DOKTER DIEDERICK KERCKHOVE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER DIEDERICK KERCKHOVE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.895.885

Publication

22/09/2014
ÿþ mod 11.1

rlEe-70:

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14173642*

_GE

lif

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

27 AUG 2014

SBLAdi

Ondernemingsnr : 0849.895.885

Benaming (voluit) : DOKTER DIEDERICK KERCKHOVE

(verkort)

Rechtsvorm burgerlijke vennoortschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Park de Rode Poort 40

8200 Brugge (Sint-Michiels)

Onderwerp akte :Statutenwijziging (kapitaalverhoging)

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van Damme

!! Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) opj achtentwintig juli tweeduizend veertien , waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor

!! KERCKHOVE » te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Park de Rode Poort 40, waarbij volgende! !i beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de burgerlijke vennootschap onder!

de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « DOKTER DIEDERICK!

registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er!

!! 1, Kapitaalverhoging met negentigduizend euro (C 90.000,00) om het kapitaal te brengen van! achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op honderd en acht duizend zeshonderd euro! !i(¬ j.08.600,00) door inbreng in geld, mits creatie en uitgifte van vierhonderdvierentachtig! !! (484) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.,

I! De nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaandei kapitaalaandelen, en zullen pro rata temporis vanaf de inschrijving in de winsten delen.

2. Vervolgens heeft de heer KERCKFIOVE Diecferick verklaard volledig op de hoogte te zijn vanj de statuten en de financiële toestand van de vennootschap "DOKTER DIEDERICK KERCKFIOVE" en in te: schrijven op vierhonderdvierentachtig (484) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap,! tegen de globale prijs van negentigduizend euro (C 90.000,00), welke hij volledig volstort.

!! De verschijners verklaren en erkennen dat tot gehele volstorting van de aldus ingeschreven! !! aandelen een globaal bedrag van negentigduizend euro (C 90.000,00) werd gestort, welk! bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij BNP! !: Paribas Fortis bank.

Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest de dato 23 juli 2014 juli! !! tweeduizend en veertien aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag vanj

negentigduizend euro 90.000,00) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de;

i! voornoemde bijzondere rekening.

!! Ondergetekende notaris bevestigt dus de deponering van het gestorte kapitaal ten bedrage van

!! negentigduizend euro (C 90.000,00).

:! De aldus vierhonderdvierentachtig (484) onderschreven aandelen worden, als volledig volstort,

toegekend als volgt

aan de heer KERcKHoVE Diederick, nagenoemd, vierhonderdvierentachtig (484) aandelen,

die aanvaardt.

3" pe vergadering stelde vast en verzocht ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de'

voormelde kapitaalverhoging van negentigduizend euro (C 90.000,00) daadwerkelijkj

verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd en acht! !! duizend zeshonderd euro (C 108.600,00) door vijfhonderdvierentachtig (584) kapitaalaandelen! zonder nominale waarde.

!i 4. Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissingen tot kapitaalverhoging! !! die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door tekst zoalsi verder vermeld.

MO FrEUR BE

5 -09- 20

SCH STAA

Gent Afdaniebrugg e

De -gelf" fie r

I.

Op de laatste biz. vert Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod11.1

5, Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering dat de' statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt met volgende te publiceren kenmerken :

1, De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "Dokter Diederick Kerckhove".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Park de Rode Poort 40.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4.1-let maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd en acht duizend zeshonderd euro 108,600,00)

Het wordt vertegenwoordigd door vijfhonderdvierentachtig (584) aandelen op naam, zonder nominale' waarde, die ieder één/vijfhonderd vierentachtigste (1/58451e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

5. Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

6. Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de reservering of uitkering van het saldo beslist de algemene vergadering met unanimiteit van stemmen en rekening houdend met het doel van de vennootschap. Tot het aanleggen van een toereikende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. De zaakvoerders bepalen het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De uitbetaling moet geschieden binnen het jaar na de algemene vergadering waarop het bedrag is vastgesteld. De dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaren.

Bij ontbinding van de vennootschap zal de zaakvoerder, of in voorkomend geval de aangestelde vereffenaar, overgaan tot de vereffening van de vennootschap. Na aanzuivering van alle kosten, lasten en schulden der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld. Hierbij wordt in voorkomend geval rekening gehouden met de verschillende mate van volstorting van de verschillende aandelen. De vereffenaars dienen geen geneesheren te zijn. Echter voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en / of het beroepsgeheim van de vennoten dienen de vereffenaars beroep te doen op geneesheren.

7._Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

In geval van meerhoofdigheid is de duur van het mandaat beperkt tot zes (6) jaar, hernieuwbaar. Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurszaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Ten overstaan van derden zal de vennootschap in en buiten rechte verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder.

Statutaire zaakvoerder

De functie van statutaire zaakvoerder geldt voor onbepaalde duur.

De aanstelling tot die functie moet blijken uit de tekst van de statuten.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen bij eenparige beslissing van alle vennoten, of door een gemotiveerd besluit van een buitengewone algemene vergadering, dat steunt op gewichtige redenen en genomen is met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging

Als statutair zaakvoerder is aangesteld voor een termijn van twintig jaar vanaf heden: De heer

KERCKHOVE Diederick, arts, geboren te Torhout op vier februari

negentienhonderdtweeënzeventig, wonende te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Park de Rode Poort 40.

8. Commissaris : nihil

g. De vennootschap heeft tot doel:

1/ Het creëren van het juridisch kader voor de uitoefening van de volledige medische beroepsactiviteit door de geneesheren-vennoten in het algemeen en van het specialisme plastische chirurgie in het bijzonder, dit zowel in België als in het buitenland. De geneesheren-vennoten oefenen de geneeskunde uit overeenkomstig de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening en onder hun eigen onbeperkte professionele aansprakelijkheid. De activiteit van de vennootschap omvat impliciet de inning van de erelonen en de uitkering van een vergoeding a rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap. De

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

'

or-ouden aan het Belgisch Staatsblad

mod11.1

geneesheer verbindt er zichzelf en zijn vennootschap te verzekeren voor zijn beroepsfouten bij een erkende verzekeringsmaatschappij.

2/ Het zetelen in commissies en organen waarvoor het wettelijk diploma van arts of een bijzondere beroepstitel vereist is;

3/ de vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening;

4/ Het ter beschikking stellen van de nodige middelen voor de arts-vennoten;

5/ Het inrichten van algemene diensten en medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit mag aannemen.

7/ Het verwerven, huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen en transportmiddelen, kortom van een volledige materiële infrastructuur voor de praktijk van de arts-vennoten;

8/ Het aanleggen van reserves nodig tot het aanschaffen van alle dienstige apparatuur, gebouwen en transportmiddelen noodzakelijk en bevorderlijk voor het uitoefenen van aile bovenvermelde beroepsactiviteiten door de artsen-vennoten;

9/ Het scheppen van de mogelijkheden om de arts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in de voormelde disciplines, dit teneinde een hoogstaande praktijkoefening mogelijk te maken; 10/ De organisatie van seminaries, colloquia cursussen, studiereizen en lessen in verband met de beroepsactiviteiten;

11/ De vennootschap kan bovendien aile werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn om rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen;

12/ De vennootschap mag aile roerende en onroerende verrichtingen in rechtstreeks verband met doelstellingen uitvoeren en op gelijk welke wijze deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het doel van de vennootschap, doch overeenkomsten, die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

13/ De vennootschap mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

14/ De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van artsen. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van artsen. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale raad van de Orde van Geneesheren.

15/ De vennootschap heeft als bijkomstig doel: het beleggen of investeren van haar middelen, zelfs gefinancierd door leningen, en dit zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten.

De vennootschap kan, zonder afbreuk te doen aan de Medische Plichtenleer terzake, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook. Dit houdt onder meer in dat de vennootschap aile investeringen en beleggingen kan uitvoeren zoals onder meer de aankoop, de verhuring en de oprichting van gebouwen, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid conform dit artikel dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

10. De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet elk jaar worden bijeengeroepen op de laatste zaterdag van de maand december om tien (10) uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De oproepingen voor de algemene vergadering worden vijftien dagen op voorhand toegezonden aan de vennoten, de zaakvoerders en eventueel aangestelde commissarissen. De oproeping bevat de agenda van de vergadering en de krachtens de wet aan voormelde personen mee te delen documenten (jaarrekening, eventueel jaarverslag en verslag commissaris) en geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, die aan de vergadering wensen deel te nemen, moeten vijf dagen voor de vergadering hun voornemen met gewone brief, aan de zetel van de vennootschap gericht, bekend maken. De zaakvoerders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteit.



'oor-

ouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: BQ: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod11.1

Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot' de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer alle vennoten aanwezig zijn en met éénparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en hierover met de vereiste meerderheid besluiten.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt. De notulen bevatten een beknopt verslag van het verloop van de vergadering.

De notulen worden aan het einde van de vergadering ondertekend door de voorzitter en de vennoten die het vragen.

Van elke buitengewone algemene vergadering, die voor notaris wordt gehouden, wordt een authentiek proces-verbaal opgemaakt.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die vennoot is en drager van een schriftelijke volmacht waarvan de vorm door de zaakvoerders bepaald wordt.

Het is elke vennoot toegestaan zelf niet op de algemene vergadering aanwezig te zijn, en in de plaats per brief zijn stem uit te brengen. Deze wijze van stemming zal echter enkel toegelaten zijn, als in de oproeping tot de algemene vergadering, naast de agenda, eveneens de door de zaakvoerders voorgestelde beslissingen vermeld zijn.

Deze brief dient aangetekend verzonden te worden en uiterlijk de dag voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap toe te komen.

De brief dient om geldig te zijn, behoudens de naam, voornaam, en woonplaats van de vennoot volgende vermeldingen te bevatten : hij dient de agenda te hernemen, en per agendapunt de door de zaakvoerder(s) voorgestelde beslissing. Daarnaast dient klaar en duidelijk per beslissing eigenhandig de woorden "VOOR", "TEGEN" of "ONTHOUDING" in onuitwisbare inkt geschreven te worden. Om geldig te zijn dient één van die drie woorden bij elke beslissing vermeld te zijn. Het ontbreken van een stem voor één agendapunt, maakt de stem voor elk agendapunt ongeldig. De brief dient door de vennoot ondertekend te zijn.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De besluiten worden met eenvoudige meerderheid van stemmen (meer voor- dan tegenstemmen) genomen, behoudens de wettelijke beschikkingen ter zake bij de buitengewone algemene vergadering. Bij gelijkheid van stemmen wordt het voorstel verworpen.

6. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan mslegers Accountants & Belastingconsuleten, kantoor houdende te 8310 Brugge, Bisschopsdreef 39 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van aile administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Gecoördineerde statuten

Sophie Delaere, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)



behouden

aan het

Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 28.12.2013, NGL 26.02.2014 14052-0571-012
29/10/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12305596*

Neergelegd

25-10-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0849895885

Benaming (voluit): Dokter Diederick Kerckhove

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 8200 Brugge, Park de Rode Poort 40

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van Damme », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op vierentwintig oktober tweeduizend en twaalf, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging, BLIJKT dat er een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) werd opgericht. Zij draagt de benaming  Dokter Diederick Kerckhove .

1° Identificatie der oprichters :

De heer KERCKHOVE Diederick, geboren te Torhout op vier februari negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Park de Rode Poort 40.

De oprichter verklaart en erkent dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), volledig geplaatst is, het is verdeel in honderd aandelen zonder vermelding van waarde.

Het maatschappelijk kapitaal is volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), waarbij elk aandeel werd onderschreven door inbrengen in geld als volgt :

De heer KERCKHOVE Diederick, voornoemd, ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) in contanten, volgestort voor twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) in ruil waarvoor hij honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde als vergoeding ontvangt. De oprichter verklaart en erkent dat op ieder aandeel waarop hij in geld heeft ingeschreven een bedrag als voormeld is gestort, zodat voor alle aandelen samen de som van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) thans ter beschikking is van de vennootschap.

Bewijs van deponering

Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting bij AXA bank. Het bewijs van deponering, in de vorm van een attest op drieëntwintig oktober tweeduizend en twaalf afgeleverd door genoemde financiële instelling, is aan Ons Notaris overhandigd om bewaard te worden overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen. Over die rekening kan alleen worden beschikt nadat de werkende Notaris aan genoemde bankinstelling het verlijden van onderhavige akte heeft gemeld.

2° Doel :

De vennootschap heeft tot doel:

1/ Het creëren van het juridisch kader voor de uitoefening van de volledige medische beroepsactiviteit door de geneesheren-vennoten in het algemeen en van het specialisme plastische chirurgie in het bijzonder, dit zowel in België als in het buitenland. De geneesheren-vennoten oefenen de geneeskunde uit overeenkomstig de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening en onder hun eigen onbeperkte professionele aansprakelijkheid. De activiteit van de vennootschap omvat impliciet de inning van de erelonen en de uitkering van een vergoeding a rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap. De geneesheer verbindt er zichzelf en zijn vennootschap te verzekeren voor zijn beroepsfouten bij een erkende verzekeringsmaatschappij.

2/ Het zetelen in commissies en organen waarvoor het wettelijk diploma van arts of een bijzondere beroepstitel vereist is;

3/ de vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening;

4/ Het ter beschikking stellen van de nodige middelen voor de arts-vennoten;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

5/ Het inrichten van algemene diensten en medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit mag aannemen.

7/ Het verwerven, huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen en transportmiddelen, kortom van een volledige materiële infrastructuur voor de praktijk van de arts-vennoten;

8/ Het aanleggen van reserves nodig tot het aanschaffen van alle dienstige apparatuur, gebouwen en transportmiddelen noodzakelijk en bevorderlijk voor het uitoefenen van alle bovenvermelde beroepsactiviteiten door de artsen-vennoten;

9/ Het scheppen van de mogelijkheden om de arts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in de voormelde disciplines, dit teneinde een hoogstaande praktijkoefening mogelijk te maken; 10/ De organisatie van seminaries, colloquia cursussen, studiereizen en lessen in verband met de beroepsactiviteiten;

11/ De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn om rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen;

12/ De vennootschap mag alle roerende en onroerende verrichtingen in rechtstreeks verband met doelstellingen uitvoeren en op gelijk welke wijze deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het doel van de vennootschap, doch overeenkomsten, die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

13/ De vennootschap mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

14/ De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van artsen. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van artsen. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale raad van de Orde van Geneesheren.

15/ De vennootschap heeft als bijkomstig doel: het beleggen of investeren van haar middelen, zelfs gefinancierd door leningen, en dit zonder evenwel het burgerlijk karakter v an de vennootschap aan te tasten.

De vennootschap kan, zonder afbreuk te doen aan de Medische Plichtenleer terzake, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook. Dit houdt onder meer in dat de vennootschap alle investeringen en beleggingen kan uitvoeren zoals onder meer de aankoop, de verhuring en de oprichting van gebouwen, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid conform dit artikel dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

3° De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Park de Rode Poort 40.

4° Duur : De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

5° Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

6° boekjaar : Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op dertig juni tweeduizend en dertien. (30/06/2013).

7° Jaarvergadering :

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet elk jaar worden bijeengeroepen op de laatste zaterdag van de maand december om tien (10) uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en dertien (2013).

De oproepingen voor de algemene vergadering worden vijftien dagen op voorhand toegezonden aan de vennoten, de zaakvoerders en eventueel aangestelde commissarissen. De oproeping bevat de agenda van de vergadering en de krachtens de wet aan voormelde personen mee te delen documenten (jaarrekening, eventueel jaarverslag en verslag commissaris) en geschiedt door

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, die aan de vergadering wensen deel te nemen, moeten vijf dagen voor de vergadering hun voornemen met gewone brief, aan de zetel van de vennootschap gericht, bekend maken. De zaakvoerders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteit.

Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer alle vennoten aanwezig zijn en met éénparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en hierover met de vereiste meerderheid besluiten.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt. De notulen bevatten een beknopt verslag van het verloop van de vergadering.

De notulen worden aan het einde van de vergadering ondertekend door de voorzitter en de vennoten die het vragen.

Van elke buitengewone algemene vergadering, die voor notaris wordt gehouden, wordt een authentiek proces-verbaal opgemaakt.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die vennoot is en drager van een schriftelijke volmacht waarvan de vorm door de zaakvoerders bepaald wordt.

Het is elke vennoot toegestaan zelf niet op de algemene vergadering aanwezig te zijn, en in de plaats per brief zijn stem uit te brengen. Deze wijze van stemming zal echter enkel toegelaten zijn, als in de oproeping tot de algemene vergadering, naast de agenda, eveneens de door de zaakvoerders voorgestelde beslissingen vermeld zijn.

Deze brief dient aangetekend verzonden te worden en uiterlijk de dag voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap toe te komen.

De brief dient om geldig te zijn, behoudens de naam, voornaam, en woonplaats van de vennoot volgende vermeldingen te bevatten : hij dient de agenda te hernemen, en per agendapunt de door de zaakvoerder(s) voorgestelde beslissing. Daarnaast dient klaar en duidelijk per beslissing eigenhandig de woorden "VOOR", "TEGEN" of "ONTHOUDING" in onuitwisbare inkt geschreven te worden. Om geldig te zijn dient één van die drie woorden bij elke beslissing vermeld te zijn. Het ontbreken van een stem voor één agendapunt, maakt de stem voor elk agendapunt ongeldig.

De brief dient door de vennoot ondertekend te zijn.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De besluiten worden met eenvoudige meerderheid van stemmen (meer voor- dan tegenstemmen) genomen, behoudens de wettelijke beschikkingen ter zake bij de buitengewone algemene vergadering. Bij gelijkheid van stemmen wordt het voorstel verworpen.

8° Winstverdeling. Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de reservering of uitkering van het saldo beslist de algemene vergadering met unanimiteit van stemmen en rekening houdend met het doel van de vennootschap. Tot het aanleggen van een toereikende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. De zaakvoerders bepalen het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De uitbetaling moet geschieden binnen het jaar na de algemene vergadering waarop het bedrag is vastgesteld. De dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaren.

Bij ontbinding van de vennootschap zal de zaakvoerder, of in voorkomend geval de aangestelde vereffenaar, overgaan tot de vereffening van de vennootschap. Na aanzuivering van alle kosten, lasten en schulden der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld. Hierbij wordt in voorkomend geval rekening gehouden met de verschillende mate van volstorting van de verschillende aandelen. De vereffenaars dienen geen geneesheren te zijn. Echter voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en / of het beroepsgeheim van de vennoten dienen de vereffenaars beroep te doen op geneesheren.

9° Bestuur

Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

Luik B - Vervolg

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

In geval van meerhoofdigheid is de duur van het mandaat beperkt tot zes (6) jaar, hernieuwbaar. Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurszaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Ten overstaan van derden zal de vennootschap in en buiten rechte verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder.

Statutaire zaakvoerder

De functie van statutaire zaakvoerder geldt voor onbepaalde duur.

De aanstelling tot die functie moet blijken uit de tekst van de statuten.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen bij eenparige beslissing van alle vennoten, of door een gemotiveerd besluit van een buitengewone algemene vergadering, dat steunt op gewichtige redenen en genomen is met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Als statutair zaakvoerder is aangesteld voor een termijn van twintig jaar vanaf heden: De heer KERCKHOVE Diederick, geboren te Torhout op vier februari negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Park de Rode Poort 40.

Er wordt beslist dat het mandaat van statutair zaakvoerder onbezoldigd zal uitgeoefend worden. Bekrachtiging

De comparant-oprichter bekrachtigt uitdrukkelijk, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van vennootschappen, alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen sedert een juli tweeduizend en twaalf.

Commissaris

De comparant-oprichter verklaart Ons Notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meer commissarissen verplicht wordt en hij geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld. De vennoten bezitten derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Volmacht

De oprichter verleent volmacht voor onbepaalde tijd met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten, aan INSLEGERS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN, ICI BVBA, kantoor houdende te 8300 Knokke, Roggelaan 2, met natuurlijke vertegenwoordiger Inslegers Tim, en alle bedienden en aangestelden.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap  Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van Damme , geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
DOKTER DIEDERICK KERCKHOVE

Adresse
PARK DE RODE POORT 40 8200 SINT-MICHIELS

Code postal : 8200
Localité : Sint-Michiels
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande