DOKTER GIJS VANDEPUTTE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER GIJS VANDEPUTTE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 867.706.075

Publication

10/04/2014
ÿþihdr

mod 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan bet Belebh StaatsPlad

INGEX.Otel.;,`

REGUTEMIU VNIT.:4-V"",-:

31 !UT 914 veileits

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr 0867.706.075

Benaming (voluit) :DOKTER GIJS VANDEPUTTE

(verkort)

Rechtsvorm: BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel STATIONSSTRAAT 10

8600 DIKSMUIDE

!I Onderwerp akte :VERHOGING KAPITAAL DOOR INBRENG IN NATURA - OMZETTING EFFECTEN AAN TOONDER - AANPASSING STATUTEN

"DOKTER GIJS VANDEPUTTE"

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid

Zetel : 8600 DIKSMUIDE, Stationsstraat 10

RPR Veurne

Ondernemingsnummer 0867.706.075

!! Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door meester Bertrand DESMARICAUX, notaris meti standplaats te Diksmuide,op 27 maart 2014, dat gehouden werd de buitengewone algemene! vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een! te 8600 Diksmuide, Stationsstraat 10, opgericht blijkens akte verleden voor ondergetekende Notaris! besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER GIJS VANDEPUTTE", met zetel! Bertrand DESMARICAUX, te Diksmuide, in datum van 22 september 2004, bekendgemaakt in dei

.

i; Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 18 oktober daarna, onder nummer 2004-10-18/0146040, !r waarvan de statuten tot op heden niet gewijzigd werden.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Veurne, en hebbende als ondernemingsnummer! 0867,706.075.

EERSTE BESLUIT: Kapitaalverhoging door inbreng in natura

1) Verslagen

!! De voorzitter geeft lezing aan de vergadering van het verslag van de zaakvoerder van 18

november 2013 en van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder dei

vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BDO Bedrijfsrevisoren,! i! vertegenwoordigd door de Heer Peter Vanciewalle, van 18 november 2013, met kantoor te Accenti

Business Park, Kwadestraat 153/5, 8800 Roeselare, omtrent de inbreng in natura, hierna !! beschreven, te weten over de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste methoden van i! waardering en de werkelijke vergoeding die als tegenprestatie wordt verstrekt voor de inbreng in! i; natura in de Burgelijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkt&

aansprakelijkheid DOKTER GIJS VANDEPUTTE de enige vennoot erkent van deze verslagen een!

exemplaar ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen.

Het rapport van de bedrijfsrevisor besluit met de volgende bewoordingen:

!i "De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA DOKTER GIJS VANDEPUTTE, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de enige vennoot zal verkregen hebben, mits goedkeuring door de algemene vergadering van vennoten van de vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend van netto 162,000,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 162.000,00 EUR. Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van het uitkeren van het beschreven tussentijds dividend, van oordeel a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut var,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

de Bedresrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature:

b) dat de beschnjving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 40 aandelen van de BVBA DOKTER GIJS VANDEPUTTE, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 3/3 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in nature bij de kapitaalverhoging in de BVBA DOKTER GIJS VANDEPUTTE en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 18 november 2013"

Deze verslagen zullen neergelegd worden op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal.

2) Verhoging van kapitaal

De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal thans bepaald op vijftigduizend EURO (60.000,00 EUR) te verhogen niet honderdtweeënzestigduizend EURO (162.000,00 EUR) om het maatschappelijk kapitaal aldus te brengen op tweehonderdentwaalfduizend EURO (212.000,00 EUR), door het creëren van veertig (40) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen als de thans bestaande aandelen, waardoor het totaal aantal aandelen aldus gebracht wordt van vijftig (50) op negentig (90).

De algemene vergadering beslist deze nieuwe aandelen toe te kennen aan de Heer VANDEPUTTE Gijs, voornoemd, ter vergoeding van zijn inbreng in natura, als volgt:

Aan de Heer VANDEPUTTE Gijs: 40

TOTAAL: 40

3) Vaststelling van de inbreng

De inbreng in nature door de Heer VANDEPUTTE Gijs, voornoemd, voor een inbrengwaarde van honderdtweeënzestigduizend EURO (162.000,00 EUR) wordt verwezenlijkt door de inbreng in nature van de dividendvordering die de Heer VANDEPUTTE Gijs, voornoemd, van de Burgelijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DOKTER GIJS VANDEPUTTE verkregen heeft, naar aanleiding van de beslissing van de algemene vergadering van 17 december 2013 tot uitkering van een tussentijds dividend van netto honderdtweeënzestigduizend EURO (162.000,00 EUR), voor een inbrengwaarde van honderdtweeënzestigduizend EURO (162.000,00 EUR).

4) De vergadering verzoekt te akteren dat de berekening van de termijn van vier jaar, die wordt bedoeld in artikel 637, 7e lid Wetboek van inkcmstenbelastingen 1992, zal worden verricht, rekening houdende met de datum van huidige akte van kapitaalsverhoging, en dat de vennootschap DOKTER GIJS VANDEPUTTE de administratieve tolerantie heeft genoten, meegedeeld in het addendum van 13 november 2013 bij de administratieve circulaire CLRH.233/629.295 van 1 oktober 2013, zonder verkorting van de termijn van vier jaar.

5)Voorwaarden van de inbreng

Volgens voormeld verslag van de zaakvoerder van 18 november 2013 hebben de bestaande aandelen een fractiewaarde van duizend EURO (1.000,00 EUR), De uitgifteprijs van de nieuwe aandelen bedraagt vierduizend vijftig EURO (4.050,00 EUR) per aandeel en ligt hoger dan de fractiewaade van de bestaande aandelen. Het verschil vomit het agio of de uitgiftepremie. De inbrengwaarde stemt overeen met het aantal en met de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

De kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt in twee fasen:

" in de eerste fase wordt het kapitaal verhoogd met veertigduizend EURO (40.000,00 EUR), hetgeen overeenstemt met veertig (40) aandelen aan een fractiewaarde van duizend EURO (1.000,00 EUR), te onderschrijven aan de globale uitgifteprijs van honderdtweeënzestigduizend EURO (162.000,00 EUR). Het verschil tussen de globale uitgifteprijs en het bedrag van de kapitaalverhoging, zijnde honderdtweeëntwintigduizend EURO( 122.000,00 EUR) wordt geboekt op een onbeschikbare rekening Uitgiftepremies;

" in de tweede fase wordt het kapitaal verhoogd door incorporatie van de uitgiftepremie van

honderdtweeëntwintigduizend EURO( 122.000,00 EUR) zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten genieten als de bestaande aandelen en aile aandelen

zullen een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

- De lasten en baten met betrekking tot de inbreng zijn voor rekening van de vennootschap vanaf

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

rriod11.1

Voorbehouden

aan het .petgisch Staatsblad

huidige kapitaalverhoging.

TWEEDE BESLUIT: Vaststelling van verwezenlijking van kapitaalverhoging

De vergadering verzoekt ons, notaris, te acteren dat verwezenlijkt is, voormelde kapitaalverhoging, met honderdtweeënzestigduizend EURO (162.000,00 EUR) om het kapitaal aldus te brengen van vijftigduizend EURO (50.000,00 EUR) op tweehonderdentwaalfduizend EURO (212.000,00 EUR), door het creëren van veertig (40) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen als de thans bestaande aandelen, waardoor het totaal aantal aandelen aldus gebracht wordt van vijftig (50) op negentig (90).

De vergadering verklaart tevens te acteren de toekenning van deze nieuwe aandelen, volledig volstort, aan de Heer VANDEPUTTE Gijs, voornoemd, ter vergoeding van zijn inbreng in nature, als volgt

Aan de Heer VAN DEPUTTE Gijs: 40









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge TOTAAL: 40

DERDE BESLUIT : Vervanging van de statuten

De algemene vergadering beslist om de diverse modaliteiten met betrekking tot de werking van de

vennootschap te herformuleren, en om de bestaande statuten te vervangen door volledig nieuwe

statuten, waarin onder meer rekening wordt gehouden met:

- de hierboven genomen beslissingen;

- de actualisering en aanpassing van de statuten aan het nieuwe Wetboek van Vennootschappen;

- hem ummering van de artikelen van de statuten.

Deze statuten werden artikel per artikel besproken en de algemene vergadering beslist dat de nieuwe

tekst van de statuten, letterlijk zal luiden als volgt:

Het kapitaal bedraagt T1NEEHONDERDENTWAALFDUIZEND EURO (212.000,00 EUR), en wordt

vertegenwoordigd door negentig (90) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk een

gelijke fractiewaarde van één/negentigste (1/90)van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

'Tegelijk hiermee neergelegd:

-bijzonder verslag van het bestuursorgaan,

-verslag van de bedrijfsrevisor,

-de gecoördineerde statuten".

Notaris Bertrand Desmaricaux



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.07.2013, NGL 30.08.2013 13557-0119-014
06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.07.2012, NGL 31.08.2012 12532-0495-015
06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.07.2011, NGL 30.08.2011 11501-0466-014
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.07.2010, NGL 31.08.2010 10521-0092-012
07/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 31.07.2009 09534-0255-012
08/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.07.2008, NGL 26.08.2008 08695-0034-012
07/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 31.07.2007, NGL 28.08.2007 07700-0095-012
29/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 31.07.2006, NGL 25.08.2006 06655-0200-011
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.07.2015, NGL 27.08.2015 15531-0205-014
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.07.2016, NGL 30.08.2016 16563-0571-014

Coordonnées
DOKTER GIJS VANDEPUTTE

Adresse
STATIONSSTRAAT 10 8600 DIKSMUIDE

Code postal : 8600
Localité : DIKSMUIDE
Commune : DIKSMUIDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande