DOKTER GERMONPRE JAN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER GERMONPRE JAN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 473.240.036

Publication

04/12/2013
ÿþVoor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblai

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

hTY'" A íe^^;,4rï~i~.1+} ~~f^k~ wcTye'

------ip7°r va'RYJ:lRAdCY_é M311 :.' " S-Éa

bLG~`'.e--

21 NOV. 2013

Grl é~~

i

IER

Ondernemingsnr: 0473.240.036

11

Benaming (voluit) : DOKTER GERMONPRE JAN

Il

(verkort)

1 Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Weststraat 28

8670 Koksijde (Oostduinkerke)

Onderwerp akte :Statutenwijziging (vastklikken reserves)

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme -- Notaris Christian Van Damme Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op zeven! november tweeduizend dertien , geregistreerd te Brugge, tweede kantoor der registratie, acht; bladen geen verzendingen, boek 279 blad 46 vak 5 op veertien november tweeduizend dertien ontvangen vijftig euro (50 C). De adviseur-ontvanger a.i. (getekend) B. Billiau", blijkt dat er een; buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de burgerlijke vennootschap onder de; vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « DOKTER GERMONPRE: JAN » te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Weststraat 28, waarbij volgende beslissingen werden; genomen met eenparigheid van stemmen :

1. VOORAFGAAND VERSLAG ZAAKVOERDER

De vergadering nam kennis van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, de dato; vijfentwintig oktober tweeduizend en dertien, met betrekking tot de voorgenomen; dividenduitkering en kapitaalsverhoging.

1! 2, De vergadering besloot met eenparigheid van stemmen, een dividend toe te kennen voor een! ;; bruto-bedrag van een miljoen driehonderddertigduizend euro (C 1.330.000,00), te verminderen: met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent (10%), zijnde,

honderddrieëndertigduizend euro (C 133.000,00), in totaal een miljoen;

honderdzevenennegentigduizend euro (C 1.197.000,00) netto-dividend.

;l 3. VOORAFGAAND VERSLAG REVISOR De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door BDO; BEDRIJFSREVISOREN, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5 vertegenwoordigd door de heer Peter VANDEWALLE, bedrijfsrevisor, over de voorgenomen: kapitaalverhoging.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van dit verslag.

In de mate nuttig en nodig, verklaren de vennoten individueel en unaniem te verzaken aan de! toepassing van de termijnen en formaliteiten door de wet In hun belang ingesteld.

11 De besluiten van het verslag van BDO BEDRnFSREVISOREN, bedrijfsrevisoren, kantoorhoudende te! j! 8800 Roeselare, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5, vertegenwoordigd door Peter! VANDEWALLE, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

i "5. Besluit.

De inbreng ln natura bij de kapitaalverhoging in de Burg. BVBA DOKTER GERMONPRE JAN, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de enige vennoot zal verkregen hebben,; mits goedkeuring door de algemene vergadering van vennoten van de vooropgesteldei uitkering van een tussentijds dividend van netto 1.197.000,00 EUR, voor een inbrengwaarde; van 1.197.000, 00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende; voorwaarde van het uitkeren van het beschreven tussentijds dividend, van oordeel

a/ dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het; Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de, vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

"

1

mod 11.1

voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding' van de inbreng in natura;

b/ dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c/ dat cie-voorde-inbreng in natara'-doorde partijen weerho Tde1 methoden-vanrw ai-dering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.038 aandelen van de Burg. BVBA DOKTER GERMONPRE JAN, zonder vermelding van normale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de Burg. BVBA DOKTER GERMONPRE JAN en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 25 oktober 2013

BDO Bedrijfsrevisoren Burg Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE"

Het verslag van de zaakvoerder en het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor zullen neergelegd worden ter griffie.

4. 1/ BESLISSING

Op basis van voornoemde verslagen besloot de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met een miljoen honderdzevenennegentigduizend euro (¬ 1.197.000,00) te verhogen, mits de uitgifte van duizend achtendertig (1.038) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, van hetzelfde type als de bestaande aandelen en met dezelfde rechten; om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op een miljoen tweehonderdvijftienduizend zeshonderd euro (¬ 1.215.600,00), vertegenwoordigd door duizend tweehonderdvierentwintig (1.224) aandelen, zonder nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/duizendtweehonderdvierentwintigste (1/1.2245te) van het kapitaal.

Op voormelde kapitaalverhoging van een miljoen honderdzevenennegentigduizend euro (¬ 1.197.000,00) wordt door de heer GERMONPRÉ Jan Julien André, geboren te Veurne op achttien mei negentienhonderd achtenzestig, wonende te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Weststraat 28, voor de totaliteit ingeschreven door incorporatie van een netto dividendbedrag van een miljoen honderdzevenennegentigduizend euro (¬ 1.197.000,00), waarvoor hem in totaal duizend achtendertig (1.038) nieuwe aandelen worden toegekend, die hij verklaart te aanvaarden. 2/ VOORWAARDEN VAN DE INBRENG

Alle inschrijvers hebben verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap "DOKTER GERMONPRÉ JAN".

3/ VERGOEDING VOOR DE INBRENG

Als vergoeding voor voormelde inbrengen ten belope van in totaal een miljoen honderdzevenennegentigduizend euro (¬ 1.197.000,00), worden aan de inbrenger voornoemd, duizend achtendertig (1.038) volledig volgestorte nieuwe aandelen van deze vennootschap toebedeeld en dit als volgt:

De heer GERMONPRÉ Jan, voornoemd, ontvangt voor zijn inbreng van het netto dividendbedrag van een miljoen honderdzevenennegentigduizend euro (¬ 1.197.000,00), duizend achtendertig (1.038) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen; 4/ VASTSTELLING VAN DE DAADWERKELIJKE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op een miljoen tweehonderdvijftienduizend zeshonderd euro (¬ 1.215.600,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door duizend tweehonderdvierentwintig (1.224) aandelen, zonder nominale waarde.

VENNOTEN na KAPITAALVERHOGING Aantal aandelen

GERMONPRÉ Jan 1.224

Totaal van de aanwezige aandelen : 1.224

5. Ingevolge de genomen besluiten besliste de vergadering om artikel 5 van de statuten te wijzigen zoals hierna vermeld.

6. Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt :

1. De vennootschap Is een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen.

Zij draagt de naam: "DOKTER GERMONPRÉ JAN".

De vennootschap moet telkens wanneer zij haar naam gebruikt de naam laten voorafgaan of volgen door de vermelding van haar rechtsvorm, ofwel voluit geschreven als "burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid", ofwel afgekort tot "B.V.o.v.B.V.B.A.".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Weststraat 28

a

Voorbehouden aan het " Belgisch Staâtsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

3. De vennootschap bestaat met ingang vanaf de dag van de in artikel 10, §1, eerste lid der' Vennootschappenwet bedoelde neerlegging voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt een miljoen tweehonderdvijftienduizend zeshonderd euro (¬ 1.215.600,00).

Het wordn7elteyenwoordigd doordaiz d- tweehonderdvierentwiiitir(1:224) aandelen op ria ml __ zonder nominale waarde, die ieder één/duizendtweehonderdvierentwintigste (1/1.224ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

5. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van het ieder kalenderjaar.

6. De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst - indien deze aanwezig is, en na eventuele aanrekening van overgedragen verliezen - een bedrag van tenminste één /twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het resterend saldo krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven, met unanimiteit van stemmen van alle geneesheren-vennoten.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan : het geheel van het actief zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het netto-actief niet omvatten : het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding, en, behoudens in uitzonderingsgevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen, elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

1. Indien tengevolge van verlies, het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van hoogstens twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerders zullen hun voorstellen verantwoorden in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld.

2. Indien het netto-actief gedaald is tot minder dan een/vierde van het maatschappelijk kapitaal, mag de ontbinding uitgesproken worden door één /vierde van de stemmen uitgebracht ter algemene vergadering.

3. Indien het netto-actief gedaald is tot een bedrag lager dan tweehonderd vijftig duizend frank (250.000,-F), kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen die in voorkomend geval aan de vennootschap een termijn kan toestaan om haar toestand te regulariseren.

7. 1/ De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerder(s), die geneesheer-

vennoot zijn.

De algemene vergading stelt het aantal zaakvoerders vast, benoemt ze en bepaalt tevens de duur

van hun mandaat.

2/ Statutaire zaakvoerder

De functie van statutaire zaakvoerder geldt voor onbepaalde duur.

De aanstelling tot de functie moet blijken uit de tekst van de statuten.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen bij eenparige beslissing van alle

vennoten, of door een gemotiveerd besluit van een buitengewone algemene vergadering, dat

steunt op gewichtige redenen en genomen is met inachtneming van de vereisten voor een

statutenwijziging.

Als statutaire zaakvoerder is aangesteld dokter specialist anesthesie GERMONPRÉ Jan Julien André,

arts, ongehuwd, geboren te Veurne op achttien mei negentienhonderd achtenzestig, (rijksregister

nummer 68.05.18-045.05) wonende te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Weststraat 28.

1/ Indien de vennootschap slechts één zaakvoerder in functie heeft, geldt de volgende regeling:

" Deze zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

s mod 11.1

Voorbehouden. aan het Belgisch Staatsblad





ª% Deze zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser

of verweerder.

2/ Indien de vennootschap meerdere zaakvoerders in functie heeft, geldt de volgende regeling:

" iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten "die nódiÿof dienntig zijn voorihét-b- reilcent--van-het maatsteel elijlc-doel,-metupitzoirdering vans die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

" Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder(s) worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden. Ieder mandaat of afvaardiging moet speciaal en van tijdelijke aard zijn en niet-medische zaken betreffen.

8. Commissaris : nihil

9. De vennootschap heeft als doel

De beoefening van de geneeskunde in naam van de vennootschap en meer specifiek de anesthesie-reanimatie, door haar vennoten, zijnde uitsluitend geneesheren-anesthesisten die op de lijst van de Orde van Geneesheren ingeschreven zijn en die hun volledige medische activiteit in de vennootschap uitoefenen, rekening houdend met de Medische Plichtenleer.

Dit kan onder andere omvatten:

- het ter beschikking stellen van alle nodige middelen voor de uitoefening van de

beroepsaktiviteit;

het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of

nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparaten en gebouwen aan te schaffen;

het verrichten van wetenschappelijk onderzoek;

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende

accomodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze

ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot;

- het scheppen van de mogelijkheden om de genesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk t maken.

De vennootschap kan zonder afbreuk te doen aan de Medische Plichtenleer terzake, onder het normaal beheer als een goed huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook. De vennootschap kan bijgevolg investeringen en beleggingen uitvoeren die kaderen binnen het normaal patrimoniumbeheer van een vennootschap zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit zou aannemen.

De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de geneesheren-vennoten worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria, en int voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

10. De jaarvergadering zal jaarlijks worden gehouden op de derde vrijdag van mei om negentien uur.

Valt deze datum op een zondag of een wettelijke feestdag, dan gaat de vergadering door op de eerst volgende werkdag, om hetzelfde uur.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering wordt bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit eist of de wet het bepaalt.

De oproepingsbrieven worden acht dagen vooraf aangetekend aan de vennoten verstuurd, tenzij deze de zaakvoerders hiervan vrijstellen.

Indien al de vennoten tegenwoordig of geldig vertegenwoordigd zijn op de vergadering is deze regelmatig samengesteld zelfs indien geen oproepingen gedaan werden en/of geen termijnen nageleefd werden.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent deze de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan deze bevoegdheden niet overdragen.

De beslissingen die aldus worden genomen, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

2. Wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt, gelden de volgende regels voor de werking van de algemene vergadering :





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste in leeftijd der vennoten. Deze duidt' de andere leden van het bureau aan.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Betreffende de punten die niet in de agenda zijn opgenomen, kan slechts beraadslaagd worden in de-erg-ade-riagg wanneeruaIle aë-rldelelr aanwezig-zijne-n rriits daartoe-net eei a-rigiieid- van stemmen wordt besloten.

Behoudens inzake statutenwijzigingen of in de gevallen bedoeld in de artikelen 128 bis (verkrijging van eigen aandelen door inkoop of ruiling) en 128 quater (het in pand nemen van eigen aandelen) - waar de wettelijk voorgeschreven regels toepasselijk zijn - vergadert de algemene vergadering geldig ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen en neemt ze haar beslissingen met een gewone meerderheid van stemmen (deze "gewone meerderheid" wordt berekend op het totaal der uitgebrachte "voor" en "tegen" stemmen; onthoudingen worden daarbij dus genegeerd); wordt deze meerderheid niet bereikt, dan komt er geen beslissing tot stand.

De notulen van de algerriene vergadering worden getekend door alle aanwezige vennoten. De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door één zaakvoerder.

7. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan CORMAFISK NV, kantoor houdende te 8200 Brugge, Torhoutse Steenweg 367, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte statutenwijziging

Verslag van de zaakvoerder

Verslag van de bedrijfsrevisor

Gecoördineerde statuten

Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme -- Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 20.08.2013 13431-0425-011
16/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 14.08.2012 12403-0333-011
31/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 30.08.2011 11458-0434-011
28/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.05.2010, NGL 25.06.2010 10212-0149-011
28/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.05.2009, NGL 27.07.2009 09465-0305-011
01/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 17.05.2008, NGL 27.06.2008 08293-0317-011
04/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 18.05.2007, NGL 01.06.2007 07172-0014-013
21/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 19.05.2006, NGL 14.08.2006 06635-3995-012
02/09/2005 : BGT000845
06/07/2005 : BGT000845
23/06/2004 : BGT000845
04/09/2003 : BGT000845
25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.05.2015, NGL 24.08.2015 15448-0324-011
02/01/2003 : BGT000845

Coordonnées
DOKTER GERMONPRE JAN

Adresse
WESTSTRAAT 28 8670 KOKSIJDE

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande