DOKTER IGNACE DALLE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER IGNACE DALLE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 878.785.752

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 01.07.2014 14252-0457-012
07/10/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

....-ir...

NEERGELEGD

201 3ELGE

AuBLAgent

Griffie Rechtbank Koophandel

24 SEP 2014

t

AfdelinA jeugge

De gritfik le

d

Ondememingsnr : 0878.785.752

Benaming (voluit) DOKTER IGNACE DALLE

(verkort) :

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Waterstraat 11

8730 Beernem

Onderwerp akte :Statutenwijziging (kapitaalverhoging)

Uit een proces-verbaal opgesteld door Sophie Delaere, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme

H Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op een0 september tweeduizend veertien, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie,: enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er eeW buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de burgerlijke vennootschap onder' vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « DOKTER IGNACE DALLE » te 8730 Beernem, Waterstraat 11, waarbij volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen

H 1. De vergadering besloot het kapitaal van de vennootschap te verhogen met drieënzeventigduizend achthonderdtweeënveertig euro (C 73.842,00) om het kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (C 18.600,00) te verhogen tot tweeënnegentigduizend vierhonderdtweeënveertig euro (C 92.442,00).

De vergadering besloot dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt warden door inbreng in geld en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van driehonderdzevenennegentig (397) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

H Op deze driehonderdzevenennegentig (397) nieuwe aandelen zal in geld worden ingeschreven tegen de globale prijs van eenentachtigduizend vierhonderd euro (C 81.400,00) waarvan:

drieënzeventigduizend achthonderdtweeënveertig euro (C 73.842,00) zal geboekt worden als kapitaal;

- en zevenduizend vijfhonderdachtenvijftig euro (E 7.558,00) als uitgiftepremie

Ieder nieuw aandeel en de daarbijhorende uitgiftepremie zal worden volgestort ten belope van, honderd ten honderd (100 %).

2. Vervolgens heeft de heer DALLE Ignace, geboren te Izegem op 20 juli 1971, wonend te 8730 ;IBeernem, Waterstraat 11, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap "DOKTER DALLE IGNACE" en in te schrijven op de driehonderdzevenennegentig (397) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de globale prijs van eenentachtigduizend vierhonderd euro (C 81.400,00), inbegrepen een uitgiftepremie van in totaal zevenduizend vijfhonderdachtenvijftig euro (C 7.558,00) en dit onder hoger gestelde voorwaarden.

De voorzitter verklaart en aile aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is ten belope van honderd procent (100%). De jj kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van eenentachtigduizend vierhonderd euro (C 81.400,00) als volgt:

- in kapitaal: ten belope van drieënzeventigduizend achthonderdtweeënveertig euro (C

73.842,00)

- in uitgiftepremie: ten belope van zevenduizend vijfhonderdachtenvijftig euro (C

iï 7.558,00)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

)jo: Naam en handtekening

na neerlegging ter gri

i 11111 11 11111 1110N1TEUR

*R!11, 30 -09

BELG1SCH ST

II



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

-.'

t4

r

Voorbehouden aan het delgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De verschijners verklaren en erkennen dat tot gehele volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van eenentachtigduizend vierhonderd euro (C 81.400,00) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij de bank BNP Paribas Fortis.

ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest de dato 14/08/2014 aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van eenentachtigduizend vierhonderd euro (¬ 81.400,00) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening.

Ondergetekende notaris bevestigt dus de deponering van het gestorte kapitaal ten bedrage van eenentachtigduizend vierhonderd euro (C 81.400700).

3. De vergadering stelde vast en verzocht ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van drieënzeventigduizend achthonderdtweeënveertig euro (C 73.842,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweeënnegentigduizend vierhonderdtweeënveertig euro (C 92.442,00) vertegenwoordigd door vierhonderdzevenennegentig (497) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

4. De vergadering besloot het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal zevenduizend vijfhonderdachtenvijftig euro (C 7.558,00) te plaatsen op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van vennootschappen.

5. De vergadering besloot het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met zevenduizend vijfhonderdachtenvijftig euro (C 7.558,00) zodat het kapitaal verhoogd zal worden van tweeënnegentigduizend vierhonderdtweeënveertig euro (C 92.442,00) tot honderdduizend euro (C 100.000,00) door incorporatie van voormelde uitgiftepremie, hetzij zevenduizend vijfhonderdachtenvijftig euro (C 7.558,00)

Deze tweede kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen.

6. De vergadering stelde vast en verzocht ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de

voormelde tweede kapitaalverhoging van zevenduizend vijfhonderdachtenvijftig euro (C

7,558,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderdduizend euro (E 100.000,00) vertegenwoordigd door vierhonderdzevenennegentig (497) kapitaalaandelen zonder nominale waarde, die ieder één/vierhonderd zevenennegentigste (1/497ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

7, Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissingen tot kapitaalverhoging die voorafgaan, besloot de vergadering artikel 5 van de statuten (kapitaal) te vervangen door de tekst zoals verder vermeld.

8, Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt met volgende te publiceren kenmerken :

1, De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aangenomen heeft. Zij draagt de benaming "DOKTER IGNACE DALLE".

2,, De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8730 Beernem, Waterstraat 11.

3, De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4,Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdduizend euro (C 100.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door vierhonderd zevenennegentig (497) aandelen zonder nominale waarde. Zolang het kapitaal niet vol gestort is, is de inschrijver op aandelen verbonden door het totaal bedrag van zijn aandelen. De aandelen zijn op naam.

5 Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

6J-let batig slot dat de resultatenrekening aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van de nettowinst wordt ten minste 1/20ste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, tot dat zij 1/10e van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de Algemene Vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

BU ontbinding wordt de in functie zijnde zaakvoerder van rechtswege als vereffenaar beschouwd. 80 ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op geneesheren voor

-,

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

m oci 11.1

de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten'

en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

7.__De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder. Pit zaakvoerderschap wordt

waargenomen door de enige vennoot die geneesheer is.

Het mandaat van de zaakvoerder is van onbepaalde duur.

De zaakvoerder kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het

maatschappelijk doel.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een

derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht.

Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hem

verleende volmacht.

8. Commissaris nihil

9.Doel In binnen -en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden het

uitoefenen van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot op het gebied van pathologische ontleedkunde, anatome pathologie, dit door de enige vennoot rekening houdend met de Medische Plichtenleer,

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend.

Het doel kan onder meer omvatten

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die

nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële Infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer- vennoot;

het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

net verstrekken van informatie en/of onderricht inzake pathologische ontleedkunde, anatorne pathologie en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten.

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde -honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

10._De jaarvergadering van de vennootschap gaat door op de derde vrijdag van de maand juni van ieder jaar om zeventien uur, op de zetel van de vennootschap. Indien de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag,

A. De Gewone en de Bijzondere Algemene Vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te

besluiten terzake van :

de vaststelling van de jaarrekening;

- bestemming van de beschikbare winst;

- aanleggen van een toereikende reserve, rekening houdend met het doel van de

vennootschap;

benoeming van commissaris (commissarissen);

- vaststelling van salaris van de commissaris zo deze functie door de geneesheer zelf niet waargenomen is;

- bepalen van de vergoeding aan de geneesheer-vennoot dit voor zijn professionele activiteit. Die vergoeding moet daarmee in verhouding zijn;

- net verlenen van kwijting volgens artikel 284 van het Wetboek vennootschappen.

B. De Buitengewone Algemene Vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten, om tot vervroegde ontbinding van de vennootschap te besluiten, om tot verhoging of tot vermindering van het kapitaal te besluiten, om over overdracht van aandelen onder levenden te beslissen.

9. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden qan het Belgisch

Staatsblad

modit1

----- --

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande,

besli5singen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Lescroart, Lucker en Partners (boekhouding en fiscaliteit), kantoor houdende te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Damse Vaart-Zuid 7.00.01 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van aile administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Bela§ting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor aile beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afscinrift van de akte

Gecoördineerde statuten

Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damne  Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

..

Voor-

behouden

aan het

delgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge



01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 25.06.2013 13221-0134-014
21/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 18.06.2012 12182-0267-014
23/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 20.06.2011 11182-0054-014
07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 30.06.2010 10256-0418-013
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 25.06.2009 09303-0029-013
03/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 26.06.2008 08318-0263-013
30/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 24.07.2007 07460-0033-012

Coordonnées
DOKTER IGNACE DALLE

Adresse
WATERSTRAAT 11 8730 BEERNEM

Code postal : 8730
Localité : BEERNEM
Commune : BEERNEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande