DOKTER EDWIN DEMUYNCK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER EDWIN DEMUYNCK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 455.433.410

Publication

26/06/2014
ÿþ Mcd Word

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0455.433.410 Benaming

(voluit) : DOKTER EDWIN DEMUYNCK

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kiplinglaan 9, 8900 leper

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding-Vereffening

Uit een akte verleden voor ondergetekend geassocieerd notaris Annelies Ghesquière te leper op 27 mei 2014, nog niet geregistreerd.

BLIJKT onder meer dat de Buitengewone Algemene Vergadering van de vennoten van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Dokter Edwin Demuynck" volgende beslissingen heeft genomen;

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag de dato 12 mei 2014 opgemaakt door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag de dato 19 mei 2014 opgemaakt door het revisorenkantoor VGD-Boes & Co o.v.v. BVBA, vertegenwoordigd door de heer Paul Beghin, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8500 Kortrijk, Plein 32, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 12 mei 2014. De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staat van activa

en passiva, en er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet. Voormelde verslagen en voormelde staat werden besproken.

De verslagen opgemaakt door de zaakvoerder en door de bedrijfsrevisor, alsmede de staat van activa en passiva blijven bewaard in het dovssier van geassocieerd notaris Annelies Ghesquière te leper,

Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181, § 1 W.Venn. heeft Dokter Edwin Demuynck, ingeschreven in het Rijksregister onder nummer 441014-247,36, zaakvoerder van de vennootschap BV o.v,v. BVBA "DOKTER EDWIN DEMUYNCK", met een inschrijving in het RPR te leper onder nummer 0479.311,444 en met maatschappelijke zetel te 8900 leper, Kiplinglaan 9, een boekhoudkundige staat per 12 mei 2014 opgesteld, die een balanstotaal opgeeft van ¬ 912.942,00 en een netto-actief oplevert van ¬ 908.977,00. Het netto-actief is hoger dan het maatschappelijk volgestort kapitaal van ¬ 18.600,00, rekening houdende met door de zaakvoerder voorziene vereffeningskosten. Op datum van dit verslag is de betrokken staat van actief en passief minder dan drie maanden oud; hij vormt de basis waarop de ontbinding wordt voorgesteld.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de bijzondere controlenorm van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder gerealiseerd zullen worden door de zaakvoerder en onder voorbehoud van mogelijks niet medegedeelde latente claims en van het niet aanleggen van een voorziening voor vereffeningskosten lastens de vennootschap.

Er werden ons geen gebeurtenissen of verrichtingen ter kennis gebracht, die zijn opgetreden na datum van het opstellen van de staat van activa en passiva per 12 mei 2014, en die van die aard zouden zijn dat;

-ze de volledige en getrouwe aard van de beschrijving of van de waardering rechtstreeks zouden hebben beïnvloed en als zodanig zouden dienen verwerkt te worden door de zaakvoerder, indien ze hem gekend waren geweest;

-ze een aanzienlijke invloed zouden kunnen hebben op de latere ontwikkeling van het netto-passief van de vennootschap.

Blijkens een hypothecair getuigschrift bestaan er geen hypothecaire inschrijvingen of mandaten op activa van de vennootschap. Aangezien er geen overdracht is van een handelsfonds en er geen personeel is zijn de certificaten in het kader van artikel 442bis WIB, van artikel 93undecies B. WBTW, respectievelijk van artikel 41quinquies W. 27/06/0969 inzake RSZ niet aangevraagd. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor, flh11~12423~am~~!lmi

behoude aan het Belgisch Staatsbla *14

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge , Tot slot werd geen melding gemaakt van borgstellingen en zekerheden, van welke aard ook, die de vennootschap heeft gesteld of onherroepelijk heeft beloofd op zijn activa, noch van het bestaan van latente claims noch van niet-uitgedrukte schulden lastens de vennootschap.

Gedaan ter goeder trouw te Kortrijk op 19 mei 2014."

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering der vennoten beslist met eenparigheid van stemmen de vennootschap vroegtijdig te ontbinden met ingang vanaf heden en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden.

DERDE BESLUIT

De voorzitter legt aan de vennoten de jaarrekening voor van de vennootschap afgesloten op heden. De enige vennoot erkent een exemplaar van de jaarrekening ontvangen te hebben.

De zaakvoerder licht deze jaarrekening mondeling toe.

De zaakvoerder verklaart uitdrukkelijk dat alle passiva aangezuiverd werden en er op heden geen passiva meer zijn,

De enige vennoot neemt inzage van gemelde jaarrekening en besluiten deze integraal en zonder voorbehoud goed te keuren.

VIERDE BESLUIT

De enige vennoot is door de uitoefening van zijn rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd het gehele vermogen, zowel actief en passief van deze vennootschap te ontvangen, hetgeen hij verklaart te aanvaarden. De aandeelhouders verklaren en erkennen dat, zoals hogervermeld, alle passiva inmiddels aangezuiverd werden, zodat er op heden, bij de ondertekening van onderhavig proces-verbaal niets te vereffenen valt.

Vervolgens wordt, in het kader van de vereffening, in het bijzonder toebedeling gedaan aan dokter Edwin Demuynck van het hierna beschreven onroerend goed:

Identiteit van de verkrijgers.

De heer Edwin Basile Irène Rufin Demuynck, (rijksregister nummer 44.10.14-247.36), geboren te Kortrijk op 14 oktober 1944, enige vennoot, echtgenoot van mevrouw DESMET Annie Marthe, geboren te Wervik op 16 november 1948 (rijksregister nummer 48.11,16-292.22), samenwonende te 8900 leper, Kiplinglaan 9.

Gehuwd te Wervik op 28 juli 1970 onder het beheer der gemeenschap van aanwinsten blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Albert Debucquoy, destijds te Wevelgem, op 2 juli 1970, gewijzigd doch met behoud met het basisstelsel bij akte houdende aanvulling van hun huwelijksvermogensstelsel verleden voor notaris Luc Ghesquière te leper op 21 april 2004, sindsdien niet meer gewijzigd;

Gelet op het feit dat de vermogenswaarde van de voormelde aandelen afhangt van het gemeenschappelijk vermogen dat bestaat tussen de heer Edwin Demuynck en zijn echtgenote mevrouw Annie Desmet, zal ook de toebedeling van voorschreven onroerend goed geschieden in voordeel van het gemeenschappelijk vermogen dat bestaat tussen hen beiden. Mevrouw DESMET Annie Marthe, geboren te Wervik op 16 november 1948 (identiteitskaart nummer 591-3099867-43 - rijksregister nummer 48.11.16-292.22), echtgenote van de heer Edwin Demuynck, samenwonende te 8900 leper, Kiplinglaan 9, komt alhier tussen teneinde dit uitdrukkelijk te aanvaarden.

Beschrijving van het onroerend goed.

STAD IEPER- tweede afdeling

In de villa met afhankelijkheden, erf en tuin, staande en gelegen te leper, Kiplinglaan (voorheen Rudyard Kiplinglaan) 9, volgens titel en huidig kadaster gekend onder sectie A nummer 217/05V2, voor een oppervlakte van elf are eenenzestig centiare (11 a 61 ca):

De beroepsruimte op het gelijkvloers en uitgevend op de straat, bevattende:

11 In privatieve en uitsluitende eigendom:

De lokalen die dit professioneel gedeelte samenstellen en omvattende: inkom, wachtkamer met lavabo en watercloset, praktijk, labo, lokaal stralen, watercloset en sas;

21 In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: drieeëndertig/honderdsten (33/100sten) in de gemene delen, waaronder de grond.

VIJFDE BESLUIT

In toepassing van artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaart de enige vennoot zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten en verklaart afstand te doen van de termijn bepaalt in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij verklaart uitdrukkelijk aldus geen vereffenaar te benoemen, gezien op heden reeds alles vereffend is,

De enige vennoot verklaart door geassocieerd notaris Annelies Ghesquière te leper uitdrukkelijk op de hoogte gebracht te zijn van de verhoogde aansprakelijkheid die in zijn hoofde ontstaat, overeenkomstig artikel 198, paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen, in het kader van de zogenaamde "passieve rechtspersoonlijkheid' van de vennootschap tot vijf jaar na de afsluiting van de vereffening.

De enige vennoot verklaart uitdrukkelijk de ontbinding en de afsluiting in één akte te willen laten akteren en ontslaat geassocieerd notaris Annelies Ghesquière te leper van aile aansprakelijkheid dienaangaande. ZESDE BESLUIT

Gezien de afgifte van goederen zowel actief als passief aan de enige vennoot verklaart de vergadering der aandeelhouders de afrekening voor gesloten en stelt vast dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dokter Danny Demeyer", definitief heeft opgehouden met bestaan.

Aangezien er niets te consigneren is, worden geen maatregelen genomen voor de consignatie van de gelden en waarden die aan schuldeisers of aan vennoten toekomen en die hen niet konden worden afgegeven.

t. "

Eventuele teruggaven van teveel betaalde bedragen kunnen teruggestort worden op rekening nummer 4648201721-36.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering der vennoten beslist rekening houdende met de goedkeuring van de jaarrekening, de ontbinding van de vennootschap en de onmiddellijke sluiting van de vereffening, enerzijds en zonder enig voorbehoud, algehele kwijting te verlenen aan alle zaakvoerders afzonderlijk voor hun beheer als zaakvoerder van de vennootschap en anderzijds verklaart de vergadering der aandeelhouders dat ingevolge de afsluiting van de vereffening het mandaat van zaakvoerder van rechtswege beëindigd is.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat ingevolge de afsluiting van de vereffening de vennootschap definitief heeft opgehouden te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening, onder voorbehoud evenwel van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar.

De vergadering stelt tevens vast dat de enige vennoot, na de afsluiting van de vereffening, alle formaliteiten dient te vervullen in verband met de fiscale aangiften; hij wordt uitdrukkelijk gemachtigd om de banktegoeden van de vennootschap in ontvangst te nemen voor rekening van het gemeenschappelijk vermogen bestaande tussen hemzelf en zijn echtgenote mevrouw Annie Desmet,

NEGENDE BESLUIT

De boeken en bescheiden van gemelde Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid zullen gedurende 5 jaar neergelegd en bewaard worden door dokter Edwin Demuynck te 6944 leper, Kiplinglaan 9 of in zijn woonplaats.

TIENDE BESLUIT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de BVBA Brugman, met zetel te Wevelgem, De Vlasvink 5, vertegenwoordigd door de heer Hans Brugman, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de stopzetting en schrapping bij de BTW, Ondememingsioket, Kruispuntbank Ondernemingen, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

samen hiermee neergelegd:

- expeditie van de buitengewone algemene vergadering;

- bijzonder verslag van het bestuursorgaan;

- verslag van de externe accountant.

Annelles Ghesquière, Geassocieerd notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/10/2014
ÿþi c

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ber' aé Be

Sta

Ondernemingsnr : 0455.433.410 Benaming

(voluit) : DOKTER EDWIN DEMUYNCK

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kiplinglaan 9, 8900 leper

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding-Vereffening (rectificatie)

Uit een akte verleden voor ondergetekend geassocieerd notaris Annelies Ghesquière te leper op 27 mei 2014, geregistreerd op het registratiekantoor leper 1 op 12 juni 2014, boek 185, blad 16 vak 5.

BLIJKT onder meer dat de Buitengewone Algemene Vergadering van de vennoten van de Burgerlijke Vennootschap onder de vomi van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Dokter Edwin Demuynck" volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag de dato 12 mei 2014 opgemaakt door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag de dato 19 mei 2014 opgemaakt door het revisorenkantoor VGD-Boes & Co o.v.v. BVBA, vertegenwoordigd door de heer Paul Beghin, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8500 Kortrijk, Plein 32, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 12 mei 2014. De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staat van activa

en passiva, en er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet. Voormelde verslagen en voormelde staat werden besproken.

De verslagen opgemaakt door de zaakvoerder en door de bedrijfsrevisor, alsmede de staak van activa en passiva blijven bewaard in het dossier van geassocieerd notaris Annelies Ghesquière te leper.

Het besluit van dit verslag luidt ais volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181, § 1 W.Venn. heeft Dokter Edwin Demuynck, ingeschreven in het Rijksregister onder nummer 441014-.247.36, zaakvoerder van de vennootschap BV o.v.v. BVBA "DOKTER EDWIN DEMUYNCK", met een inschrijving in het RPR te laper onder nummer 0479.311.444 en met maatschappelijke zetel te 8900 leper, Kiplinglaan 9, een boekhoudkundige staat per 12 mei 2014 opgesteld, die een balanstotaal opgeeft van ¬ 912.942,00 en een netto-actief oplevert van ¬ 908.977,00, Het netto-actief is hoger dan het maatschappelijk volgestort kapitaal van ¬ 18.600,00, rekening houdende met door de zaakvoerder voorziene vereffeningskosten. Op datum van dit verslag is de betrokken staat van actief en passief minder dan drie maanden oud; hij vormt de basis waarop de ontbinding wordt voorgesteld.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de bijzondere controlenorm van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder gerealiseerd zullen worden door de zaakvoerder en onder voorbehoud van mogelijks niet medegedeelde latente claims en van het niet aanleggen van een voorziening voor vereffeningskosten lastens de vennootschap.

Er werden ons geen gebeurtenissen of verrichtingen ter kennis gebracht, die zijn opgetreden na datum van het opstellen van de staat van activa en passiva per 12 mei 2014, en die van die aard zouden zijn dat:

-ze de volledige en getrouwe aard van de beschrijving of van de waardering rechtstreeks zouden hebben beinvloed en als zodanig zouden dienen verwerkt te worden door de zaakvoerder, indien ze hem gekend waren geweest;

-ze een aanzienlijke invloed zouden kunnen hebben op de latere ontwikkeling van het netto-passief van de vennootschap.

Blijkens een hypothecair getuigschrift bestaan er geen hypothecaire inschrijvingen of mandaten op activa van de vennootschap. Aangezien er geen overdracht is van een handelsfonds en er geen personeel is zijn de certificaten in het kader van artikel 442bis WIB, van artikel 93undecies B. WBTW. respectievelijk van artikel 41 quinquies W. 27/06/0969 inzake RSZ niet aangevraagd. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tot slot werd geen melding gemaakt van borgstellingen en zekerheden, van welke aard ook, die de vennootschap heeft gesteld of onherroepelijk heeft beloofd op zijn activa, noch van het bestaan van latente claims noch van niet-uitgedrukte schulden lastens de vennootschap.

Gedaan ter goeder trouw te Kortrijk op 19 mei 2014."

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering der vennoten beslist met eenparigheid van stemmen de vennootschap vroegtijdig te ontbinden met ingang vanaf heden en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden.

DERDE BESLUIT

De voorzitter legt aan de vennoten de jaarrekening voor van de vennootschap afgesloten op heden.

De enige vennoot erkent een exemplaar van de jaarrekening ontvangen te hebben.

De zaakvoerder licht deze jaarrekening mondeling toe.

De zaakvoerder verklaart uitdrukkelijk dat alle passiva aangezuiverd werden en er op heden geen passiva meer zijn.

De enige vennoot neemt inzage van gemelde jaarrekening en besluiten deze integraal en zonder voorbehoud goed te keuren.

VIERDE BESLUIT

De enige vennoot is door de uitoefening van zijn rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd het gehele vermogen, zowel actief en passief van deze vennootschap te ontvangen, hetgeen hij verklaart te aanvaarden. De aandeelhouders verklaren en erkennen dat, zoals hogervermeld, alle passiva inmiddels aangezuiverd werden, zodat er op heden, bij de ondertekening van onderhavig proces-verbaal niets te vereffenen valt.

Vervolgens wordt, in het kader van de vereffening, in het bijzonder toebedeling gedaan aan dokter Edwin Demuynck van het hierna beschreven onroerend goed:

Identiteit van de verkrijgers.

De heer Edwin Basile Irène Rufin Demuynck, (rijksregister nummer 44.10.14-247.36), geboren te Kortrijk op 14 oktober 1944, enige vennoot, echtgenoot van mevrouw DESMET Annie Marthe, geboren te Wervik op 16 november 1948 (rijksregister nummer 48.11.16-292.22), samenwonende te 8900 leper, Kiplinglaan 9.

Gehuwd te Wervik op 28 juii 1970 onder het beheer der gemeenschap van aanwinsten blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Albert Debucquoy, destijds te Wevelgem, op 2 juli 1970, gewijzigd doch met behoud met het basisstelsel bij akte houdende aanvulling van hun huwelijksvermogensstelsel verleden voor notaris Luc Ghesquière te leper op 21 april 2004, sindsdien niet meer gewijzigd;

Gelet op het feit dat de vermogenswaarde van de voormelde aandelen afhangt van het gemeenschappelijk vermogen dat bestaat tussen de heer Edwin Demuynck en zijn echtgenote mevrouw Annie Desmet, zal ook de toebedeling van voorschreven onroerend goed geschieden in voordeel van het gemeenschappelijk vermogen dat bestaat tussen hen beiden. Mevrouw DESMET Annie Marthe, geboren te Wervik op 16 november 1948 (identiteitskaart nummer 591-3099867-43 - rijksregister nummer 48.11.16-292.22), echtgenote van de heer Edwin Demuynck, samenwonende te 8900 leper, Kiplinglaan 9, komt alhier tussen teneinde dit uitdrukkelijk te aanvaarden.

Beschrijving van het onroerend goed.

STAD IEPER- tweede afdeling

In de villa met afhankelijkheden, erf en tuin, staande en gelegen te leper, Kiplinglaan (voorheen Rudyard Kiplinglaan) 9, volgens titel en huidig kadaster gekend onder sectie A nummer 217/05V2, voor een oppervlakte van elf are eenenzestig centiare (11a 6lca):

De beroepsruimte op het gelijkvloers en uitgevend op de straat, bevattende:

1/ In privatieve en uitsluitende eigendom:

De lokalen die dit professioneel gedeelte samenstellen en omvattende: inkom, wachtkamer met lavabo en watercloset, praktijk, labo, lokaal stralen, watercloset en sas;

2f In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: drieeëndertig/honderdsten (33/100sten) in de gemene delen, waaronder de grond.

VIJFDE BESLUIT

In toepassing van artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaart de enige vennoot zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten en verklaart afstand te doen van de termijn bepaalt in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij verklaart uitdrukkelijk aldus geen vereffenaar te benoemen, gezien op heden reeds alles vereffend is.

De enige vennoot verklaart door geassocieerd notaris Annelies Ghesquière te leper uitdrukkelijk op de hoogte gebracht te zijn van de verhoogde aansprakelijkheid die in zijn hoofde ontstaat, overeenkomstig artikel 198, paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen, in het kader van de zogenaamde "passieve rechtspersoonlijkheid" van de vennootschap tot vijf jaar na de afsluiting van de vereffening.

De enige vennoot verklaart uitdrukkelijk de ontbinding en de afsluiting in één akte te willen laten akteren en ontslaat geassocieerd notaris Annelles Ghesquière te leper van alle aansprakelijkheid dienaangaande,

ZESDE BESLUIT

Gezien de afgifte van de goederen aan de vennoten, verklaart de vergadering der vennoten de afrekening voor gesloten en stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER EDWIN DEMUYNCK" definitief opgehouden heeft te bestaan.

Aangezien er niets te consigneren is, worden geen maatregelen genomen voor de consignatie van de gelden en waarden die aan schuldeisers of aan vennoten toekomen en die hen niet konden worden afgegeven.

R.

Op de laatste blz. van Lulk i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Eventuele teruggaven van teveel betaalde bedragen kunnen teruggestort worden op rekening nummer 4648201721-36.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering der vennoten beslist rekening houdende met de goedkeuring van de jaarrekening, de ontbinding van de vennootschap en de onmiddellijke sluiting van de vereffening, enerzijds en zonder enig voorbehoud, algehele kwijting te verlenen aan alle zaakvoerders afzonderlijk voor hun beheer als zaakvoerder van de vennootschap en anderzijds verklaart de vergadering der aandeelhouders dat ingevolge de afsluiting van de vereffening het mandaat van zaakvoerder van rechtswege beëindigd is,

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat ingevolge de afsluiting van de vereffening de vennootschap definitief heeft opgehouden te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening, onder voorbehoud evenwel van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijfjaar.

De vergadering stelt tevens vast dat de enige vennoot, na de afsluiting van de vereffening, alle formaliteiten dient te vervullen in verband met de fiscale aangiften; hij wordt uitdrukkelijk gemachtigd om de banktegoeden van de vennootschap in ontvangst te nemen voor rekening van het gemeenschappelijk vermogen bestaande tussen hemzelf en zijn echtgenote mevrouw Annie Desmet.

NEGENDE BESLUIT

De boeken en bescheiden van gemelde Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid zullen gedurende 5 jaar neergelegd en bewaard worden door dokter Edwin Demuynck te 8900 leper, Kiplinglaan 9 of in zijn woonplaats.

TIENDE BESLUIT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de BVBA Brugman, met zetel te Wevelgem, De Vlasvink 5, vertegenwoordigd door de heer Hans Brugman, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de stopzetting en schrapping bij de BTW, Ondernemingsloket, Kruispuntbank Ondernemingen, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Annelies Ghesqulére,

Geassocieerd notaris

4..

4 Voor- %

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/07/2013 : IET000105
15/06/2011 : IET000105
10/06/2010 : IET000105
15/06/2009 : IET000105
20/06/2008 : IET000105
07/06/2007 : IET000105
15/06/2005 : IET000105
17/06/2004 : IET000105
01/07/2003 : IET000105
21/06/2002 : IET000105
07/07/2000 : IET000105
08/07/1995 : IET105

Coordonnées
DOKTER EDWIN DEMUYNCK

Adresse
RUDYARD KIPLINGLAAN 9 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande