DOKTER F. CALLEBAUT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER F. CALLEBAUT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 457.424.581

Publication

30/06/2014
ÿþ Mod 2.0

[1 itifitt In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Weidestraat 273 te 8310 Brugge

Onderwerp akte: ONTBINDING - VEREFFENING (artikel 184 § 6) - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard Maertens te Brugge op zeventien juni tweeduizend en veertien, voor registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER F. CALLEBAUT", waarvan de zetel gevestigd is te 8310 Brugge (Assebroek), Weidestraat 273, ondernemingsnummer 0457.424,581, RPR Gent, afdeling Brugge, het volgende heeft besloten:

UITEENZETTING DOOR DE ENIGE VENNOOT

A. Agenda

De enige vennoot verklaart dat deze buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen om over de

volgende agendapunten te besluiten

1/ Kennisname en bespreking van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan, het bijzonder verslag van

een bedrijfsrevisor en een staat van activa en passive conform artikel 181 van het Wetboek van

vennootschappen.

2/ Ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap zonder benoeming van een vereffenaar

overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van vennootschappen.

3/ Onmiddellijke sluiting van de vereffening.

4/ Volmacht formaliteiten.

B. Oproepingen van de zaakvoerder

De hier aanwezige zaakvoerder verklaart afstand te doen van de termijnen en formaliteiten van bijeenroeping en het tcezenden van stukken zoals voorzien in de artikelen 268 en 269 van het Wetboek van vennootschappen.

De enige vennoot verklaart en de vergadering erkent dat er noch houders van obligaties op hun naam, noch houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, bestaan.

C. Vaststellingen

1/ De enige vennoot zet uiteen dat de zaakvoerder van de vennootschap, met name Mevrouw Genoveva Bernolet, voornoemd en tot zaakvoerder benoemd in voormelde buitengewone algemene vergadering de dato twintig december tweeduizend en dertien, bekendgemaakt al voormeld, aanwezig is teneinde antwoord te geven op de vragen die haar eventueel door hem worden gesteld met betrekking tot het verslag of tot de agendapunten.

2/ De enige vennoot deelt mee dat er thans zevenhonderd vijftig (750) aandelen zijn uitgegeven en dat er geen andere maatschappelijke effecten bestaan.

3/ De enige vennoot stelt vast dat hij titularis is van zevenhonderd vijftig (760) aandelen, hetzij de totaliteit van de aandelen zodat geheel het kapitaal is vertegenwoordigd.

Bijgevolg kan de huidige vergadering geldig besluiten over de punten die op de agenda staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoorwaarden tot de vergadering. 3/ De enige vennoot stelt vast dat hij geldig kan besluiten over de agenda.

AFHANDELING VAN DE AGENDA

De enige vennoot vat de agenda aan en neemt volgende besluiten.

EERSTE BESLUIT  KENNISNAME STUKKEN

De enige vennoot beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door he bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "vander Donckt - Roobrouck - Christiaens Bedrijfsrevisoren", afgekort "VRC Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39a, vertegenwoordigd door de Heer Bart Roobrouck, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kvvadestraat 151 bus 42, hiertoe aangesteld door de zaakvoerders

...mare en km stig_artikel_lal_v.an_ttenNelbo.ek_van_veonoptschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

NEERGELEGD

MONITEUR BEL riffie Rechtbank Koophandel

21 -06 201

BELGISCH SfAAT BLAiGriffie

ent Afcre

li

St

1111111MMISIElli

16 JUN 2014

Onclernemingsnr : 0457.424.581

Benaming

(voluit) : DOKTER F. CALLEBAUT

-De-g-rift-1er

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passive gevoegd afgesloten per vijfentwintig maart tweeduizend en veertien.

De enige vennoot verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passive, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VRC Bedrijfsrevisoren", voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld, luiden als volgt:

"In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het Wetboek Vennootschappen heeft de zaakvoerder van de BVBA "DOKTER F. CALLEBAUT" een boekhoudkundige staat afgesloten per 25 maart 2014 ", opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffenlng van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 608.669,17 EUR en een netto actief van 602169,17 EUR,

De boekhoudkundige staat werd opgesteld in discontinuïteit, De vermoedelijke vereffeningskosten werden voorzien en inmiddels betaald. Er zijn volgens deze staat derhalve geen schulden meer aan derden.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat de boekhoudkundige staat van activa en passive per 25 maart 2014, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft,

Dit verslag kan enkel worden gebruikt voor de verrichtingen in het kader van art. 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen en mag voor geen andere doeleinden aangewende worden. Hat werd getekend op datum van de beëlndiging van onze controlewerkzaamheden.

Roeselare 11 juni 2014

"VANDER DONCKT-ROOBROUCK-CHRISTIAENS"

Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e, CVBA

Vertegenwoordigd door Bart ROOBROUCK, Bedrijfsrevisor

TWEEDE BESLUIT ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

De enige vennoot beslist, galet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van 19 maart 2012 en van 25 april 2014.tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan:

1. er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2. elle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

3. aile vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen;

4. de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Na vastgesteld te hebben dat er geen passive (schulden) zijn luidens de staat van activa en passive beslist de enige vennoot tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

De enige vennoot beslist eveneens dat het resterend actief door de enige vennoot zal worden teruggenomen.

DERDE BESLUIT  ONMIDDELLIJKE SLUITING VEREFFEN1NG

De enige vennoot beslist, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens stelt de enige vennoot vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering beslist daarenboven dat de boeken en bescheiden van de vennoot-ischap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op het volgende adres: 8310 Brugge (Sint-Andries), Weidestraat 273.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleent volmacht op de bankrekening(en) van de vennootschap aan de Heer Filip Callebaut, voornoemd, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de enige vennoot.

VIERDE BESLUIT

De enige vennoot-zaakvoerder zal overgaan tot uitvoering van de genomen besluiten en geeft volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De zaakvoerder stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8000 Brugge, Blankenbergsesteenweg 161;

-de Heer Alois Monsieurs.

-Mevrouw Eveline Christiaens,

-Mevrouw Ann Hemeryck.

SLUITING VAN DE VERGADERING

1/ De enige vennoot stelt vast dat aile punten van de agenda besproken en goedgekeurd werden.



2/ De agenda afgehandeld zijnde wordt de vergadering gesloten om 9.15 uur.

VOOR UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd : een afschrift voor registratie van de akte dd. 17/06/2014 + yerslag

Notaris Bernard Maertens te Brugge, bedrigsrevisor



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge



an Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notes, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

15/01/2014
ÿþMod 2.0

tr~.c In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0457.424.581

Benaming

(voluit) : DOKTER F. CALLEBAUT

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Weidestraat 273 te 8310 Brugge (Assebroek)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard Maertens te Brugge op twintig december tweeduizend en dertien, voor registratie, ten verzoeke van de Heer Filip Marie Thérèse Arthur CALLEBAUT, geneesheer-specialist, nationaal nummer 470705 183 24, echtgenoot van Mevrouw Genoveva Marie Antoinette Jan BERNOLET, wonende te 8310 Brugge (Sint-Andries), Weidestraat 273, gehuwd onder het stelsel der scheiding van goederen met gemeenschap van aanwinsten blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Antoine Van Hoestenberghe destijds te Jabbeke op zevenentwintig juli negentienhonderd tweeënzeventig, stelsel tot op heden niet gewijzigd, aldus verklaard.

Enig vennoot, handelend als buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootsohap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER F. CALLEBAUT", waarvan de zetel gevestigd is te 8310 Brugge (Assebroek), Weidestraat 273, ondernemingsnummer 0457.424.581, RPR Brugge, het votgende heeft besloten

EERSTE BESLUIT AANPASSING STATUTEN INGEVOGLE ZETELVERPLAATSING

De enige vennoot besluit de statuten aan te passen aan de beslissing van de zaakvoerder van dertien januari tweeduizend en vier (bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van vijf februari daarna onder nummer 04018989) om met ingang van zelfde datum de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar huidig adres.

De enige vennoot besluit dienovereenkomstig tot aanpassing van de statuten door vervanging van de huidige tekst van de eerste zin van artikel twee van de statuten door volgende tekst

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8310 Brugge (Assebroek), Weidestraat 273." ONTSLAG/BENOEMING ZAAKVOERDER

De enige vennoot, de Heer Filip Callebaut, dient hierbij vrijwillig, zijn ontslag in als niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap per eenendertig december tweeduizend en dertien.

De goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar zal gelden als décharge aan deze ontslagnemende zaakvoerder voor de volledige periode van zijn bestuur.

De enige vennoot beslist vervolgens, te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap, voor onbepaalde duur vanaf één januari tweeduizend en veertien en dit tot herroeping van haar mandaat : Mevrouw Genoveva Marie Bernolet, geboren te Brugge op 04/05/1949, wonende te 8310 Brugge, Weidestraat 273, voornoemd. (rijksregister nummer 490504-006.65)

Mevrouw Genoveva Bernolet, voornoemd, is alhier mede verschenen en verklaart haar mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor de uitoefening van haar mandaat.

De bezoldiging van de zaakvoerder zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

DERDE BESLUIT-- WIJZIGING BOEKJAAR

De enige vennoot besluit dat het boekjaar voortaan zal beginnen op een oktober om te eindigen op dertig september van het daarop volgende jaar.

Bij wijze van overgangsmaatregel besluit de vergadering het lopend boekjaar aangevangen op één januari tweeduizend en dertien te verlengen tot dertig september tweeduizend en veertien.

De vergadering besluit tot dienovereenkomstige aanpassing van de statuten door vervanging van de huidige tekst van artikel zestien van de statuten door volgende tekst :

"Het boekjaar begint ieder jaar op één oktober en wordt op dertig september van het daarop volgende jaar afgesloten."

VIERDE BESLUIT -- WIJZIGING JAARVERGADERING

De vergadering besluit de datum van de jaarvergadering aan te passen aan het gewijzigd boekjaar zodat deze voortaan zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand maart om tien uur.

quo§

Vc

behc

aan

Belg

Staat

MONITEUR BELGUE-ERES (~li-} fb

ECHTBANKGELEGD VANTE KOOPHANDELG VANDE TE

0 8 -01. 2014 op: BRUGGL3 B21J !)

LGISCH STAATSBLAD De griffier,

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bij wijze van overgangsmaatregel zal de eerst volgende jaarvergadering gehouden warden in de maand maart van het jaar tweeduizend en vijftien,

De vergadering besluit tot dienovereenkomstige aanpassing van de statuten door vervanging van de huidige tekst van de tweede zin van artikel negentien door volgende tekst :

"Zij zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand maart om tien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden."

VIJFDE BESLUIT

De enige vennoot-zaakvoerder zal overgaan tot uitvoering van de genomen besluiten en geeft volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten, De zaakvoerder stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8000 Brugge, Blankenbergsesteenweg 161:

-de Heer Alois Monsieurs.

-Mevrouw Eveline Christiaens.

-Mevrouw Ann Hemeryck.

SLUITING VAN DE VERGADERING

1/ De enige vennoot stelt vast dat aile punten van de agenda besproken en goedgekeurd werden.

2/ De agenda afgehandeld zijnde wordt de vergadering gesloten.

VOOR UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd : een afschrift, voor registratie, van de akte dd. 20112/2013

Notaris Bernard Maertens te Brugge.

tVooud

en

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2013 : BGT000465
06/08/2012 : BGT000465
09/08/2011 : BGT000465
04/08/2011 : BGT000465
03/08/2009 : BGT000465
08/08/2008 : BGT000465
26/07/2007 : BGT000465
07/08/2006 : BGT000465
22/07/2005 : BGT000465
30/06/2004 : BGT000465
05/02/2004 : BGT000465
31/07/2003 : BGT000465
20/01/2003 : BGT000465
26/07/2002 : BGT000465
27/06/2000 : BGT000465
01/07/1999 : BGT000465
12/01/1999 : BGT000465

Coordonnées
DOKTER F. CALLEBAUT

Adresse
WEIDESTRAAT 273 8310 ASSEBROEK

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande