DOKTER DANIEL VANDEWEGHE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER DANIEL VANDEWEGHE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 877.852.176

Publication

14/01/2014
ÿþema\ Mod word 11.1

f& In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIIIII

*14014257*

Ondernemingsnr : 0877.852.176 Benaming

(voluit) : Dokter Daniël VANDEWEGHE

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8956 Heuvelland (Kemmel), Dries 16

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit de akte verleden voor ondergetekend geassocieerd notaris Luc Ghesquière te leper op 23 december 2013, nog niet geregistreerd.

BLIJKT dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Dokter Daniël VANDEWEGHE" volgende beslissingen heeft getroffen:

EERSTE BESLISSING -- KENNISNAME VAN DE DIVIDENDUITKERING

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 1 december 2013 houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van tweeëntachtig duizend en zevenhonderd euro (82.700,00 EUR), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij acht duizend tweehonderd zeventig euro (8.270,00 EUR), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves. Deze notulen vermelden onder meer letterlijk hetgeen volgt:

"BESLISSING VAN DE ALGEMENE VERGADERING:

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met vierenzeventigduizend vierhonderd dertig euro (74.430,00 ¬ ), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) op drieënnegentigduizend en dertig euro (93.030 ¬ ) door middel van een inbreng in geld.

De enige vennoot beslist voor deze nieuwe geldinbreng geen nieuwe aandelen uit te geven en enkel de fractiewaarde van de bestaande aandelen te verhogen, daar deze kapitaalverhoging en inbreng in geld gebeurt door inbreng van voorafgaandelijk uitgekeerde dividenden van de vennootschap overeenkomstig artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting.

Dit dividend komt overeen met een vermindering van de belaste reserves van de vennootschap per 31/12/2011, zoals deze werden goedgekeurd door de algemene vergadering van 30/06/2012.

Overeenkomstig artikel 311 Wetboek Vennootschappen, zal deze inbreng in geld van vierenzeventigduizend vierhonderd dertig euro (74430,00 ¬ ) voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging gedeponeerd worden op een bijzondere bankrekening bij KBC.

De bijzondere rekening wordt uitsluitend ter beschikking van de vennootschap gehouden?

TWEEDE BESLISSING -- KAPITAALVERHOGING IN GELD

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vierenzeventig duizend vierhonderd dertig euro (74.430,00 EUR) om het te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op drieënnegentig duizend en dertig euro (93.030,00 EUR), door inbreng in geld voortkomende uit de uitkering van een tussentijds bruto-dividend, ten bedrage van tweeëntachtig duizend zevenhonderd euro (82.700,00 EUR), onder aftrek van tien procent roerende voorheffing ten bedrage van achtduizend tweehonderd zeventig euro (8.270,00 EUR), hetzij aldus netto vierenzeventig duizend vierhonderd dertig euro (74.430,00 EUR),

De vergadering bevestigt dat de kapitaalsverhoging gebeurt in toepassing van artikel 537 WIB ingevoerd krachtens artikel 6 van de Programmawet van 28 juni 2013, en bevestigt dat de inbreng in geld afkomstig is van uitgekeerde belaste reserves waarop 10% roerende voorheffing werd afgehouden.

De kapitaalverhoging gebeurt zonder creatie van nieuwe aandelen van dezelfde aard.

DERDE BESLISSING - STORTING

De enige vennoot verklaart in te schrijven op de kapitaalsverhoging in geld.

De vennootschap stelt met éénparigheid van stemmen vast dat de inbreng in geld overeenkomstig hel Wetboek van Vennootschappen gestort werd op een bijzondere rekening met nummer BE75 7450 7031 3551

03 JA , 2014

$magen bij hetBelglsrlfStaatSbrad _ t470IfiOT4 - Annexes dû 1VYoniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

J Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge op naam van de vennootschap bij KBC Bank zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 12 december 2013, en dat de inbreng volledig werd volstort.

VIERDE BESLISSING  VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt met éénparigheid van stemmen vast en verzoekt geassocieerd notaris Luc Ghesquière, akte te nemen van het feit dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt werd door Dokter Daniël Vandeweghe en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op drieënnegentig duizend en dertig euro (93.030,00 EUR), zonder creatie van nieuwe aandelen.

VIJFDE BESLISSING  WIJZIGING ARTIKEL VIJF VAN DE STATUTEN

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt DRIEËNNEGENTIG DUIZEND EN DERTIG EURO (93.030,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen op naam zonder nominale waarde die ieder één/honderdste deel (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

ZESDE BESLISSING  ONTSLAG VAN DOKTER DANIEL VANDEWEGHE ALS STATUTAIRE ZAAKVOERDER EN BENOEMING TOT NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen Dokter Daniël Vandeweghe als statutair zaakvoerder Van de vennootschap te ontslaan en hem te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder.

Dokter Daniël Vandeweghe aanvaardt dit mandaat.

De duur van het mandaat is beperkt tot de duur van de medische activiteiten. Indien meerdere zaakvoerders of zaakvoerder niet-geneesheren, is de duur van het mandaat beperkt tot 6 jaar en is vernieuwbaar.

ZEVENDE BESLISSING  WIJZIGING ARTIKEL 15 VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen artikel 15 van de statuten aan te passen aan voormelde beslissing door schrapping van de tussentitel en de daaropvolgende tekst van de tweede alinea, zodat artikel 15 van de statuten voortaan zal luiden als volgt:

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders die geneesheer moeten zijn. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering."

ACHTSTE BESLISSING  WIJZIGING ARTIKEL 22 VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de huidige tekst van artikel 22 van de statuten te wijzigen zodat de tekst van artikel 22 van de statuten voortaan zal luiden als volgt:

"De algemene vergaderingen (jaarvergadering, bijzondere algemene vergadering, buitengewone algemene vergadering) worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op een andere plaats; vermeld in de oproepingsberichten. De bijeenroeping van de algemene vergaderingen geschiedt door de zaakvoerder(s) bij middel van een aangetekende brief en  indien de bestemmeling ermee instemt - tevens per gewone brief, fax, e-mail of een ander communicatiemiddel, die de dagorde bevat en die minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering wordt verzonden. Deze wijze van bijeenroeping geldt niet wanneer de enige vennoot tevens enig zaakvoerder is.

Van elke algemene vergadering worden notulen gemaakt."

NEGENDE BESLISSING  WIJZIGING ARTIKELEN 32 EN 33 VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de huidige tekst van artikelen 32 en 33 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 32

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de buitengewone Algemene Vergadering.

Wanneer tengevolge van een geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de Algemene Vergadering binnen een termijn van ten hoogste twee maand nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, besluiten over ontbinding van de vennootschap.

Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in een verslag een uiteenzetting van

de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft

wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen,"

"Artikel 33 - Benoeming van vereffenaar-verdeling

Bij ontbinding met vereffening van de vennootschap worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zij kunnen pas in functie treden nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel hun benoeming heeft bevestigd. Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, tenzij de algemene vergadering in het benoemingsbesluit van de vereffenaar in alternatieve kandidaat-vereffenaars heeft voorzien. De vereffenaar(s) beschik(t)(ken) over alle machten genoemd in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzonder machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstel(t)(len) de vereffenaar(s) het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Tenzij de vereffening plaatsvindt overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen, zenden de vereffenaars in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste' vereffeningsjaar, over aan de rechtbank van koophandel. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden.

Voor zij de vereffeningen afsluiten, moeten) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders a rato van hun aandelenbezit. Bij de ontbinding dient er een beroep gedaan te worden op artsen voor de afhandeling van zaken die

betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of beroepsgeheim van de vennoten." TIENDE BESLISSING  COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering verleent met éénparigheid van stemmen aan geassocieerd notaris Luc Ghesquière aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ELFDE BESLISSING MACHTIGINGAAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent met éénparigheid van stemmen een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uitte voeren.

TWAALFDE BESLISSING

De vergadering verleent met éénparigheid van stemmen bijzondere volmacht aan Fiscaal Bureau Debat BVBA, met zetel te 8900 leper, Motestraat 17, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte





Bijiagen là) het Belgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luc Ghesquière,

Geassocieerd notaris.











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 11.07.2012 12300-0036-009
21/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.06.2011, NGL 16.06.2011 11172-0247-009
29/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 14.06.2008, NGL 25.08.2008 08625-0340-008
07/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 09.06.2007, NGL 31.08.2007 07694-0098-009

Coordonnées
DOKTER DANIEL VANDEWEGHE

Adresse
DRIES 16 8956 KEMMEL

Code postal : 8956
Localité : Kemmel
Commune : HEUVELLAND
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande