DOKTER JOSE VERMAETE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER JOSE VERMAETE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 463.011.088

Publication

11/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

~-~ in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEaRGELEGD

Z0, 02, 2014

RECHÎbANfC KOOPHANDEL'

.- l^altilliIeXRIJK



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

11811111110011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0463.011.088

Benaming

(voluit) : DOKTER JOSE VERMAETE

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nieuwstraat 36, 8760 Meulebeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Peter Verstraete te Roeselare op 19 februari 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "DOKTER JOSE VERMAETE", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8760 Meulebel,Ce, Nieuwstraat 36, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder nummer 0463.011.088, onder meer heeft besloten:

EERSTE BESLUIT Wijziging doel

De vergadering neemt kennis van het vereiste verslag van de zaakvoerder inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging en van de staat van activa en passiva die niet meer dan drie maand voordien werd opgemaakt.

De vergadering aanvaardt het verslag van de zaakvoerder en sluit zich aan bij de hierin vervatte verantwoording.

De vergadering besluit dienvolgens het doel van de vennootschap te wijzigen, uit te breiden en te herformuleren door vervanging van de huidige tekst van artikel twee van de statuten door de tekst zoals vermeld in het elfde besluit hierna.

TWEEDE BESLUIT ' Uitdrukking kapitaal in euro

De vergadering besluit het kapitaal in de statuten ad zevenhonderd vijftigduizend Belgische frank (750.000 BEF) uit te drukken in achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro een cent (¬ 18.592,01).

DERDE BESLUIT  Kennisname van het verslag van de zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder van 3 januari 2014 met betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering en kapitaalverhoging.

VIERDE BESLUIT Toekennen van een dividend (in het kader van artikel 537 WIB92)

De vergadering beslist tot toekenning van een dividend voor een bruto-bedrag van zeshonderd drieëntachtigduizend achthonderd achtentachtig euro achtentachtig cent (¬ 683.888,88) te verminderen niet een bedrag van de roerende voorheffing van tien procent, zijnde achtenzestigduizend driehonderd achtentachtig euro achtentachtig cent (¬ 68.388,88), in totaal zeshonderd vijftienduizend vijfhonderd euro (¬ 615.500,00) netto-dividend.

VIJFDE BESLUIT  Kennisname van het verslag van de bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de bedrijfsrevisor, te weten BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door do heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging bij de BV ovv BVBA DOKTER JOSE VERMAETE door inbreng in natura van een vordering die zal worden toegekend aan de heer José VERMAETE naar aanleiding van de voorgenomen dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van do als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en), bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De voorbeschreven inbreng in natura betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van het voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn onder voorbehoud van de waarderingsmethode toegepast voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, dewelke gesteund is op de eigenvermogenswaarde van de vennootschap en geen rekening houdt met mogelijke meerwaarden op de vaste activa van de vennootschap. Aangezien de dividenduitkering, die aan de grondslag ligt van de in te brengen vordering, pro rata het aandeelhouderschap gebeurt en de aldus cntstane netto vordering, integraal en onmiddellijk in kapitaal worden geïncorporeerd, loopt de eigendom van de inbreng gelijk met de eigendom van de aandelen én is er bijgevolg geen sprake van enige benadeling.

De waardebepalingen waartoe de toegepaste methoden van waardering leiden komen tenminste overeen niet het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie verstrekte aandelen, te verhogen met een uitgiftepremie, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 4.531 nieuw uit te geven aandelen van de BV ovv BVBA DOKTER JOSE VERMAETE met een fractiewaarde van 24,7893 EUR, te verhogen met een uitgiftepremie van 503.179,47 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 7 januari 2014

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

ZESDE BESLUIT  Eerste kapitaalverhoging door inbreng in natura (in het kader van artikel 537 WIB92)

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal een eerste keer te verhogen ten belope van honderd en twaalfduizend driehonderd twintig euro drieënvijftig cent (¬ 112.320,53), om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) op honderd dertigduizend negenhonderd en twaalf euro vierenvijftig cent (¬ 130.912,54), door inbreng in natura van de vordering van de vennoot uit voormelde dividenduitkering, mits creatie van vierduizend vijfhonderd eenendertig (4.531) nieuwe aandelen van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en plichten als de bestaande zevenhonderd vijftig (750) aandelen; deze nieuwe aandelen zullen delen in de resultaten van het lopende boekjaar, berekend pro rata temporis.

Op deze aandelen wordt een uitgiftepremie (agio) betaald ten belope van een totaal bedrag van vijfhonderd en drieduizend honderd negenenzeventig euro zevenenveertig cent (¬ 503.179,47), te plaatsen op een bijzondere rekening "uitgiftepremie (agio)",

ZEVENDE BESLUIT - Onderschrijving - Volstorting

Inbreng

De heer José Vermaete, voornoemd, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van zijn vordering uit voormelde dividenduitkering ten belope van zeshonderd vijftienduizend vijfhonderd euro (¬ 615.500,00), Algemene voorwaarden van de inbreng

De vordering uit de dividenduitkering wordt ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar rechte en voor vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door de verschijner en wordt geschat op zeshonderd vijftienduizend vijfhonderd euro (¬ 615.500,00), zijnde de nominale waarde van voormelde inbreng.

Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrenger, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning, aan de inbrenger ervan, van vierduizend vijfhonderd eenendertig (4.531) nieuwe kapitaalsaandelen, uitgegeven aan de globale prijs van honderd en twaalfduizend driehonderd twintig euro drieënvijftig cent (¬ 112.320,53).

Deze vierduizend vijfhonderd eenendertig (4.531) nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en plichten met zich meebrengen ais de bestaande zevenhonderd vijftig (750) aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Op deze vierduizend vijfhonderd eenendertig (4.531) nieuwe aandelen wordt een uitgiftepremie (agio) betaald ten belope van vijfhonderd en drieduizend honderd negenenzeventig euro zevenenveertig cent (¬ 503.179,47), te plaatsen op een bijzondere rekening "uitgiftepremie (agio)".

Over deze onbeschikbare post zal slechts kunnen worden beschikt door de algemene vergadering mits naleving van het Wetboek van Vennootschappen.

ACHTSTE BESLUIT Tweede kapitaalverhoging door incorporatie van de uitgiftepremie

De vergadering besluit het kapitaar een tweede maal te verhogen, ten belope van vijfhonderd en drieduizend honderd negenenzeventig euro zevenenveertig cent (¬ 503.179,47), om het kapitaal te brengen van honderd dertigduizend negenhonderd en twaalf euro vierenvijftig cent (¬ 130.912,54) op zeshonderd vierendertigduizend

" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge tweeënnegentig euro één cent (¬ 634.092,01), door de incorporatie in het kapitaal van de uitgiftepremie (agio), zonder creatie van nieuwe aandelen.

NEGEN DE BESLUIT - Vaststelling verwezenlijking kapitaalverhogingen

De vergadering stelt vast en verzoekt de instrumenterende notaris te notuleren dat de kapitaalverhogingen integraal werden gerealiseerd, dat het kapitaal effectief werd gebracht op zeshonderd vierendertigduizend tweeënnegentig euro één cent (¬ 634.092,01), vertegenwoordigd door vijfduizend tweehonderd eenentachtig (5.281) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één! vijfduizend tweehonderd eenentachtigste (115.281ste) deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Aldus is het verkregen netto bedrag van de voormelde dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen zoals voorgeschreven door artikel 537 WIB92.

TIENDE BESLUIT (Her)formulering modaliteiten

De vergadering besluit de modaliteiten betreffende : uitoefening van voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld; overdracht van aandelen onder levenden en bij overlijden; ondeelbaarheid, volstorting en uitgifte van effecten; beslag; bestuur; beëindiging mandaat, benoeming, bevoegdheid en bezoldiging van zaakvoerder(s) en commissaris(sen); externe vertegenwoordigingsbevoegdheid; bijeenroeping, bijeenkomst, werking van en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering; winstverdeling; ontbinding, vereffening; geschillenbeslechting te (her)formuleren en dit zoals bepaald in het elfde besluit hierna.

ELFDE BESLUIT Aanneming nieuwe tekst van de statuten

De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst, alsook na schrapping van alle overbodig geworden bepalingen.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de enige vennoot dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt

STATUTEN

HOOFDSTUK I - AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel 1 : Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap en heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen. De vennootschap draagt de naam "DOKTER JOSE VERMAETE".

Artikel 2. Doel :

De vennootschap heeft tot doel:

Het uitoefenen van de algemene geneeskunde door de geneesheer-vennoot of de geneesheren-vennoten , rekening houdend met de Medische Plichtenleer.

Dit kan onder meer omvatten :

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot;

- het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te makend

- het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake algemene geneeskunde en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten. ln geval de vennootschap meerdere vennoten telt dienen dan wel de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid te worden bepaald. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend niet de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Artikel 3: Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8760 Meulebeke, Nieuwstraat 36.

Artikel 4: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

HOOFDSTUK II - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5 : Kapitaal

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderd vierendertigduizend tweeënnegentig euro één cent (¬ 634.092,01).

Het is verdeeld in vijfduizend tweehonderd eenentachtig (5.281) gelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde. Zolang het kapitaal niet volstort is, is de inschrijver op de aandelen verbonden voor het totaal bedrag van zijn aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De aandelen zijn op naam.

HOOFDSTUK III  ORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel 15 : Vergaderen van de algemene vergadering

De jaarvergadering van de vennootschap gaat door op de tweede zaterdag van de maand september van

ieder jaar om 10 u, op de zetel van de vennootschap, Indien de hierboven bepaalde datum op een wettelijke

feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Artikel 18: Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders-geneesheer. Dit zaakvoerderschap

wordt thans uitgeoefend door de enige vennoot die geneesheer is en de algemene geneeskunde uitoefent.

De duur van het mandaat is niet onbeperkt.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het

maatschappelijk doel.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde

persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht.

Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hem verleende volmacht.

Artikel 22 : Vertegenwoordiging

De zaakvoerder geneesheer-vennoot vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als

eiser of als verweerder. De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden door de bovenvermelde

vertegenwoordiger.

HOOFDSTUK IV - BOEKJAAR  JAARREKENINGEN

Artikel 24 : Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op eenendertig maart van ieder jaar.

Elk jaar maakt de zaakvoerder een inventaris op, alsmede de jaarrekening De jaarrekening bestaat uit de

balans, de resultatenrekening en de toelichting, zij vormt één geheel.

De zaakvoerder stelt jaarlijks een verslag op waarin rekenschap wordt gegeven van het beleid. Een

passende toelichting wordt gegeven over de aangelegenheden bedoeld in artikel 92, 94, 95, 96, 143, 319, 328

van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 25 : Winstverdeling

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van de nettowinst wordt ten

minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, tot dat zij één/tiende van het

maatschappelijk kapitaal bedraagt. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het

laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening is gedaald of tengevolge van de uitkering zou

dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de

statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans,

verminderd met de voorzieningen en schulden.

Het saldo van de nettowinst za! aangewend worden:

1) Voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor ene optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorzienbare risico's.

2) Tot het uitkeren van een redelijk dividend.

HOOFDSTUK V - ONTBINDING

Artikel 26 : Gronden tot ontbinding

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden warden door besluit van de bijzondere algemene

vergadering.

Wanneer ten gevolge van een geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het

maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering binnen een termijn van ten hoogste twee maand

nadat het verlies is vastgesteld, besluiten over de ontbinding van de vennootschap.

Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in een verslag een uiteenzetting van

de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de toestand van de vennootschap.

Artikel 27 : Benoeming van vereffenaars

Bij ontbinding wordt de in functie zijnde zaakvoerder van rechtswege als vereffenaar beschouwd.

Bij de ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te warden op geneesheren voor de

afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of

beroepsgeheim van de vennoten.

SLOTBEPALINGEN:

Delegatie van machten

Mevrouw Rita Casaert werd bij de oprichting aangesteld als bijzondere lasthebber, aan wie de macht

verleend werd om in het kader van het dagelijks bestuur de vennootschap te verbinden.

Aldus kan de lasthebber :

1. De gewone briefwisseling ondertekenen.

2. Van de Nationale Bank van België, alle openbare besturen, maatschappijen, vennootschappen en personen, alle gelden en waarden die aan de vennootschap kunnen verschuldigd zijn, zowel in kapitaal als intrest en bijhorigheden, om welke reden het ook zij, in ontvangst te nemen en er geldig kwijting voor te verlenen namens de vennootschap.

3. Alle sommen betalen die de vennootschap aan derden schuldig zou zijn, in hoofdsom, intresten en bijhorigheden.

4. Bij banken en spaarkassen, en bij het post-cheque ambt, alle rekeningen openen ten name van de vennootschap; alle geldwaardige papieren en handelsdocumenten, als mandaten, cheques, wissels, orderbriefjes, overschrijvings- orders ondertekenen, verhandelen, rugtekenen, wissels accepteren, avaliseren, de termijnen van reeds vervallen wissels of andere betalingsopdrachten verlengen, en toe- stemmen in uitstel van betaling, compensatie en subrogatie eisen toestaan.

5. Namens de vennootschap van post, douane, spoorwegen, verzendkantoren en bedrijven alle brieven, pakken kisten, colli's en zendingen alleraard, aangetekend of niet, al of niet met getekende op opgegeven waarde, tegen betaling of niet, in bewaring genomen of gegeven goederen of voorwerpen in ontvangst nemen, alle documenten en ontvangstbewijzen desbetreffend ondertekenen.

6, Bedienden, werklieden en aangestelden van de vennootschap aannemen of ontslaan, hun wedde, safaris, gratificaties, extra bezoldiging, opzeggingsvergoedingen en alle andere voorwaarden van hun statuut, aanstelling of ontslag als werknemers bepalen.

7. De vennootschap vertegenwoordigen bij alle publieke of private besturen en instellingen zoals onder meer de regie van telefoon en telegrafie, van posterijen, van maritiem of luchttransport, diensten van stedebouw, gemeentelijke, provinciale, gewestelijke overheden, belastingdiensten en Sociale Zekerheid.

Mevrouw Rita Casaert heeft bij de oprichting de lastgeving aanvaard.

TWAALFDE BESLUIT  Coördinatie - volmacht

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst van de statuten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL Tegelijk hiermee neergelegd:

- een afschrift van het proces-verbaal van 19 februari 2014; verslag van de zaakvoerder over doelswijziging;

- staat van actief en passief;

- verslag van de zaakvoerder over inbreng in natura;

- verslag van de bedrijfsrevisor.

Peter Verstraete, notaris

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

©p de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/09/2013 : KOT000727
18/09/2012 : KOT000727
22/09/2011 : KOT000727
22/10/2010 : KOT000727
17/09/2009 : KOT000727
30/09/2008 : KOT000727
04/10/2007 : KOT000727
02/10/2006 : KOT000727
05/10/2005 : KOT000727
14/10/2004 : KOT000727
10/10/2003 : KOT000727
11/10/2002 : KOT000727
10/04/1998 : KOA16789
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 11.06.2016, NGL 13.06.2016 16179-0393-010

Coordonnées
DOKTER JOSE VERMAETE

Adresse
NIEUWSTRAAT 36 8760 MEULEBEKE

Code postal : 8760
Localité : MEULEBEKE
Commune : MEULEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande