DOKTER LIES BUDIHARTO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER LIES BUDIHARTO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.839.486

Publication

04/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 28.08.2014 14496-0348-009
30/01/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13300678*

Neergelegd

28-01-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0502839486

Benaming (voluit): DOKTER LIES BUDIHARTO

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 8791 Waregem, Spijkerlaan 136

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: OPRICHTING  STATUTEN  VERKLARINGEN  BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Wim TAELMAN, geassocieerd notaris te Deerlijk op 23 januari 2013, dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

Mevrouw BUDIHARTO Annelies Nelly Camiel, geboren te Dendermonde op 8 augustus 1981, wonende te 8791 Waregem (Beveren-Leie), Spijkerlaan 136.

met als naam  DOKTER LIES BUDIHARTO , met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het kapitaal wordt volledig door de comparant in geld onderschreven. Mevrouw Annelies BUDIHARTO, voornoemd, schrijft bijgevolg in op de honderd aandelen, hetzij voor achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), die zij volstort in speciën ten bedrage van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00). Het bedrag van de door haar nog niet volgestorte inbrengen bedraagt zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

De verschijnster verklaart en erkent dat tot volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE64 1325 4093 1352 op naam van de vennootschap in oprichting, bij Delta Lloyd te Brussel op 21 januari 2013.

Het bewijs van deponering, afgeleverd door laatst gemelde financiële instelling, werd aan de optredende notaris overhandigd teneinde in zijn dossier te bewaren.

UITTREKSEL UIT DE STATUTEN

ARTIKEL ÉÉN  NAAM

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam:  DOKTER LIES BUDIHARTO .

ARTIKEL TWEE  ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8791 Waregem (Beveren-Leie),

Spijkerlaan 136.

ARTIKEL DRIE  DOEL

De vennootschap heeft als doel het uitoefenen van de geneeskunde en meer bepaald de psychiatrie door haar arts(en)-venno(o)t(en) die op de lijst van de Orde der Geneesheren zijn ingeschreven, en die hun volledige medische activiteit in de vennootschap uitoefenen, rekening houdend met de voorschriften van de Medische Plichtenleer.

Dit omvat:

- het beheren van een diagnosecentrum, de aan- en verkoop, het huren en verhuren van gebouwen en materieel, het ter beschikking stellen aan de artsen die in het kader van de vennootschap werken van medisch materieel en alles wat noodzakelijk is voor de uitoefening van voormelde discipline, in het kort: alle materiële voorwaarden scheppen met het oog op het verstrekken van bedoelde geneeskundige zorgen;

- het inrichten van algemene diensten en medisch secretariaten in het bijzonder, die nodig of nuttig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten;

- het organiseren van lessen, opleidingen, symposia en congressen in verband met de psychiatrie en aanverwante disciplines;

- het aanschaffen van geneeskundige apparatuur, dienstig voor het doel, het aanwerven van ondergeschikt en paramedisch personeel, die de vennoten in de uitoefening van hun beroep bijstaan;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

- het scheppen van mogelijkheden om de artsen-venno(o)t(en) toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

- het ondernemen van alle verrichtingen van onroerende, roerende of financiële aard, die rechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn, of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, met uitzondering van het afsluiten van overeenkomsten die ook artsen volgens de Medische Plichtenleer niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden;

- het aanleggen van reserves, nodig tot het aanschaffen van alle dienstige apparatuur, gebouwen en transportmiddelen noodzakelijk en bevorderlijk voor het uitoefenen van alle bovenvermelde

beroepsactiviteiten door de arts-venno(o)t(en);

- zonder afbreuk te doen aan de Medische Plichtenleer, een bestemming te geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook;

De geneeskunde wordt uitgeoefend door de arts(en) en de honoraria worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend. Rekening houdend met de professionele autonomie van de arts, dienen alle artsen-vennoten over de volledige diagnostische en therapeutische vrijheid te beschikken. Hun taak dient derhalve als leidinggevend beschouwd te worden.

De vennootschap heeft eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het uitvoeren van investeringen en beleggingen  zoals onder andere de aankoop, de verhuring en oprichting van gebouwen  zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten en zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële vennootschap mag aannemen. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

ARTIKEL VIER  DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

ARTIKEL VIJF  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL ZES  VENNOTEN  UITGIFTE VAN AANDELEN

De vennootschap kan aandelen uitgeven. Deze effecten zijn op naam en zijn voorzien van een volgnummer.

Zij worden ingeschreven in een register. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven.

Het aandelenbezit van de vennoten dient zich steeds te verhouden tot hun respectieve inbreng in de vennootschap. De bezoldiging dient zich te verhouden tot de respectieve activiteit.

De verdeling van de aandelen in de vennootschap mag niet beletten dat elke arts vennoot een normale vergoeding krijgt voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk.

Overdrachten van aandelen zijn enkel toegelaten op voorwaarde dat de belangen van de patiënt op geen enkele manier geschaad worden.

Bij overdracht van aandelen moet de garantie geboden worden dat de medische dossiers overgaan op artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft.

Worden enkel als vennoot aanvaard, zij die voldoen aan alle volgende criteria: arts zijn, ingeschreven zijn op de lijst van de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren en zijn medische activiteiten uitoefenen in het kader van de vennootschap.

Nieuwe vennoten dienen aanvaard te worden met unanimiteit van stemmen. ARTIKEL TWAALF  BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

De duur van het mandaat van een zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd, met name voor de duur van diens medische activiteiten.

Het mandaat van een zaakvoerder die geen vennoot is, wordt vastgelegd voor een beperkte en bepaalde duur, namelijk voor een duur van zes jaar.

Het mandaat van zaakvoerder wordt bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Voor zijn medische activiteit wordt de arts-vennoot volgens medische gebruiken op een normale manier (in geld en/of in natura) vergoed. Indien hij de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

functie van commissaris uitoefent, wordt hij voor deze functie niet vergoed. Vergoedingen van zaakvoerders niet-artsen dienen in overeenstemming te zijn met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten.

Reis- en andere kosten door een zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door deze zaakvoerder voor echt verklaarde staat.

De kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten.

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk  inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder  en terugbetaling van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de artsen-vennoten en de vennootschap.

Mevrouw BUDIHARTO Annelies, wonende te 8791 Waregem (Beveren-Leie), Spijkerlaan 136, is als enige statutaire zaakvoerder-vennoot van de vennootschap benoemd.

De afzetting van een statutaire zaakvoerder kan intussen slechts plaatshebben om gewichtige redenen.

ARTIKEL VEERTIEN  VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, van wie de opdrachten niet tot de medische sfeer mogen behoren en beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

ARTIKEL VIJFTIEN  BEËINDIGING MANDAAT ZAAKVOERDER  GEVOLGEN

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring of kennelijk onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van een van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een zaakvoerder.

ARTIKEL ACHTTIEN  BIJEENKOMST  BIJEENROEPING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de derde vrijdag van de maand juni om dertien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Daartoe zal het bestuursorgaan een rondschrijven versturen hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, en dit naar alle vennoten, zaakvoerders, bestuurders, commissarissen, certificaathouders, met de vraag aan de vennoten om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na het versturen van het rondschrijven op een correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of naar enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

ARTIKEL NEGENTIEN  STEMRECHT  VERTEGENWOORDIGING OP DE VERGADERING

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, die vennoot is en drager van een schriftelijke volmacht. Een vennoot kan slechts één volmacht uitoefenen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

ARTIKEL TWEEËNTWINTIG  BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

ARTIKEL DRIEËNTWINTIG  INVENTARIS  JAARREKENING

Op het einde van elk boekjaar zal het bestuur een inventaris alsmede een jaarrekening opmaken, overeenkomstig de wet.

ARTIKEL VIERENTWINTIG  WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en rekening houdend met de regels van de deontologische code.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet-afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

ARTIKEL VIJFENTWINTIG  ONTBINDING EN VEREFFENING

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten, dient een beroep gedaan te worden op artsen. Zij moeten er op toezien dat de patiëntendossiers uitsluitend volgens de wens en in het belang van de patiënten worden toegewezen.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

De verdeling door de vereffenaars van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel.

ARTIKEL NEGENENTWINTIG  PLICHTENLEER  STATUTEN-WIJZIGING

Iedere vennoot is verder onderworpen aan al de regels van de Medische Plichtenleer door de Nationale Raad van de Orde der Geneesheren opgesteld. Deze bepalingen maken integraal deel uit van deze statuten.

Iedere wijziging aan onderhavige statuten zowel wat betreft het doel, welkdanige uitbreiding, of stopzetting dient voorafgaandelijk te worden meegedeeld aan de Provinciale Raad.

ARTIKEL DERTIG  AANSPRAKELIJKHEID

De professionele aansprakelijkheid van de arts is onbeperkt.

De arts dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens gewaarborgd te zijn. De arts die een patiënt behandelt, zal bijgevolg tegenover deze laatste als arts persoonlijk verantwoordelijk blijven, de vennootschap kan bijkomend aansprakelijk worden gesteld.

VERKLARINGEN VAN DE VERSCHIJNSTER

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan op heden om te eindigen op eenendertig december tweeduizend en dertien.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand juni van het jaar tweeduizend en veertien.

Luik B - Vervolg

Overname verbintenissen

Voor zoveel als nodig worden alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen sinds 1 januari 2013 thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

BENOEMINGEN  aanvaardingen

STATUTAIRE ZAAKVOERDER - AANVAARDING

Mevrouw BUDIHARTO Annelies, voornoemd, verklaart hierbij het mandaat van statutair zaakvoerder te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn mandaat.

overgangsregeling zaakvoerder

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdrager en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

Commissaris

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire

bepalingen ter zake.

VOLMACHT

De oprichter verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Carlos Beyls, met zetel te 8540 Deerlijk, Vichteknokstraat 77, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder(s), evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de KBO, ondernemingsloket, alsook alle fiscale, administratieve en sociaalrechtelijke formaliteiten te verzekeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd Notaris Wim TAELMAN

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie overeenkomstig artikel 173, 1°bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 08.07.2015 15293-0501-012

Coordonnées
DOKTER LIES BUDIHARTO

Adresse
SPIJKERLAAN 136 8791 BEVEREN-LEIE

Code postal : 8791
Localité : Beveren
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande