DOKTER DESCHEPPER CARL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER DESCHEPPER CARL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 480.251.552

Publication

06/05/2014 : KOA022357
14/05/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IJI111,11111911t111112111e111111111 BE

Ondememingsnr : 0480.251.552

Benaming

(voluit) : Dokter Deschepper Carl

(verkort) :

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 8870 Izegem, Hollebeekstraat

(volledig adres)

Onderwep akte Kapitaalsverhoging-Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor meester Dien TURPYN, geassocieerd notaris te Zwevegem, op 16 april 2014, ter': registratie, houdende de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dokter Deschepper Carl" waarvan de zetel gevestigd is te te Izegem, Hollebeekstraat 1 blijkt: dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

De algemene vergadering beslist, het kapitaal van de vennootschap te verhogen niet een bedrag honderd. en tweeduizend zeshonderd euro (102.600,00E), zonder uitgifte of creatie van nieuwe aandelen. De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in geld.

TWEEDE BESLUIT  VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

Is vervolgens tussengekomen, de heer Deschepper, voornoemd, die verklaart alle aandelen van de vennootschap te bezitten en die vervolgens verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en: van de statuten van de vennootschap.

Na deze uiteenzetting verklaart de heer Deschepper, enige vennoot, een bedrag van honderd en tweeduizend zeshonderd euro (102.600,00E) in te brengen,. Dit bedrag staat naar zijn verklaring ter beschikking van de vennootschap op rekening BE98 3631 3299 2393 bij ING, zoals bevestigd aan de hand van het bankattest dat aan de werkende notaris wordt overhandigd en dat door de werkende notaris zal bewaard blijven in het dossier.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

DERDE BESLUIT VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd en tweeduizend zeshonderd euro (102.600,00E) aldus daadwerkelijk werd' verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op honderd eenentwintigduizend tweehonderd, euro (121,200,00E), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam zonder nominale;

; waarde.

VIERDE BESLUIT AANPASSING ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die: voorafgaat beslist de algemene vergadering de tekst van artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd eenentwintigduizend tweehonderd euro (121.200,00E). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde. Zolang het kapitaal niet Is volstort, is de inschrijver op aandelen verbonden door het totaal bedrag van zijn aandelen.

De aandelen zijn op naam."

VIJFDE BESLUIT AANVULLING DOEL

De algemene vergadering neemt de volgende beslissingen:

Ontslag voorlezing verslag

Er wordt ontslag gegeven van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerders aangaande de aanvulling van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 januari 2014. De aanwezige vennoot erkent een afsch.rift van dit verslag alsmede van deze staat van activa en passiva te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

blz. van Luik 13 vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Op de laatste

_

Het verslag van de zaakvoerders, alsmede van de staat van activa en passive blijven bij deze. aide gevoegd. Aanvulling doel

De vergadering beslist artikel 2 na de laatste alinea aan te vullen ais volgt:

"De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren zoals onder meer de aankoop, de verhuring: en de oprichting van gebouwen, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit aanneemt en op gelijk welke wijze deelnemen aan aile verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het doel van de vennootschap, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden,"

ZESDE BESLUIT  AANPASSING ARTIKELEN 8 EN 9 VAN STATUTEN

-De vergadering beslist om de tekst van artikel 8 te vervangen als volgt:

"Kunnen enkel vennoot zijn: artsen ingeschreven op de lijst van de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren die in het kader van de vennootschap zijn medische activiteiten uitoefenen of zullen uitoefenen en, die door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen zijn aanvaard.

De aandelen en obligaties zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

De uitoefening van de aan de aandelen verbonden rechten zijn geschorst zolang niet één enkel persoon ten opzichte van de vennootschap als eigenaar van de aandelen wordt aangeduid.

De rechten die verbonden zijn aan de in vruchtgebruik en blote eigendom toebehorende aandelen, worden door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

Het vruchtgebruik van de aandelen in een professionele vennootschap met rechtspersoonlijkheid dient in het bezit te zijn van personen die het beroep van arts uitoefenen of zullen uitoefenen in het kader van de vennootschap.

Wanneer een effect in pend gegeven is, zal, tenzij de betrokkenen anders zouden zijn overeengekomen, faU stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de pandhebbende schuldeiser tegenover de vennootschap optreden, op voorwaarde dat dit niet zef leiden tot ontbinding van de vennootschap."

-De vergadering beslist artikel 9 na de laatste alinea aan te vullen als volgt:

"De voorafgaandelijk goedkeuring geldt niet voor de overdracht van de blote eigendom van de aandelen aan de echtgenoot van de overdrager en aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte neerdalende lijn van de overdrager."

ZEVENDE BESLUIT  VOLMACHT VOOR DE COORDINATIE

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en geeft volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten,

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Opgemaakt door meester Elien Turpyn, geassocieerd notaris te Zwevegem

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een uitgifte van het proces-verbaal

- coördinatie statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden "aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/04/2013 : KOA022357
30/03/2012 : KOA022357
14/03/2011 : KOA022357
30/04/2010 : KOA022357
18/03/2009 : KOA022357
28/03/2008 : KOA022357
20/03/2007 : KOA022357
28/03/2006 : KOA022357
21/03/2005 : KOA022357
28/05/2003 : KOA022357

Coordonnées
DOKTER DESCHEPPER CARL

Adresse
HOLLEBEEKSTRAAT 1 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : IZEGEM
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande