DOKTER HILDE SIOEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER HILDE SIOEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.792.148

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 01.07.2014 14253-0222-013
29/10/2014
ÿþme va .e-aiu

t IF," _:Ii-i, -

Grifrre Rec'ntbr..,.1k Koophandel

T 2014

Gent AfclEe-apostende



na neerlegging ter gri

).4

bel'

Be

Stat



Mo-d PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Ondernemingsnr ; 0839.792,148

Benaming (voluí) : Dokter Hilde Sioen

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Engelstraat 61, 8480 Ichtegem, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Benoeming zaakvoerder

Tekst:

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 01 januari 2013 blijkt dat volgende beslissing met unanimiteit werd genomen:

Physiokin Comm. V, met maatschappelijke zetel te Ichtegem, Engesistraat 61, wordt vanaf

01/01/2013 benoemd tot zaakvoerder. De heer Debacker Dieter wordt aangeduid als vaste vertegenwoordiger voor ditmandaat

Zaakvoerder

Sioen Hilde

Op de laatste blz. vânriiIR vermerden : Recto nearn ernieedâniàheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(0)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

03/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 30.09.2013 13609-0057-011
20/03/2013
ÿþMal Warti 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N - -4. ter c, iWie van de

rechlbatik va% koophandel Bfugge - afdeling ta 006T'ENDE

01) ART 2Q,13

(llI1lIIIl~Nimwu~oiiAiiii

a3oasa o

Ondememingsnr " 0839.792.148

Benaming

(voiüit) : Dokter Hilde Sioen

;eerkont

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Engelstraat 61, 8480 Ichtegem

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Neerleggen verslag quasi inbreng

Verslag zaakvoerder en verslag bedrijfsrevisor bij het verkrijgen van belangrijke vermogensbestanddelen van de zaakvoerder in toepassing van art. 220 W. Venn.

Getekend,

Hilde Sioen,

Zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/10/2011
ÿþ r, Mad 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



' Ondernemingsnr : ®2 3 71.2. 4L

Benaming

(voluit) : Dokter Hilde Sioen

111111,11.11,11a1,111!

Vi beht

aar

Bel! Staa

Nedergelegtl ter griffie Yen rege rechtbank von kcop-;3ando!

Brugge -- afue::ng Gostencle

Bijlagen bij het Belgiscif taatsblad - 12/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8480 Ichtegem, Engelstraat 61

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Eveline De Vlieger, te Ichtegem, 29 september 2011, dat :

Mevrouw SIOEN Hilde Angela Maria, huisarts, geboren te Oostende op elf april negentienhonderd tweeënzeventig, nationaal nummer 72.04.11 100-43, identiteitskaart nummer 590-5330366-48, echtgenoot van de heer DEBACKER Dieter Koen, kinesist, geboren te leper op zeventien februari negentienhonderd éénenzeventig, nationaal nummer 71.02.17 083-39, identiteitskaart nummer 590-5206030-66, wonende te 8480 Ichtegem, Engelstraat 61,

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam Dokter Hilde Sioen, heeft opgericht met de naam Dokter Hilde Sioen.

`Het kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde.

De inschrijver verklaart en erkent dat de aandelen waarop werd ingeschreven volgestort is tot beloop van, twaalfduizend vijfhonderd euro (12.500,00 ¬ ).

De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van twaalfduizend vijfhonderd euro (12.500,00; ¬ ).

De hierboven aangehaalde inbrengen van geld werden, overeenkomstig de wet, gedeponeerd op een ' bijzondere rekening nummer 068-8934704-61 op naam van de vennootschap in oprichting bij Dexia Bank NV,' zoals blijkt uit het attest afgeleverd op 26 september 2011.

"

*De vennootschap heeft tot doel:

1. Hoofddoel van de vennootschap.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap is burgerlijk, met uitsluiting van elke handelsactiviteit. De . vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening en voor rekening van derden, de uitoefening van de geneeskunde door haar vennoten die handelen in naam en voor rekening van de vennootschap en met inachtname van de regelen van de medische deontologie.

Alle honoraria worden geïnd voor en door de vennootschap. Alle uit de medische activiteit voortvloeiende. uitgaven zullen door de vennootschap vereffend worden.

2. Hel doel van de vennootschap omvat eveneens:

het inrichten van een algemene dienst en een medisch secretariaat, die nuttig of noodzakelijk zijn voor de, uitoefening van voormelde medische activiteit;

- het scheppen van de mogelijkheid om de vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in hun medische discipline, teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

- het verstrekken van informatie, advies en onderricht inzake de medische activiteiten, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen;

- het aankopen, huren en/of leasen van alle medische apparatuur en de erbij horende accommodatie, inclusief gebouwen, teneinde aan de vennoten de mogelijkheid te bieden om hun medische activiteit optimaal uit te oefenen, kortom het ter beschikking stellen van een volledige materiële infrastructuur van de vennoten;

- het maken van alle kosten en het doen van alle investeringen ten behoeve van het bezoldigen van de zaakvoerders in geld en/of in natura, binnen de perken van hetgeen in artikel 21 van de statuten staat.

3. Bijkomstig doel.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, beleggen in alle roerende of onroerende goederen, het beheer uitoefenen over die goederen of mag haar middelen investeren, dit evenwel onder de uitdrukkelijke voorwaarde dat deze activiteiten het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigen en hierdoor in gene mate, op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van commerciële activiteit. Het beleggen van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap kan, zonder afbreuk te doen aan de medische deontologie, onder het normaal beheer als _ goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten in welke aard_ ook.. Dit houdt onder; Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

meer in dat de vennootschap alle investeringen en beleggingen kan uitvoeren zoals onder meer de aankoop, de verhuring en de oprichting van gebouwen, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

Binnen de regelen van de medische deontologie kan de vennootschap alle verrichtingen uitvoeren die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, op voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft en dat het niet gaat over een commerciële activiteit.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks de verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de medische deontologie en na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

*De maatschappelijke zetel is voor het eerst gevestigd te 8480 Ichtegem, Engelstraat 61.

Hij mag in elk ander gedeelte van het Nederlandstalig gebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder. Deze laatste zal zorgen voor de bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De overbrenging van de zetel naar een andere plaats in België valt onder de beslissingsbevoegdheid van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten. De vennootschap zal eveneens bijkomende zetels kunnen openen, dit mits naleving van de code van de medische plichtenleer en voorafgaande goedkeuring van de bevoegde Provinciale Raad.

*De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging van de statuten ter griffie van de rechtbank van koophandel. Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden op de voorwaarden die door de wet zijn bepaald voor een statutenwijziging.

*Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) . Het wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde. Zolang het kapitaal niet vol gestort is, is de inschrijver op aandelen verbonden door het totaal bedrag van zijn aandelen.

De aandelen zijn op naam.

*De jaarvergadering van de vennootschap gaat door op 20 juni om 19.00 uur, zelfs indien deze dag een zondag of een feestdag is.

*De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder. Dit zaakvoerderschap wordt waargenomen door de enige vennoot die geneesheer is.

De duur van het mandaat van zaakvoerder is niet onbepaald.

De zaakvoerder kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht. Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht.

*Controle gebeurt door de commissaris.

De enige vennoot kan alle bevoegdheden van de commissaris uitoefenen. Hij hoeft het niet te doen maar hij kan het.

*Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden door de bovenvermelde vertegenwoordiger .

*Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Elk jaar maakt de zaakvoerder een inventaris op alsmede de jaarrekening. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultaatrekening en de toelichting, zij vormt één geheel. De zaakvoerder stelt jaarlijks een verslag op waarin rekenschap wordt gegeven van het beleid. Een passende toelichting wordt gegeven over de aangelegenheden bedoeld in artikel 92, 94, 95, 96, 143, 319 en 328 van het Wetboek van vennootschappen.

*Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van de nettowinst wordt ten minste 1120 voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, tot dat zij 1/10 van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van hef laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

*De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de bijzondere Algemene Vergadering.

Wanneer tengevolge van een geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de Algemene Vergadering binnen een termijn van ten hoogste twee maand nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, besluiten over ontbinding van de vennootschap.

Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in een verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap.

"Benoeming van vereffenaars

Bij ontbinding wordt de in functie zijnde zaakvoerder van rechtswege als vereffenaar beschouwd. Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op geneesheren voor de afhandeling

van zaken-die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

'De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013 en het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2012.

'Overneming van verbintenissen

De comparante verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 in het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ter name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit te rekenen vanaf 1 april 2011. Alle inkomsten worden door de vennootschap in oprichting geïnd en alle uitgaven worden door de vennootschap in oprichting gedragen en dit vanaf de hiervoor vermelde datum. De overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de periode tussen de oprichting en neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd binnen de twee maanden na het bekomen van de rechtspersoonlijkheid. Inzonderheid neemt de vennootschap alle verbintenissen en alle verplichtingen over welke voortvloeien uit de overname van de eenmanszaak "Sioen Hilde", met vestiging te 8480 Ichtegem, Engelstraat 61, ondernemingsnummer 0814.596.496, en dit ingevolge de overname van de activiteiten vanaf één april tweeduizend en elf.

'Benoeming van de eerste gewone zaakvoerder

Met eenparigheid van stemmen wordt als eerste gewone zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur, Dokter Hilde SIOEN die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

"Volmacht.

De comparante-oprichter geeft bij deze volmacht aan de CVBA Stuyts Accounting Services handelend onder de heer Jonckheere Kris kantoor houdende te 8200 Brugge, Koningin Astridlaan 2 A, om in naam van de vennootschap alle stukken te tekenen inzake de Directe Belastingen om alle aangiften en formaliteiten terzake te vervullen en alle besprekingen en briefwisseling dienaangaande te voeren.

Voor eensluidend uittreksel.

Eveline De Vlieger, notaris

Worden tegelijk hiermede neergelegd :

- uitgifte van de akte.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Rijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 20.07.2015 15324-0413-014

Coordonnées
DOKTER HILDE SIOEN

Adresse
ENGELSTRAAT 61 8480 ICHTEGEM

Code postal : 8480
Localité : ICHTEGEM
Commune : ICHTEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande