DOKTER KRISTOF FRANCOIS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER KRISTOF FRANCOIS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.786.428

Publication

07/07/2015
ÿþMad Word 11.1

x rj : j In de bijlagen bijhet Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

.~~.y . ~ ~ 1 g 9~ A~

na neerlegging ter griffie van de akte

DOKTER KRISTOF FRANCOIS

Burgerlijke vennootschap onder de verni van een Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid.

Zetel : 8920 Langemark-Poelkapelle, Markt 20

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING

gr blijkt uit een akte verleden voor notaris Michaël Mertens te leper, vervangende zijn collega, Ellen VANSLAMBROUCK, notaris ter standplaats Langemark-Poelkapelle, wettelijk belet op VIJFENTWINTIG JUNI, TV4I EDUIZEND EN VIJFTIEN, nog ter registratie, dat er opgericht werd een Burgerlijke vennootschap onder de' vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, dragende de maatschappelijke naam DOKTER KRISTOF FRANCOIS, met maatschappelijke zetel te 8920 Langemark-Poelkapelle, Markt 20, voor onb&paaide duurte rekenen vanaf 25 juni 2015.

0e oprichters waren:

0e heer FRANCOIS (François) Kristof, geboren te Gent op 8 februari 1978, echtgenoot van mevrouw Vanslambrouck Ellen Tine, wonende te 8920 Langemark-Poelkapelle, Markt 20,

0e vennootschap heeft tot doel:

In binnen -en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden het uitoefenen van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot op het gebied van de huisartsgeneeskunde, dit door de enige vennoot rekening houdend met de Medische Plichtenleer .

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend.

Het doel kan onder meer omvatten

-het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

-de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer- vennoot;

-het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

-het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake huisartsgeneeskunde en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

0e vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten. In geval de. vennootschap meerdere vennoten telt dienen dan wel de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid te worden bepaald.

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

0e vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen In alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen; afgesloten worden.

0e vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit ailes rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en

na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren,

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

06Ml4s6:1+a~~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de aandelen wordt in geld ingeschreven, te weten door de heer François Kristof, voornoemd, op honderd (100) aandelen, hetzij voor ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR), deze som vertegenwoordigend heel het maatschappelijk kapitaal, waarop aldus volledig ingeschreven werd.

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen werd een bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (12.400,00 EUR) voor de oprichting van de vennootschap gestort op een bijzondere rekening, en wel als volgt: door de heer François Kristof, voornoemd TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (12.400,00 EUR)

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder. Dit zaakvoerderschap wordt waargenomen door de enige vennoot die geneesheer is.

De duur van het mandaat is beperkt tot de duur van de medische activiteiten.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: de heer François Kristof, voornoemd, die verklaart de opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerder kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doet.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden door de bovenvermelde vertegenwoordiger.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Wanneer een zaakvoerder zich in één van de in de artikelen 259, 260 of 261 van het Wetboek van vennootschappen omschreven hypotheses bevindt, dienen de in deze wetsbepalingen voorgeschreven formaliteiten te worden nageleefd.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hemieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingbepaling voorzien bij artikel 141,2r.- van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en oontrolebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd benoemd, of indien deze vergoeding ten haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

De jaarvergadering van de vennootschap gaat door op de laatste zaterdag van de maand mei van ieder jaar om 9 uur, op de zetel van de vennootschap. indien de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De aandelen zijn ondeelbaar tegenover de vennootschap en de vennootschap erkent slechts één eigenaar ten titel.

De uitoefening van de aan de aandelen verbonden rechten zijn geschorst zolang niet één enkel persoon ten opzichte van de vennootschap als eigenaar van de aandelen wordt aangeduid.

De rechten die verbonden zijn aan de in vruchtgebruik en blote eigendom toebehorende aandelen, worden door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

Het vruchtgebruik van de aandelen in een professionele vennootschap met rechtspersoonlijkheid dient in het bezit te zijn van personen die het beroep van arts uitoefenen of zullen uitoefenen in het kader van de vennootschap.

ln de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden aangetekend: 1r Nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2E, De gedane stortingen;

3L De overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in gevat van overgang wegens overlijden.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Deze documenten warden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De zaakvoerdersraad (of de zaakvoerder) stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. De zaakvoerder is evenwel niet gehouden tot het opstellen van

een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 11 van het Wetboek van vennootschappen.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle tasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap

uit. Van de nettowinst wordt ten minste 1/20 voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, tot dat zij 1/10 van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1L het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding

2L behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling,

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn,

Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen, Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zef worden gereserveerd, of er een andere bestemming aan geven,

EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden de laatste zaterdag van mei van het jaar 2017.

Het eerste boekjaar loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen tot en met 31 december 2016.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(Getekend: notaris Michaël Mertens ter standplaats leper)

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de oprichtingsakte (afgeleverd voor registratie)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

L ehou-en

aan het

Belgisch

%taatsblad

Coordonnées
DOKTER KRISTOF FRANCOIS

Adresse
MARKT 20 8920 LANGEMARK-POELKAPELLE

Code postal : 8920
Localité : Langemark
Commune : LANGEMARK-POELKAPELLE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande