DOKTER DE COCK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER DE COCK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.844.356

Publication

29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 24.07.2013 13344-0037-009
06/04/2011
ÿþ Mod 2.1



Be In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2011- Annexes du Moniteur belge

11111J!111.111,11.11111.!

Ondernemingsnr : ô $3 LiS 35

Benaming

(voluit) : DOKTER DE COCK

:veaergelead ter griffie ven es rechtbank van koophandel

Brugge  afdeling te Oostentxt

" 2 5 MAART 2

L bet aE se Sta

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8400 Oostende, Rogierlaan 55

. Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden op 18.03.2011 voor Meester Pierre De Maesschalck, geassocieerd notaris ter; standplaats Oostende, neergelegd ter publicatie voor registratie blijkt dat Mevrouw DE COCK Axelle, wonende. te 8400 Oostende, Rogierlaan, 55 een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, genaamd »Dokter De Cock ", gevestigd te 8400 Oostende, Rogierlaan, 55, . heeft opgericht met een maatschappelijk kapitaal van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), verdeeld in honderd aandelen (100) zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Op elk aandeel waarop werd ingetekend werd een storting werd gedaan ten bedrage van minimum: twee/derden door storting in speciën zodat het kapitaal volgestort werd tot beloop van twaalf duizend; vierhonderd euro (12.400,00 ¬ ),

De vennootschap heeft als doel:

- de beoefening van de geneeskunde in de ruimste zin van het woord en meer in het bijzonder de interne: geneeskundige,de acute interne geneeskunde, de bloedtransfusie-geneeskunde, de intensive care enz., rekening houdende met de regels van de medische plichtenleer. Alle vennoten  huidige en toekomstige dienen dokter in de geneeskunde te zijn en bevoegd de geneeskunde in België te kunnen uitoefenen.

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn; voor de uitoefening van voormelde activiteiten

- de aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accomodatie voor: voornoemde activiteiten

- het uitvoeren van medische expertises,

- het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over voormelde medische: onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken, het optreden als' stagebegeleider,

- het aanleggen van reserves om de vereiste medische apparatuur en anderen roerende en onroerende' goederen te kunnen verschaffen. Het uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen ten behoeve: van de dokterspraktijk.

De vennootschap kan zonder afbreuk te doen aan de medische plichtenleer, onder het normale beheer als' goede huisvader een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook; de: vennootschap kan bijgevolg investeringen en beleggingen zoals onder andere de aankoop, de verhuring en de: oprichting van gebouwen uitvoeren zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële vennootschap: mag aannemen.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd. j

De vennootschap kan geen andere effecten dan kapitaalaandelen uitgeven.

De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in een register.

Aandelen kunnen slechts worden overgedragen aan een geneesheer die ingeschreven is op de Lijst van de: Orde van Geneesheren, mits voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van! Geneesheren, en na toestemming van tenminste de helft van de medevennoten in het bezit van minstens' drielvierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

De aandelen van de enige vennoot mogen echter op straffe van nietigheid niet overgaan wegens overlijden; dan aan een geneesheer die ingeschreven is op de Lijst van de Orde van Geneesheren. Elke overdracht;E moeten evenwel voorafgaandelijk worden onderworpen aan de goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Zolang de aandelen niet werden overgedragen aan een andere geneesheer als voormeld, kan het maatschappelijk doel niet meer verwezenlijkt worden, en blijft haar bedrijvigheid beperkt tot het beheer en het in stand houden van de goederen van de vennootschap.

Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, worden de aan deze aandelen verbonden rechten geschorst tot één enkele persoon ten opzichte van de vennootschap als eigenaar van de aandelen wordt aangewezen, zoals hierna bepaald in artikel tien van de statuten.

De overgang van aandelen wegens overlijden is eveneens onderworpen aan de toestemming van de medevennoten van de overleden vennoot als hiervoor in artikel acht bepaald.

De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

Ingeval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde aandeel, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als vertegenwoordiger van het effect is aangewezen.

Splitsing van de eigendom van aandelen in vruchtgebruik en blote eigendom is verboden. Indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik is bezwaard, moet dit vruchtgebruik door de blote eigenaar of de blote eigendom door de vruchtgebruiker afgekocht worden.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, die gekozen worden onder de geneesheren  vennoten.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt. Deze is niet van onbepaalde duur.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het vennootschapsdoel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder werden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn, bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Ingeval van tegenstrijdigheid van belangen is de zaakvoerder gehouden de procedure voorzien in artikel 259 en 260 van het Wetboek van vennootschappen na te leven. Is er slechts één vennoot en is deze tevens enige zaakvoerder van de vennootschap en heeft hij een belang strijdig met dat van de vennootschap dan zal de zaakvoerder gehouden zijn de bepalingen van artikel 261 van het Wetboek van vennootschappen na te leven.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer of tot een reeks niet medische rechtshandelingen.

Aan deze volmachtdragers kunnen vergoedingen toegekend worden, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris vereisen of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

De gewone algemene vergadering heeft elk jaar plaats op de derde vrijdag van de maand mei om negen uur. Is deze dag een wettelijke feestdag is dan wordt zij verplaatst naar de eerstvolgende vrijdag.

De gewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, of op een andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is, als aangeduid in de oproeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van het daaropvolgende kalenderjaar.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, van wie ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

Voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten, dient evenwel een beroep gedaan te worden op geneesheren.

De enige vennoot heeft, handelend als buitengewone algemene vergadering, de volgende beslissingen

genomen

1.Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neeriegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt

afgesloten op 31 december 2012.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de derde vrijdag van de maand mei 2013 om 9 uur.

2. Benoeming van zaakvoerder

Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor een duur gelijk aan haar inschrijving op het tabel van de

orde van geneesheren: Mevrouw DE COCK Axelle , voornoemd,

Haar mandaat is bezoldigd, behalve andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

3. Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslist de enige vennoot op dit

moment geen commissaris te benoemen.

4. Volmacht

Mevrouw Verbiest Marina , te 8400 Oostende, Rogierlaan, 28 A of elke andere door haar aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, aile documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het i algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

Voor ontledend uittreksel

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie akte oprichting, bankattest

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 09.07.2015 15295-0133-009
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 25.07.2016 16356-0314-010

Coordonnées
DOKTER DE COCK

Adresse
ROGIERLAAN 55 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande