, de datum van het besluit van de partiële splitsing. De inschrijving wordt door de nieuwe vennoot van de verkrijgende vennootschap ondertekend en hij ontvangt een certificaat van deze inschrijving.

d. Boekhouding



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De datum vanaf dewelke de verrichtingen van de ingebrachte vermogensbestanddelen van de inbrengende vennootschap boekhoudkundig geacht word geacht gedaan te zijn voor rekening van de verkrijgende vennootschap wordt bepaald op één mei tweeduizend en veertien. De inbreng wordt boekhoudkundig en fiscaal geacht op 1 mei 2014 te zijn doorgevoerd.

e. Datum voor deelname in de winst

De datum waarop de aandelen van de verkrijgende vennootschap recht geven te delen in de winst is bepaald

op één mei tweeduizend en veertien.

f. Bijzondere bezoldiging

Aan de bedrijfsrevisor wordt een bezoldiging toegekend van circa duizend vijfhonderd euro (¬ 1 500,00)

exclusief BTW voor het opstellen van het in artikel 219 W. Venn. bedoelde verslag, Benevens dit verslag zal,

gelet op het feit dat er cash overgaat naar de verkrijgende vennootschap, overeenkomstig artikel 742 W. Venn.

tevens aan de verplichtingen opgelegd door artikel 224 W. Venn. worden voldaan rekening houdende met het af

te splitsen bedrag aan cash.

q. Omschrijving van het afgesplitste gedeelte

q.1. Algemene omschrijving

In het splitsingsvoorstel worden de over te dragen actiefbestanddelen als volgt omschreven:

"I. BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE AAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP OVER TE

DRAGEN DELEN VAN DE ACTIVA EN PASSIVA VAN HET VERMOGEN

De over te dragen activa-. en passivabestanddelen zijn opgesomd in het voorstel tot partiële splitsing van de

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr.

Calis B.", met name:

11 ACTIVA

Situatie per 30 april 2014

Materiële vaste activa  terreinen en gebouwen BOEKWAARDE WERKELIJKE WAARDE

521.795,37 693.000,00

Geldbeleggingen (betreft portefeuille met nr.013- 387.336,45 389.244,96

0914459-58 bij BNPP Fortis)

Liquide middelen 120.000,00 120.000,00

1.029.131,82 1.202.244,96

Totaal activa:

Hypothecaire inschrijving 50.000,00 50.000,00



Daar niet aan alle voorwaarden voorzien voor fiscale neutraliteit zoals bepaald in artikel 211 WIB, vierde lid is voldaan (meer bepaald is niet voldaan aan de voorwaarde als gesteld sub 3° inzake het beantwoorden aan het bepaalde in artikel 183bis WIB), verloopt de partiële splitsing wat de directe belastingen betreft in fiscale discontinuïteit,

In concreto betekent dit dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Calis B." vennootschapsbelasting zal betalen over de meerwaarden terzake de afgesplitste bestanddelen en dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Calis B." tevens binnen de vijftien dagen na de splitsingsakte een aangifte in de roerende voorheffing zal doen,

Dit betekent aan de andere kant evenwel ook dat, met verwijzing naar het bepaalde in artikel 210, §4 WIB, het fiscaal werkelijk gestort kapitaal in hoofde van de nieuwe vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cebe Calis", gelijk zal zijn aan de werkelijke waarde van de overgedragen vermogensbestanddelen (hetzij aan één miljoen tweehonderd en twee duizend tweehonderd vierenveertig euro en zesennegentig eurocent (1.202.244,96 E)), en dat de aanschaffingswaarde van de ingebrachte bestanddelen in hoofde van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cebe Calis" fiscaal evenzeer gelijk wordt gesteld aan de werkelijke waarden hiervan (hetzij zeshonderd drieënnegentig duizend euro (693.000 E) wat het onroerend goed betreft, driehonderd negenentachtig duizend tweehonderd vierenveertig euro en zesennegentig eurocent (389.244,96 E) wat de effectenportefeuille betreft en honderd twintig duizend euro (120.000 E) wat de cash betreft)."

De werkelijke waarde van het af te splitsen onroerend goed wordt begroot op zevenhonderd duizend euro (700.000 E) en de waarde van negenennegentig procent (99%) in volle eigendom derhalve op zeshonderd drieënnegentigduizend euro (693.000 E).

De werkelijke waarde van de portefeuille met nummer 013-0914459-58 bij BNPP Fortis wordt bepaald op driehonderd negenentachtig duizend tweehonderd vierenveertig euro en zesennegentig eurocent (389.244,96 ¬ ).

q.2. Bijzondere omschriivinq en voorwaarden van de eigendomsovergang van het onroerend goed waarvoor bijzondere publiciteitsvereisten gelden

De overgegane actiefbestanddelen betreffen meer specifiek ook het nagemelde onroerend goed:

-Negenennegentig-(99%)-procent.volle" eigendom .in het-volgend-onroerend" goed"

Op de laatste blz. van Luik i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



GEMEENTE KNOKKE-HEIST (vierde afdeling).

In de Residentie Marigot, op en met grond, gestaan en gelegen alsvoren, Kustlaan, nummer 121,

gekadastreerd sectie B nummer 627, voor een grootte volgens titel van tweehonderd zevenenzestig vierkante

meters:

- het appartement "4.1" gelegen op de vierde verdieping en omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom:

- op de vierde verdieping: inkomhal met vestiaire, woonkamer met terras en berging op terras, keuken;

nachthall, wc, berging, douchecel, slaapkamer 1, slaapkamer 2, terras toegankelijk van slaapkamer 1 en 2,

slaapkamer 3 met badkamer;

- in de kelderverdieping: de kelder genummerd "4" (vier),

b) in mede-eigendom en Gedwongen onverdeeldheid; honderd vierentwintig/duizendsten (124/1.000sten) in de gemeenschappelijke delen waaronder de grond.

Legger 17325 KI 1.534,00 E.

Hetzij zo en gelijk dit privatief en het gebouw beschreven en afgebeeld staan in de hiemavermelde basisakte en eraan gehechte plannen en zoals beschreven in de eigendomstitel.

Algemene voorwaarden van overdracht

1/ Het goed wordt ingebracht in zijn tegenwoordige staat, met al zijn voor- en nadelige, zicht- en onzichtbare, gedurige en niet gedurige erfdienstbaarheden en zonder waarborg nopens de uitgedrukte oppervlakte, noch de staat der gebouwen, de grond en de ondergrond,

Alle gegevens betreffende het goed en met name de kadastrale aanduidingen worden slechts als inlichting en onder aile voorbehoud verstrekt en zoals blijkt uit een uittreksel uit de kadastrale legger minder dan een jaar oud,

2/ De vergadering verklaart dat het eigendomsrecht werd verkregen door de verkrijgende vennootschap te rekenen vanaf één mei tweeduizend en veertien, zijnde vanaf de inbrengdatum.

Alle verrichtingen sedert deze datum betreffende het ingebrachte goed zijn voor rekening en risico van de verkrijgende vennootschap.

3/ De verkrijgende vennootschap de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cebe Calis" zal alle belastingen, taksen, lasten en voorheffingen van welke aard ook en alle reeds gevestigde of nog te vestigen verhaalbelastingen die zelfde goed zouden bezwaren, vanaf één mei tweeduizend en veertien betalen.

Q.3. voorwaarden van de inbreng

Voormelde activa worden afgesplitst naar de op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cebe Calis" volgens de hierna vermelde voorwaarden:

a. de inbreng geschiedt op basis van de jaarrekening van de overdragende vennootschap per 30 april 2014 met dien verstande dat hierbij wordt uitgegaan van een voorafgaandelijk door te voeren (en vandaag reeds effectief doorgevoerde) kapitaalverhoging tot één miljoen tweehonderd en twaalf duizend zevenhonderd vierendertig euro en acht eurocent (1.212.734,08 ¬ ) door incorporatie van reserves en overgedragen winsten zoals vermeld in het eerste besluit

b, alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 mei 2014 met betrekking tot het afgesplitst vermogen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cebe Catis", waarin de betrokken activa worden ingebracht;

c. De datum vanaf dewelke de verrichtingen van de ingebrachte vermogensbestanddelen van de inbrengende vennootschap boekhoudkundig geacht word geacht gedaan te zijn voor rekening van de verkrijgende vennootschap wordt bepaald op één mei tweeduizend en veertien. De inbreng wordt boekhoudkundig en fiscaal geacht op 1 mei 2014 te zijn doorgevoerd.

d. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cebe Calis" ontvangt uit het archief van de overdragende vennootschap de originele documenten en bescheiden die verband houden met de ingebrachte activa; in de mate dat deze documenten niet splitsbaar zijn, worden de originelen bewaard op de zetel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cebe Calis" waar ze ter inzage gehouden worden van de overdragende vennootschap en haar bestuursorgaan; deze laatste kan er op verzoek door het bestuur van de bewaamemende vennootschap echtverklaarde afschriften van bekomen;

e, aile nog te ontvangen of te betalen bedragen die betrekking hebben op de afgesplitste en ingebrachte activa ten gevolge van feiten die dateren van vóór een mei tweeduizend veertien komen ten bate of ten laste van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Catis B,";

f. alle lopende geschillen met betrekking tot de ingebrachte actiefbestanddelen zullen indien nodig verder gezet worden door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cebe Calis", die alle lasten of baten zal dragen.

ZESDE BESLUIT  KAPITAALVERMINDERING IN DE OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP DE BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "DR. CALIS B."

De vergadering besluit het kapitaal te verminderen in de overdragende vennootschap ten bedrage van één miljoen negenentwintigduizend honderdeenendertig euro tweeëntachtig cent (¬ 1 029 131,82) zijnde het kapitaaisgedeelte van de over te dragen activa om het kapitaal te brengen van één miljoen tweehonderdentwaaifduizend zevenhonderdvierendertig euro acht cent (¬ 1 212 734,08) op honderddrieëntachtigduizend zeshonderdentwee euro zesentwintig cent (¬ 183 602,26).

ZEVENDE BESLUIT  OPRICHTING VAN EEN NIEUWE VENNOOTSCHAP "CEBE CALIS".

A. Vaststelling eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing. De vegadering stelt vast dat het eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing, als volgt is samengesteld zoals blijkt uit het voorstel van partiële splitsing, opgesteld conform artikel 746 W. Venn.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Materiële vaste activa -- terreinen en gebouwen BOEKWAARDE WERKELIJKE WAARDE

521.795,37 693.000,00

Geldbeleggingen (betreft portefeuille met nr.013- 387.336,45 389.244,96

0914459-58 bij BNPP Fortis)

Liquide middelen 120.000,00 120.000,00

1.029.131,82 1.202.244,96

Totaal activa:

11 ACTIVA

Situatie per 30 april 2014

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Hypothecaire inschrijving 50.000,00 50.000,00



Daar niet aan alle voorwaarden voorzien voor fiscale neutraliteit zoals bepaald in artikel 211 WIB, vierde lid is voldaan (meer bepaald is niet voldaan aan de voorwaarde als gesteld sub 3° inzake het beantwoorden aan het bepaalde in artikel 183bis WIB), verloopt de partiële splitsing wat de directe belastingen betreft in fiscale discontinuïteit.

In concreto betekent dit dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Calis B." vennootschapsbelasting zal betalen over de meerwaarden terzake de afgesplitste bestanddelen en dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Catis B." tevens binnen de vijftien dagen na de splitsingsakte een aangifte in de roerende voorheffing zal doen.

Dit betekent aan de andere kant evenwel ook dat, met verwijzing naar het bepaalde in artikel 210, §4 WIB, het fiscaal werkelijk gestort kapitaal in hoofde van de nieuwe vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cebe Calis", gelijk zal zijn aan de werkelijke waarde van de overgedragen vermogensbestanddelen (hetzij aan één miljoen tweehonderd en twee duizend tweehonderd vierenveertig euro en zesennegentig eurocent (1 202.244,96 ¬ )), en dat de aanschaffingswaarde van de ingebrachte bestanddelen in hoofde van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cebe Calis" fiscaal evenzeer gelijk wordt gesteld aan de werkelijke waardes hiervan (hetzij zeshonderd drieënnegentig duizend euro (693.000 ¬ ) wat het onroerend goed betreft, driehonderd negenentachtig duizend tweehonderd vierenveertig euro en zesennegentig eurocent (389.244,96 ¬ ) wat de effectenportefeuille betreft en honderd twintig duizend euro (120.000 E) wat de cash betreft)"

De werkelijke waarde van het af te splitsen onroerend goed wordt begroot op zevenhonderd duizend euro (700.000 E) en de waarde van negenennegentig procent (99%) in voile eigendom derhalve op zeshonderd drieënnegentigduizend euro (693.000 E).

De werkelijke waarde van de portefeuille met nummer 013-0914459-58 bij BNPP Fortis wordt bepaald op driehonderd negenentachtig duizend tweehonderd vierenveertig euro en zesennegentig eurocent (389.244,96 E).

B. Goedkeuring van de oprichtingsakte en de statuten van de op te richten vennootschap en vaststelling van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en de datum van de eerste algemene vergadering

Ondergetekende notaris bevestigt dat de zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Catis B." de Heer Bernard Calis hem voor de oprichting van de vennootschap een financieel plan heeft overhandigd waarin hij het bedrag van het maatschappelijk kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cebe Calis" verantwoordt. Dit plan zal door de werkende notaris worden bewaard.

Op de zevenhonderd vijftig (750) aandelen wordt volledig ingeschreven door de Heer Bernard Calis voornoemd. Het kapitaal is dus volledig geplaatst. Vanaf de oprichting moet het bedrag van het kapitaal gestort zijn ten belope van tenminste zesduizend tweehonderd euro en van ieder aandeel waarop in geld is ingeschreven moet tenminste éénfvijfde gestort zijn.

De werkende notaris bevestigt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Catis B." het af te splitsen bedrag in cash, te weten honderd twintig duizend euro (120.000 E) heeft gestort of overgeschreven op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap in oprichting de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cebe Calis" bij BNP Panbas Fortis onder nummer 98 0017 3686 2293, en dit overeenkomstig artikel 742, §3, iuncto artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen.

De inschrijver overhandigt het door de bank afgeleverde attest van deze deponeringen aan de werkende notaris, welk attest in zijn dossier zal bewaard blijven.

Nadat de optredende notaris aan voornoemde financiële instelling die de gelden in deposito heeft genomen bericht heeft gegeven van het verlijden dezer akte en van de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, zal over die rekening alleen kunnen worden beschikt door de personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden.

Ondergetekende notaris heeft lezing gegeven van artikel 212 eerste alinea van het Wetboek van vennootschappen, luidend als volgt: "De natuurlijke persoon die enige vennoot is van een besloten -vennootschap-met-beperkte aansprakelijkheid.wordt geacht-hoofdelijk .borg te staan " voor-de-verbintenissen van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

iedere andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die hij nadien alleen zou oprichten of waarvan hij nadien de enige vennoot zou worden, behalve wanneer de aandelen wegens overlijden aan hem overgaan."

De vergadering beslist met eenparigheid de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cebe Calls", met maatschappelijke zetel te 8560 Wevelgem (Gullegem), Heulestraat, 50, op te richten, de statuten ervan artiketsgewjs vast te leggen met inbegrip van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en van de datum van de eerste gewone algemene vergadering.

De statuten luiden als volgt

De vennoot: De Heer CALIS Bernard Jozef Marcel Maurits, genees-heer, geboren te Beselare op vier februari negentienhonderd vierenvijftig, (Identiteitskaartnummer: 591-5990460-36 - Rijksregister-nummer 64.02.04.25594), echtgenoot van Mevrouw VERFAILLIE Cecile Anna, huisvrouw, geboren te Kortrijk op vijf november negentienhonderd eenenvijftig, wonende te 8560 Wevelgem, Ter Elst 1.

VORM - NAAM. besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CEBE CALIS"

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel.

- haar patrimonium, bestaand uit onroerende en roerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

- het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, uitrusten, huren en verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen van onroerende goederen evenals alle onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin en van welke aard ook, met inbegrip van de onroerende leasing;

- het beheren en doen renderen van haar roerende beleggingen;

het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen; het optreden als vereffenaar;

- het verlenen van technische, administratieve, financiële of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen;

De vennootschap mag alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellendoor haar goederen in hypotheek of in pand te geven. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

ZETEL. 8560 Wevelgem (Gullegem), Heulestraat, 50.

DUUR. niet bepaald.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - VOLSTORTING.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt EEN MILJOEN NEGENENTWINTIGDUIZEND HONDERD EENENDERTIG EURO TWEEENTACHTIG CENT (¬ 1 029 131,82) vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en die ieder één/ zevenhonderdvijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst, ingeschreven en volgestort.

BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering met drie/vierde meerderheid van stemmen, die het aantal zaakvoerders en de duur van hun mandaat bepaalt.

De algemene vergadering kan ten allen tijde met gewone meerderheid een einde stellen aan hun mandaat. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt en indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders benoemd in de oprichtingsakte zonder beperking van de duur van hun mandaat, zijn van rechtswege benoemd voor de duur van de vennootschap.

Hun opdracht kan slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan de enige vennoot deze te allen tijde ontslaan, tenzij deze derde-zaakvoerder benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

VERTEGENWOORDIGING EN BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER.

Iedere zaakvoerder ken alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

ALGEMENE VERGADERING.

De algemene vergadering der vennoten beraadslaagt volgens de regelen voorzien bij het Wetboek van vennootschappen.

De gewone algemene vergadering gaat door op de eerste zaterdag van december in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats vermeld in het oproepingsbericht.

Bij gemeen akkoord van aile vennoten kan de algemene vergadering ook op een andere plaats bijeenkomen. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstkomende werkdag verzet.

Voor-

gehouden aan het Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De agenda van de statutaire algemene vergadering zal ondermeer de vaststelling behelzen van de prijs der" aandelen overeenkomstig artikel acht van de statuten.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen steeds worden bijeengeroepen door de enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders of een commissaris en moeten bijeengeroepen worden wanneer dit wordt gevraagd door vennoten die samen ten minste éénlvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. ln dit laatste geval dienen de vennoten de agenda van de vergadering mee te delen welke evenwel nog zal kunnen uitgebreid worden door de zaakvoerders. De bijeenroeping geschiedt binnen de maand na de aanvraag.

VOORWAARDEN VOOR UITOEFENING STEMRECHT.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar.

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel voor aile rechten tegenover de vennootschap uit te oefenen.

Indien een aandeel onverdeeld toebehoort aan meerdere personen of het voorwerp uitmaakt van een inpandgeving of van een genotspand, dan worden de rechten van dit aandeel tegenover de vennootschap geschorst totdat door alle betrokkenen één enkele persoon zal zijn aangeduid die tegenover de vennootschap zal gelden als de enige eigenaar van het aandeel.

indien één of meer aandelen met vruchtgebruik bezwaard zijn, dan wordt het eraan verbonden stemrecht door de vruchtgebruiker uitgeoefend, behoudens andersluidende overeenkomst of verzet van de naakte eigenaar. ln deze laatste hypothese wordt het aan die aandelen verbonden stemrecht geschorst totdat een enkele persoon aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap dit stemrecht uit te oefenen.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden,

Een vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere vennoot met stemrecht.

Onbekwamen, ontzetten, minderjarigen en rechtspersonen mogen nochtans vertegenwoordigd worden door een lasthebber die zelf geen vennoot

Gehuwde vennoten kunnen zich laten vertegenwoordigen door hun echtgenoot zelfs indien deze geen vennoot is.

BOEKJAAR. Het boekjaar vangt aan op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

AANLEGGEN VAN RESERVES - VERDELING VAN DE WINST.

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, algemene onkosten van alle aard, gebeurlijke intresten aan de schuldeisers-vennoten, bezoldigingen aan zaakvoerders, werkende vennoten en commissarissen en noodzakelijke afschrijvingen, vormt de netto winst van het bedrijfsjaar.

Op deze winst wordt jaarlijks ten minste een twintigste voorafgenomen voor het vormen van de wettelijke reserve. Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Zij ontstaat wederom indien, om welke reden ook, het reservefonds verminderd wordt,

Het saldo is ter beschikking van de algemene vergadering.

Mocht geen enkel voorste! tot aanwending van de winst worden aangenomen bij eenvoudige meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen, dan wordt het batig saldo na de gebeurlijke afhoudingen voor de wettelijke reserve tussen de vennoten verdeeld volgens het aantal van hun aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijk recht.

Elke uitkering van winst is onderworpen aan de wettelijke beperkingen.

VEREFFENINGSSALDO.

Het vereffeningsoverschot wordt gelijkelijk verdeeld tussen alle aandelen,

Indien evenwel niet aile aandelen in dezelfde mate volgestort zijn, moeten de vereffenaars alvorens tot terugbetaling over te gaan, rekening houden met dit verschil in afbetaling en de gelijkheid van alle aandelen herstellen, hetzij door aanvullende stortingen te eisen ten laste van de aandelen die onvoldoende zijn afbetaald, hetzij door voorafgaandelijk terugbetalingen te doen ten gunste van de aandelen die voor een hoger bedrag werden afbetaald.

OVERGANGSBEPALINGEN.

Het eerste maatschappelijk boekjaar neemt aanvang op heden. Het eindigt per 30 juni 2015.De eerste algemene vergadering vindt plaats in tweeduizend en vijftien.De datum vanaf dewelke de verrichtingen van de ingebrachte vermogensbestanddelen van de inbrengende vennootschap boekhoudkundig geacht word geacht gedaan te zijn voor rekening van de verkrijgende vennootschap wordt bepaald op één mei tweeduizend en veertien.

ACHTSTE BESLUIT  BENOEMING EERSTE ZAAKVOERDER VAN DE OPGERICHTE VENNOOTSCHAP DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "CEBE CALUS".

De verschijner verklaart voorlopig het aantal zaakvoerders te bepalen op één en hij benoemt tot dit ambt zonder beperking van duur en bijgevolg voor de ganse duur van de vennootschap behoudens herroeping wegens gewichtige redenen, met macht overeenkomstig artikel 17 der statuten ieder alleen en afzonderlijk de vennootschap te vertegenwoordigen:

de Heer Bernard Catis voornoemd, die aanvaardt.

NEGENDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING PARTIELE SPLITSING - KAPITAALVERHOGING EN KAPITAALMINDERING.

De vergadering besluit dat de partiële splitsing zonder ontbinding en vereffening van de overdragende vennootschap verwezenlijkt is overeenkomstig het splitsingsvoorstel en in toepassing van artikel 677 W. Venn, samen met de ermee gepaard gaande kapitaalsvermindering en de oprichting van de nieuwe vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

a . Voor-

behouden

aan het

Belgisch

.S;aatsblad

,, De datum vanaf dewelke de verrichtingen van de ingebrachte vermogensbestanddelen van de inbrengende vennootschap boekhoudkundig geacht word geacht gedaan te zijn voor rekening van de verkrijgende vennootschap wordt bepaald op één mei tweeduizend en veertien.

TIENDE BESLUIT  WIJZIGING VAN DE STATUTEN VAN DE OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP OM ZE IN OVEREENSTEMMING TE BRENGEN MET DE GENOMEN BESLUITEN.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERDDRIEËNTACHTIGDUIZEND ZESHONDERDENTWEE EURO ZESENTWINTIG CENT (¬ 183 602,26).

Het is verdeeld in zevenhonderd vijftig gelijke aandelen zonder nominale waarde en die ieder ééN zevenhonderdvijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen, Zolang het kapitaal niet volgestort is, is de inschrijver op aandelen verbonden door het totaal bedrag van zijn aandelen.

ELFDE BESLUIT TOEKENNING VAN BEVOEGDHEDEN AAN DE ZAAKVOERDER EN AAN DE NOTARIS De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De algemene vergadering geeft aan de ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkcmstig de wettelijke bepalingen ter zake.

TWAALFDE BESLUIT  ADMINISTRATIEVE VOLMACHT

De vergadering stelt de hiernagenoemde personen of rechtspersoon aan als bijzondere lasthebbers die elk afzonderlijk kunnen optreden en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling aan wie de macht verleend wordt om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen vcor de inschrijving, de wijziging, de doorhaling van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile hoegenaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsioketten, met name aan Mevrouw Cecile Verfaillie, wonende te 8560 Wevelgem (Gullegem), Heulestraat, 50.

GEEN BENOEMING VAN COMMISSARIS.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal;

- verslag van de zaakvoerder;

- verslag van de bedrijfsrevisor;

- coördinatie van de statuten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Christian Lambrecht, notaris te Heule



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/02/2013 : KOT000203
03/02/2012 : KOT000203
13/01/2012 : KOT000203
17/02/2010 : KOT000203
09/02/2009 : KOT000203
18/01/2008 : KOT000203
01/12/2006 : KOT000203
28/11/2005 : KOT000203
25/11/2004 : KOT000203
27/11/2003 : KOT000203
02/01/2003 : KOT000203
08/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.04.2015, GGK 03.10.2015, NGL 30.11.2015 15678-0567-013
12/01/1999 : KOT000203
01/01/1990 : KOT203
02/06/1989 : KOT203
05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.04.2016, GGK 01.10.2016, NGL 30.11.2016 16690-0190-013

Coordonnées
DOKTER CALIS B.

Adresse
HEULESTRAAT 50 8560 GULLEGEM

Code postal : 8560
Localité : Gullegem
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande