DOKTER GREET RAES

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER GREET RAES
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.711.229

Publication

20/07/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

lliffieN91

NEERGELEGD ter GRIFFE dar

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

° 7 JULI 2011

Da geer,

Griffie

Ondernemingsar : 834-711-229 Benaming . DOKTER GREET RAES

(voluit) :

Rechtsvorm: Burgerlijke Vennootschap) o.v.v. BVBA

Zetel : GRENSSTRAAT 4 - 8700 TIELT

Onderwerp akte : Neerlegging verslagen quasi-inbreng

Neerlegging van het verslag van de bedrijfsrevisor omtrent de quasi-inbreng die zich heeft voorgedaan.. Tegelijk hiermee wordt het verslag van de zaakvoerder neergelegd conform artikel 222 W. Venn.

De zaakvoerder

Greet Rees

31/03/2011
ÿþ" 'M

Mod 2.0

LU1UW o ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*11049096*

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: 1 7 MAART 2011

Griffie De griffier,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8700 Tielt, Grensstraat 4

Onderwerp akte : OPRICHTING  BENOEMING  VOLMACHT

Bij akte verleden voor notaris Anthony WITTESAELE, te Tielt, op vijftien maart tweeduizend en elf, is opgericht door :

mevrouw RAES Greet Godelieve Julia, geboren te Tielt op veertien februari negentienhonderd zesenzeventig, wonende te 8700 Tielt, Grensstraat 4, echtgenote van de heer LAHOUSSE Christophe Jules, geboren te Tielt op zesentwintig mei negentienhonderd zevenenzeventig.

Gehuwd onder het stelsel der scheiding van goederen met toegevoegd intern gemeenschappelijk vermogen, blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris op veertien februari tweeduizend en zes, niet gewijzigd tot op heden, zo verklaard.

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "Dokter Greet Raes", met zetel te 8700 Tielt, Grensstraat 4;

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,-), vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één honderdste (11100e) van het kapitaal vertegenwoordigen, in hun totaliteit onderschreven door mevrouw Greet Raes voornoemd.

De comparant verklaart dat alle aandelen, waarop hij ingeschreven heeft, zijn volgestort in speciën ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro.

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer 001-6369338-06 op naam van de voormelde vennootschap in oprichting bij BNP Parisbas Fortis.

Het uittreksel uit de statuten luidt als volgt:

Artikel 1 : Rechtsvorm en naam

De vennootschap is opgericht als een éénpersoonsvennootschap zijnde een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vennootschap draagt de naam "Dokter Greet Raes °.

Artikel 2: Zetel

De maatschappelijke zetel is voor het eerst gevestigd te 8700 Tielt, Grensstraat 4.

Hij mag in elk ander gedeelte van het Nederlandstalig gebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder. Deze laatste zal zorgen voor de bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De overbrenging van de zetel naar een andere plaats in België valt onder de beslissingsbevoegdheid van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

De verplaatsing van de zetel dient te worden meegedeeld aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

De vennootschap zal eveneens bijkomende medische activiteitsplaatsen kunnen openen, mits naleving van de code van de medische plichtenleer en voorafgaandelijke goedkeuring van de bevoegde Provinciale Raad. Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

In binnen-en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden het uitoefenen van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot op het gebied van de huisartsgeneeskunde, dit door de enige vennoot rekening houdend met de Medische Plichtenleer.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend. Dit omvat:

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Dokter Greet Raes

083k 71 1228

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2011- Annexes du Moniteur belge

fi fei.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2011- Annexes du Moniteur belge

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer- vennoot;

- het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

- het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake de huisartsengeneeskunde en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap kan, zonder afbreuk te doen aan de medische plichtenleer terzake, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten, van welke aard ook. Het investeren en beleggen, zoals onder meer de aankoop, de verhuring en de oprichting van gebouwen, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit aanneemt.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondememingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenasscociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelíjke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Artikel 4: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur. Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden op de voorwaarden die door de wet zijn bepaald voor een statutenwijziging. Artikel 5 : Kapitaal

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro.

Het wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Zolang het kapitaal niet vol gestort is, is de inschrijver op aandelen verbonden door het totaal bedrag van zijn aandelen.

De aandelen zijn op naam.

Artikel 9 : Regeling van overdracht van aandelen

Deelbewijzen mogen slechts worden overgedragen aan een dokter in de geneeskunde (huisarts), ingeschreven op de lijst van de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren, die in het kader van de vennootschap zijn medische activiteiten zal uitoefenen en die door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen is aanvaard.

Elke overdracht moet evenwel voorafgaandelijk worden onderworpen aan de goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Artikel 15 : Vergaderen van de Algemene Vergadering

De jaarvergadering van de vennootschap gaat door op de laatste zaterdag van de maand juni van ieder jaar om veertien uur, op de zetel van de vennootschap. Indien de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Artikel 18 : Het bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering. Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van de vennootschap.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtname van de vereisten van statutenwijziging.

De zaakvoerder kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere niet-medische handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht. Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hem verleende volmacht.

Wordt benoemd tot statutair zaakvoerder voor de duur van haar medische activiteit: mevrouw Greet Raes voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Artikel 19. Controle

De controle op de financiële toestand den de jaarrekening wordt aan één of meer commissarissen opgedragen, tenzij de vennootschap aan de wettelijke vereisten voldoet om geen commissaris te moeten benoemen. In dit geval heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris, onverminderd het recht van de algemene vergadering om toch één of meer commissarissen te benoemen.

Artikel 22 : Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden door de bovenvermelde vertegenwoordiger .

Artikel 23 : Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Elk jaar maakt de zaakvoerder een inventaris op alsmede de jaarrekening. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultaatrekening en de toelichting, zij vormt één geheel. De zaakvoerder stelt jaarlijks een verslag op waarin rekenschap wordt gegeven van het beleid, behoudens wanneer de wet daartoe niet verplicht.

Een passende toelichting wordt gegeven over de aangelegenheden bedoeld in artikel 92, 94,95, 96 en 143 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 24 : Winstverdeling

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van de nettowinst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, tot dat zij één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Het saldo van de nettowinst zal aangewend worden :

1) voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's.

2) tot het uitkeren van een redelijk dividend.

Artikel 26 : Benoeming van vereffenaars

Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zij kunnen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming heeft bevestigd. Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voordracht van de algemene vergadering. De vereffenaar(s) beschik(t)(ken) over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van vereffening verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningsstaat. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één staat per jaar.

Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders a rato van hun aandelenbezit. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

- Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op eenendertig december tweeduizend en elf.

- De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in tweeduizend en twaalf.

- Volmacht wordt gegeven aan de BVBA Triaccount, met kantoor te 8310 Assebroek-Brugge, Baron Ruzettelaan 287, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder VDH Accountancy, Commanditaire vennootschap op aandelen, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Sabine Van der Heyde, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen in de opstartfase tegenover de verschillende administraties der belastingen en bij alle formaliteiten bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de ondernemingsloketten.

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Anthony WITTESAELE, Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van de akte van 15 maart 2011

Dit uittreksel is afgeleverd overeenkomstig de Vennootschappenwet, enkel en alleen met het oog op de

neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid voor de

nieuwe vennootschap

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16558-0426-011

Coordonnées
DOKTER GREET RAES

Adresse
GRENSSTRAAT 4 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande