DOKTER IGNACE DEEREN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER IGNACE DEEREN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 862.421.654

Publication

04/11/2014
ÿþ e+oa Mail 11.1

mue In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Revinzestraat 66, 8820 Torhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 16/09/2014, bljikt dat de vereffening definitief gesloten werd op basis van de cijfers per 29/12/2013 en dat de vereffenaar, de heer Ignace Deeren, wonende te 8820 Torhout, Revinzestraat 66, de rekeningen met de stukken tot staving op de zetel van de vennootschap neergelegd heeft.

Uit dezelfde notulen bijikt dat de algemene vergadering beslist heeft dat er geen maatregelen dienen genomen te worden voor de consignatie van de gelden en waarden die aan schuldeisers of aan vennoten toekomen, gezien alle aan schuldeisers of aan vennoten toekomende gelden en waarden aan de rechthebbenden afgegeven zullen worden.

De boeken en documenten van de ontbonden en vereffende vennootschap zullen gedurende een periode van 10 jaar bewaard worden te 8820 Torhout, Revinzestraat 66.

Gedaan te Torhout, op 16/09/2014.

Getekend:

De heer Ignace Deeren

Vereffenaar - volmachthouder

Op de laatste blz. van Luik E3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEE:-.11

Griffie Rechtbank Koophandel

2 4 OKT 2014

Gent Afd t:.stende

ilµ.gxi" i.fdei'

Ondernemingsar;: 0862.429.654

Benaming -

(voluit) : DOKTER IGNACE DEEREN in vereffening (verkort) :

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

30/01/2013
ÿþ Mod

Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0862.421.654 Benaming

(voluit) : DOKTER IGNACE DEEREN (verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8820 Torhout, Revinzestraat 66

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING-VEREFFENAAR-BEVOEGDHEDEN

UIT EEN AKTE verleden voor Notaris Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris-zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHRiSTOPHE MOURIAU de MEULENACKER NOTARIS", met zetel te 8820 Torhout, Aartrijkestraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0473.666.440, te Torhout op. zevenentwintig december tweeduizend en twaalf, houdende het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DOKTER IGNACE DEEREN, met zetel te 8820 Torhout, Revinzestraat 66.

BLIJKT DAT met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen :

1. De vergadering besluit in het kader van de vereffening van de vennootschap het lopende boekjaar; uitzonderlijk te verlengen tot dertig december tweeduizend en dertien.

Voor zover de vereffening niet kan gesloten worden vôôr dertig december tweeduizend en dertien, zullen de~ daaropvolgende boekjaren telkens lopen van éénendertig december tot en met dertig december.

2. De vergadering besluit de voorzitter te ontslaan lezing te geven van het verslag van de zaakvoerders de dato dertien december tweeduizend en twaalf ter toelichting van de ontbinding van de vennootschap, met in bijlage een samenvattende staat van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per dertig november tweeduizend en twaalf, evenals van het verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een cooperatieve vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid MOORE STEPHENS VERSCHELDEN BEDRiJSREVISOREN, kantoorhoudende te 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 96, alhier vertegenwoordigd door mevrouw Wendy VAN DER BiEST, bedrijfsrevisor, de dato negentien december tweeduizend en twaalf, aangezien elke aandeelhouder erkent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt

"De Burg. CVBA Moore Stephens Verschelden, bedrijfsrevisoren met kantoor te 9031 Drongen, Deinsesteenweg 114, vertegenwoordigd door mevrouw Weny Van der Biest, bedrijfsrevisor, aangesteld bij een aanstellingsbrief van 10 december 2012, verklaart dat in het kader van de procedure tot ontbinding, voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, het bestuursorgaan van de Dokter Ignace Deeren Burg. BVBA, vennootschap met zetel te 8820 Torhout, Revinzestraat 66 en met ondernemingsnummer 0862.421.654, onder hun verantwoordelijkheid, een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 november 2012 hebben opgesteld die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 407.545,97 EUR en een netto aotief van 310.334,35 EUR.

De staat werd, gelet op het voorstel tot ontbinding en de stopzetting van de activiteiten, opgesteld met, inachtname van artikel 28 §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan heeft getracht de realisatiewaarde van de activa, alscok de kosten van voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt steeds een; marge van onzekerheid toe.

Ondergetekende maakt een voorbehoud met betrekking tot een mogelijke herziening inzake de, vennootschapsbelasting, de bedrijfsvoorheffing en de RSZ voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controlejaren of m.a.w. de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd. ;

Ondergetekende kan zich eveneens niet uitspreken over de volledigheid van het opgenomen bedrag aan' handelsschulden en te ontvangen facturen daar geen bevestigingsbrieven van de leveranciers werden= ontvangen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1H"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

" 1301 539

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Neaergeiepa te van elt', rec#itba van koophen

Brug .. - ai"tlellfrig te Oosten op

1 6 JAN. 2reriffieCie prnf"Ta.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de belastingsvrije reserve van 14.000,00 zullen bij de vereffening van de vennootschap belastingen , betaald dienen te worden. Hiermee werd geen rekening gehouden in de bepaling van de belastingsprovisie per , 30 november 2012. We nemen dan ook een voorbehoud op voor een bedrag van 4.758,60 EUR.

Wij mochten geen bevestiging ontvangen van de werkelijke waarde van de aandelen en de fondsen op vandaag. Daarom zijn wij genoodzaakt een voorbehoud te maken voor deze post, ten bedrage van 56,487,62 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, en rekening houdende met bovenstaande opmerkingen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomst art. 181 Wetboek van Vennootschappen in het kader van de ontbinding van de vennootschap en mag derhalve niet voor andere doeleinden worden aangewend."

3. De vergadering besluit de vennootschap vroegtijdig te ontbinden zodat ze vanaf heden nog enkel zal bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening,

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerders in functie.

De vergadering besluit daarop décharge te verlenen aan de opdracht der ontslagnemende zaakvoerders voor het door hen gevoerde beleid tot dertig december tweeduizend en twaalf en hen tot voormelde datum vrijwaring te verlenen voor aile vorderingen die tegenover de vennootschap zouden worden gericht zowel voor het verleden als naar de toekomst toe.

4. De vergadering besluit als vereffenaar aan te stellen de heer Ignace DEEREN, huisarts, wonende te 8820 Torhout, Revinxestraat 66. Zijn opdracht zal niet vergoed worden.

Voor het geval de voornoemde heer Ignace DEEREN niet aanvaard wordt door de Rechtbank van Koophandel te Brugge, afdeling Oostende, als vereffenaar, besluit de vergadering mevrouw Marie-Kristien DEKETS AERE, medewerkende echtgenote, wonende te 8820 Torhout, Revinzestraat 66, te benoemen als vervanger,

5. De vergadering besluit aan de vereffenaar al de machten toe te kennen nodig voor het uitvoeren van zijn opdracht en namelijk deze voorzien bij artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de daden voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen verrichten, zonder beroep te moeten doen op de machtiging van de algemene vergadering in de gevallen waar zij is vereist.

Hij mag onder andere de onroerende goede-ren van de vennootschap uit de hand verkopen en alles doen wat nodig of nuttig zou zijn om dit doel te verwezenlijken. Hij mag de Heer Hypo-theekbe-'waarder ontslaan een ambtshalve inschrijving te nemen, verzaken aan alle zakelijke Tech-ten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbin-ding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrij-ving, beslagen, verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijk-'held, voor bijzon-dere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn ; mach-ten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer last-'hebbers voor de duur die hij vaststelt.

Hij zal beroep mogen doen op deskundigen (juri-dische, fiscale, boekhoudkundige raadgevers) met macht hen te bezol-digen.

Ondergetekende notaris verklaart de vereffenaar gewezen te hebben op de draagwijdte en de gevolgen van artikel 189bis van het Wetboek van Vennootschappen die bepaalt dat de vereffenaar, op straffe van boete, in de zevende en dertiende maand en vervolgens ieder jaar aan de Rechtbank van Koophandel een omstandige staat moet overmaken die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen bevat en dient te melden ' wat nog moet worden vereffend.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge









VOOR EENSLUIDENDE VERKLAREND UITTREKSEL

voor registratie

(Get.) Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris te Torhout.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD,

Een afschrift van de buitengewone algemene vergadering, het bijzonder verslag van de zaakvoerders en het

bijzonder verslag van de bedrijfrevisor.











"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.07.2012, NGL 14.08.2012 12403-0409-014
29/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 12.08.2011, NGL 26.08.2011 11439-0128-014
02/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.08.2010, NGL 30.08.2010 10465-0248-014
25/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.06.2009, NGL 20.08.2009 09603-0065-010
11/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 21.06.2008, NGL 29.08.2008 08657-0009-013
04/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 16.06.2007, NGL 28.09.2007 07745-0077-013
22/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 18.06.2005, NGL 14.07.2005 05475-0066-012

Coordonnées
DOKTER IGNACE DEEREN

Adresse
REVINZESTRAAT 66 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande