DOKTER DANIELLA SMOLDERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER DANIELLA SMOLDERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 882.848.072

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 25.07.2014 14355-0323-014
03/01/2014
ÿþ l.7odwoid ».s

Lülk B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor" beho3d aan hE BelgisE Staatsie'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

, f^..~~.

~$~`.è~r~:l:" ?~. _ k i ...,.'i ~'

~ .l',ï,.

2 0 DEC. 2013



um

" 19003







Griffie

" 4=









Ondernemingsnr : 0882.848.072

Benaming

(voluit) : DOKTER DAN1ELLA SMOLDERS

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Victor Demeyerlaan 11

Onderwerp akte : - AANPASSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - KAPITAALVERHOGING  OPDRACHTEN EN VOLMACHTEN -

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Vincent VAN WALLEGHEM te Koksijde (Sint-Idesbald) op twaalf december tweeduizend dertien, en dragende volgende melding van registratie : "Geregistreerd vier bladen geen renvooien te Nieuwpoort op 13/12/2013, Boek 116 Blad 74 vak 1. Ontvangen vijftig euro. De ontvanger al Luc De Bergh adviseur ai dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER DANIELLA SMOLDERS", gevestigd te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Victor Demeyerlaan 11 met eenparigheid van stemmen, de hierna vermelde beslissingen heeft genomen.

Zelfde maatschappij werd opgericht akte verleden voor Notaris Vincent Van Walleghem, te Koksijde (Sint-Idesbald), op zevenentwintig juli tweeduizend en zes, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatblad, op elf augustus daarna, onder het nummer 20060811/0130406.

EERSTE BESLISSING

Aanpassing maatschappelijke zetel

De vergadering beslist om de zetel van de vennootschap aan te passen naar 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Victor Demeyerelaan 11 en dit tengevolge van een spellingsfout in de straatnaam.

En dienovereenkomstig aanpassing van artikel twee van de statuten als volgt :

"ARTIKEL TWEE  ZETEL

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Victor Demeyerelaan 11.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), gepubliceerd in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brusselse Gewest, overgebracht worden.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten."

TWEEDE BESLISSING

Kennisname verslag bijzondere algemene vergadering

De vergadering neemt kennis van het verslag van de bijzondere algemene vergadering de dato zeven december tweeduizend dertien waarbij werd beslist tot de toekenning van een tussentijds dividend aan de enige vennoot, zijnde mevrouw Srnolders Daniëlla, voornoemd, van HONDERD ZESTIG DUIZEND EUR (160.000,00 EUR) bruto, voor inhouding van de roerende voorheffing van tien procent.

Het verslag van de bijzondere algemene vergadering wordt aan ondergetekende notaris overhandigd om in het dossier te worden bewaard.

DERDE BESLISSING

VERSLAGEN

Met eenparigheld van stemmen wordt de voorzitter ontslagen van de lezing van de verslagen door de statutair zaakvoerder en door BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, over de voorgenomen Inbreng in natura van de netto-dividendvordering die de enige vennoot, zijnde mevrouw Smolders Daniëlla, voornoemd, heeft op de vennootschap voor een inbrengwaarde van HONDERD VIERENVEERTIG DUIZEND EUR (144.000,00 EUR), de toegepaste methode van waardering en de als tegenprestatie verstrekte werkelijke vergoeding voor de inbreng.

Een exemplaar van voormelde verslagen zal samen met een afschrift van onderhavige akte worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Veume.

4r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - Vervolg

Het verslag van door BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet; Dujardin, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, de dato vier december tweeduizend dertien, besluit als volgt:

"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng In natura bij de BV ovve BVBA DOKTER DANIELLA SMOLDERS door inbreng" in natura van een vordering die zal worden toegekend aan mevrouw Daniëlla SMOLDERS naar aanleiding van de voorgenomen dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap,

kan ik besluiten dat : "

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de Ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

2. De beschrijving van de Inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

De voorbeschreven inbreng. in- natura betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van het voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden ten minste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door belangrijke rechtsieer terzake doch het gaat in tegen het advies van de Raad van het instituut van de Bedrijfsrevisoren.

Volledigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een uitwinningsrisico op de vennootschap naar aanleiding van eventuele bodemverontreiniging op de aanwezige percelen grond waarover de onderneming middels vruchtgebruik beschikt, aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 144.000,00 EUR.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld."

VIERDE BESLISSING

Kapitaalverhoging-Inschrijving

De vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal, te verhogen met HONDERD VIERENVEERTIG DUIZEND EUR (144.000,00 EUR) om het te brengen van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EUR (18.600,00 EUR) op HONDERD TWEEENZESTIG DUIZEND ZESHONDERD EUR (162.600,00 EUR) zonder nieuwe aandelen te creëren, door inbreng van een vaststaande, zekere en opeisbare netto-dividendvordering die de enige vennoot, Mevrouw Smolders Daniëlla, voornoemd, heeft lastens deze vennootschap en dit ten belope van HONDERD VIERENVEERTIG DUIZEND EUR (144.000,00 EUR).

Vervolgens komt Mevrouw Smolders Daniëlla, voornoemd, tussen en verklaart haar netto-dividendvordering lastens de vennootschap ten belope van HONDERD VIERENVEERTIG DUIZEND EUR (144.000,00 EUR) in deze vennootschap in te brengen, nadat zij heeft verklaard volledig op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiêle toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

De vergoeding voor voormelde inbreng bestaat uit een stijging van de fractiewaarde van de huidige aandelen. De huidige fractiewaarde van de aandelen bedraagt honderd euro (100,00 EUR) per aandeel. Na Voormelde inbreng bedraagt de fractiewaarde van de aandelen achthonderd vierenzeventig euro duizend tegenhonderd vijfendertig cent (874,1935 EUR) per aandeel.

En dit conform het nieuwe artikel 537 WIB92 zoals ingevoerd door de programmawet van 28 Juni 2013. Ondergetekende notaris vestigt tevens de aandacht op het feit dat het kapitaal gedurende een periode van vier jaar te rekenen vanaf heden dient te worden behouden opdat men het nadien belastingvrij zou kunnen uitkeren.

VIJFDE I3ESLISSING

VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERHOGING VERWEZENLIJKT iS.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, te notuleren dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt werd ren dat bijgevolg de wijziging van artikel vijf der statuten definitief is en geeft elke machtiging aan de statutair zaakvoerder om voorgaande beslissing tilt te voeren.

ZESDE BESLISSING

Wijziging artikel vijf der statuten

Om de statuten In overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadertig artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"ARTIKEL VIJF - KAPITAAL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERD TWEEENZE=STIG DUIZEND ZESHONDERD EUR:

(162.600,00 EUR), en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van

nominale waarde die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordi-gen.

Het kapitaal mag verhoogd of verminderd worden overeenkomstig de bepalingen van de wet."

ZEVENDE BESLISSING

OPDRACHTEN EN VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de statutair zaakvoerder tot uitvoering van het genomen

besluit en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen

op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten.

Voor uittreksel

Tegelijk hiermede neergelegd :

- een expeditie van de akte van statutenwijziging

- verslag van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor

- coordinatie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 25.07.2013 13356-0568-014
18/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 12.07.2012 12295-0223-013
01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 25.07.2011 11334-0147-014
04/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 29.07.2010 10370-0363-014
30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 24.07.2009 09479-0203-013
30/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 25.07.2008 08470-0025-012
03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 24.07.2015 15357-0110-015

Coordonnées
DOKTER DANIELLA SMOLDERS

Adresse
VICTOR DEMEYERLAAN 11 8670 KOKSIJDE

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande