DOKTER DEFORCE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER DEFORCE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 473.975.553

Publication

30/01/2014
ÿþOndernemingsnr : 0473.975.553

Benaming (voluit) : DOKTER DEFORCE

"

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap o.v.v. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Heilig Sacramentstraat 22 8750 WINGENE

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Er blijkt uit een akte verleden voor Gert De Kesel, geassocieerd notaris te Brugge Sint-Kruis op 31. december 2013:

!! lI De algemene vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan de! dato 20 november 2013 met betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering en kapitaalverhoging,! dit overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

III De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een; tussentijds dividend voor een bedrag van honderd tweeëntachtigduizend euro (¬ 182.000,00).! De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing de enige vennoot een schuldvordering; ;, heeft, van zelfde bedrag op de vennootschap.

i! De enige vennoot verklaart zijn schuldvordering van honderd tweeëntachtigduizend euro (¬ i 182.000,00) overeenkomstig artikel 537 WIB92 onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal! van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten! bedrage van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend, zijnde in totaal honderd! :In deënzestigduizend achthonderd euro (E 163.800,00).

Iil/ De algemene vergadering neemt kennis van het revisoraal verslag van de revisor BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor DUJARDIN, met zetel te Wevelgem, Kortrijkstraat 12 de dato 5! december 2013,

;!11// De vergadering beslist het kapitaal met honderd drieënzestigduizend achthonderd euro (¬ ! 163.800,00) te verhogen als volgt:

Door inbreng in natura in eerste fase ten belope van éénenveertigduizend zevenhonderd euro (¬ ; 41.700,00) en een totale uitgiftepremie van honderd tweeëntwintigduizend honderd euro (¬ 122,100,00)!

;, om het te brengen van negentienduizend euro (¬ 19.000,00) naar zestigduizend zevenhonderd euro (¬ ;

!I 60.700,00) door het creëren van vierhonderd zeventien (417) nieuwe aandelen van dezelfde aard als de! bestaande aandelen, in de winsten delend vanaf de onderschrijving, uitgegeven aan de prijs van ¬ i 392,8057 per aandeel, inbegrepen emissieprijs van ¬ 292,8057 per aandeel, welke geboekt zal worden; op een onbeschikbare rekening-uitgifte premies.

Deze vierhonderd zeventien (417 nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen;

en deelnemen in de winst van het lopende boekjaar pro rata temporis. ?

Onderschriivinn en kwiijtinq als volets

Een verhoging van het kapitaal voor een bedrag van honderd drieënzestigduizend achthonderd euro; (E 163.800,00) zijnde de incorporatie van een netto-schuldvordering, door de enige vennoot de heer DEFORCE, geboren te Izegem op 28 mei 1949, wonende te Oostkamp, Lakenbossendreef; 3, mits de uitgifte van vierhonderd zeventien (417) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, vani

!! het zelfde type als de bestaande aandelen met dezelfde rechten, die worden toegekend en! aanvaard;

Kapitaalverhoging door inbreng in natura in een tweede fase ten belope van honderd; tweeëntwintigduizend honderd euro (¬ 122.100,00) zijnde de globale uitgiftepremie om het kapitaal te! brengen van zestigduizend zevenhonderd (E 60.700,00) naar honderd tweeëntachtigduizend; achthonderd euro (¬ 182.800,00) zonder creatie van nieuwe aandelen.

Om het kapitaal te brengen in totaal naar honderd tweeëntachtigduizend achthonderd euro (¬ i

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

L i=

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vc bah< aar Beft Staat

I1111IIWII11II 1,1M111INIII

ius

3

R EELGEERGELEGD TER GRIFFIE VAN DE

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

" 2014 BRUGGE(AFDELINGBRUGGE)

op: 0 7 JAN. ?,i4

Griffie e griffier.

NtON1TEU

23 -01

ELG1SCH S

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

182800,00) vertegenwoordigd door zeshonderd en zeven (607) aandelen, zonder nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/zeshonderd en zevende van het kapitaal.

Verslagen

"6. BESLUIT

ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrjfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging bij de BV ovv BVBA DOKTER DEFORCE door inbreng in natura van een vordering die zal worden toegekend aan de heer Jean-Pierre DEFORCE naar aanleiding van de voorgenomen dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van de Bedrjfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet,

De voorbeschreven inbreng in natura betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van het voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrjfseconomisch verantwoord zijn onder voorbehoud van de waarderingsmethode toegepast voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, dewelke gesteund is op de eigenvermogenswaarde van de vennootschap en geen rekening houdt met mogelijke meerwaarden op de vaste activa van de vennootschap. Aangezien de dividenduitkering, die aan de grondslag ligt van de in te brengen vordering, pro rata het aandeelhouderschap gebeurt en de aldus ontstane netto vordering, integraal en onmiddellijk in kapitaal worden geincorporeerd, loopt de eigendom van de inbreng gelijk met de eigendom van de aandelen én is er bijgevolg geen sprake van enige benadeling.

De waardebepalingen waartoe de toegepaste methoden van waardering leiden komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie verstrekte aandelen, te verhogen met een uitgiftepremie, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 417 nieuw uit te geven aandelen van de BV ovv BVBA DOKTER DEFORCE met een fractiewaarde van 100,00 EUR te verhogen met een globale uitgiftepremie van 122.100, 00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 5 december 2013

BVBA Bedriffsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor"

De verslagen (hiervoor van het bestuursorgaan en van de revisor) werden opgesteld binnen het kader van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

De enige vennoot, hier aanwezig, erkent daarenboven hiervan kennis te hebben genomen en in het bezit te zijn van een kopie van de verslagen.

VI De algemene vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd tweeëntachtigduizend achthonderd euro (¬ 182.800,00), vertegenwoordigd door zeshonderd en zeven (607) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 der statuten te vervangen door volgende tekst, luidens als volgt:

A- TIKEL 5 - KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op de som van HONDERD TWEE EN TACHTIGDUIZEND ACHTHONDERD EUR (¬ 182.800,00), vertegenwoordigd door zeshonderd en zeven (607) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

VI/ De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om ten gevolge van de officiële beslissing (hernummering van de Heilig Sacramentstraat) van het College van Burgemeester en Schepenen de data 1 maart 2005, waarbij hoger gemelde zetelwijziging is

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

or-_ ud6n

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. vgn Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

or-bel, udtn aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

gebeurd, het artikel 2 der statuten dan ook aan te passen hieraan, als volgt:

Artikel 2 - ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Wingene, Heilig Sacrarnentstraat 22.

Bij éénvoudige beslissing van een zaakvoerder, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in het Nederlandstalig gedeelte van België

of het tweetalig gebied Brussel Hoofdstedelijk gewest, overgebracht worden en mits bekendmaking

aan de bevoegde raad van de Orde der Geneesheren waartoe de enige vennoot of vennoten

behoren.

Vil/ De algemene vergadering beslist de notaris te gelasten met het opstellen van de

gecoördineerde statuten, aangepast aan de hierboven genomen beslissingen.

VIII/ De algemene vergadering verleent alle volmachten aan het bestuursorgaan voor de uitvoering

van de voorgaande beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope vara

tien procent (10%) van het tussentijds dividend.

STEMMING DER BESLISSINGEN

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Gert De Kesel, geassocieerd notaris,

Neergelegd:

- Expeditie van de buitengewone algemene vergadering

- Verslag van de bedrijfsrevisor

- Verslag van de zaakvoerder

- Gecoordineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto.: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 10.06.2013 13174-0134-013
04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.08.2012, NGL 24.08.2012 12468-0573-013
30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.06.2011, NGL 20.06.2011 11199-0501-012
14/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.06.2010, NGL 09.07.2010 10290-0441-012
19/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 13.06.2009, NGL 17.06.2009 09239-0398-012
10/02/2009 : BGT000751
11/07/2008 : BGT000751
07/09/2006 : BGT000751
05/10/2005 : BGT000751
12/10/2004 : BGT000751
03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.06.2015, NGL 20.07.2015 15348-0170-012
16/10/2003 : BGT000751
28/11/2002 : BGT000751
12/07/2001 : BGT000751
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.07.2016, NGL 16.07.2016 16337-0480-012

Coordonnées
DOKTER DEFORCE

Adresse
HEILIG SACRAMENTSTRAAT 22 8750 WINGENE

Code postal : 8750
Localité : WINGENE
Commune : WINGENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande