DOKTER FRANK CAMPAERT- DERMATOLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER FRANK CAMPAERT- DERMATOLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.465.678

Publication

18/02/2014
ÿþAtatl POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voc u

behoL

aan 1

Belgi

Staats



Onderneming5nr : Benaming (voluit) : 0541.465.678

(verkort) : DOKTER FRANK CAMPAERT - Dermatologie

Rechtsvorm : Burgelijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

IIIVII1404VII~II5080III+IIIN

*

IONITEU R BELGE vktiekLEGD rERGRfFFIEVAN DE - 20~4 ECg~$é~i~(á~~E 0 á~~áá~DEI iE

1 t -0i TAATSBLFl ~~ óGrififiEfr~,

SISCH S Zatigiiffi$3'.

Zetel : Engelendalelaan 62, 8310 Assebroek, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Neerlegging verslaggeving quasi-inbreng

Tekst

Controleverslag van Karel Nijs, bedrijfsrevisor, overeenkomstig de artikelen 220 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen d.d. 7 januari 2014

Bijzonder verslag van de zaakvoerders van DOKTER FRANK CAMPAERT - Dermatologie BV o.v.v. BVBA overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 220 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen d.d. 8 januari 2014

(get.) dokter Frank Campaert, zaakvoerder

Op de laatste blz, ván tuik.B vèrrriéidén : Réciê- : ÏVa-a-m en hóëdánigheid ván de ii striimentéiêndé nôtáns, héizij van de pers.6(ô)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/11/2013
ÿþLuik B

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

@I

i

NEERGELEGD ter GRIFFIE del

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (Afdeling Brogue)

1°. 2 8 OKT. 2013

*13168802

Q54- -- 4 ----~-~~-;~.---u~ -8

Ondememingsnr : ~

Benaming (voluit) : DOKTER FRANK CAMPAERT- Dermatologie

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Engelendalelaan 62

8310 Brugge

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Wouter BOSSUYT te Brugge op 24 oktober 2013 blijkt dat: i *De Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) "DOKTER FRANK CAMPAERT-Dermatologie" te 8310 Brugge,= Engelendalelaan 62 is opgericht door:

*de Heer CAMPAERT Frank Willy Martha, geboren te Leuven op zestien april negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 8310 Brugge, Engelendalelaan 62.

*De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en zal als naam dragen "DOKTER FRANK CAMPAERT - Dermatologie".

*De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8310 Brugge, Engelendalelaan 62.

De werkelijke zetel mag elders overgebracht worden in België in het Nederlands taalgebied of het: tweetalig gebied Brussel-hoofdstad, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, bekendgemaakt; in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Elke zetelverplaatsing dient medegedeeld te worden aan de provinciale Raad van de Orde van! Geneesheren.

*De vennootschap heeft als doel:

Het uitoefenen van de geneeskunde en in het bijzonder de specialisatie dermatologie door de; geneesheren-vennoten, zijnde uitsluitend geneesheren die op de lijst van de Orde van Geneesheren ingeschreven zijn, rekening houdend met de Medische Plichtenleer.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de', vennootschap, zoals aile uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap; worden vereffend. De beroepsaansprakelijkheid van de vennoten blijft onbeperkt gelden.

Het doel omvat onder meer:

- het inrichten van algemene diensten en medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit;

- het zetelen in commissies en organen waar het wettelijk diploma van arts of een bijzondere beroepstitel voor vereist is;

- de vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening; - de aankoop, zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik, huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen en transportmiddelen, kortom van een volledige materiële infrastructuur voor de praktijk van de geneesheren vennoten;

- het scheppen van de materiële voorwaarden en middelen, zowel de technische, de administratieve als de financiële organisatie die nodig of nuttig kan zijn om het doel te verwezenlijken;

- het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in hun medische disciplines, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkoefening mogelijk te maken;

- het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake de specialismen van de geneesheren-vennoten en dit in de breedste betekenis van het woord, het uitgeven van studies en publicaties, het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

, voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1

participeren aan klinische studies, dit alles zonder de vorm van een aanvullende commerciële activiteit aan te nemen.

De vennootschap mag voor eigen rekening beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten en zonder aanleiding te geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook.

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doei van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

*De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

*Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) Het is verdeeld in honderd gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éénihonderdste (1)100°) van het kapitaal vertegenwoordigen,

De comparant verklaart:

1) dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) volledig geplaatst is;

2) dat op ieder aandeel dat overeenstemt met inbreng in geld is tenminste een/vijfde gestort.

3) dat het maatschappelijk kapitaal op heden door hem is gestort tot beloop van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00) waarvoor hem honderd (100) aandelen toegekend worden. Het genoemde bedrag is gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) "DOKTER FRANK CAMPAERT-Dermatologie" zoals blijkt uit het bewijs van deponering, dat werd overhandigd aan ondergetekende notaris die het in zijn dossier zal bewaren.

*Worden enkel als vennoten aanvaard: geneesheren van een aanverwante discipline ingeschreven op de lijst van de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren die in het kader van de vennootschap hun medische activiteiten uitoefenen of zullen uitoefenen en die door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen zijn aanvaard.

Het aandelenbezit van de vennoten dient zich daarenboven steeds te verhouden tot hun respectieve activiteit in de vennootschap.

De schorsing van een geneesheer om zijn medische activiteiten uit te oefenen, brengt voor deze geneesheer het verlies mee van alle voordelen en uitkeringen, voor de duur van de schorsing. Noch de vennoot noch de vennootschap mogen een vervanger van de vennoot aanduiden gedurende de eventuele schorsing van die vennoot. Elke geneesheer-vennoot moet de andere vennoten inlichten over aile opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordelingen met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

De beroepsbeoefenaars die deel uitmaken van de vennootschap mceten de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening naleven.

*Overdracht van aandelen onder levenden.

De aandelen mogen slechts worden overgedragen aan een geneesheer die in het kader van de vennootschap zijn medische activiteiten zal uitoefenen.

Elke overdracht moet evenwel voorafgaandelijk worden onderworpen aan de goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren en aan de goedkeuring van de algemene vergadering.

*Overdracht van aandelen bij overlijden.

Bij het overlijden van een vennoot zal de vennootschap van rechtswege voortbestaan tussen de overlevende vennoten.

Indien zij de hoedanigheid van vennoot niet kunnen krijgen, hebben zij recht op de waarde van de overgedragen aandelen.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet automatisch tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Elke overdracht moet evenwel voorafgaandelijk worden onderworpen aan de goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

*De aandelen zijn ondeelbaar en onsplitsbaar en de vennootschap erkent slechts één (1) eigenaar per titel.

*De geneesheer-vennoot blijft persoonlijk aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermerden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

*De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen door de artsen-vennoten en benoemd door de algemene vergadering, die hun mandaat ook kan herroepen en hemieuwen.

Zaakvoerders die geen arts zijn, mogen geen medische handelingen verrichten. In dit geval beperkt hun mandaat zich tot het algemene en administratieve beleid van de vennootschap.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van de medische activiteit binnen de vennootschap.

*Het mandaat van zaakvoerder wordt bezoldigd in geld of in natura en is in overeenstemming met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten. Voor zijn medische activiteit wordt de geneesheer-vennoot volgens medische gebruiken op een normale manier vergoed.

*De zaakvoerder of het college van zaakvoerders heeft de uitgebreidste macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, de algemene vergadering bevoegd is. *Wanneer een rechtspersoon benoemd is tot zaakvoerder, is zij gehouden onder haar aandeelhouders/vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger te benoemen belast met de uitvoering van de opdracht in naam van en voor rekening van de rechtspersoon.

*ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder en de vennootschap is geldig verbonden door de handtekening van één van hen. *Tegenstrijdigheid van belangen.

Het lid van het college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden artikel 259 paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

indien de enige zaakvoerder tevens de enige vennoot Is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. De tussen hem en de vennootschap gesloten overeenkomsten worden, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden, opgenomen in het stuk waarvan hierboven sprake.

*De controle op de financiële toestand, de jaarrekening, de regelmatigheid vanuit het oogpunt van de wet en van de statuten en van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening zal worden uitgeoefend door ieder vennoot, die individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid bezit van een commissaris-revisor. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant..

*De gewone algemene vergadering (jaarvergadering) zal gehouden worden de tweede vrijdag van juni om negentien uur zelfs indien deze dag een wettelijke feestdag is.

*Wanneer de vennootschap slechts één (1) vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn tcegekend. Hij kan die bevoegdheid niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

*Ieder aandeel geeft recht op één (1) stem.

*Behoudens in de gevallen voorzien door de wet, de medische deontologie en de statuten, worden de beslissingen genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Schriftelijke besluitvorming.

De vennoten kunnen eveneens schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

*Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

*Het overschot van de balans, na aftrek van de lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de noodzakelijke afschrijvingen, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf procent (5%) voorafgenomen voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds. Die voorafneming is niet meer verplichtend wanneer de wettelijke reserve één/tiende (1110°) van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

*De vennootschap zal ontbonden worden in de bij de wet bepaalde gevallen.

Bij beslissing van de algemene vergadering, kan er tot vervroegde ontbinding worden overgegaan. Ingeval van ontbinding, zal de vereffening door de zaakvoerders verwezenlijkt worden, tenzij de algemene vergadering een of meerdere vereffenaars benoemt met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Qoor-lîehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

C

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

yDOr-iehouden aan het Selgrsch Staatsblad

Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op geneesheren voor des afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten enfof het beroepsgeheim van de vennoten.

*ledere wijziging aan onderhavige statuten zowel wat betreft het doel, welkdanige uitbreiding of stopzetting, dient te worden medegedeeld aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren, met dien verstande dat in geval van uitbreiding de kennisgeving voorafgaandelijk moet gebeuren. *De geneesheer-vennoot is verder onderworpen aan al de regels van de Code van Geneeskundige Plichtenleer door de Nationale Raad van de Orde der Geneesheren opgesteld. Deze bepalingen maken integraal deel uit van deze statuten.

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID - VERBINTENISSEN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De vennootschap zal in toepassing van artikel twee paragraaf vier van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel achtenzestig van het Wetboek van vennootschappen.

De comparant verklaart dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting sedert 1 april 2013, onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid.

De ondergetekende notaris heeft erop gewezen dat voormelde verbintenissen door de vennootschap dienen bekrachtigd te worden binnen de twee maanden na de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte ter griffie van de rechtbank van koophandel.

BENOEMING VAN DE EERSTE GEWONE ZAAKVOERDERS

Vervolgens heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

1)De Heer CAMPAERT Frank, voornoemd, wonende te 8310 Brugge, Engelendalelaan 62.

Hier aanwezig die verklaart te aanvaarden en verklaart dat hij niet getroffen is door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn mandaat.

Zijn mandaat is bezoldigd.

2)Mevrouw MATTHYS Sarah Annie Roger geboren te Aalst op veertien maart negentienhonderdvierenzeventig, wonende te 8310 Brugge, Engelendalelaan 62

Hier tussenkomend die verklaart te aanvaarden en verklaart dat zij niet getroffen is door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van haar mandaat,

Haar mandaat is bezoldigd.

Mevrouw Matthys Sarah is bevoegd enkel en alleen voor het algemene en administratieve beleid van de vennootschap zoals vermeld in artikel 13 van de statuten.

OVERGANGSREGELING ZAAKVOERDERS

De zaakvoerders worden benoemd vanaf 24/10/2013, met dien verstande, dat zij vanaf 24/10/2013 tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de oprichter en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

EERSTE BOEKJAAR - EERSTE JAARVERGADERING

Het eerste boekjaar loopt vanaf één november tweeduizend dertien tot eenendertig december tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand juni tweeduizend vijftien om negentien uur.

VOOR EENSLUIDEND AFSCHRIFT

Notaris Wouter Bossuyt

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon- ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.07.2015, NGL 07.08.2015 15400-0495-012

Coordonnées
DOKTER FRANK CAMPAERT- DERMATOLOGIE

Adresse
ENGELENDALELAAN 62 8310 BRUGGE

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande